2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Malesef canım,13 Aralık işbaşı,erkenden bulup,denemek için başlatiyim diyodum.tanıdıktan bulamadık bir türlü.

Hırsızı doğru diyosun,tamam hepimiz para için de çalışıyoruz ama o idareten belki sana tenezzül ederim modunda,sırf para için.ben de senin gibi hep çok çalıştım.

Hırsızı link ver biz de okuyalım canım:)

Vaktin varmış daha gülüm. Bulursun inşallah istedigin gibi birini.

Para için yapıyolar ya,o para hayır getirir mi bakalım,üzüldüm
canım eskiden bu iş bile değildi ..konu komşu etraf gelir bakardı 3-5 kuruşa... şimdi sektör oldu... lazım çünkü bakıcı... bana mecbursun diyor...çoğu insana ekmek kapısı oldu ..bilende bilmeyende çocuk bakıyor... afedersin fanustaki 2 adet balığa bakmak için bile ne çok şey bilmek gerekiyor...yemini suyunu verdim 2 de fishhhh fishhh diye sevdim olmuyor işte...biz en yakınlarımız affedilmez hatalarından bahsederken siz hiç tanımadığınız insana teslim edeceksiniz... benim gibi evhamlı birinin korku senaryoları yazmasına yeter... paşa kızı bile olsan bu devirde , boş yere verecek paramız yok...Allah bin defa kolaylık versin...diliyorum inşallah ivedi bir şekilde gönlünüze sinen biri olsun...

Hırsızı link ver biz de okuyalım canım:)
aslında baktım şiir bölümü var kk da... vede kimse uğramıyor... sahipsiz... dedim sınırsız depolama alanı var... nebilim kenarda duracağına oraya kaydedeyim dedim ...utanırım şimdi ya eşim bile okumaz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hirsizi-siir-olmaya-calisan-siyirler.750830/

Vaktin varmış daha gülüm. Bulursun inşallah istedigin gibi birini.
çocuk bakmayı işten görmüyor hasbam... ben kv baktığına şükrettim

Utanma ne var, hepimiz kardeşim sayılırız:)

Dunya bir tuhaf oldu. Vaktiyle ben 2 yasında kardeşim 40 lı. Annem yakında 2 ayrı bakıcıya / komşuya bırakmış bizi. Ders ücretimi bakıcıya verirdim diyor. Şimdi mümkün mü . Maasını versen birine ancak baktırırsın. O da nasıl bakıyor acaba. Kocamdır, onun da canı. Ama onun kucagındayken bile dilim durmaz. Farklı kelimeler söyle kulagı alışsın, sesini yükseltme korkmasın, ayagın dikkat et cok sıkıyorsun....

canı ben doktorun tarifine göre yapıp hemen yediriyorum ekşiyecek vakti olmuyor mama yaptığımdan daha sıcak suya mamayı yapıp 1,5 çay kaşığı yoğurt çırpıp mama ile hafifi açıp sonra ine mamanın tamammı ilekarıştırıp havluya sarıp bitik mama kutusunun içine kouyorum 3.5-4 saar sonra yediriyorum cıvık oluyor doktorda öyle olur demişti ekşimiyor çok uzun durmadığındna sanırım.

Cnm sevindim senin adina bu gecenizde rahat geçer insallah ...
Bende baslamistim sadece ilk gece 30 dk agladi ki bu sureyi kucagimdada agliyordu ertesi gün öğlen uykusunda 2 dk aglamadan uyuyunca inanamamistim hatta ikinci gece yatirdigim gibi uyudu gunduzleride 3.aksam yine ayni saatte yatirdim uyumadi aglamadida aza UUU sesler cikardi 15 dk Esim uykusu yok alalim dedi.dedim hayir önemli olan ayni saatte yatakta olmadi aglamiyorda kendi kendine mirildaniyordu dinlemedi aldi sonrasida eskiye donus oldu .maalesef esimle ayni fikirde olmadigimiz için ben düzen kuramadim inşallah seninki yola girer şimdide gece bir ben bir o kalkiyor vallahi napayim

vallaha canım şükret eşiminde benimde 7 sülalemiz burada bakacak insan bulamıyorum yalvar yakarım herkez getirisen bakaırm diyor bende çok küçük sabah eşim evden alsın benim eve getirsin evde bakın bebişim çıkmasın daha küçük üşütmesin sabah 7 de diyorum afra tafra 7de gelecek bakıcınında evi yakın olması gerek ve nasıl olucak bilemiyorum işe dönmeme az kaldı kaynanamla 1 sokak var arada istemiyor bakmak bahane üretiyor annem 10 dak yürüyerek oda erken kalkamam getirisen bakarım yoksa 10-11de gelirim diyor kafayı yedirecekler bana e sonunda yanımda işe götürücem.

eskiden vicdanda vardı insanlarda Allah korkusu kalmamış kimsede... ağzına rakı damlatıp -ocağın gazını koklatıp bebeği uyutup dışarıda dolaşıyormuş bakıcı... birgün fazla koklatmış uyanamamış bir daha. çocuk..neler neler... insan değilki bunlar... dışardanda bir adama benziyor...
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar hepiizin...parasıda puluda insan evladı çıkarsın karşınıza...

Amanın nasıl yapmış aaa...tüylerim diken diken oldu

Yuh bunları duymamışum ben
Kızlar Allahım sizi iyi insanlarla karşılaştırsın ....

Allah yardımcısı olsun.. Fazla korumacı olup üstlerine düşmemek lazım... Hayatta Her daim Yanlarında olamayız,

Canim saglik ocagi bu ilaclarin verilmesinden yana cunku saglik bakanligi verilmesini istiyor. Doktorum daha demir ilacinin lafini etmedi, saglik ocagindaki hemsurede demir ilaci vermeniz lazim dedi. Neye gore vermek lazim dedim saglik bak. Oyle istiyor dedi test yapmadan nasil vereyim dedigimde hicbisey diyemedi kadin..

Doğru söylüyorsun canım.. Pişirme işini öğretirim ben...

Ben de bingildagina igne batirildigini duymustum. Sussun diye (yabanci bakici yapmis) evlatlarimiz Allaha emanet hepside saglikli olsunlar kotulerin ellerine dusmesinler insallah.

Bence sen blog açmalısın,masallar diye yazdığına çok güldüm,valla süpersin,hepsi ayrı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…