2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Gecmiş olsun canım. Ateşinin sebebi hastalıkmış demek ki. Gecmeye basladı mı cildindeki kızarıklık?

Aman ona hersey normal zaten. Ana olan korumacı olur. Bilmiyorum kendi çocuklarını nasıl yetiştirmiş...

Bayramdan sonraki 3 gun nasıl olacak?
bana karşı öyle yapıyor ...Allah bilir nasıl panikledi ...ne diyeceğimde sanki olmuş bir defa bilerekte yapmadın ama hadi görmeseydim hadi mikrop kapsaydı...

bayramdan sonra iş başı ... senelerdir aynı...ama bu seneki bayram da da idari olarak tatil yapmamışlar ..normalde birleştirirlerdi 9 gün tatil yaparlardı....
çaliş çaliş çaliş... paraaa..para yokkk....:)

neden bilgilendirmiyorlar...insanın aklına ilk alerji gelir...iyi bari söylediğin iyi oldu canım... geçmiş olsun...

snowyy kuluçka dönemininde ateş yapıyormuş bitiş aşamasında döküntü özel doktorumuz söyledi devlette 3 doktorda bilemedi hep aşıya bağladılar sağolun kızlar bulaşıcıymış geçen güne gittim bayağı bir çocuk vardı sanırım birinden geçti

bende bu hastalığı ismi ilginç diye bir sitede okumuştum...geçmiş olsun canım... kendi kendine geçiyorsa ve aslında bebeğin sağlıklı olduğunu bağışıklığının güçlendiğini gösteriyorsa sorun yok ama hangimizin başına gelse doktora gideriz nedir diye...benim daha önceki gördüğüm kızarık döküntüler sanki bebeğin vücudu bölge bölge yanmış gibi duruyordu. panik bir durum...geçmiş olsun canım tekrar...

Tesekurler canlar. Hepimizin bebislerinin inci gibi disleri olsun insallah :)

Canim izmirdeyim evet. Ama izmirde son 1 ayimiz. Keske gelseydin tanissaydik. Cok memnun olurdum. İzmir bulusmasi da yapmadik :/

evet ya
hayırlısı olsun gittiğiniz yerde de mutlu olun inşallah ama bizlere hep yaz tamam canım

of ya kuzumun kimbilir canı ne kadar acıdı gelmiş geçmiş olsun tatlım

azıcık ucundan kesecekler istedikleri paraya bak yahuu:) biz de kestircez parayı bulunca ergenliğe girmeden kestireydik iyiydi...

Heheheheh.....

Canım ben nişandan sonra farkettim durumu ama ne yapacaksın işte.,, hayırlısı Allahtan... Allah eşlerimizden razı olsun...

azıcık ucundan kesecekler istedikleri paraya bak yahuu:) biz de kestircez parayı bulunca ergenliğe girmeden kestireydik iyiydi...

Heheheheh.....

Canım ben nişandan sonra farkettim durumu ama ne yapacaksın işte.,, hayırlısı Allahtan... Allah eşlerimizden razı olsun...

Kuzum kıyamam yaaaa... Ay yakın olsaydık bn bakardım kuzuya.. Sen bir ucundadır Ankara'nın ben bir ucunda... Canım keçi Sütünden yoğurt öyle oluyor.. Ekşitmedin merak etme..

Heheheheh.....

Kuzum kıyamam yaaaa... Ay yakın olsaydık bn bakardım kuzuya.. Sen bir ucundadır Ankara'nın ben bir ucunda... Canım keçi Sütünden yoğurt öyle oluyor.. Ekşitmedin merak etme..

Canım idari izinmiş..kamu çalışanlarına..

Heheheheh.....

Canım bizim ki Ferruh..içiyor kuzu gık demeden..

Canım idari izinmiş..kamu çalışanlarına..

Canım gündüz nasıl uyutuyorsun peki...

Herkeslere hayırlı cumalar olsun...

Bu forum Çıldırtacak beni... Alıntı yapıyorum ama sayede ilk Alıntı yaptığım kişiye yazdırıyor .. Ayrıntılı düzenlemeyi seçiyorum.. Geriye gitmiyor.. Güncelleme gerekiyor siteye...

