2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ne zahmet sorma taktım mı takıyorum cok kötü bir huy
supapatya88 da tarhana yapmış ikinizde güle güle yedirin bebekelrinize ellerinize sağlık... szi okuyunca bende gaza geliyorum ama şu yoğurt işini halledeyim...içim içime sığmıyor yemek yiyecek ilerde diye..

canım eskiden böyle şeyler yoktu..iyimiydi kötümüydü orası tartışılır ama şimdi herşey kontrol kontrol... bu çocukları yapabildikmi yapamadıkmı diye sürekli kontrol ediyorlar..çünkü herşey bozuldu...insanların tohumları bile bozuldu...organik çocuklar yetişmiyor artık...işte elimizden geldiği kadar yapabildiysek Allah a şükür...
erkek çocuklarının testislerini kontrol ediyorlar...bazılarının yumurtalıkları kasıktan inmemiş oluyor ..inmezse müdehale gerektiriyor... kalp içinde doğuştan bir rahatsızlığı yoksa neden istemişler acaba... bize kalple ilgli hiç bir kontrolden bahsetmediler...

kızlar ben yoğurda sarımsağı dörde bölüp dörde birini koyup veriyorum o zaman yiyor ben hamileyken mantı çok yerdim o yüzden oğluş sarımsağı sevdi

bi bakıcı bulmuştuk eve 600 dedi sonra pahalı dedim derken kadın haber yollamış arasınlar die dün aradım oğlu eşimi tanıyor ille bak demiş onlar yabancı tanıdıkları yok iyi insanlar demiş işte vs...:) yedim mi yemedim tabi ama ne kadar verebilirsin dedi bende ev işi yok sadece bebek 450 kısın dogalgaz kapanınca 550 dedim dedi ki organize sanayiden geliyorum iş başvurusu yapmış 3 gün içinde cevap gelecekmiş onlar hayır derse ben bakarım dedi 450 mi dedim evet dedi.simdi aklıma takılan böyle insanları sevmiyorum işte kadın iş arıyor bulamıyor istediği şartlarda mecbur az da olsa bize tamam diyor ama bana böyle değilde sanki iyilik için yapıyor gibi konusuyor ona kzıyorum o zman ordan hayır deseler de evet deselerde bak madem bizim için diyecektim vazgectim ama öyle evi 2 yan apartmanda yol parası vermeyecek yollarda zaman harcamak yok beş gün yemek işini sordum eve bakıcı alanlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama ben yapamam sana her aksam yemek dedim işim gücüm var neden ona hizmet edeyim ki birde ben yaparım kendime yıkarım kendi yaptıgımı dedi.sonra tamam dedim.ama aksam bu da dert oldu içime ben o yemek yapsa yiyemem kültür farklı yemek cok farklı istemem de.ben yapsam neden 2 kişilik yemek yerine 3 kişilik yemekle ugrasayım zaten temizlik yemek cocuk iş zor yetişiyorum.dolapta ne bulacak ben herşeyi dondurdum kışın hormonlu yemektense vitamini daha az olsun yeter dedim biber kışın almayacagım yada patlıcan domates konserve yaptım bu kadın ne yiyecek onun için bide pazara mı gideyim annem o kahvaltıda yapar dedi o ne ya dedim nüfusuma alayım bide:) saka bi yana yediği içtiği değilde herkesin evi farklı mutfagı farklı ben iki öğün yemek verirsem en az 150 tl patlayacak yine kahvaltılık vs derken çünkü gidip en iyisini almaya calışıyorum az ama öz olsun diye bizim gibi idare eder mi sanmam e indirim nerde kaldı hiç birde yemegi bi gece önden yaparsam ondan yiyecek yeme demek olmaz ee o ev işi yapmayacak yemek yok ben ona yemek yapıcam bu da bana ters ben araştırdım burası küçük yer sordum fiyatları normal dediler 400 e yarım gün 2 cocuk bakıp temizlik yapan da var tek cocuk 400 temizlik de yapan 700 veren de önemli olan cocuguma güzel baksın ama samimi gelmedi zaten bi de bu yemek işine sinir olursam tekrar bakıcı bulmak da zor.en iyisi evden getirsin ben parasını biraz daha fazla vereyim yoksa sorun cıkar gibi geliyor bana 500 yada 550 vereyim yemegini evden getir diyeyim hergün bu kadın ac mı ne yiyecek dolapta bos gidip alışveriş yapayım ac kalmasın die düşünmem hiç yoktan en azından düzenim de bozulmaz.

