2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben hepsini içtim fark yok ki aynı tat bunlar tek şişelerde oluyor ondan içerdimmm bi yeri gelişiyor diğer yere zarar veriyor bıktım cümle ilaçtan vallahi..

P priori etraf batacakya gözü korkmasın... temiz temiz ağzına verip silmek varken...
bende anlatımda yorum bile yapmadı...sen yinede işe başlayana kadar blw yöntemiyle yedirirsin... artık onun insafına kalmış devam ettrirrse ne ala...aslında onun için ve bebek içinde çok iyi...yarın elinde kaşıkla ye ye diye dolaşmasından iyidir.yine aynı örneği vericem ama :) büyük yeğen hala herşeyini bize yaptırır ...hep üşengeç...okula gidiyor derslerini bile birileri yapsın istiyor...ama küçüğünün hiç bir şeyine yardım etmedik... mesela birşeye yardıme deyim desen hemen kızar '' ben yapabliyim ben yapabiliyim ''diye...yaptırmaz ...yapamasa bile kendi yapmaya çalışır... işte hep bebeklikten gelme alışkanlıklar ...

Doktor cok önemli evet. Baktım sen yazdıktan sonra. Allah korusun ateşi düşmese havale riski var diyor. Cok gecmiş olsun canım.

bence de doktor çok önemli bebek sonuçta meramını dile getiremiyor ki neresi ağrıyor bilelim

bana da doktor mama içiyorsa gerek yok demişti mamaların içinde oluyor dmekki demir anne sütüyse gerek var demişti

Başlayayım ben de.. Artık iyice tembih ederim..eşim de Söyler.. Çıkamazlar onun sözünden.. Batan yer batsın akşam gelince temizlerim ben.. Çocuğum kimseye Bağımlı olmasın.. Ben hep işimi kendim yaptım.. Hala da Öyleyim.. Yavrum da ben gibi olsun.. Muhtaç olmasın kimseye..

ben de ferrum kullanıyorum sen kaç damla veriyorsun canım
Geçmiş olsun canım
sağol canım

annemin bir arkadaşı vardı..ahretlik dedikleri... o kadın kendi torununa bakıyordu 9 yaşında..bir gün bize öğlen yemeğine geldiler...9 yaşındaki çocuk yiyecei şeyi parmağıyla gösterip anneanneside ağzına veriyordu...konuşmayım konuşmayım dedim.. napıyorsun teyze çocuk kendi yer dedim...yiyemiyormuş ..eee okula gidiyor napıyor diyorum.. okulda beslenmesinden çıkarıp yiyemiyormuş... babası yaptı bunu böyle diyor...9 yaşında kocaman çocuk bana vursa devirir tosun gibi...ama eli kaşık tutamıyor...korkudan kanepeden bile inemiyormuş evde düşer diye babası çok korkuyormuş...çocukla ilgili bir sürü şey anlattı acıdım yavruya...babasında anormallik ...mahvetmişler bebeyi...kendilerine bağımlı yapmışlar ...

kucakta zıplıyor durmadan cok hosuna gidiyor da ben ayaklarımı yere bastırıp yürütmeyi denemiyorum alıştırmak mı gerek bilemedim valla..terlemesi üşümesinden daha riskli bence

çocuklarda alerji riski olmayan tek tahıl yulafmış guliten olmadığı için ilk onunla başlayın diyor bizde kızıma tarhana yaptık dün annemle yulafve tam buğday onundan bakalım nasıl olucak tuzsuz
çok iyi olur bence sağlıklı yulaf unu besleyici hemde tuzsuz en iyisi benim de annem yanımda olsaydı denerdik

ne zahmet sorma taktım mı takıyorum cok kötü bir huy

Canım ortalıgın kirlenmesinden ziyade besini düzgün hazırlamak önemli. Yanlış okumadıysam geleneksel besleme yonteminde de 10. Ay cocuk ailesi ile aynı masaya oturabiliyor (aynı şeyleri yiyebiliyor). 2 ayda sen giriş yaparsın. Bebegın kavramayı&yemeyi ögrenir. Menüsü oluşur. Sonrası da daha kolay zaten

bana da doktor mama içiyorsa gerek yok demişti mamaların içinde oluyor dmekki demir anne sütüyse gerek var demişti

