İyi birini buluncaya kadar devam edebilirsin sanırım iznine, bilemiyorum belirli bir zamanda geri donme şartınız var mı.
Bu tarz insanlara da emanet etmek cok zor. Tanıdıklarının referans olabılecegi birini bulabilsen keşke...
Malesef canım,13 Aralık işbaşı,erkenden bulup,denemek için başlatiyim diyodum.tanıdıktan bulamadık bir türlü.
Hırsızı doğru diyosun,tamam hepimiz para için de çalışıyoruz ama o idareten belki sana tenezzül ederim modunda,sırf para için.ben de senin gibi hep çok çalıştım.
canım eskiden bu iş bile değildi ..konu komşu etraf gelir bakardı 3-5 kuruşa... şimdi sektör oldu... lazım çünkü bakıcı... bana mecbursun diyor...çoğu insana ekmek kapısı oldu ..bilende bilmeyende çocuk bakıyor... afedersin fanustaki 2 adet balığa bakmak için bile ne çok şey bilmek gerekiyor...yemini suyunu verdim 2 de fishhhh fishhh diye sevdim olmuyor işte...biz en yakınlarımız affedilmez hatalarından bahsederken siz hiç tanımadığınız insana teslim edeceksiniz... benim gibi evhamlı birinin korku senaryoları yazmasına yeter... paşa kızı bile olsan bu devirde , boş yere verecek paramız yok...Allah bin defa kolaylık versin...diliyorum inşallah ivedi bir şekilde gönlünüze sinen biri olsun...Para için yapıyolar ya,o para hayır getirir mi bakalım,üzüldüm
aslında baktım şiir bölümü var kk da... vede kimse uğramıyor... sahipsiz... dedim sınırsız depolama alanı var... nebilim kenarda duracağına oraya kaydedeyim dedim ...utanırım şimdi ya eşim bile okumazHırsızı link ver biz de okuyalım canım:)
çocuk bakmayı işten görmüyor hasbam... ben kv baktığına şükrettimVaktin varmış daha gülüm. Bulursun inşallah istedigin gibi birini.
aslında baktım şiir bölümü var kk da... vede kimse uğramıyor... sahipsiz... dedim sınırsız depolama alanı var... nebilim kenarda duracağına oraya kaydedeyim dedim ...utanırım şimdi ya eşim bile okumaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hirsizi-siir-olmaya-calisan-siyirler.750830/
çocuk bakmayı işten görmüyor hasbam... ben kv baktığına şükrettim
canı ben doktorun tarifine göre yapıp hemen yediriyorum ekşiyecek vakti olmuyor mama yaptığımdan daha sıcak suya mamayı yapıp 1,5 çay kaşığı yoğurt çırpıp mama ile hafifi açıp sonra ine mamanın tamammı ilekarıştırıp havluya sarıp bitik mama kutusunun içine kouyorum 3.5-4 saar sonra yediriyorum cıvık oluyor doktorda öyle olur demişti ekşimiyor çok uzun durmadığındna sanırım.kızlar ogluma günlük yoğurt mayalayayım diye minicik kavanozlar aldım. ilk gün cok güzel-tatlı oldu ve cok sevdi miniğim. ama sonraki günler acemi şansım devam etmedi ve hep biraz ekşi oldu yogurdum, hem oglusum pek sevmedi hem de ben korktum eksi midesine zarar verir mi diye. yogurdu iyi tutturan arkadaslar en aciklamalisindan bir tarif verebilirler mi?
HIRSIZI yogurdu firina koydugunda herhangi birseyle sariyor musun kaseleri?
vallaha canım şükret eşiminde benimde 7 sülalemiz burada bakacak insan bulamıyorum yalvar yakarım herkez getirisen bakaırm diyor bende çok küçük sabah eşim evden alsın benim eve getirsin evde bakın bebişim çıkmasın daha küçük üşütmesin sabah 7 de diyorum afra tafra 7de gelecek bakıcınında evi yakın olması gerek ve nasıl olucak bilemiyorum işe dönmeme az kaldı kaynanamla 1 sokak var arada istemiyor bakmak bahane üretiyor annem 10 dak yürüyerek oda erken kalkamam getirisen bakarım yoksa 10-11de gelirim diyor kafayı yedirecekler bana e sonunda yanımda işe götürücem.aslında baktım şiir bölümü var kk da... vede kimse uğramıyor... sahipsiz... dedim sınırsız depolama alanı var... nebilim kenarda duracağına oraya kaydedeyim dedim ...utanırım şimdi ya eşim bile okumaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hirsizi-siir-olmaya-calisan-siyirler.750830/
eskiden vicdanda vardı insanlarda Allah korkusu kalmamış kimsede... ağzına rakı damlatıp -ocağın gazını koklatıp bebeği uyutup dışarıda dolaşıyormuş bakıcı... birgün fazla koklatmış uyanamamış bir daha. çocuk..neler neler... insan değilki bunlar... dışardanda bir adama benziyor...Utanma ne var, hepimiz kardeşim sayılırız:)
Dunya bir tuhaf oldu. Vaktiyle ben 2 yasında kardeşim 40 lı. Annem yakında 2 ayrı bakıcıya / komşuya bırakmış bizi. Ders ücretimi bakıcıya verirdim diyor. Şimdi mümkün mü . Maasını versen birine ancak baktırırsın. O da nasıl bakıyor acaba. Kocamdır, onun da canı. Ama onun kucagındayken bile dilim durmaz. Farklı kelimeler söyle kulagı alışsın, sesini yükseltme korkmasın, ayagın dikkat et cok sıkıyorsun....
eskiden vicdanda vardı insanlarda Allah korkusu kalmamış kimsede... ağzına rakı damlatıp -ocağın gazını koklatıp bebeği uyutup dışarıda dolaşıyormuş bakıcı... birgün fazla koklatmış uyanamamış bir daha. çocuk..neler neler... insan değilki bunlar... dışardanda bir adama benziyor...
