2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Emerken alıştırmadım ben,direk kestim,yatağa koyup pış pış.çünkü memeye alışmıştı.toktu,oyun,uyku.aç da yatmıyor tabi.ama alışkanlık olan meme olayını kesmek lazım.

Canım senin bebişin doğum tarihi neydi ? Dün denedim öğlen 15 dakika ağlayınca kıyamadım bıraktım offf

14 Nisan canım.aynen snowy'nin açıkladığı gibi yapıyorum,uykuluyken yatır,sandalyeye otur,pış pış.benimki 45 dk bağırdı,ağladı,ağlamalar çok yükselince 2 kere aldım kucağıma, sarıldım,sakinleştirdim,hemen yatırdım,yine bağırdı,mızırdandı,ağladı,hiç almadım,tabi çok zor,insan kıyamıyo ama gelişimi için,benim süt üretimim için,yorgun olmamam için dayanmam lazımdı,hep tekrar ettim içimden,bu kriz geçicek,onun iyiliği için dayanmam lazım diye.eşime de söyledim,eğitime başlıyorum,çok ağlıycak,almıycam şaşırma dedim,tamam dedi o da,onun iyiliği için sonuçta diye.ilerde işe gece uykusuz gitmek de zor olur diye düşündüm. ilk geceyi atlatırsan 2. Gün çok daha kolay olucak.ilk 3 gün zor olan,sonra o da hatırlamıycak ağlamaları,huzurla uyuycak.15 dk ağlatıp alınca,uzun süre ağlarsam annem beni kucağına alır diye öğrenmiş oluyo.o zmn boşuna ağlamış demektir,dayanırsan çok rahat ediceksin inan.

çocuk çok ağlıyor demekki uymak istemiyor...biraz daha yoralım...anlayışından vaz geçiremiyorum ben evdekileri...zaten yorulduğu uykusu geldiği ve ben onu uyutamadığım için ağlıyor diyorum...birde canım gündüz meme veremediğim için gece anne sütü alsın diye hep meme verdim... onuda içmese iyice kesilecek ...sağsamda çıkmıyor o kadar artık...
hem memede uyurken bend uyuyorum artık... tamamen ek gıdaya geçince sütümde kesilince bırakıcam memde uyutmayı...

Hırsızı canım hayırolsun rüyan ... Burada birsürü şey paylaşıp okuyoruz etkisi altında kalıyor insan .. Bilinçaltı işte nebiçim çalışıyorsa artık :)

Snowyycim hala oda yapmadık biz o yüzden yanımda yatıyor daha hangi oda onun olacak karar veremedim ki

Günaydın kızlar ilk dişimizi az önce kahvaltı sonunda gördüm :) biraz geç oldu ama oldu (Şubat annesiyim de ben )

Hayirli olsun canim, gozun aydin. Masallah kuzuna

Canim yatak odanin bir kosesi de olur. Kendi yatagi olsun, kendi uyumaya alissin. Oda ayni olsa da ayrilmis oluyor.

Tekrar deneyeceğim

sağol canım.. gece üşüyormu falan diye sürekli bir şeyler örtüp kaldırıyorum üstünden sabaha kadar ondanda etkilendim ve burada konuştuklarımızdan da sanırım...hemen yatak odamızın dibinde oda var küçük bir oda 1 kanepe zor sığıyor orayı ela nın odası yapıcaz ama kendi beşiğinde bile yatamıyor hala...hala burnu tıkalı hiç bir şekilde tamamen açamıyorum...dediğiniz gibi bende sürekli nefesini dinliyorum gece..birazda kıskançlığımdan heralde bencillikte yapıyorum meme süt bende ya ...bari uykusunda bana bağımlı olsun diye...memeyi veriyorum uyuyor hiç bir sıkıntısı olmadığı zamanlar ...gözünü bile açmıyor... beraber uyuyoruz öyle...

