kızlar diş çıkarırken iştah kesilir mi acaba bizimki aşı oldukttan sonra ştahı kesildi aşının da etkisi olabilir mi sürekli emmek istiyor ama ek gıda hiç almak istemiyor sütüm de az yetmezki ona
Ben geldiiimmmm... Herkesler iyi maşallah...
Kuzular emeklemeye başlamış ne güzel... Biz sürünüyoruz azıcık... Emekleme gibi hevesimiz yok.. Oturtmaya çalışıyorum bizim sıpa ayağa kalkmaya yelteniyor.. Doktor emeklemeden yürüyebilir dedi.. Hayır bu ne Hız nereye yetişmeye çalışıyor anlamıyorum ki... Tadını çıkar.. Çok arayacaksın Bugünleri diyesim geliyor
fazla beklemiycez galiba görmek istediklerimizi...benim kızda aynı canım..aniden bağırıp ağlıyor ve zor susuyor... sankie tini koparmışlar gibi...cumartesi gecesi yine acile gittik bu yüzden gözleri kapandı ağlayıp şişti... gazı var dediler bize..kızlar bu dediklerinizi yapıyorum zaten. şu 2 gündür sanki biri cimcikliyormuş gibi ağlıyor içim gitti 2 gündür
bu koç bebeklerin aceleci olduklarını bende duydum bekleyip göreceğiz :)
maşşalahh minik tırıtllarbizim oğlan yüzüstü yatarken oyuncağını uzağa koyuyorum onu almaya çalışırken tırtıl gibi emekliyor popişi havayya kaldırarak
şimdi gidip alcam diğerleri ortaya çıkacak... 1 akşam eline veriyorum..diğer akşam akşam kv nereye koydun diye soruyor..heryeri arıyorum yok bulamıyorum...eskiden çikolata kokulu dişlikler varmış onlardan al diyor her seferinde... bulamadım duyduğuma görede artık imalatı yokmuş kansolojen olduğu için... illa onu alayım diye saklıyormu yada çöpemi atıyor...ayakta dikilince susuyor ,sususn diye gezdirip yorulmaktan iyidir diyor...sürekli şu çapraz kol bacak masajını yapıyorum... sonradan kalça çığıda olabilirmiş ...Yenisini al gülüm, cok işine yarayacak kuzunun
Soyleseydın keşke tutma dıye. 1 dk tutulur belki ama fazlası bence iyi degil. Vakti gelince, bedeni hazır olunca o kalkar zaten.
Dün tv de bir cocuk doktoru aynen senin kullandıgın ifadeyı kullandı ve diş çıkarırken böyle olurlar dedi canım. Rahatlatacak başka bir yontem ben bilmiyorum. Aglayarak uyandıgında kucagıma alıp öpüyorum, pışpışlıyorum. Isık acmıyorum ve konuşmuyorum. Tekrar uyuyor...
Masallah paşana
iştah kesilmesi ve diğer bütün olumsuzluklar hem diş çıkarm adöneminde hemde ateşli olduğunda oluyor canım...kızlar diş çıkarırken iştah kesilir mi acaba bizimki aşı oldukttan sonra ştahı kesildi aşının da etkisi olabilir mi sürekli emmek istiyor ama ek gıda hiç almak istemiyor sütüm de az yetmezki ona
hoşgeldinnn...çok meraklılar... ilerleyen topa doğru elinden gelse uçacak...yürümeyim hemen zıplayım diyorlar...arkalarında çok dolaştıracaklar bizi... dün misafir vardı kucağımdaydı Ela.. tv nin yanındaki koltukta oturuyordum.. altındaki örtüyü kavramış tv yerinden oynayınca farkettim...dolapların içlerine bile girerler bunlar...herşeye meraklılar..Ben geldiiimmmm... Herkesler iyi maşallah...
Kuzular emeklemeye başlamış ne güzel... Biz sürünüyoruz azıcık... Emekleme gibi hevesimiz yok.. Oturtmaya çalışıyorum bizim sıpa ayağa kalkmaya yelteniyor.. Doktor emeklemeden yürüyebilir dedi.. Hayır bu ne Hız nereye yetişmeye çalışıyor anlamıyorum ki... Tadını çıkar.. Çok arayacaksın Bugünleri diyesim geliyor
fazla beklemiycez galiba görmek istediklerimizi...benim kızda aynı canım..aniden bağırıp ağlıyor ve zor susuyor... sankie tini koparmışlar gibi...cumartesi gecesi yine acile gittik bu yüzden gözleri kapandı ağlayıp şişti... gazı var dediler bize..
