2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
canım bulabilirsen -tam yulaf unundan -yapabilirsin... büyük marketlerde varmış ama aktarda da satılıyor diye duydum...

Metroda var. Sanırım migrosta da vardır. Ben yulaf kepegi alırken gozume ilişiyor hep.

Cok dogru diyosun canim. Kaslarin ve becerilerinin gelisimlerine mudahale edersek gelisimleri yavaslayacaktir dogal olarak. Gorcez dedigin gibi. Fazla korumaci olmamak lazim. Duse kalka buyuyecekler.

İyi eglenceler canım

Afiyet olsun canım benim ..

Ben de kacirmisim. Yulaf unlu muhallebi oneriliyor mu? Sekersiz mi yapiliyir?

Tatlım geçmiş olsun öncelikle
Şinki koyarmısın bende bakiim nizimkide öyle

Hırsızı canım meme verirken hiç demedim mama diye ama mama hazırlarken meyvesini ve çorbasını hazırlarken mama diyorum hep ondandır ,belkide tesadüftür :)

Şu pirinç ununu bense kaçırmışım ((((
Allahtan çok olmadı vermeye başlayalı aradada yapmamıştım zaten

Aa Ben de okuyayim ilk deneyimini paylasirsan sevinirim. Benim sucum alistirdim surekli emmesine babasida gerci bu cocuk susamistir diyip surekli emzirmemi sagladi. 4 aydan sonra aglayim da kucagina alsin benumi modunu sonuna kadar kullaniyor akilli bidiklar:)

güldüm valla bebeklerin düşüncelerini (aslında düşünmediklerini) bende seslendiriyorum evde öyle gülüyoruz eşimle..ben şebeklik yapıyorum ağlrken sussun die birden bi duruyor bakıyor yüzüme öyle komik bir ifade ile sanki diyor ki ' ben büyümeden kafayı yedi annem yazık azıcık uslu durayım da, bari ekmek yemeyi öğrenene kadar yoksa annemi tımarhaneye kapatırlar o zaman memesiz ne yaparım ben' bakışı atıyor..yada durmadan adını söylüyorum sonra bana dönüyor ööff diyerek hemde ööf lüyor resmen eşşek sıpası

hırsızı canım sen yine de dene her bebek farklı ama keçi sütünden yoğurt yapmıştım benimkine aşırı gaz yapmıştı doktor damlayı arttırdı yoğurtu bir ay yasakladı ama belki yoğurda denk geldi her zmanki halimizdi bilemedim yine de az ver sen ilk başka inek sütünden yapsaydım ayvayı yemiştik herhalde

Tum babalar ayni galiba..

bebeğinin odasını ayıran var mı içinizde..bebeğinizin hangi davranışlarına göre ayırdınız daha erken mi karar veremedim
benim kuzum 40ı çıkınca ayıracaktım ama grip olmuştuk devamlı tıkanıyordu iyileşince iki aylık filandı ayırdım ilk başta zor oluyor ama alışıyorsun daha rahat oluyor sonra çünkü bizim yan odada arada bir kapı var yani 2-3 metre en fazla hık dese duyuyoruz ama ne kadar geç ayırırsan o kadr zor oluyor çünkü büyüdükleri için farkına varıyorlar degişiklik olduğunun küçükken farketmiyor benim uykum aşırı hassas ben her mırıldanmasında uyanmamak için ayırdım açıkçası.oda alıştı uyuyor öksürdüğünde bile uyanıyorum oda uzaksa telsiz kullanırsın.

şimartıyor büyükler genelde nerden biliyorum beni de ananem büyüttü ordan çok şimardım her istediğimi yaptı.ama annem baksaydı katı kuralları vardır o şimartmaz ama uzaktayız o da bakamıyor aslında kıyamak kıyamamak değilde bazılarının kolayına da öyle geliyor ağlarsa susturmak zor iş ağlamadan ne istiyorsa ver eline alınma söylediğime ama sizinki de öyle olabilir canım.bende bakıcı uğrşmak zor gelecek ne istese yapacak hayat böyle çalışmak zorundayız malesef şükür diyelim elimiz ayağımız tutuyor çalışabiliyoruz buda olmayabilirdi

aaaa yeter ama güçlü anneler güçlü bebekler hırsızı.hep beraber ağlayalım zaten herşeye ağlarım cok sulu gözlüyüm yapma kzuum kendine yazık sen onun için çalışıyorsun biri bakacak elbet bakıcıdan iyidir babaennesi sonucta:) üzülme artık üzülüyorum bende

bizim meslekte adam karısını döver kadın bağırır komşular polisi arar adam belki kadını öldürüyor içerde polis aramaya vakti yok polis eve girer ayırır.aylar geçer barışırlar derken polis suçlu olur neden polisi çağırmadan eve girmiş kocasını seviyormuş ona neymiş derken cezayı polis alır işte böyle şeyler.bazıları da hak ediyor barışınca hemen kocam değilmi oluyor.geçen 3 çocuk teslim ettiler annelerine babaları benzin döküp kendisini ve karısını yakmış neyse adam ölmüş kadın 7 ay tedavi görmüş her yeri yanık izi.3 çocuk halasında kalmış derken annelrine göstermiyor abisi kendini onun yüzünden öldürmüş diye anneleri de mahkemeyi kzanmış ama çocuklar halasında kalmak istiyor aglıyorlar annelerine zorla verdiler halaları doldurmus çocukları ne dediyse çocuklar boy boy..çocugum bana gelmek istemiyor die ağlayacak halama gidecegim diyeek allah göstermesin nasıl zor bana gülmese babasına gülse beni neden daha az seviyor diyorum:) yani adamların da öküzü çok arkadaşlar ama o öküzü hakedenlerde var..haketmeyip çekmek zorunda olanlarda var.yaşamadan bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…