2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydın keyifli hafta sonları olsun

Sınava gırecek herkese basarılar dilerim...

Gozun aydın canım, ikiniz de bundan sonra rahat&guzel geceler gecirirsiniz insallah

Ben de bingildagina igne batirildigini duymustum. Sussun diye (yabanci bakici yapmis) evlatlarimiz Allaha emanet hepside saglikli olsunlar kotulerin ellerine dusmesinler insallah.

Ay kanim dondu...tovbe yarabbi...

Masallah, benim yerime de saril op kokla...

Benim ailemde sadece babamin annesi hayatta. Tum buyuklerimiz vefat etti. Cok ozlem duyuyorum yasli insanlara. Trt de bazen denk geliyorum yasli birinin hayatinu anlattigi belgesellere, nefessiz ama gozum yasli izliyorum. Allah onlari mumkun oldugunca basimizdan eksik etmesin...

Canım kalp için götürürüm belki ama.. Yumurtalık ve pipiyi her ay doktorumuz kontrol ediyor.. Azıcık darlık vardı.. Ocak Şubat gibi Sünnet de olacağız zaten..

Bu yasa geldin daha sunnet olmadin mi sen kuzum:)

Maaşallahı var canancım ananenin , hakkaten atom karınca , hiç yerinde duran ananelere benzemiyor :) hala çok dinç , beni sıksa suyumu çıkarır :)

Canım senin bebişin doğum tarihi neydi ? Dün denedim öğlen 15 dakika ağlayınca kıyamadım bıraktım offf

bakıcı çok aradığını ama bulamadığını söylesen yada eşin söylese bakmazlar mı yine.. ne kadar zor yaaa...

Ben de bingildagina igne batirildigini duymustum. Sussun diye (yabanci bakici yapmis) evlatlarimiz Allaha emanet hepside saglikli olsunlar kotulerin ellerine dusmesinler insallah.
ayyy o neeee.... içim buz gibi oldu...
dün rüyamda evlere bulutlar çapıp deprem gibi yıkılıyordu ..öyle yağmur yağıyorduki...Elayı bulmaya çalışıyorum.. kv nin kucağında kızım, anne çok üşüyorum düyor bana... alıp üzerine saracak birşey bulamıyorum... rüyalarıma bile giriyor nasıldır bilmem ne diye...eğitimi falanı filanı için endişelenirken..insanlar ne yaratıklarla uğraşıyor...Allah ım sen koru Yarabbim böylelerinden......

Bence sen blog açmalısın,masallar diye yazdığına çok güldüm,valla süpersin,hepsi ayrı güzel
sağol canım.. okadar iyi değil..daha doğrusu ben o kadar iddalı değilim...

Bende masallara güldüm :)
Hepsi ayrı güzel okuduklarımın ama bitmedi daha ilk sayfadayım :)
3 sayfa ya yavaş yavaş okuyorum hemen bitmesin :)
kendi halimde işte karalıyorum...

eşine maşşallah .... bizimki eve geldiğinde ilk önce tencerelere selam verir....canım konuşursun gelen kişiyle ya dışardan sipariş etsin yada evden getirsin artık yapacak bir şey yok... yemek olduğunda da yer kasma ozamn kendini..

kusura bakma canım...napim dikkat etmek lazım..psikopatı var ruh sağlığı bozuk insanlar var...kamerayla rahat edemez insan ama mecbur kalıyorlar artık şu zamanda.. farkedemeyeceği bir yere iliştirmek lazım...

canım belli olmaz yeni gelen gidenden iyi çıkar... daha çok halden anlar inşallah...iyi bari imece usulü halletmişsiniz bebek bakım işini....baa alışkınya çocuk bakımına... endişelenmiştir sınavdayken aklı oğlunda kalmasın...

maşşallah... hiç gülmedim aksine gıpta ile baktım...

ben orayı pek kullanmıyorum... ama patee yle ekleştik

maşşallah canım..inanıncada oluyor değil mi....gündüzde yapailse kv gece bende senden gaz gelip sallamadan uyutuyorum 2 gecedir.. emerken pışpışlıyorum...biraz ona alışsın sadece pışpışlıycam...meme ranıyor çünkü hala....dediğin gibi uyku hali ilerlemeden uyutmak lazım... bizde bile oluyor uykun geldimi yatmayınca benim uykum kaçar mesela

Canım senin bebişin doğum tarihi neydi ? Dün denedim öğlen 15 dakika ağlayınca kıyamadım bıraktım offf

Canim oncelikle uyku sinyalleri vermeye basladiginda yatagina goturuyorsun degil mi (hadi ogle uykusu vakti diyerek zorlamiyorsun)?