Bu doktorları ne yapmalı, kaynar kazana koymalı

Demir destekli inek sutlü mamada demirin bebek tarafından emilimi en fazla 12%,

Anne sutundeki demirin emilimi 70% canım:)

üstüne kapatmadan mayala canım açıkta yada kağıt havlu koy li terleyince sulanmasın gerçi fırında sert tutar

kızlar bebişlerinizi kalp kontrolüne götürecekmisiniz aylık kontroller oluyor heryerine bakılıyor ama arkadaşım 6 aydan sonra kalp kontrolüne götürdüğünü hatta erkek annelerinin malum yerleri için de ürolojide genel muayeneye götürülmesi gerektiğini söyledi kafam karıştı

Tebrik ederim seni :) insallah istikrari bozmaz minigin. 3.ayinda bende sllamadan biraz aglayarakta olsa yatagonda yatirdim pispislayarak uyutmustum ama sonra nedensebidaha yapamadim bu aralar cesaret edemiyordum baslamasina cuma gecesi baslayacagim bende bu arada emzik kullaniyor mu normlde. Benimki dis kadiyici olarak alip atiyor.

hırsızı geçmiş olsun kuzunun küçük ağzı o kaynanana sevglerimi ilet gelinime iyi baksın yeter artık ama.oluyor ama çok hassaslar ve devamlı dikkat etmek gerekiyor boş bırakmaya gelmiyor hele ki başka çocuk varsa daha zor birde o mıncıklıyor bebeği durmadan oyuncak bebek gibi.nevşehirde japon turistler foto cekilirken eymeni istediler baktım güzelce tutuyorlar verdim hiç öpmediler öyle bizim türkler olsa şapur şupur allah ne verdiyse sevdi japonları güldü onlara bende video aldım foto cektim oğluma hatıra olsun diye.ne diyecektim yemek yerken bi çocuk geldi 2-3 yaşında mıncıklayıp duruyor üzmekte istemiyorum ama anneside çekmiyor sonunda dşi çıkıyor elleme ablacım şimdi ağlamaya başlar susmaz dedim de annesi aldı götürdü sonunda..bende küçük çocuğu olmayan bakıcı bu yüzden arıyorum oyuncak bebek sanıyorlar çünkü elleyip duruyorlar.en az lise yada üni. olmalı çocuğu diyorum 2ye gidiyor diyor 2.sınıf cok mu büyük nasıl güveneyim kalemi ortada kalsa bizimki alır hemen gözüne sokar yapar biliyorum oğlumu ben.alt komşunun çocukları uslu o baktı bi ay ama o zmaanda erkek cocugu tuvaletten cıkınca elini yıkamıyorsa oğlumun elini elliyorsa o da agzına sokuyorsa diye uykularım kactı sonunda söyledim kadına kusura bakma abla erkek cocugu pipisini tutarak tuvaletini yapıyor diye yıkıyor onlar devamlı dedi ama cocuck bu sonucta unutur oyuna gider aklı tv gider acele eder koca adamlar elini yıkamıyor ondn küçük cocuk istemiyorum kendi çocugum olsa huyunu suyunu bilir öyle tembihlerim

sünneti sormak için gitmiştik ürolojiye baktı kızarttı açtı biraz dar ama 6 ay idare eder dedi sünnet için kalp önemli tabi ben dişe gitmeyi düsünüyorum önce sanki ön değilde yan dişlerden biri damağında gibi geldi bana belki normali öyledir ama acaba herkesin dişi aynı sırada mı cıkıyor mesela önce azı dişi cıkan bebek var mıdır olabilir gibi gelior diş durayım öncelik ön dişlerde diyecek değl ya.erken teşhis önemli belki çok doktora gidiyoruz ama onlarda hiçbirşeyi teşhis edemiyor ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…