2. Dişimiz geliyor.. Bugün yarın patlar sanırım... Ama kuzum huysuz azıcık.. Kucakta uyudu .. Huyu Değişti yavrumun..bırakınca ağladı.. Iyice dalınca yatırdım yerine... Allah kolaylık versin tüm yavrulara...

of ya kuzumun kimbilir canı ne kadar acıdı gelmiş geçmiş olsun tatlım
sağol canım benim bütün kesici oyuncaklarını kaldırdım...zaten yoktu pek oyuncağıda diğer torununkileri ayıkladım...

sağol canım...bende çok fazla beklettim dolaba koymadım zamanında diye ekşidi sandım...fırında kalıp gibi tuttu..dolaba koymadan sıcakken 1 yemek kaşığı verdim..evi aradımda çok rahat uyumuş bugün...kakasına bakmadan çöpe atma birde cildini kontrol et dedim kv ye...

birde benim kızın kafası yanakları ve kulağı buz gibi oluyor gece...kafasına göre penye şapka bulamadım hep yenidoğan için var...bu araalr havalar çok soğuk...baş örtümü sarsam kafasına...yoksa alışsamı öyle uyumaya...
yeni dişinizde hayırlı olsun..geçmiş olsun...

Tatlım geçen gün lcwda Penye şapka gördüm.. Bilgin olsun..

Bizim de bina yeni.. Bakanlık kombiye izin vermiyormuş artık. Merkezi sistem olacak demişler. Kazan var ama herkes abonelik almadığından yermiyoruz ev kuzey cephe.. Çocuğu kat kat giydirir oldum o da sinirleniyor haliyle sevmiyor.. Ne yapacağımı şaşırdım.. Şapkayı hiç sevmiyoruz yeni doğduğunda da çıkarır atardı..

Evet Fırında çok güzel tutuyor.. Dün akşam Dışarıya çıktık..eşime dedim süt alaım tmm dedi..kipayı es geçmişiz..bugünlük dönecek kavşak da yoktu..mamadan mayaladım artık bugünlük.. Yoğurda alıştıkkeçi sütüyle devam edeyim ben de..

Ela nasıldı sabah canım.. Damağı çabuk iyileşir.. Süt kuzu bunlar...

Canım geçmiş olsun ela kuzuma Allah kazadan beladan hastalıktan bütün miniklerimizi korusun.Bana sorarsan alıştırma derim çok sıcağa sürekli sıcak ister ve en ufak bir rüzgarda hasta olur.Önemli olan midesini ve ayaklarını üşütmemesi onlara dikkat edersen üşüyeceğini zannetmiyorum.Bu sefer çok sıcaklarsa terler ve üzerinde kurursa bronşit olur Allah göstermesin.Ama tabi en doğrusunu sen bilirsin:)
Sanırım annelik iç güdüsü benim kız uyanmasa bile birden uyanıyorum bakıyorum üstünü açmış hemen düzeltip tekrar yatıyorum:)

Snowyy cnm rüyan hayırlara vesile olsun inşallah...
Hırsızı geçmiş olsun çok yaa , kıyamam kuzuna ( nasıl ağlamıştır kuzucuk yaaa (( çabuk büyüseler bari de dertlerini anlatabilseler diyorum bazen...
Littlezelda sanada geçmiş olsun iyi oldu haber verdiğin bende eşime izin aldırıp cumadan götürecektim oğluşu ,

Günaydın nisan kuzularının anneleri

Kış geliyor üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.Kuzuları daha bir kollamak gerekiyor artık hele ki emekleme dönemlerinde ne yapacağız bakalım Allah yardımcımız olsun.Bizim kız son 1 haftadır çığlık atarken helak oldu ambulans sireni gibi aaaaayyynn..diye diye dolanıyor:)Hastanede bizden başka sesi çıkan yoktu o dereceŞimdi öğrendiği şey eline geçen ne varsa yere atıp arkasından bakıyor.Ses çıkarınca hoşuna gidiyor aynı şeyi tekrar tekrar yapıyor.Bizde zıplayanlar sınıfındanız bizimkisi daha 2 aylıkken kucakta zıplamaya başladı işim iş bu kızla tam cimcime oldu:)

Dünyaya gelen büyüyor yahu,daha dün keseydi,kalp atışıydı,ikili testti derken bugün emekleyecek konuma geldiler.Allah yokluklarını göstermesin.Sağlık,sıhat,mutluluk versin bütün kuzulara

Esim zam var bu ay dıyordu. Genel mi yoksa belirli bir kesime mi yapıyorlar bilmiyorum. Ama asgari ücret cok düşük. İnşallah 100% zam yaparlar...

Doktor cok önemli evet. Baktım sen yazdıktan sonra. Allah korusun ateşi düşmese havale riski var diyor. Cok gecmiş olsun canım.

Ferruh mu:) Allah iyiligini versin gülüm.

Anamın el kremi Kamill'e, kamil demesi geldi aklıma

Hayırlı olsun şimdiden canım, masallah

Ben de dun aksam yatarken iç gecirdim. Gozume birden büyümüş gibi geldi. Dedim 6 ay nasıl gecti, 16 yıl da goz kırpması gibi gececek. Büyüdü bile, artık bebek degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…