2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah onların eline düşürmesinde... senden onlara zarar gelmez....kardeş kötüde olsa kardeş işte...hayrılısı olsun inşallah...
Âmin canım âmin.. Ya benim işim olmaz.. Kendi derdime düşmüşüm.. Iş koliğim zaten..çocuk olmadan önce de vaktim yoktu..hele şimdi hiç yok..

Hayırlısı Allah tan.. Bu da benim sınavım..

canım benimde geçen hafta sütüm bitti benim sağınca 3-5ml ancak çıkıyordu doğumdan beri emip üstüne mama eriyordum bu senepten doktor ek gıdaya başlattı 11-2 arasında 1 adet mevye cam rendede rendeliyorum kaynar suya oturtup ılıştırıp yediriyorum ağzımla yutkunma ve çiğneme hareketi yapıyorum bana bakarak yiyiyor şeftali,armut,elma,tat içinde üzüm dönüşümlü veriyorum ve 5 ögününde saat1 de mayaladığım 120 mamaya 1 mama kaşığından biraz daha az yoğurdu çırpıp karıştırıp sarıyorum 5 te bunu biberonla veriyorum öğün olarak ve hep şarkılar söylüyorum ama sütün bu kadar çok çıkorsa yoğurdu onla mayalıya bilir yada mama ile karıştırıp verebilirsin allah yardımcın olsun benimkide bir püskürtüyor saç baş hep meyve bazen ben veriyorum o geri tükürüyor artık yediği kadar .

hala aynı eziyet ediyorsa belki de disten değil bu modeller böyle eziyetcidir canım:) dün evde zapt edemeyince gezmeye çıktık onun için derken hazır çıkmışken nevşehire gidelim dedik 70km yer dedik dönüşte uykusu bölündü dişi ağrıyor huysuzluk yarım saatlik yolda 7 sefer durduk eve 2buçuk saatte döndük.araba durdumu duruyor giderken başlıyor sonra dedim gezmek benim neyime :)

kendi cektigim cile umrumda değil sonuçta isteyerek anne oldum ve oğluma en iyi şekilde bakmak zorundayım ama onun çektiği cile var ya o çok zor iki iki çıkarsa bari dişlerini kuzum ya

Âmin canım âmin.. Ya benim işim olmaz.. Kendi derdime düşmüşüm.. Iş koliğim zaten..çocuk olmadan önce de vaktim yoktu..hele şimdi hiç yok..

Hayırlısı Allah tan.. Bu da benim sınavım..
aynen öyle canım...hepimizin sınavı başka... işine gücüne bakarsın eskisi gibi...bebeğinden daha mühim değil hiç bir şey

benim kıza atak dedim ...diş dedim... gaz dedim... şimdide inanıyorum artık çingene benim kızım...

Ayni durumdayiz 6_7saat araliksiz uuyan oglum geceleti 2saatte bir saati kurmus gibi kalkiyor pispislayarak da uyumuyor ille emmek istiyor.

Forumda pirinç unuyla ilgili yazıya rastladım kızlar,ne bu vermiycek miyiz katı gıdaya geçince?

http://kadin.haber3.com/bebeginiz-icin-pirinc-unu-yararli-midir-110y.htm

Bilmiyor muydun canım...cnan arkadasımızdı sanırım konuyu gundeme getirmişti 2 hafta once. Baska birşeyin unundan yapıyor anneler muhallebiyi (ben yapmayacagım için aklımda kalmamış, bilen yazsın lütfen). Ayrıca pirinç unu kullanacaksanız bile organik bulun ne olur, pirinç gdo lu ben yıllardır evime almıyorum...

Bilmiyodum valla,sağol.sen neden vermiyceksin muhallebi?

Ayni durumdayiz 6_7saat araliksiz uuyan oglum geceleti 2saatte bir saati kurmus gibi kalkiyor pispislayarak da uyumuyor ille emmek istiyor.

Şimdi sleep lady methodunu okuyorum.kendi kendine emmeden uykuya dönmesi lazım.gece başlıycam bakalım.
Emzirmeye kodlamışız,ya da ağlarsam kucağa alınırım diyomuş.bıraksak uyur diyo yöntemler,deniyip görücem.