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar hepiizin...parasıda puluda insan evladı çıkarsın karşınıza...
eskiden vicdanda vardı insanlarda Allah korkusu kalmamış kimsede... ağzına rakı damlatıp -ocağın gazını koklatıp bebeği uyutup dışarıda dolaşıyormuş bakıcı... birgün fazla koklatmış uyanamamış bir daha. çocuk..neler neler... insan değilki bunlar... dışardanda bir adama benziyor...
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar hepiizin...parasıda puluda insan evladı çıkarsın karşınıza...
5 damla tatlımben de ferrum kullanıyorum sen kaç damla veriyorsun canım
sağol canım
Allah yardımcısı olsun.. Fazla korumacı olup üstlerine düşmemek lazım... Hayatta Her daim Yanlarında olamayız,annemin bir arkadaşı vardı..ahretlik dedikleri... o kadın kendi torununa bakıyordu 9 yaşında..bir gün bize öğlen yemeğine geldiler...9 yaşındaki çocuk yiyecei şeyi parmağıyla gösterip anneanneside ağzına veriyordu...konuşmayım konuşmayım dedim.. napıyorsun teyze çocuk kendi yer dedim...yiyemiyormuş ..eee okula gidiyor napıyor diyorum.. okulda beslenmesinden çıkarıp yiyemiyormuş... babası yaptı bunu böyle diyor...9 yaşında kocaman çocuk bana vursa devirir tosun gibi...ama eli kaşık tutamıyor...korkudan kanepeden bile inemiyormuş evde düşer diye babası çok korkuyormuş...çocukla ilgili bir sürü şey anlattı acıdım yavruya...babasında anormallik ...mahvetmişler bebeyi...kendilerine bağımlı yapmışlar ...
Canim saglik ocagi bu ilaclarin verilmesinden yana cunku saglik bakanligi verilmesini istiyor. Doktorum daha demir ilacinin lafini etmedi, saglik ocagindaki hemsurede demir ilaci vermeniz lazim dedi. Neye gore vermek lazim dedim saglik bak. Oyle istiyor dedi test yapmadan nasil vereyim dedigimde hicbisey diyemedi kadin..canım 4.ayda parmaktan ölçtüler sağlık ocagında 37 çıktı kanı iyi dendi birde 6.ayda ölçtüreyim bari. Ama yinede vegaferon ver dediler bende birkaç gün verdim sonra içmeyince kestim annemim komşusunun 4 aylık ikizleri var o veriyormus onada demişler ki beyin gelişimi için kesinlikle vermelisin demişler annemde bana başlayalım mı dedi dün versim ama yine çıkarttı bende bilemedim ne yapacagımı.
Bebeğim prematüre değil zamanında doğdu 3,5 kilo şuanda da 9 kg (maşallah) Çok sagol cevap için.
Doğru söylüyorsun canım.. Pişirme işini öğretirim ben...Canım ortalıgın kirlenmesinden ziyade besini düzgün hazırlamak önemli. Yanlış okumadıysam geleneksel besleme yonteminde de 10. Ay cocuk ailesi ile aynı masaya oturabiliyor (aynı şeyleri yiyebiliyor). 2 ayda sen giriş yaparsın. Bebegın kavramayı&yemeyi ögrenir. Menüsü oluşur. Sonrası da daha kolay zaten
Bu doktorları ne yapmalı, kaynar kazana koymalı
Demir destekli inek sutlü mamada demirin bebek tarafından emilimi en fazla 12%,
Anne sutundeki demirin emilimi 70% canım:)
Ben de bingildagina igne batirildigini duymustum. Sussun diye (yabanci bakici yapmis) evlatlarimiz Allaha emanet hepside saglikli olsunlar kotulerin ellerine dusmesinler insallah.eskiden vicdanda vardı insanlarda Allah korkusu kalmamış kimsede... ağzına rakı damlatıp -ocağın gazını koklatıp bebeği uyutup dışarıda dolaşıyormuş bakıcı... birgün fazla koklatmış uyanamamış bir daha. çocuk..neler neler... insan değilki bunlar... dışardanda bir adama benziyor...
aslında baktım şiir bölümü var kk da... vede kimse uğramıyor... sahipsiz... dedim sınırsız depolama alanı var... nebilim kenarda duracağına oraya kaydedeyim dedim ...utanırım şimdi ya eşim bile okumaz
5 damla tatlım
Ben de bingildagina igne batirildigini duymustum. Sussun diye (yabanci bakici yapmis) evlatlarimiz Allaha emanet hepside saglikli olsunlar kotulerin ellerine dusmesinler insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?