Ben cildiricam sanirim. Benim minik resmen oynuyor benle bikac kez denedim o kadar cok agliyor ki kucagima alip skinlestirdigimde aninda susuyor sonrs tekrar ayni ayni tam anlamiyla hala baslayamadim. Umsrim basarabiliriz kararli olmaliyiz yoksa hicbir anlami kalmiyor
Aynen canim oyle agliyor ki sanki canini acitiyorum. 3 kereden sonra sinirlerim bozuldu kv aldi kucaginda pispislayarak uyuttu 2gundur boyleyiz ama gece uykusuna yattiktan1saat sonra hemen uyaniyir normalde emzirirdim bu sefer pispislayarak uyuttum. En son 8.30gibi emzirmistim bu havada banyo yaptirmak istemedigimden elini yuzunu sildim sonra yatirdim 1saat sonra uyudu 20 dk sonra uyandi uzunca pispisladim saat 10 gibi tamamen daldi 1.40 da uyandi emzirdim bir sinraki uysnisinda emziirmeden pispislayacagim en azindan gece surekli kalkip emmesini boylelikle azaltayim. 5saat emmemis olmasi son zamanlarin rekoru:)Allah sabır versin cnm ağlamasına dayanmak mesele zaten
Şimdi gene uyandı anında daldı şekerliğim :)
Ama bana alışkanlık yaptıya oğlumun her kalktığı saatte uyandım)
Bu uyuma seansı köpeklere fısıldayan adamın , bebeklere fısıldayan kadının programı versiyonu varmış gibi izleyip patronun kim olduğunu gösterir gibi oldu :)
South park izleyen varmıydı bilmiyorum ama bi bölümünde eric cartman ın annesi köpeklere fısıldayan adamı çağırıp eric e patronun annesi olduğunu göstermek için sürekli cimcirip şşşttt layarak doğruyu yaptırıyordu :) ne gülmüştüm o bölümde :) bebiş gelince bütün diziler kaldıgerçi hepsi sezon arasında :)) kimiside bitti :)
Yine mi? Benim haberim yok, nolmus? Cok uzuluyorum su sehit haberlerineGunaydin hanimlar...iyi pazarlar dilemek isterdim ama...sehitlerimiz var. Ailelerine sabir diliyorum.
Kendi kendine dalmayi ogrenmis ne guzel canim gozun aydin. Cok aglamis kuzun uzuldum. Insallah hergun giderek kolaylasacak.
Gunaydin canlar. İyi pazarlar. Havalar birden sogudu ve ben hasta oluyorum. Burnum tikali ve bogazim aciyokizimin da tirnak makasini kaybettim bulamiyorum. Bugun gidip alayim diyordum ama bu havada nasil cikcam ? Tirnaklar da jilet gibi, benim yuzumu mahvetti. Kendi yuzune yapmasa bari
Bu arada ESMER seni cook ozledik. Minik idili de.
MORGANAPRİL de yok ne zamandir?
Yine mi? Benim haberim yok, nolmus? Cok uzuluyorum su sehit haberlerine
Gunaydin canlar.
Bu arada ESMER seni cook ozledik. Minik idili de.
MORGANAPRİL de yok ne zamandir?
Yine mi? Benim haberim yok, nolmus? Cok uzuluyorum su sehit haberlerine
Gunaydin hanimlar...iyi pazarlar dilemek isterdim ama...sehitlerimiz var. Ailelerine sabir diliyorum.
Kendi kendine dalmayi ogrenmis ne guzel canim gozun aydin. Cok aglamis kuzun uzuldum. Insallah hergun giderek kolaylasacak.
Ne ocaklara ates dusuyor. Anlamiyorum ki insan hayatindan kiymetli olan ne.?Gecmis olsun canim. "Muzakereler" bitti ya basladilar yine...
sagol canim. Dedigin gibi iyilerdir insallah. İyi olduklarini bilsek yeter.Benimde haberim olmadı kuşla uğraşırkenŞehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar sanadao tırnak olayından bende muzdaribim jilet gibi oluyor ağzına sokup çıkardıkça parçalanıyor tırnakları
Bende merak ediyorum iyilerdir inşallah ...
Ne ocaklara ates dusuyor. Anlamiyorum ki insan hayatindan kiymetli olan ne.?
sagol canim. Dedigin gibi iyilerdir insallah. İyi olduklarini bilsek yeter.
Al bendende okadarBen yasadim geldim yolun yarisina da,
Evladim icin cok umutsuz ve mutsuzum...
Aynen canim emzirme sikligim azaldi resmen 5 6 kere kalktigini bilirim normalde, bu sefer iki kere emzirdim 1.30 ve 6.30 arada 1defa mizmizlandi emzik verdim (dun emzik almistik onu da denedim) ilk defa emzikle uyudu:) sadece gece uykusunda vermeyi dusunuyorum.gittikce azaltiyorum gece uyanmalarini inaniyorum buna:) bu gece sadece 1 kere emzirecegim.Günaayyddııınnn kıızzlarrr
Sanırım niraz başardım :) en azından gece kendi daldı hep5 kez mızıklayıp uyandı meme vermeyince , sadece 2 sinde emzirdim acıkmış olabildiğini düşündüğüm ve hepsinde kendisi uyudu :) umarım devamı gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?