2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

:):) egiliyor bir de. Masallah Ela'ya. Uzerine oku canim, nazar degmesin. Boyle giderse yurur hemen

kızlar ablama sordum bu 6. ay aşılarını ikiye böldürp yaptırmış ikiside 7 aydada kalan 2 aşıyı yaptırmış ben gidince doktora danışıp bu şekilde yapmayı planlıyorum

:):) egiliyor bir de. Masallah Ela'ya. Uzerine oku canim, nazar degmesin. Boyle giderse yurur hemen
okuyorum ...okadarcık boyuyla yürürse ne şirin olur ayy inşallah... gaz maz kalmaz artık.. oturtmadık bile doğru dürüst...

kızlar ablama sordum bu 6. ay aşılarını ikiye böldürp yaptırmış ikiside 7 aydada kalan 2 aşıyı yaptırmış ben gidince doktora danışıp bu şekilde yapmayı planlıyorum
çok ateş yaptığı içinmi canım... eğer 1 ay sonra yapılabilirse bende danışayım sağlık ocağına...nasıl olsa her ay gidiyoruz kontrole - aşıya

aynen canım ateşten ziyade ablam çok aşı bir arada olacak diye doktoruna sormuş oda böldürün çocuğada sıkıntı vermeye gerek yok demiş oda böldürmüş yaptırmış zaten karma aşı ateş yapıyor çocuk felci canlı ddeğil o hiç bir şey yapmıyor ama hepatitte yapmıyor diğerini bilemedim

İnsallah canim. Ama sknti bitmiyor. Bu gcse baska sey baslar.
Bu arada sen haklisin ama butun buyukanne buyukbbalar ayni. Benim annem e der aglarsa ben dayanamam diye. Kv de der. O da iste bi cocugu farkli kisilerin ayni anda egitmeye calismasinin kotu tarafi
yogurt ye zayifla diyosun sagol snowy. Her topige lazimsin sen
İyi canim. Uykusuzluk huzursuzluk ama alabildigine sevimlilik dolu. Bizi mest ediyor :)
Anlaştığımız bakıcı 3.ye hamile kalmış,şansa bak.pofff.
Aaaaaaaaa. Plansiz mi? İnsallah icinize sinen birini bulursunuz yerine :/

Herkese selamlar. Bugun "kacakcilik ve organize suclar mudurlugu mali suclar bolumu "ne ifade vermeye gittim. 2010 yili KPSS sinde vuku bulan kopya olaylariyle ilgili cesitli ilgili kuruluslara yaptigim resmi muracatlar sonucu ifademin alinmasi gerekmis. Garip ulkemin garip isleri. Velhasil gittik ifade verip geldik.

haklı doktor ne gerek var bu kadar yüklenmeye madem sıkıntı olmuyor aşının bölünmesi ,normal çizelgeninde böyle değiştirilmesi sağlasalar bari...

evet her gün yeni bir sevimlilik ve yeni bir sıkıntı...sevgiyle büyüsünde artık yapacak bir şey yok onlardan yana...istemeye istemeye azarlıyarak büyümesinden iyidir diyeceğiz artık...
2010 yılında yapılan müracaat ...bizim ülkede kağıt evrak işleri çoook yavaş ilerliyor...sonuçlanmasıda 2020 yi bulur sanırım...

Maşallah minik ela ya... Bi akşam gelmişsin ve ela yürüyor...

Canım o aşı sağlık Ocağında yokmuş.. Ben Doğum yaptığım hastanede yaptırıyorum aylık kontroller sırasında.. Doktorumuz söyledi bize de 3 aşı ile yormayalım kuzuyu diye.. Kabul ettik.. Çok şükür ateşimiz olmadı bizim. Pazartesi akşam yaptırdık bitti... kzu

Ayin daha 24 u gulum. Gecmis olsun. Sikintisiz atlatir kuzun insallah.