Uyku eğitimine biz de başladık ama yakında ankaraya gideceğim için çokta sıkı tutmuyorum düzeni değişecek annem hayatta ağlamaya bırakmaz oğlumu zaten birlikte yatarım diyo babamın 5 kaybından sonra oğlum ona ilaç gibi geldi o yüzden bi şey de diyemiyorum çok hassas

ben de face etkin kullanıyorum ben de sizleri eklemek isterim olan arkadaşlar facede de görüşelim

Buyuklere birsey diretilmiyor zaten. Bayram icin gideceksin sanirim. Ben sik gittim bu ara. Eve gelince eski duzenine donmesi birkac gun aliyor ama nihayetinde donuyor. Iyi yolculuklar simdiden

Canim sen yazinca yeniden aklima geldi...

Burun tikanikligi da sut alerjisinin onemli bir belirtisi idi. Gaz ve kaka sikintisi zaten vardi. Kontrolde doktordan bir tahlil iste ne olur. Insallah yoktur cok sevinirim ama bu olasiligi elemeyi de cok istiyorum. Soru isareti kalmasin...

Buyuklere birsey diretilmiyor zaten. Bayram icin gideceksin sanirim. Ben sik gittim bu ara. Eve gelince eski duzenine donmesi birkac gun aliyor ama nihayetinde donuyor. Iyi yolculuklar simdiden

Teşekkür ederim girmeye fırsatım olmazsa şimdiden hepinize iyi bayramlar

Bir uyku rutininiz var mi canim? Biraz bahset gunduz kac saat / ne zaman uyur, gece uyku oncesi neler yaparsiniz?

Sabah 6 gibi uyanır 8 gibi uyutmaya başlıyorum tekrar bacakta sallayarak , (oda bahsetmiştim ya kucakta sallayarak uyutuyordum sonra bel ağrısı olunca bacağa alıştırdım) gözlerini kapadığında mamasını içiriyorum uyanıkken içmiyor çünkü...1 saat uyuyor... Uyanınca emiyor sonra 11 de meyve yiyor ardından 12 de tekrar uyku için bacağıma alıyorum mama içiyor uykuya geçince 2 saat uyuyor uyanır uyanmaz emiyor sonra oyun masaj spor derken 4 de çorba içiyor 5 gibi tekrar uyku bu kez emerek kucakta uyuyor bazende bacakta duruma göre yani süte göre :) doymayınca uyumuyor zaten pıt uyanıyor...uyanınca oyun oynuyoruz kucakta geziyoruz 7 ye doğru muhallebi yiyor 7 - 8 uyurken mama içiyor arası gece uykusu için uyumuş oluyor .. Gecede 15 gündür memede uyuyor ... Vermeyince ağlıyor sahte ağlama ama gözyaşı yok :) vermeZsem kızıyor gözyaşıyla ağlamayla başlıyor :) bende ağlatmıyorum ... Birde sütüm az olunca emsin diye boş çevirmiyorum emmek istediğinde ve alerji oluncada sütten kesebiliriz dedi doktor .. İshal kanlı olmaya başladı çünkü ;(

Burun damlası işe yaramıyormu şu burnuna temizlerken sıktığımız tuzlu su gibi olsn , ben her gün damlatıyorum hem mikroplar ölsünde grip olmasın diye hemde rahatlasın diye ...bendede var o kıskançlık

Gunduz uykusu iyiymis. Baslayacak
kadar uzun uyuyor. Bugun bir giris yap istersen / hazirsan canim. Ayakta sallamaya alisti ise arkasini pispislarken hafif te sallayabilirsin. Uyurken mama yeme kismini nasil yapacaksin bilemiyorum. Yatakta yemesi iyi bir aliskanlik olmaz.

Gece memede uyuyor dedigin gece uyandiginda emerken uyuyorsa benimki de ayni. Onemli olan memeyi emzik niyetine kullanmamasi. Acsa elbette emecek. Cogu zaten uyanmadan emer, uykuya devam eder.

Unutma kolay olmayabilir ama kararli ol. Aglar hircinlasirsa kucagina almadan sakinlestirneye calis. Sarki turku ninni ...

Ama katila katila aglarsa kararirsa birakma oyle kucagina alip sakinlestirdikten sonra tekrar yatir gulum. Ses tonun hep yumusak olsun. Sinirlensen de ona belli etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…