2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende masallara güldüm :)
Hepsi ayrı güzel okuduklarımın ama bitmedi daha ilk sayfadayım :)
3 sayfa ya yavaş yavaş okuyorum hemen bitmesin :)

pekmezi yese iyi de ya oğlumun totosunu yerse ne olacak senin damat totosuz mu kalsın:) sizin ev kalabalık ya alışmıssındır canım ben 6 yıldır kimse yemek yapmamıstır mutfagımda annem ananem hariç o yüzden acayip geliyor bide akraba değil ya daha da acayip geliyor kendimi yemek yapmak zorunda hissetmek istemiyorum eşim istersen yapma der devamlı rahatım çoğu konuda böyle bir eşim var diye o yüzden:)

öyle zaten partiye gitmişmiş de yurt açılacakmış temizlik elemanı olarak oraya gidecekmiş haber gelmezse bize gelirmiş sanki arkadaşımla muhabbet ediyorum son çare köftecisi mi bizim ev arkadaşım anlamadım ki:) zaten bizim çocukta bakıcı bekleyecek derin dondurucuya koydum bakıcı bulana kadar çıkarmayacağım.sanki zamanımız varmış gibi millet ne rahat

vallahi içim ferahladı okudukça çok sağol :) tam da bakıcı arifesinde iyi geldi..kamera takacak eşim ama o zaman anlayınca hemen işi bırakıyormuş neden rahatsız oluyorsa benim iş yerimde var ben çalışıyorum annemde ben olsam rahatsız olmam ne olacak dmek senin istemediğin seyler olacak istemiyor dedi öyle işte çock bakarken görüntülerini int koyarım die mi korkuyorlar anlamıyorum.bi tane bakıcı vrmış akşam iş çıkışı geç oluyormuş ailesi kızıyormuş hergün adam özel arabası ile evine bırakmış sonuç: kız karşı komşunun oğluna kaçmış:) aynen o hesap

ya bugün öğrendim ki komserimizin tayini çıkmış amir olarak bakıyordu karakola ve 3 yıldır ne zaman izin desem izin kelimesi bitmeden tamam diyordu hamileyken devamlı rapor aldım raporsuz da evde çok yattım.şimdi 4 aydır günde 2 saat erken eve geldim onun sayesinde üzüldüm allah her zaman ii insanlarla çalışmayı nasip etsin gelen nasıl olur bilemem ama eşim belki bundan iyidir dedi ama sanmıyorum bu son sınırdaydı ve herkese karşı çok iyidi karısı da çalışan bir bayan olduğu için daha anlayışlıydı yoksa şimdi gelenin karısı ev hanımıysa ayvayı yedim o zaman hiç insaf yok geçen biri sana ek görev yazılmıyor mu dedi eşi çalışmıyor adamın da.hayır dedim oğlumda yanımda 2 yıl gece görevi yok dedim ne güzel ayrıcalık başlamış dedi bana:) öküz işte ayrıcalık istiyorsan sende doğur bi tane diyecektim...son anda sustum:= artık 12:30 değil 14:30 çıkacağım lale devri bitti çalışan anneler bilir o iki saat erken gitmenin kıymetini allah merhametsiz insanların eline bırakmasın kimseyi

vve hafta sonu iki günde ek görev yazmışlar görevi yazan abimize söyledim pazar eşim sınava girecek kpss var bana görev yazmayın çocuğa bakacağım bakıcı yok dedim.yine de yazmışlar hemde eşimin sınava gireceği okulda görevliyim sansa bak aradım müdür uyuz mecbur kaldım dedi.egeli hemşerim bende ya çocuğu götürecegim yanımda duracak ki götürmek kolay da ağlarsa millet nasıl sınav olacak o var büyüse az zaten cok göreve gelecek mecbur bende adama görevi yazan sensin pazar günü sabah çocuğu size getircem dedim aradım eşini de ben demeden sağolsun getir ben bakarım dedi mecbur görevi yazan kimse çocuk onda yeni sistem:) eşimde bakabilir mi diyor kadın yeni doğan servisinde hemşire baba yüreği işte

işte ananem eymenin doğumundan bir gün önce çektim kuzenimin nikah günü..beni büyüten makbuşum..genç kadın ruhu genç atom karınca gibi onun evinde prenses gibi kaldığım günleri özlüyorum resimden bellidir zaten nasıl biri olduğu gülün azıcık die ekledim maşallah da deyin ama inşallah bizde böyle oluruz

çok tatlı allah ömür versin canım beni de ananem büyüttü annem anasınıfı öğrt olduğu içino baktı bize benimki de hayatta 85 yaşında arasa bile bakarım diyor tontişim

çok tatlı allah ömür versin canım beni de ananem büyüttü annem anasınıfı öğrt olduğu içino baktı bize benimki de hayatta 85 yaşında arasa bile bakarım diyor tontişim
allah uzun ömür versin.ben resmini çekiyorum bazen face e atıyorum teyzem filan var kuzenlerim yurt dışında yorumları filan okuyorum kimler beğenmiş resmimi diyor:) özledim valla..arada geliyor otobüsü kalkacak arıyorum evin içinde kayıp girmiş koltukların arkasına yerleri siliyor gidince 1 hafta rahat edermişim die aklıma geldikçe gülüyorum evin hiç girilmemiş köşelerine girdim diyor toparlyıp gidiyor tutamıyorum durmuyo yerinde valla

annem ben 11-12 yaşındayken görüşmemizi yasakladı bi hafta beni şimartıyor die kavga ettiler.sonra yaz tatili bni eve kilitledi gitmeyeyim die ev giriş katıydı parmaklık olmasa camdan giderdim de:) hergün ananem geldi konuştuk ağlaştık yemek getirdi tabagı götürdü annem bi hafta sonra hareketlerin düzeldi bi hafta görmeyince dedi:) sonra itiraf etmiştik..

Canım kalp için götürürüm belki ama.. Yumurtalık ve pipiyi her ay doktorumuz kontrol ediyor.. Azıcık darlık vardı.. Ocak Şubat gibi Sünnet de olacağız zaten..

Beni de ekleyin

Günaydın güzellikler

Uyku eğitimimizin 2. Gecesiydi,inanamıyorum ama gece kendi kendine yatakta takılıp uyudu.8 buçukta yattı,9 buçukta uyudu.hem de sabaha kadar uyudu,1 kere emziği düşünce verdim,onda da uyumaya devam etti.ne çile çekmişim meğer 2 saatte 1 kalkıp.ona da çile,uykusu bölünüyo,gelişimi için en önemli şeyken,çok şükür hallettik gibi,inşallah değişmez.
Banyo,masaj,emzirme,masal şeklindeydi uyku ritüelimiz.eğitimde diyo ki mutlaka çocuğu uyku sinyali verince çok uykulu değil,ya da kucakta uyutup değil,uyanık biçimde yatırın,kendi dalmayı öğrensin,gece emse bile ayık olsun,yoksa başa dönersiniz,siz uyutmayın,o yatakta dalmayı öğrensin diyo,bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…