Doktor ferrum demir eksikliği damlası verdi,siz de kullanıyor musunuz? Test yapmadan direk verdi de,

simca12 benim kız kendi haline bırakınca cıngar çıkarıyor...eşim aradı şimdi...bende istedim tam yulaf unu bulursan al diye..markette yokmuş ,aktara sormuş yulaf unuyla kepeği ayrı satılıyormuş karıştırıp verebilirmiyizki...muhallebi işi çok sorunlu ama bazı çorbalara ve pürelere az miktarda kaşıştırabiliriz...muhallebi yerine sebze püresi daha iyi olur sanki....ayrıca irmikte çok besleyici onuda kullnabiliriz

dişlikte al dedim...bizim kız dişlikmi yiyor diyor :)

Doktor ferrum demir eksikliği damlası verdi,siz de kullanıyor musunuz? Test yapmadan direk verdi de,

Vermedi kullanmıyor canım. Bu ay ya test yapar ya hiç gerek duymaz bakalım.

Ben baska bir besleme yöntemi kullanacagım canım. Ayrıca muhallebinin besleyici bir degeri oldugunu düşünmüyorum. Meyve ile ve irmik ile yapılırsa lezzetli olabilir, ileride tatlı olarak verebilirim.

yulaf ününü kaçırmışım ben

banada aynı markayı verdi 1 aydır kullanıyoruz günde 4-5 damla...test falanda yapmadı...rengi beyaz bebğin dedi... doğduğunda buğday tenliydi sonradan kansız gibi bembeyaz oldu eşimde bende beyaz tenli değiliz ama belki kendi rengi öyle olabilir kuzumun...gerçi rengine bakılıp verilmesi ne kadar doğru bilmem ama veriyorum 1 aydır...

yulaf ününü kaçırmışım ben
canım ben yeğenimi pirinç unlu muhallebiyle obez adayı yaptım... süreklide hastalanır... yeğenimin sağlığıyla oynadım... oyüzden pirinç görmeye tahammülüm yok

Yaaa canim dogru soyluyosun. Fir fir donuyolar evin iciinde. İs de yaptiirmiyolar. HEp yanlarinda olalim diyolar. Buyudukce dertleri de buyuyo. Bu daha ne ki, sen bi de yuruyunce gör diyor deneyimli anneler
iyi yapiyosun canim. Saygisizlik etme cunku hakli da olsan haksiz duruma dusuyosun. Ama tabi kendini de ezdirme
Ben de koc cocuguyum. Ben de emeklemisim ama erken yurumusun. Ve de erken konusmusum. Bakalim kuzular napcak

en yakın örneklerim yeğenlerim olduğu için 2 de 1 onlaral ilgili şeyler söylüyorum... büyük yeğenim... çok geç yürüdü ve çok geç konuştu... sürekli kucaktaydı ve bir yere gitmek istese hemen kucaklayıp nakil işlemini biz yapardık.. ulaşım sorunu olmadı çocuğun koltuktan koltuğa geçmesi yada oynamak istediği oyuncağı bize eliyle işaret etmesi yeterliydi hemen alırdık kucağımıza oraya götürüdük yada istediğini ayağına getirirdik.. sağdan sola dönmekte bile üşenirdi... çünkü kıçını oynatsa biz çevirirdik sağına soluna... koltuğa tırmanmaya kalksa aman yardım edelim zorlanıyor diye poposundan ittiridik.. düşse başına üşüşürdük... o yüzden herşeyi çok geç yaptı...bırak kendi çabalasın yorulsun... 1 defada yapamazsa 5 defada yapsın ama kendi yapsın demedik...
onda yaptığımız yanlışları küçük yeğende yapmadık... bir şey istediği zamn konuşmak zorunda ,bir yere gitmek istediği zamn yürümek zorunda kaldı... arkasında poposunu kollayan kimse olmadığı için biryere tırmanırken yada koltuktan inerken hep tutunurdu kendini emniyete alıp öyle inerdi yada çıkardı... yanına birilerinin hemen damlamayacağını bildiği için her işini kendi halletti... çabuk öğrendi...

bizim bebekler meraklı ama onları kendi hallerine bırakırsak dahada hızlı olacak gelişimleri annelerinin tuutumlarına göre erken yada geç öğrenecekler... artık bekleyip göreceğiz...

Selsmlar canlar. Bugun temizlik gunumuzdu. Ve de aksama misafirim var hazirlik filan derken anca gelebildim araniza. Kizima dis hedigi yaptim bugun. Aslimda niyetim yoktu ama kv ille yap dedi. Alsamki misafirlerim de onlar bu arada esimin halalari kvler filan. Buyrum siz de gelin. Az olmasin diye olcuyu bol tuttum, hepimize yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…