maşşalahh minik tırıtllar
şimdi gidip alcam diğerleri ortaya çıkacak... 1 akşam eline veriyorum..diğer akşam akşam kv nereye koydun diye soruyor..heryeri arıyorum yok bulamıyorum...eskiden çikolata kokulu dişlikler varmış onlardan al diyor her seferinde... bulamadım duyduğuma görede artık imalatı yokmuş kansolojen olduğu için... illa onu alayım diye saklıyormu yada çöpemi atıyor...ayakta dikilince susuyor ,sususn diye gezdirip yorulmaktan iyidir diyor...sürekli şu çapraz kol bacak masajını yapıyorum... sonradan kalça çığıda olabilirmiş ...
iştah kesilmesi ve diğer bütün olumsuzluklar hem diş çıkarm adöneminde hemde ateşli olduğunda oluyor canım...
hoşgeldinnn...çok meraklılar... ilerleyen topa doğru elinden gelse uçacak...yürümeyim hemen zıplayım diyorlar...arkalarında çok dolaştıracaklar bizi... dün misafir vardı kucağımdaydı Ela.. tv nin yanındaki koltukta oturuyordum.. altındaki örtüyü kavramış tv yerinden oynayınca farkettim...dolapların içlerine bile girerler bunlar...herşeye meraklılar..
fazla beklemiycez galiba görmek istediklerimizi...benim kızda aynı canım..aniden bağırıp ağlıyor ve zor susuyor... sankie tini koparmışlar gibi...cumartesi gecesi yine acile gittik bu yüzden gözleri kapandı ağlayıp şişti... gazı var dediler bize..
maşşalahh minik tırıtllar
şimdi gidip alcam diğerleri ortaya çıkacak... 1 akşam eline veriyorum..diğer akşam akşam kv nereye koydun diye soruyor..heryeri arıyorum yok bulamıyorum...eskiden çikolata kokulu dişlikler varmış onlardan al diyor her seferinde... bulamadım duyduğuma görede artık imalatı yokmuş kansolojen olduğu için... illa onu alayım diye saklıyormu yada çöpemi atıyor...ayakta dikilince susuyor ,sususn diye gezdirip yorulmaktan iyidir diyor...sürekli şu çapraz kol bacak masajını yapıyorum... sonradan kalça çığıda olabilirmiş ...
iştah kesilmesi ve diğer bütün olumsuzluklar hem diş çıkarm adöneminde hemde ateşli olduğunda oluyor canım...
hoşgeldinnn...çok meraklılar... ilerleyen topa doğru elinden gelse uçacak...yürümeyim hemen zıplayım diyorlar...arkalarında çok dolaştıracaklar bizi... dün misafir vardı kucağımdaydı Ela.. tv nin yanındaki koltukta oturuyordum.. altındaki örtüyü kavramış tv yerinden oynayınca farkettim...dolapların içlerine bile girerler bunlar...herşeye meraklılar..
Senin kv kendi mi kullanıyor dişligi nedir:) Baksana cikolata kokulu olacakmış:)
örtü mörtü ne bulursa çekip ağzına götürüyor misafirlerin kafasındaki baş örtülerini çekip çıkarıyor... annem bebekler yılanı bile öldürür der ..o kadar güçlülermiş... köyde tarlada çalışırken bebeği bırakırlarya bir kenara. ..geldiklerinde bebeğin elinde yılan duruyormuş eliyle boğazından tutup sıkmış halada bırakmamış...Çok güçlüler. Gözüm üzerinde her an..
Ela hanıma bak sen tv yi oynatmış yerinden maşallah kuzuma... Bizim ki de Islak mendil paketini taşıyor,, oyun halısından kaldırırken üst kısmına elini atıyor halı bizle birlikte Kalkıyor yerden.. Zor işimiz çok zor... Benim olan kilom da gitti.. 34-36 bedene düştüm.. Sıpanın Peşinde koşmaktan...
Ay benim kv de sürekli Söyler onu... Efsane doğru demek ki....örtü mörtü ne bulursa çekip ağzına götürüyor misafirlerin kafasındaki baş örtülerini çekip çıkarıyor... annem bebekler yılanı bile öldürür der ..o kadar güçlülermiş... köyde tarlada çalışırken bebeği bırakırlarya bir kenara. ..geldiklerinde bebeğin elinde yılan duruyormuş eliyle boğazından tutup sıkmış halada bırakmamış...
bende banyoda yıkarken elleriyle fileyi tutuyor bırakmıyorben elayı tutyorum oda küveti...ahtopot gibi vantuzları var sanki yapışıyor bırakmıyor...ben bir akşamları birde haftasonu...gün içinde birlikte olsam bende de kilo kalmazdı heralde...