sağol canım...Japon malı işte adamlar bile kaliteli... :) bizim çocuklara oyuncak bebek alırsın tükenmez kalemle oyuncak bebeği korkunç bir şeye benzetirler il yaptıkları gözünü çıkarmak elbiselerini çıkarıp altına bakmak sonrada kolu bacağı koparılmış zavallı kötürüm oyuncak bebek...ve her gördüğü bebeğede bu mameleyi yapmak istiyor...iyi söylemişsin komşuna ama bozulmuştur...ben kesin başka birşey uydururdum ...haklısın evde kendi kardeşi değil sonuçta ..el elin eşeğini meselesi...Allah daha büyük akza bela vermesin inşallah...

canım ben hiç azı dişi çıkan bbek duymadım... ha olurmu olur belki ama azı dişleri önce çıksaydı mahvolurdu bebekelr ya... ameliyetla yarmaları gerekirdi.. 20 yaşında bile katlanamıyorken minnacıkken çıkarmak zulüm olurdu...kaldıki kesici dişler adı üstünde keskin uçları o bile çıkarken ne zorluyor...

kızlar ben yoğurda sarımsağı dörde bölüp dörde birini koyup veriyorum o zaman yiyor ben hamileyken mantı çok yerdim o yüzden oğluş sarımsağı sevdi
ay kıyamam ona maşallah gaz yapar ama aklıma ilk gaz geiyor psikolojim bozulmuş akşam haberleri başladı desen aklıma gaz geliyor o kadar sacmaladım artık:)

dün bize doktor söylemedi kendi muayene etti ürolojiye kalp görecek demedi kendi baktı

senin pekmezleri ekmeğe bana bana yer
aç olurmu tabi dediğin gibi...bebeğin mamasına bile dadanır aç insan...bence sen halukarda sinir olacaksın ne yapacaksın böyle...senin kendinize yaptığın 2 kişilk yemek 3 kişiyede yeter canım... yemek işine takma o kadar...bir şekilde hallolur...sonuçta bebeğine bakacak... karnı doysunda gücü kuvveti yerinde olsun...Allah kolaylık versin canım... zor iş yaa
maşşalaah canım...afiyet olsun... tam soğuklarda geliyor antibiyotik olur...

ay kıyamam ona maşallah gaz yapar ama aklıma ilk gaz geiyor psikolojim bozulmuş akşam haberleri başladı desen aklıma gaz geliyor o kadar sacmaladım artık:)
hala gaz sıkıntınız devam ediyor mu bizim bitti çok şükür kendi pıt pıt yapıyor istediği zaman ama ilk 3 ay çok çektim kolikti bizimki 8-10 arası bitmeyen ağlamalar yarabbim gitsin de bir daha gelmesin

ben de öyle düşünüyorum antibiyotik niyetine çorbalara da soğan koyuyorum artık alışsın azar azar

hep akşam haberleri saatinde gaz sancıları başlıyorduya ondan çağrıştırıryordur canım...

Hırsızı alem hatunsun yaaa :))) çok güldüm yorumuna :))
Cananın yazısını ayrıca gülerek okudum :))) süpersiniz ikinizde :))) keşke yakın olsaydık tanışsaydık :) beni facede ekleyin bari :) kullanmasamda pek face olsun ekleyin beni nolur :)))

Demin bakıcıyla görüşme yaptım yüzyüze,bazen hakkaten iyi sabrediyorum,sinirlendim cidden.

