5 damla tatlım[/QUOTE
ben de beş dmla veriyorum bazıları kilosu kadar damla diyor o yüzden sordum
pekmezi yese iyi de ya oğlumun totosunu yerse ne olacak senin damat totosuz mu kalsın:) sizin ev kalabalık ya alışmıssındır canım ben 6 yıldır kimse yemek yapmamıstır mutfagımda annem ananem hariç o yüzden acayip geliyor bide akraba değil ya daha da acayip geliyor kendimi yemek yapmak zorunda hissetmek istemiyorum eşim istersen yapma der devamlı rahatım çoğu konuda böyle bir eşim var diye o yüzden:)senin pekmezleri ekmeğe bana bana yer
aç olurmu tabi dediğin gibi...bebeğin mamasına bile dadanır aç insan...bence sen halukarda sinir olacaksın ne yapacaksın böyle...senin kendinize yaptığın 2 kişilk yemek 3 kişiyede yeter canım... yemek işine takma o kadar...bir şekilde hallolur...sonuçta bebeğine bakacak... karnı doysunda gücü kuvveti yerinde olsun...Allah kolaylık versin canım... zor iş yaa
maşşalaah canım...afiyet olsun... tam soğuklarda geliyor antibiyotik olur...
biter mi kış geliyor gaza daha çok ihtiyacımız var:)hala gaz sıkıntınız devam ediyor mu bizim bitti çok şükür kendi pıt pıt yapıyor istediği zaman ama ilk 3 ay çok çektim kolikti bizimki 8-10 arası bitmeyen ağlamalar yarabbim gitsin de bir daha gelmesin
Hırsızı alem hatunsun yaaa :))) çok güldüm yorumuna :))
Cananın yazısını ayrıca gülerek okudum :))) süpersiniz ikinizde :))) keşke yakın olsaydık tanışsaydık :) beni facede ekleyin bari :) kullanmasamda pek face olsun ekleyin beni nolur :)))[/QUOT
tanışırız o da olur aksaray denen bi ildeyim konya ankara kayseri arası bir il benim gibi coğrafya bilgisi olmayanlar için:) ama memleketim izmir hafta sekiz ben dokuz izmirdeyim her fırsatta sen nerdesin
öyle zaten partiye gitmişmiş de yurt açılacakmış temizlik elemanı olarak oraya gidecekmiş haber gelmezse bize gelirmiş sanki arkadaşımla muhabbet ediyorum son çare köftecisi mi bizim ev arkadaşım anlamadım ki:) zaten bizim çocukta bakıcı bekleyecek derin dondurucuya koydum bakıcı bulana kadar çıkarmayacağım.sanki zamanımız varmış gibi millet ne rahatDemin bakıcıyla görüşme yaptım yüzyüze,bazen hakkaten iyi sabrediyorum,sinirlendim cidden.
İlanda herşeyi yazmışım,telefonda da üstüne basa basa sabah o saatte burda olamazsanız olmaz,kedi,köpekten korkarsanız olmaz demişim,gelmiş bana neler diyo,on saat köpeğin bebeğe zararı yok mu hayret,bana ters diye yadırgamalar,sonra yok ben bugün de işe başvurdum,parası az,diğer bütün iş görüşmelerini de anlattı bir güzel.sizin saat çok erken onu düşünüyorum dedi,deliricem ya,kaç kere dedim erken diye,sonra da demesin mi,asıl istediğim yer 3 aydır cevap yok,orası olduğu dk oraya başlıycam.!!!
Yahu ne diye vaktimi alırsın,sanane benim köpeğimden,sana açıklamak zorunda mıyım! Sen mi yaşıyosun onunla,tercih benim,sananeee.
Bir de pozitif elektrik almış,kapıları kapatmıyalım,belki siz bulamazsınız,ben de istediğim gibi iş bulamam,o zaman görüşelim dedi.ben bulamazsam aramam,işe dönmem olur biter dedim.hala kapatmayalım diyo,diycektim sen köpeği yadırgarken kapandı da neyse..ya sabır,hayırlısıyla düzgün biri gelse...
Kullanıyor canım,gece,gündüz.