Senin kv kendi mi kullanıyor dişligi nedir:) Baksana cikolata kokulu olacakmış:)
yeğenimde öyle ağlayan sadece bekklerde değil biz bile ağlasak oda başlardı ağlamayaEvet fazla meraklılar... Ilerde ne olur bilmiyorum... Mutfakta iş yaparken mama sandalyesine oturtuyorum beni izliyor... Anlatıyorum artık bunun adı şu... Onun adı bu diye... Ben anlattıkça o da söyleniyor...
Bir de bizim oğlan Ağlayan bebek sesi duyarsa dudakları büküp ağlamaya Başlıyor.. Avm lerdeki bebk bakım odalarında daha çok başımıza geliyor .. Sizde de oluyor mu.. Annecik kardeşin uykusu gelmiş ya da acıkmış falan diye söylüyorum biraz sakinleşiyor ama ..
galiba..akşam giderken alayım..çok sever abur cuburu ...yada dişlik şeklinde çikolata yaptırayım... koksa ne olur kokmasa ne olur dişlik sonuçta...puding yaraım her akşam ona ve yatmadan ılık sütü var ... her akşam söylüyor çikolata kokulu dişlik diye... ben rastlamadım sorduğum yerlerde de yoktu...çok güzeldi çikolata kokardı diyor... tadını unutamamış ...akşam giderken 2 tane dişlik alayım ... biri sana biri elaya diye...
... Allah ım yaaaa
sen söyleyince aklıma geldi... kv nin dişleri yok takma diş kullanıyor... dişe tlerimi kaşınıyor acaba...alışamadı da takma dişe sürekli ağzının içinde oynuyor... olabilir hiç aklıma gelmemişti... olur mu olur... şaşırmıyorum zaten artık hiç bir şeye....
yeğenimde öyle ağlayan sadece bekklerde değil biz bile ağlasak oda başlardı ağlamaya
galiba..akşam giderken alayım..çok sever abur cuburu ...yada dişlik şeklinde çikolata yaptırayım... koksa ne olur kokmasa ne olur dişlik sonuçta...puding yaraım her akşam ona ve yatmadan ılık sütü var ... her akşam söylüyor çikolata kokulu dişlik diye... ben rastlamadım sorduğum yerlerde de yoktu...çok güzeldi çikolata kokardı diyor... tadını unutamamış ...akşam giderken 2 tane dişlik alayım ... biri sana biri elaya diye...
sende duyduğuna göre... ünü yayılmış bebeğin ...Ay benim kv de sürekli Söyler onu... Efsane doğru demek ki....
Valla iyi olmuyor cnm.. Hiçbir Kıyafet olmuyor üzerime.. Huyum da pis... Olmayanları kaldırır veririm birilerine.. Kilo durumu değişince Açıkta kalırım böyle... Eşim de dedi verme dursun artık kıyafetlerin.. Sıkıldım sürekli Kıyafet aramaktan...
deniyor evet ayak numaramız uymasa bile şimdiye kadar 4 ayakkabımı götürdü ama giydikten sonra haber veriyor ben bugün senin şu ayakkabını giydim diye... giriyorlarda çaktırmıyorlar... sorsan buzdolabını bile izinsiz açmaz öyleler...zamanla alıştım ... ite dalaşacağına çalıyı dolaş demişler....Ay yok artık... Denemiş galiba...Ben izmire annemlere giderkn yatak odasını kilitlemiştim pek hevesliler girmeye.. Kaç kere mahrem dedim ama mahremi sadece kendileri için biliyorlar...
Allah yardımcın olsun hatta yardımcımız olsun canım.... Çok iyi Anlıyorum seni..
Eşimin tarafını artık ona düzelttiriyorum.. Yetişemediğimi Görüyor.. Kendi tarafımı da elim değerse arada düzeltiyorum..
Yuhh ama (afedersin)... Olmayan ayakkabıyı nasıl giyiyor heyy Allah ım...deniyor evet ayak numaramız uymasa bile şimdiye kadar 4 ayakkabımı götürdü ama giydikten sonra haber veriyor ben bugün senin şu ayakkabını giydim diye... giriyorlarda çaktırmıyorlar... sorsan buzdolabını bile izinsiz açmaz öyleler...zamanla alıştım ... ite dalaşacağına çalıyı dolaş demişler....
yakında bir gelin daha geliyor .. beni bırakıp onunla uğraşırlar bende rahatlarım biraz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?