Masallah masallah. Soyledim ama degil mu

Benim sipa zipliyor adim atmiyor. Emeklerken de zipliyor gerci. Bir tavsanlik var bu velette ama hayirlisi
Canım önümüzdeki 2 hafta için randevu alamadım.. 27 sinde doktorumuz yokmuş.. Diğer hafta da bayram .. Ben ancak c.tesi götürebiliyorum doktora ya da doktorumuzun h.içi nöbetçi olduğu günlerde gidiyoruz eşimin iş çıkışında.. O da Yanımda olsun istiyorum doktor ne diyor ne anlatıyor bilsin.. Süreci takip etsin.. Bir de aşı olan aylarda tarihi hesaplıyor doktor.. Şu tarihten itibaren yapabiliriz diyor ona göre ayarlayıp gidiyoruz..

Son düzenleme:

Amin canım. Ben işe geliyorum işten çıkıp eve gidene kadar özlüyorum oğlumu. (Büyük konuşmayayım) nasıl bırakırlar evlatlarını anlamıyorum.
Yanlış anlama ama eşinin tavrını çözemedim ya.

amanın düşünmesi bile içimi kıpır kıpır yaptı... kapıyı açsam yürüyerek kollarıma gelse ayy prensesim benim güleç yüzlü kızım...çok ağlıyor çok ama bir o kadar da güleç yüzlü... canım kızım benim...
aşı bölme işi kaldı yani...atlatırız inşallah en ağzısız şekilde ..

özlenmezmi yaa.. ben bazen uyansada sevsem diyorum ...yanındayken bile özlüyor insaan...
herkes doğuruyorda herkes anne olamıyor işte...çok merak ediyorum kalbinden aklından neler geçiyor... açıp baksalar içini ciğeri yok yok gibi geliyor bana böyle insanların...valla eşimi bende hiç anlayamadım şimdiye kadar...her gün tip olarak aynı fakat kişilik olarak başka başka bir adam var karşımda...değişik

kuzum neden Kalsın ki aşı Bölme işi.. Biz birleştirmiş halini yaptırdık... Belki 3 aşıyı 2 aya bölebiliyordur doktorlar.. Sen sor istersen hemşirenize... Biz bir seferde çıksın diye kabul ettik..

Hayırlısıyla ateşsiz sıkıntısız atlatırsınız inşallah merak etme.. Şifa olsun elama..

Buarada sevgili çalışan anneler nasıl idare ediyorsunuz akşama kadar.. Ben arada düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum.. Danışmanıma bi uğrasam mı acaba diyorum.. Süreçte beni ve kuzumu neler bekliyor .. Ne yapmam, nasıl yapmam gerekiyor diye.... Kuzum nasıl karşılayacak ayrılığı.. Benden kopup babaanne v halalara düşkün olur mu ki..

Oynatmaya az kadı doktorum nerde

sağlık ocağına sorayım gitmeden ama o hemşirenin böyle birşeyi yapabileceğini sanmıyorum... kadın bazı şeyleri bile benden duyuyor daha yeni... bu kadar aşı olursa ateşinin yükselme ve uzama ihtimali çok fazla ve ben sadece aşı oduğu gün bakabilirim...ertesi günde devam etmişti 3. ay aşısında..bu aşıdada muhtemelen ertesi günde ateşi devam eder...ve ben 2 gün izin alamam...
hayırlısıyla geçseydi...

resimlerine bakıyorum... bol bol evi arıyorum...benimki 50 günlükken tanıştı kv ile alışmasında problem olmadı... bebeklerimiz 6 aylık oldular artık algıları farklı ihtiyaçları farklı...yokluğunu kokunu anlayacaktır...ama alışacaktır da...herkes seviyor evde ilgiyi seviyor... sevilecek ve vaktinin çoğunu ona bakanla geçirecek...elbet onlara alışacak...ben başlarda çok kafaya takıyordum .. ve hala da ara ara onlara karşı ilgisini bile kıskanıyorum kızımın ama yapacak başka bir şey yok...sevsinler iyi baksınlar yeter...

annem karşı komşumuuzn oğluna bakmıştı 2 aylıktan 3 yaşına kadar ve çocuk ilk konuşmaya başladığında anneme anne demişti...biz evde hepimiz kv me anne diye seslendiğimiz için kızımda sanırım kv me anne diyecek....

inşallah kolay geçsin aşınız kuzum.. Dua edelim ela nın Ateş'i yükselmesin..