Ben o fiyata bulsam nerdeee,900'e bile gelmiyolar.ben de sinir olurdum senin gibi,zoraki geleni istemem,yarın başka yer kabul etse oraya gider direk o kafayla.
vallahi içim ferahladı okudukça çok sağol :) tam da bakıcı arifesinde iyi geldi..kamera takacak eşim ama o zaman anlayınca hemen işi bırakıyormuş neden rahatsız oluyorsa benim iş yerimde var ben çalışıyorum annemde ben olsam rahatsız olmam ne olacak dmek senin istemediğin seyler olacak istemiyor dedi öyle işte çock bakarken görüntülerini int koyarım die mi korkuyorlar anlamıyorum.bi tane bakıcı vrmış akşam iş çıkışı geç oluyormuş ailesi kızıyormuş hergün adam özel arabası ile evine bırakmış sonuç: kız karşı komşunun oğluna kaçmış:) aynen o hesapeskiden vicdanda vardı insanlarda Allah korkusu kalmamış kimsede... ağzına rakı damlatıp -ocağın gazını koklatıp bebeği uyutup dışarıda dolaşıyormuş bakıcı... birgün fazla koklatmış uyanamamış bir daha. çocuk..neler neler... insan değilki bunlar... dışardanda bir adama benziyor...
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar hepiizin...parasıda puluda insan evladı çıkarsın karşınıza...
ne yedisi patee oğlun kaç kilo:)Ben 7 veriyorum kiloya göre veriyorlar ...
Ys sorma ilk duydugumda zor tuttum kendimi. Kadin arkadasina takside anlatirken taksi soforu duymus kadini biraktiktsn sonra gitmis polise sikayet etmis. Sonra kadins naptilar bilmiyorum. Umarim cezasini cekmistirBuda çok fena( ağlıycam yaaa nasıl insanlar var
çok tatlı allah ömür versin canım beni de ananem büyüttü annem anasınıfı öğrt olduğu içino baktı bize benimki de hayatta 85 yaşında arasa bile bakarım diyor tontişimişte ananem eymenin doğumundan bir gün önce çektim kuzenimin nikah günü..beni büyüten makbuşum..genç kadın ruhu genç atom karınca gibi onun evinde prenses gibi kaldığım günleri özlüyorum resimden bellidir zaten nasıl biri olduğu gülün azıcık die ekledim maşallah da deyin ama inşallah bizde böyle oluruz
allah uzun ömür versin.ben resmini çekiyorum bazen face e atıyorum teyzem filan var kuzenlerim yurt dışında yorumları filan okuyorum kimler beğenmiş resmimi diyor:) özledim valla..arada geliyor otobüsü kalkacak arıyorum evin içinde kayıp girmiş koltukların arkasına yerleri siliyor gidince 1 hafta rahat edermişim die aklıma geldikçe gülüyorum evin hiç girilmemiş köşelerine girdim diyor toparlyıp gidiyor tutamıyorum durmuyo yerinde vallaçok tatlı allah ömür versin canım beni de ananem büyüttü annem anasınıfı öğrt olduğu içino baktı bize benimki de hayatta 85 yaşında arasa bile bakarım diyor tontişim
Canım kalp için götürürüm belki ama.. Yumurtalık ve pipiyi her ay doktorumuz kontrol ediyor.. Azıcık darlık vardı.. Ocak Şubat gibi Sünnet de olacağız zaten..kızlar bebişlerinizi kalp kontrolüne götürecekmisiniz aylık kontroller oluyor heryerine bakılıyor ama arkadaşım 6 aydan sonra kalp kontrolüne götürdüğünü hatta erkek annelerinin malum yerleri için de ürolojide genel muayeneye götürülmesi gerektiğini söyledi kafam karıştı
Beni de ekleyinHırsızı alem hatunsun yaaa :))) çok güldüm yorumuna :))
Cananın yazısını ayrıca gülerek okudum :))) süpersiniz ikinizde :))) keşke yakın olsaydık tanışsaydık :) beni facede ekleyin bari :) kullanmasamda pek face olsun ekleyin beni nolur :)))
canım mesajla gönder ismini ekleyelim hemen ben aktif şekilde kullanıyorum face iBeni de ekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?