2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bilmiyordum alerjiden olabileceğini...gittiğimde zaten diğer sıkıntıları içinde istiycektim burn tıkanıklığınıda belirteyim..sağol canım benim...

çok geçmiş olsun canım...doktorun dediği gibi alerjiden olabilir... meyve falanda veriyormuşsun ama genelde süt ürünlerinden oluyor...ben ilk defa yoğurt verdim bakalımkaka yapmadı daha...

serum fizyolojik kullanıyorum burnuna... ilk başlarda biraz açılır gibi oluyordu ama sonradan burnuna bir tüpü boşaltsam bile ne gelen var ne giden....@brujva nın önerdiği orti bebenin aspratörü var onunla çekiyorduk iyidi şimdi sanki boğazına akıyor yutkunuyor.. o kadar tıkalı ki horluyor bazen...geniz eti olabilirmi diye düşündüm.. senin tuzlu dediğin şu serum şişesinde olanlardan mı... onlardanmı alsamki... daha küçük diye onu önermediler ..sürekli olmasada arada bir yapabilirim belki şırınga ile damlatıyorsun değil mi...
tek kıskandığım şey kızım benim de...bana en çok yakın olduğu zaman gece uykusu... o memenin bend eonun tadını çıkarıyorum napim...
hayırlı yolculuklar canım..seninde bayramın mübarek olsun...annen koyun koyuna uyusun torunuyla...

benim kız hep öyle ağlıyor snowyy ...hiç normal ağlamıyor her ağladığında gözünden yaş geliyor....birde şu gözlerini ovuşturması saçlarını çekmesi kulağının arkasını kanatana kadar kaşıması olmasa daha rahat uyuyacak...gözlerinin kenarları hep tırnağından dolayı yara içinde... 2 günde bir kesiyorum.. ama o kenarları hemen nasıl çıkıyorsa iğne gibi...dün 2 tane oyuncak aldım... tosbaa hem ışıklı hem müzik çalıyor döne döne ilerliyor... peşinden gitmeye çalışıyor... emeklemesine yardımcı olacak...diğer düğmeli ,şarkılı türkülü oyuncak onuda aldı kendi kafasına indiri verdi... ağladı üstünede... ve oyuncağı ona doğru her uzatığımda ,sakınıyor... tattıya bir defa acısını...
başka oyuncağı yok diye kesici şeyleri vermesin eline ...

Akşam uykusunda başlayayım en iyisi çünkü nedense akşam uykuya dalması güzdüzlere göre daha uzun oluyor çoğunlukla ... Beni en çok zOrlayanda o , zaten büyüdükçe gündüz uykuları azalacak teke düşecek vs geceyi düZene sokarsam zaten gündüzde aynısını yapabilirim gibi :) çok teşekkürler SNOWYY ve SİMCA yardımlarınız için , cevaplarınız benim için değerli ve önemli öpüyoruuuum kocaamaannnn :)))öpme kısmı tüm nisan annelerine gelsiiiin ; ))) sıradaki parça da tüm sevenlere gitsin :) hırsızı ve canan sizi nedense çok seviyorum sanırım esprili yazılarınızla keyiflendiğim için :)))))

Tatlım adı aklıma gelmedi o serum fizyolojik ten kullanıyorum bende .... Sonradan bi tıkanıklıkmı o , doktor söylemezmiydi geniz eti olsaydı ....

Bende geç anne olunca mı neden bilmem kıskanıyorum işte :)) snowyy demiştiya bu kadar tatlı olduğunu bilseydim ayak diremezdim diye aynen katılıyorum ama biz hiç düşünmüyorduk çocuk sahibi olmayı...Çocukları dışarda görünce ayıla bayıla severdik ama nedense biz düşünmüyorduk :) nasip işte ..

Kıyamam yaaaa(((((

O sekilde aglayan cocuklara uyku egitimini zorlamayin diye okumustum canim. Benim yaptigim gibi yap sen de. Bebegini takip et. O hazir oldukca sonraki asamaya gec. Dogaclama gelissin hersey...