Ay ne bileyim kuzum yaa.. Aklımı oynatacak gibi oluyorum.. Sıkıntı şu benim kv ve börülcelerle aram pek yok.. Sonradan bozuldu gibi bişi oldu.. Başım açık olduğu için hayallerindeki gelin değilmişim börülcelerin.. Onlar kendileri gibi birini istemişler hayal etmişler.. Falan filan... Eşime de söyledim madem böyle neden onların hayalindeki gelini getirmedin ailene diye bilmiyor muydunuz böyle olacağını dedim.. Ben onların hayalindekini istemedim seni istedim böyle mutluyum dedi ama Lafı duydum ben börülcelerden.. Iki ara bi derede Döktüm yine içimi

Canım 500'e nerde var,bana da soyle nolur,biz 1000'e bulamıyoruz,1200-1400'den başlıyo
sigortada istiyorlarmı öyle bir şart varmı gelen bakıcı adaylarında... çok paraymış ya benim mamaşım o kadar değil...Allah kolaylık versin bakıcı arayanlara bakıcı tutanlarada

amin amin....
oğluşuna onlar bakacağı içinmi rahatsızsın canım...üstünede oğlunun özlemi eklenecek... canım şöyle oluyor... kendi yöntemlerine göre oğluna bakacaklar... bazen senin hoşlaşmadığın şeyler söyleyip yapacaklar.. ama bu tavırları seni sevmeleri yada sevmemeliriylede ilgisi yok genellikle her bakan böyle bakıyor...ama aranızda sürtüşme olunca daha belirgin bir durum ortaya çıkyor...kv dem ve görümcem beni o kadar çok sevmeye çalışıyorlarki ama beceremiyorlar hissediyorum... yani ağzımla kuş tutsam beni sevemezler bir yanlışımıda göremedikleri için ve benim onlara karşı hörmetimden dolayıda seviyorlarmış gibi yapıyorlar ...ama hiç umurumda değil herkes herkesi sevemez zaten.... ama oğluşuna layıkıyla baksınlar nihayetinde yeğeni ve torunu... eminim ölüp bitiyorlardır oğluna...ama işte kim bakarsa baksın oluyor ve olacaktır da arada sinir harpleri...

Sağol canım seans ücretini senin hesaba yatırayım

Bazen istiyolar,mesela iptal eden istemedi,nakit ihtiyacım var dedi.1150 istedi.yatılı alanlar 1400+sigorta+ izin gününde 25,30tl veriyor.acayip ya

P priori valla hiç gerek yok danışmana... biz ne güne duruyoruz... adı üzerinde DANIŞ-MA diyor hemde ücretli...
şaka bir yana konusunda uzman birinin fikirleri daha profesyonel olur...anladığım kadarıyla zaten bebeğinin nasıl etkileneceğini merak ettiğinden...herkes için hayırlısı olsun... hem senin hem bbeğin hemde bebeğine bakacak olanlar için...
baksana dünya para bakıcı ...kişiliğinden bir haber olduğun hem kaprisli hem davranışıyla uğraşmaktansa ...bebeğinin kanından bildiğin birilerinin bakması daha iyidir...gerçi sen bunun muhasebesini yapmışsındır...
inşallah her gününüz güzel geçer...inşallah senin hayalindeki gibi bakarlar...

simca12 canım yinede çok geldi bana .. hayat şartları zor tabi birşeyde diyemiyor insan değil mi...sonuçta canının parçasına bakacak...ama bakıcı işi zormuş... bende kızımı alsam ,hem kızıma hem de başka birinin bebeğine baksam ... baksana bakıcı işinde daha çok para var....sırf bakıcı için çalışacaksın canım Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…