o yorum annemin yorumu oda başına bir iş getireceksin diye korktuğundan söyler...ama ben yinede bildiğimi okurum...sende az şeyler atlatmamısın...Allah korumuş... eşimin aileside vurdumduymaz görmezler duymazlar bilmezler...eşimle imam nikahımız kıyılıyorken bir cami hocsı çağırdılar.. adamcağız geldi nikahı kıymaya eşim dediki siz bir kaza geçirmiştiniz kanlar içinde yerde yatıyordunuz dedi..adam ve ben ağzı açık dinliyoruz...eşimde gayet rahat ve gülerek anlatıyor... adamı öyle görmüş yanından geçmiş gitmiş...adam dediki kimse beni öyle görüp yardım etmediği için kan kaybından ölecektim dedi...hocaya araba çarpmış, kaçmış araç...ben nasıl bir adamla evleniyorum dedim şok oldum...bırakıp gidecektim neredeyse...ne karışacakmış başına işmi alacakmış böyle söyledi...bir gün Allah korusun aynı şey başına gelirse o zaman sende kimsenin yardım etmesini bekleme...madem böyle bir şey yaptın ne anlatıyorsun değil mi...doğru herşeye atlamamak gerek ama insanlık nerede yaaa...düşsen kaldıran olmazz...:) hırsızı iş yerinde bende bu konularda çok işe yaradım çalarn çırpanları buldum bıçak çektiler işyerinde yanlızken kapıyı kırdılar bir başkası 160 bin tl çaldı onuda buldum başka bölgedendi çocuk hapse sonra merkezde bu işlere bakanda bana diyorki niye daha önce bulmadın diye kızıyor kendi işi ya oda işten çıkarıldı çalışanların içinde tek bayanım susamadığım şeyler yüzünden kimlerden nelr çektim ama diremdim şükür 10.yılım aynı yerde artık patronlar bile biliyor beni :) şirkette tek lise mevzunuyum herkez ünv. mevzunu ama onlarda azda olsa fazla alıyorum sonuçta dürüstlüğüm takdir gördü canım inşallah seninde görür.hırsızı doğru söyleme konusundaki yorumunu üstüme hiç almıyorum çünkü benim için konu ve kişiler önemli susamadığım şeylerde var görsem kafamı çevireceğim şeylerde bunlar tamamen herkezin tercihi mesela bir kavga görürsem polisi arar oradan uzaklaşırım karışmam ama bir kaza görsem hem ambulans arar hem yardım ederim sonuçta herşeye atlamamak gerek.
çok geçmiş olsun canım...bol bol emzir canım bebeğini...bişeycik olmaz inşallahlittlezelda
canım çok geçmiş oşsun şuan iyidir inşallah bebişin. Bende çok kötü grip oldum inşallah benimde ogluma bulaşmaz.
doğru söylüyorsun... güçlü bir iletişimle çözerim diye düşünüyorum...dün Ela kucağımda ağlıyordu kv geldi ve kızım kv uzanarak elini kolunu uzatarak kucağına al der gibi yaptı ...kv kucağına alınca sustu... bak kimsenin kucağında durmuyor kim kucağına alsa böyle yapıyor dedi...beni üzmek için söylemedi biliyorum...
gözlerim dolacaktı kendimi zor tuttum... hiç bukadar duygusallaşmadım hayatımda ...çok soğuk kanlıyımdır...ama konu kızım olunca içim titriyor resmen...kendi annem baksada böyle olacaktı yada başka biri...nihayetinde biri bakacaktı ...
inşallah dediğin gibi layıkıyla büyütürüm de, mutlu bir çocuk olur....
bu konular tamamen bakış açısı ile alakalı fikirlerimiz farklı olabiliyor olaylara karşı.o yorum annemin yorumu oda başına bir iş getireceksin diye korktuğundan söyler...ama ben yinede bildiğimi okurum...sende az şeyler atlatmamısın...Allah korumuş... eşimin aileside vurdumduymaz görmezler duymazlar bilmezler...eşimle imam nikahımız kıyılıyorken bir cami hocsı çağırdılar.. adamcağız geldi nikahı kıymaya eşim dediki siz bir kaza geçirmiştiniz kanlar içinde yerde yatıyordunuz dedi..adam ve ben ağzı açık dinliyoruz...eşimde gayet rahat ve gülerek anlatıyor... adamı öyle görmüş yanından geçmiş gitmiş...adam dediki kimse beni öyle görüp yardım etmediği için kan kaybından ölecektim dedi...hocaya araba çarpmış, kaçmış araç...ben nasıl bir adamla evleniyorum dedim şok oldum...bırakıp gidecektim neredeyse...ne karışacakmış başına işmi alacakmış böyle söyledi...bir gün Allah korusun aynı şey başına gelirse o zaman sende kimsenin yardım etmesini bekleme...madem böyle bir şey yaptın ne anlatıyorsun değil mi...doğru herşeye atlamamak gerek ama insanlık nerede yaaa...düşsen kaldıran olmazz...
çok geçmiş olsun canım...bol bol emzir canım bebeğini...bişeycik olmaz inşallah
inşallah canım benim...düşünmeden konuşur bazen...onunda hoşuna gidiyor kızımın kendisine düşkünlüğü...mutlaka kötü dememiştir ama "bak kimsenin kucağında durmuyor kim kucağına alsa böyle yapıyor" demesi yanlış bir kere sen kim değil annesisin. Ama çocuklar kim baksa ki dediğini yapsa ona daha çok giderler.