İlanda herşeyi yazmışım,telefonda da üstüne basa basa sabah o saatte burda olamazsanız olmaz,kedi,köpekten korkarsanız olmaz demişim,gelmiş bana neler diyo,on saat köpeğin bebeğe zararı yok mu hayret,bana ters diye yadırgamalar,sonra yok ben bugün de işe başvurdum,parası az,diğer bütün iş görüşmelerini de anlattı bir güzel.sizin saat çok erken onu düşünüyorum dedi,deliricem ya,kaç kere dedim erken diye,sonra da demesin mi,asıl istediğim yer 3 aydır cevap yok,orası olduğu dk oraya başlıycam.!!!
Yahu ne diye vaktimi alırsın,sanane benim köpeğimden,sana açıklamak zorunda mıyım! Sen mi yaşıyosun onunla,tercih benim,sananeee.

Bir de pozitif elektrik almış,kapıları kapatmıyalım,belki siz bulamazsınız,ben de istediğim gibi iş bulamam,o zaman görüşelim dedi.ben bulamazsam aramam,işe dönmem olur biter dedim.hala kapatmayalım diyo,diycektim sen köpeği yadırgarken kapandı da neyse..ya sabır,hayırlısıyla düzgün biri gelse...

Kullanıyor canım,gece,gündüz.

Ben o fiyata bulsam nerdeee,900'e bile gelmiyolar.ben de sinir olurdum senin gibi,zoraki geleni istemem,yarın başka yer kabul etse oraya gider direk o kafayla.

kızlar ogluma günlük yoğurt mayalayayım diye minicik kavanozlar aldım. ilk gün cok güzel-tatlı oldu ve cok sevdi miniğim. ama sonraki günler acemi şansım devam etmedi ve hep biraz ekşi oldu yogurdum, hem oglusum pek sevmedi hem de ben korktum eksi midesine zarar verir mi diye. yogurdu iyi tutturan arkadaslar en aciklamalisindan bir tarif verebilirler mi?
HIRSIZI yogurdu firina koydugunda herhangi birseyle sariyor musun kaseleri?

Cok sinirlendirmiş seni ama sakinleş canım. İnsanlarla ugrasmak zor. Elbet taleplerine uygun birini bulursun. Olmadı ücretsiz izin alabilirsin sanırım...bilemiyorum.

Cok sinirlendirmiş seni ama sakinleş canım. İnsanlarla ugrasmak zor. Elbet taleplerine uygun birini bulursun. Olmadı ücretsiz izin alabilirsin sanırım...bilemiyorum.

Ben böyle insanlara 3 dk sinirlenirim,değmez çünkü.iyiyim şimdi.ücretsiz izindeyim zaten,artık ya bulucaz,ya
bulucaz.

İşte nekadar zor birini bulmak Allah kolaylık versin canım :...

Benimde jako papağanım vardı çalınmasaydı

Ben böyle insanlara 3 dk sinirlenirim,değmez çünkü.iyiyim şimdi.ücretsiz izindeyim zaten,artık ya bulucaz,ya
bulucaz.
Para için yapıyolar ya,o para hayır getirir mi bakalım,üzüldüm

İyi birini buluncaya kadar devam edebilirsin sanırım iznine, bilemiyorum belirli bir zamanda geri donme şartınız var mı.

Bu tarz insanlara da emanet etmek cok zor. Tanıdıklarının referans olabılecegi birini bulabilsen keşke...

benim şiir yazdığım bir face adresim vardı eşim kapattım dedi ama şifresini değiştirmiş... kullanmadığım için istememiştim isterim şimdi eklerim...şimdi KK şiir bölüme yazıyorum...

canım boşver takma.. sanıyorum gelen bayan işini sevmeyen biri... ben zamanında tuvalet bile temizledim ama onu bile layıkıyla yaptım...ona buna bahane bulması ondandır...

yine ilk mayaladığın yoğurdun mayasıyla tekrara mayaladıysan ekşi olabilir ama ... zaten evde yapılan yoğurtların çoğu ekşi oluyor.. okadarcık eşkimesinden birşey olmaz sanırım..hayır sarmıyorum öyle ağzı açık şekilde fırına atıp fırının kapağını açmıyorum olana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…