Uykusu var ve yataga yatirinca agliyorsa odadan cikma. Yatagin yanina bir sandalye koy otur. Hala agliyorsa kucagina alma ama sirtini sivazla/pispisla ve ssss-ssss sesi cikar ritmik olarak. Bir sure sonra sakinlesecektir. Gunpir arkadasimizin yazdigi gibi eger o kriz aninda kucagina alirsan kaybedersin. Ama bebegini hic kucagina alma demiyorum elbette. Gece mesela korkup uyanmistir ya da fiziksel bir sikintisi vardir saril op yavrunu. Zaten aglamalari arasindaki farki anlarsin.

Bir sure sonra sen yataga koyunca aglamamaya baslayacak. Bir iki donecek ve uyuyacak. O hazir oluncaya kadar odayi terk etme, hissetsin seni. Zamanla senin varligina ihtiyac duymadan da uyuyacak:)

Sikintin ruyana yansimis...nasil oldu Ela can iyilesti mi?

Hic mutevazi olma guzel yaziyorsun. Dili cok guzel kullaniyorsun. Suan olmasa da vaktiyle iyi bir okuyucu oldugunu tahmin ediyorum. Yazmaya devam et:)

kızın biri sınava gelmiş cebinde kredi kartı bu ne yasak diyorum unuttum demiyor para olsa yada otobüs kartı yasak ama yine anlarım anahtar onu dsp anlarım kopya olsa ihale bize kalacak gerçi önceden oluyor olan ama ben ne yapayım kuralları ben mi koydum diyorum kadının bana cevabı ben belki sınav sonrası alışverişe gideceğim kartsız nasıl gideyim diye soruyor.sabahın 8inde nr ictin abla bonzai mi diye sorasim geldi:) cemkiriyor durmadan en sonunda baktım anlamiyor dedim sen bu sınava girerken tek derdin alışverişse girme zaten ne gerek var yada kartını bırak öyle gir dedim bela okudu gitti geride gelmedi.benim eşim bu sınav için yürüyerek gider gerekirse sorun olmasın diye millete bak ya.ösym saçma sapan kural koyuyor ihale yine bana kalıyor

Senin isin de zor canim, Allah kolaylik versin.

Sinirlenme ben de birsey sorayim. Sinav kacta bitecek, alisverise gidecegiz de ona gore hazirlanayim:)

Günaydın snowyy
Sen bu uyku yöntemini denedin mi? Sende işe yaradı sanırım?

keyifli hafta sonları güzeller..kuzum gece uyurken ağladı hep oksuyorum seviyorum hala ağlıyor iyi okuyan bir hoca var götürmek lazım muska yazsın küçükken beni de korkuturlardi hatırlıyorum ağlayarak anneme canavar gördüm diye anlatırdım geceleri sonra gcmisti zaten bedava okuyormuş yoksa her taraf dolandirici dolu inanmam valla başucunda yasin de var ama eşimden hep kötü rüya gordumdedi bende rüya gördüm ama benimki iyiydi tabi eşime anlatmadim liseden bir arkadaşımi gördüm durdum anlamadim bende gönül işleri çoluk çocuğa da karıştım ama çok dizi izliyorum:) ondandir

bende severim yaşlıları çok belki 70-80olunca kv bile sevebilirim kimbilir.. allah kalanlarina uzun ömür versin

sağol canım..ela iyi kv dün bayağı yoğurt ydirmi... ağzının kenarlarına yoğurt gelen yerler kızarıyormuş 1-2 dk.sonra geçiyormuş... vücudunda bir şey yok... kakaısnı daha yapmadı....bakalım...

iş bazı insanların ihmalkarlıkları ya senin başına patlıyor yada onların sınavı patlıyor...
benim yeğenlerinde vardı hameyli... beşikleinde dururdu..bir gün astığımız yerden uçtu gitti... ki o hameyli teee annemin bebkliğinden kalma ve aileden aileye geçmiş...yazdır bebişine...korkmasın yavrucak...
rüyanada hayrolsun...

Günaydın snowyy
Sen bu uyku yöntemini denedin mi? Sende işe yaradı sanırım?

Canim ben hep bebegimi takip ettim. O hazir olunca kucagimda pispislamayi biratim yatakta yanimda pispisladim. Sonra kendi yataginda yaptim. 1 aydir kendi uyuyor zaten. Sabah 9 da uyudu mesela 11 de kalkacak (ozledim bekliyorum).

Dis stresi sikintisi olunca sarip sarmaliyorum&koynuma aliyorum. Onun disinda kendi uyuyor.

11;30 canım başlayın kredi kartını da unutma:)

Hic birine ates etmek zorunda kaldin mi?

Masallah bidiga, afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…