İnşallah layıkıyla büyütürüz çocuklarımızı.
littlezelda
canım çok geçmiş oşsun şuan iyidir inşallah bebişin. Bende çok kötü grip oldum inşallah benimde ogluma bulaşmaz.
:) hırsızı iş yerinde bende bu konularda çok işe yaradım çalarn çırpanları buldum bıçak çektiler işyerinde yanlızken kapıyı kırdılar bir başkası 160 bin tl çaldı onuda buldum başka bölgedendi çocuk hapse sonra merkezde bu işlere bakanda bana diyorki niye daha önce bulmadın diye kızıyor kendi işi ya oda işten çıkarıldı çalışanların içinde tek bayanım susamadığım şeyler yüzünden kimlerden nelr çektim ama diremdim şükür 10.yılım aynı yerde artık patronlar bile biliyor beni :) şirkette tek lise mevzunuyum herkez ünv. mevzunu ama onlarda azda olsa fazla alıyorum sonuçta dürüstlüğüm takdir gördü canım inşallah seninde görür.hırsızı doğru söyleme konusundaki yorumunu üstüme hiç almıyorum çünkü benim için konu ve kişiler önemli susamadığım şeylerde var görsem kafamı çevireceğim şeylerde bunlar tamamen herkezin tercihi mesela bir kavga görürsem polisi arar oradan uzaklaşırım karışmam ama bir kaza görsem hem ambulans arar hem yardım ederim sonuçta herşeye atlamamak gerek.
çok geçmiş olsun ya bu aşıları ayrı ayrı yapsalar olmuyormu ki çok kötü acil şifalar.yorgun bir gecenin ardından günaydın snowyy,aktar,simca,brujuva,hırsızı sağolun şu an oğlumun biraz ateşi düştü okaliptus yağını aldırcam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu 6.ay aşısı ne zormuş bebeğim dün gece emerek uyudu çektiğim anda uyandı artık bunu adet edindik ikeanın sayfasında anna yanı karyola buldum park yataktan ona geçiş yapcaz sanırım anne yanı kullanan var mı yatakla aynı hizada oluyor mu
cidden zor ismis
hangi sehir ve ne kadar bakici cnm ?
yorgun bir gecenin ardından günaydın snowyy,aktar,simca,brujuva,hırsızı sağolun şu an oğlumun biraz ateşi düştü okaliptus yağını aldırcam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu 6.ay aşısı ne zormuş bebeğim dün gece emerek uyudu çektiğim anda uyandı artık bunu adet edindik ikeanın sayfasında anna yanı karyola buldum park yataktan ona geçiş yapcaz sanırım anne yanı kullanan var mı yatakla aynı hizada oluyor mu
yorgun bir gecenin ardından günaydın snowyy,aktar,simca,brujuva,hırsızı sağolun şu an oğlumun biraz ateşi düştü okaliptus yağını aldırcam gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama bu 6.ay aşısı ne zormuş bebeğim dün gece emerek uyudu çektiğim anda uyandı artık bunu adet edindik ikeanın sayfasında anna yanı karyola buldum park yataktan ona geçiş yapcaz sanırım anne yanı kullanan var mı yatakla aynı hizada oluyor mu
snowyy canım evet iki gün ama çok ateş yaptı 2-4. ay aşıları bu kadar ateş yapmamıştı huzursuzluk yok ama ateş var bir de halsizlik vardı
iyiyiz canım sen nasılsın...günler nasıl geçiyor anlamıyorsundur bile yoğunluktan...Canlar nasılsınız?
Birkaç gün girmeyince nasıl da sayfalar birikmiş maşallah size :) h. sonu evde işten güçten nete giremiyorum işyerindede ara ara bakabiliyorum ama aklım burda :)
geçmiş olsun canım... bizim sağlık ocağındada öyle bir seçenek olsa... benim kız zira çok ağlıyor iğne yapmadan başlıyor...ateşsiz falan atlatın inşallah...Buarada bizim 6 aylık aşılarımız yapıldı .. 2 iğneyi birleştirip karma aşı haline getirmişler. Daha az acı için onu yaptırdık.. 2 aşı ile kurtulduk..
Buarada bizim 6 aylık aşılarımız yapıldı .. 2 iğneyi birleştirip karma aşı haline getirmişler. Daha az acı için onu yaptırdık.. 2 aşı ile kurtulduk..
kızlar benim kuzum kendi yapamıyor ama bir yere dayayıp tutunmasına yardıme dince kendi adım adım ilerliyor...sizinkilerde yapıyordur belki ama ben dün görünce şaşırdım.. tosbaa minnacık boyuyla ... sanırım emeklemeden yürüyecek...
evet canım....koltukaltından tutuncada yerde koşuyor resmen...eğilip yerde ne gördüyse alıyor ..eğilirkende lıkır lıkır kusuyor...Ayin daha 24 u gulum. Gecmis olsun. Sikintisiz atlatir kuzun insallah.
Masallah masallah. Soyledim ama degil mu
Benim sipa zipliyor adim atmiyor. Emeklerken de zipliyor gerci. Bir tavsanlik var bu velette ama hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?