Kulak arkasinda egzema var demistin. Gecmedi mi? Hala kasidigina gore. Mustela cok iyi geliyor tavsiye ederim. Oyuncaklari hayirli olsun gule gule kullansin

Canim ben disarida da sevmezdim. Kucaginizda kalsin der almaz ilgilenmezdim:)

doktorlar kendi aralarında anlaşmış... bu kadına bilgi vermeyin diye galiba.. .eşgalimi bir birlerine fax mı çekiyorlar nedir...hangisine rast geldiysem aynılar...ben o kadar sene doktorluk eğitimi alıcam..tuğla gibi kitaplar okuycam... birde susucam.. valla beni kimse susturamaz...
bend egeç anne oldum ...birde ben bakmıyorumya onunda bir kıskançlığı var...bende aynını söylüyorum...daha erken evlenseymişim çocuğu erken yapsaymışım ama tadir-i ilahi işte...

bend seni ve bebişini öpüyorum...

travazol kullandık ama devam edince dişten yapıyor diye bıraktık... ve kremliykende elini kulağına götürüp sonra ağzına götürüyor..eldiven takmakta aklıma geldi ama...canım kulağında egzama olsa bir şekilde deride değişiklik olmazmı.. yani görünürde bir şey yok

ah özel sektör. insan emeğini sömürüyo resmen. kolay gelsin canım ne diyeyim.
ne güzel "şiyirler" onlar. sen mi yazıyosunn?
geçmiş olsun canım. çok duyuyorum "6. hastalığı"
maşallah canım. inciler diziliyor sırayla. çok şirin olacaklar minik tavşanlar

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun , sayenizde buraya yazan herkesten oğluma faydası olacak birçok şey öğrendim , Allahım ne dileğiniz varsa kabul etsin :) öptük oğluşla hepinizi :)

Bende merak ediyorum nasılbirşey diye .... Ogün hava güzel olursa çıkıp bakmayı planlıyorum bakalım gidersem görürsem yorum yazarım cnm
tamam canım ben de almayı düşünüyorum inceleme fırsatı bulursam bakacam

Canim bende de vardi zamaninda. Yara renk degisimi olmuyor. Yagli egzema demisti doktor. Surekli deri dokuntusu oluyor. Sanki kulaginin arkasi hep kirli gibi kasima ihtiyaci hissediyorsun.

Mustelanin atopik ciltler icin olan nemlendiricisi cildi cok guzel ve dogru nemlendiriyor, oneririm. Bu kremi salyadan yanakta olusan kizarikliklara ve ciltteki kuruluga karsi da kullanabilirsiniz. Ben sabah aksam dus sonrasi kullaniyorum, cok memnunum.

Ben cildiricam sanirim. Benim minik resmen oynuyor benle bikac kez denedim o kadar cok agliyor ki kucagima alip skinlestirdigimde aninda susuyor sonrs tekrar ayni ayni tam anlamiyla hala baslayamadim. Umsrim basarabiliriz kararli olmaliyiz yoksa hicbir anlami kalmiyor

Offffff çok zorlaaanndıımmm (((
İlk deneme 15 dakika ağladı dayanamayıp aldım demiştimya : o gün bi bana bakıyor ağlıyor dönüyor sonra gene bana bakıyor ağlıyor ya insanın içi eriyor bu akşam da aynısını yaptı , önce sahte ağlaması ema diye ağladı sonra sırt üstü yatarak eller yanda titreterek ayaklar hafif yukarda ve hafif büküp bağıra bağıra ağlamaya başladı benim ninni duyulmaz oldu sesinden 15 dakika sonra aldım kucağıma hemen sustu geri koydum yatağa ağlamaya devam etti 20:03 te başladım 20:22 de ağlamayı kesti hemen arkamı dönmek aklıma geldi son 3 dakika arkam dönüktü ona sonra yüzüstü yattı , ayaklarıyla oynadı , çoraplarını çıkarttı derken 21:03 te uyudu 22:40 da uyandı emzirdim ama uyanıktı tam uyuyacaktı çıkardım memeyi ve ema diye ağlamaya başladı ... Yanda döndürtmüyor kendisini kastı gene bende sırtımı döndüm hemen , 30 saniye sonra sustu ve 2-3 dakika sonra daldı ama şimdi iç çekiyor uykusunda hiç bu kadar ağlamamıştı yavrum içim gitti içim cız etti resmen
Umarım tekrar uyanmaz nasıl dayanıcam bilmiyorum hiç böyle ağlamaz çünkü (( offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…