2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Nasıl sarılasım var şimdi yavruma ağlattım yavrumu diye savunmasız ve bize muhtaç ya suçlu hissediyorum kendimi ağlattığım için ve içime sıkıntı düştü (( hayır olsun inşaallah ((

Allah sabır versin cnm ağlamasına dayanmak mesele zaten

Simca cnm sen iyi dayanmışsın 45 dakika , ben tam almaya niyetlendim sustu Allah tarafından .....

Allah sabır versin cnm ağlamasına dayanmak mesele zaten
Aynen canim oyle agliyor ki sanki canini acitiyorum. 3 kereden sonra sinirlerim bozuldu kv aldi kucaginda pispislayarak uyuttu 2gundur boyleyiz ama gece uykusuna yattiktan1saat sonra hemen uyaniyir normalde emzirirdim bu sefer pispislayarak uyuttum. En son 8.30gibi emzirmistim bu havada banyo yaptirmak istemedigimden elini yuzunu sildim sonra yatirdim 1saat sonra uyudu 20 dk sonra uyandi uzunca pispisladim saat 10 gibi tamamen daldi 1.40 da uyandi emzirdim bir sinraki uysnisinda emziirmeden pispislayacagim en azindan gece surekli kalkip emmesini boylelikle azaltayim. 5saat emmemis olmasi son zamanlarin rekoru:)

Günaayyddııınnn kıızzlarrr
Sanırım niraz başardım :) en azından gece kendi daldı hep 5 kez mızıklayıp uyandı meme vermeyince , sadece 2 sinde emzirdim acıkmış olabildiğini düşündüğüm ve hepsinde kendisi uyudu :) umarım devamı gelir :)

Şimdi gene uyandı anında daldı şekerliğim :)

Ama bana alışkanlık yaptıya oğlumun her kalktığı saatte uyandım )

Bu uyuma seansı köpeklere fısıldayan adamın , bebeklere fısıldayan kadının programı versiyonu varmış gibi izleyip patronun kim olduğunu gösterir gibi oldu :)

South park izleyen varmıydı bilmiyorum ama bi bölümünde eric cartman ın annesi köpeklere fısıldayan adamı çağırıp eric e patronun annesi olduğunu göstermek için sürekli cimcirip şşşttt layarak doğruyu yaptırıyordu :) ne gülmüştüm o bölümde :) bebiş gelince bütün diziler kaldı gerçi hepsi sezon arasında :)) kimiside bitti :)

Gunaydin hanimlar...iyi pazarlar dilemek isterdim ama...sehitlerimiz var. Ailelerine sabir diliyorum.

Kendi kendine dalmayi ogrenmis ne guzel canim gozun aydin. Cok aglamis kuzun uzuldum. Insallah hergun giderek kolaylasacak.

Gunaydin canlar. İyi pazarlar. Havalar birden sogudu ve ben hasta oluyorum. Burnum tikali ve bogazim aciyo kizimin da tirnak makasini kaybettim bulamiyorum. Bugun gidip alayim diyordum ama bu havada nasil cikcam ? Tirnaklar da jilet gibi, benim yuzumu mahvetti. Kendi yuzune yapmasa bari

Bu arada ESMER seni cook ozledik. Minik idili de.
MORGANAPRİL de yok ne zamandir?

Gunaydin hanimlar...iyi pazarlar dilemek isterdim ama...sehitlerimiz var. Ailelerine sabir diliyorum.

Kendi kendine dalmayi ogrenmis ne guzel canim gozun aydin. Cok aglamis kuzun uzuldum. Insallah hergun giderek kolaylasacak.
Yine mi? Benim haberim yok, nolmus? Cok uzuluyorum su sehit haberlerine

Gecmis olsun canim. "Muzakereler" bitti ya basladilar yine...

Gunaydin canlar.

Bu arada ESMER seni cook ozledik. Minik idili de.
MORGANAPRİL de yok ne zamandir?

Yine mi? Benim haberim yok, nolmus? Cok uzuluyorum su sehit haberlerine

Benimde haberim olmadı kuşla uğraşırken Şehitlerimizin ailelerine sabır diliyorum

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar sanada o tırnak olayından bende muzdaribim jilet gibi oluyor ağzına sokup çıkardıkça parçalanıyor tırnakları

Bende merak ediyorum iyilerdir inşallah ...

Evet canım ağladı ve umarım kendi kendine uyuma devam eder :)) sağolasın :)

Gecmis olsun canim. "Muzakereler" bitti ya basladilar yine...
Ne ocaklara ates dusuyor. Anlamiyorum ki insan hayatindan kiymetli olan ne.?
sagol canim. Dedigin gibi iyilerdir insallah. İyi olduklarini bilsek yeter.

Ne ocaklara ates dusuyor. Anlamiyorum ki insan hayatindan kiymetli olan ne.?

sagol canim. Dedigin gibi iyilerdir insallah. İyi olduklarini bilsek yeter.

Ben yasadim geldim yolun yarisina da,

Evladim icin cok umutsuz ve mutsuzum...

Ben yasadim geldim yolun yarisina da,

Evladim icin cok umutsuz ve mutsuzum...
Al bendende okadar ((şimdiden ne yapabilirim derdindeyiz bizde evin borcu biter bitmez ufaklık için acilen birikim yapıp birşeyler yapmalı diyoruz keza eğitimi için de .... Ama ben inanıyorum biryerde kırılma noktası olacak çark dönecek ... Herşeyin hayırlısı artık ... Tamamen karamsar olmaktan bir nebze daha iyi saki ....

Bu arada şimdi 2. Uykusuna daldı kendi kendine kuzum :) meme diyor bu kuzu yaaa ( naz ağlaması yaptı baktı cevap yok uyudu :) 25 dakika civarı sürdü uyuması :) buna ön ayak olana tekrar tekrar teşekkür :) Birara Beyazın Çelikten her programda özür dilemesi gibi bende teşekkür edicem galiba :)))

Birde erkek anneleri ne zaman oturtmaya başladınız oğluşları ... 15 nisan doğumlu oğlum , destekli oturtmaya başlasam mı ? Evetse günde kaç sefer ve kaç dakika yapsam ...

Aynen canim emzirme sikligim azaldi resmen 5 6 kere kalktigini bilirim normalde, bu sefer iki kere emzirdim 1.30 ve 6.30 arada 1defa mizmizlandi emzik verdim (dun emzik almistik onu da denedim) ilk defa emzikle uyudu:) sadece gece uykusunda vermeyi dusunuyorum.gittikce azaltiyorum gece uyanmalarini inaniyorum buna:) bu gece sadece 1 kere emzirecegim.

Bu arada sabah da kendi kendine uyudu benim minigim. :) Uyandi sevdim oksadim sonra da koydum yatagina uyudu. Off gece uykusunda bu kadar zorlamasa nolur sanki canini yakiyomusum gibi agliyor ve cok uzun suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…