2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canim biz dogdugundan beri yapiyoruz birikim, kendi hesabi var. Gozumuzu kapatirsak kimseye muhtac olmasin...

Gel gor ki kaotik bir ortamda huzur olmaz ki paranin ne kiymeti olsun.

Birde erkek anneleri ne zaman oturtmaya başladınız oğluşları ... 15 nisan doğumlu oğlum , destekli oturtmaya başlasam mı ? Evetse günde kaç sefer ve kaç dakika yapsam ...

Canim ben 1 hafta once ellerinden tutarak oturtuyordum. Bazen birkac saniye bazen dakika o pozisyonda kalip devriliyordu. Hic destekli oturtmadim. Bu hafta dusmuyor ben yatirana kadar oturup oyuncaklari ile oynuyor.

Canim atak donemlerine dikkat etmeyi unutma. O donemlerde belki saat basi beslenmeye ihtiyac duyacak. Ac yatirma.

Simca cnm sen iyi dayanmışsın 45 dakika , ben tam almaya niyetlendim sustu Allah tarafından .....

Canım çook sevindim,evet zor oluyo ama değiyo bak,düzgün uyumazsa gelişimini etkiler,ağlar geçer,bak uyumuş,bizim de 3.gecemizdi eğitimde,2,3 kere emzik için kalktım,onun dışında uyudu,çok rahat ettim.o da ben de.darısı diğer isteyenlerin başına

Snowyy sağol cnm ozaman 2 hafta sonra başlayayım bende :)

Herşeyin hayırlısı artık biz bize düşeni yapabilsek yeter bana :)

Meraba kizlar bayadir goruma pek giremiyorum ama nbiraz okudum benim oglumda cok sik kalkiyo gece saate bir en uzun uykusu ikisaat suruyo surmuyo bile.emzik kulanmiyoruz almadi habire emmek istiyo ve sabah 7den sonrada bir satte 4 bile kalkiyo sizce napmsliyim gunduz uykularida ayni bas ucunda oturursan sallar veya emzirisem iki saat uyuyo ya nasil duzelir

Ah ah ne güzel koydum mu yatağına uyurdu 2 haftaya kadar alıştırmama kadar canım çıktı ağlaması bağırması titremesi derken alıştı 3 gün sonra ama bi diş uğruna tüm düzenimiz değişti tekrar nasıl yapıcam nasıl başlicam bilmiyorum çok yorgunum mutsuzum halsizim yalnızım... Allah hepimize yardım etsin

Patecim benm doktorum 4-5 aylıktı günde 5-6 kez kısa süreli destekli oturt dedi şuan kendi başına oturuyor kız çocuklarıniçin geç oturtmayı tavsiye ediyorlar

Canim benim bebegimin de uyku sorunu olmadi. Ama atak ve dis cikarma donemlerinde cok sik uyaniyor. Agrisi-sikintisi olmadiktan sonra uykusu da bolunmuyor. Senin kuzun da eski duzenine donecektir merak etme.

Canim atak donemlerine dikkat etmeyi unutma. O donemlerde belki saat basi beslenmeye ihtiyac duyacak. Ac yatirma.
Aynen canim zaten gunduz gece uykusuna kadar sik emzirmeye calisiyorum ki syrekli dikkati dagiliyo emmeyi yarida kesiyor atak donemlerinde de genelde uykuya yatmadan once cok sik emmek istiyor. Gece kalkmak isterse tabi ki emziririm yavrumu atak doneminde yanliz birakir miyim:) sanirim 6.ay atagi bir sonraki donemimiz. Hem asi hem dis hem atak bu cocuklar nasil uyusun dimi

Gelip gecici bir donem olmuyor soz konusu dis olunca canim. Birkac gun guzel yatiyor mesela. Ertesi gun bir huysuzluk bir naz. Hep kucak ilgi istiyor. Biraz iyi biraz zor gecip gidiyor

Sağol canım benimse 3. Deneme başarısız çok ağladı kıyamadım aldım bacağımda pıt diye uyudu

Oturtma için biraz daha bekliyeyim bari

Valla bende şaşırdım bu kuzular bizi yönlendirecek galiba

merhaba arkadaşlar nasılsınız benim misafirim var o yuzden giremiyorum.dun aylık kontrole gittik 5 ay 7 günlük olduk kilosu7.300 gr iyi dedi dr ek gıdaya yavaş yavaş başlayalım dedı doyurucu deyil tattırıcı bu gıdalar dedi 3 gün kuralından bahsetti ve yarım çay bardagı kadar yogurt ve hepimizin son zamanlarda bildiği paylaştığı seyler meyve sebze püreleri bende yavai yavaş başlayacagım.

patee simca12 H hayretbijiy beni de aydinlatinnnn. Benim de kuzun kendi kendine uyusunnn. Dun aldim yanima pis pis piss pisss. Gozler kapandi ama bi turlu dalamadi. Saga don sola don. Derken acti gozlerini, konusmaya basladi. Hareketlendi filan. Ysrim saatin sonunda salladim uyuttum

Canımcım kim west sleep lady metodu benim yaptığım,kız kucağımda yazamıyorum rahat,netten oku sen,snowy de detaylı yazdı ,onun geçmiş iletisini de oku istersen sayfasından,yap valla 3 gündür sallamadım,kollarım kendine geldi,gece de emzirmedim,çok rahat edersin dayanırsan.ilk günden sonrası rahat

Canim benim gece uykusuna yatirmalarim genelde basarisiz oldu sabah uyaninca kendi kendine uyudu bir de gece emzirmelerini azalttim simdilik, bir de ilk defa emzikle uyumaya basladi dunden beri belki gece uykusuna yatirirken faydali olabilir diye dusunuyorum. cok agliyor onun disinda gece yatarken bu gece emzikle deneyecegim umarim basarili olabilirim.

Bende beceremedim galiba : ) bakalım hala uyumadı

Masallah kuzuna canim. Afiyet olsun istahi bol olsun insallah

Canim uyku egitimini biliyorsun zaten, hic bahsetmeyecegim. Sana tavsiyem bebegini takip etmen. Ben yanima aldigim zamanlar hareketlerimi onun enerjisine gore belirliyorum. Bazen cok yorgun oluyor hemen bana sarilip uyuyor. Bazen yuzukoyun yatiyor sirtini oksamami bekliyor (bana cekmis sipa). Bazen bakiyorum donup duruyor poposunu kaldirip homurdaniyor. Uykun mu kacti kuzum diyorum guluyor bana. Oyun istiyor biraz oynasiyoruz. Sonra bakiyorum yuzustu donmus burnunu gogsume dayamis...

Onun beden dilini iyi takip et. Gozunu kapatinca bazen pispislayarak biz uyandiriyoruz/uykusunu dagitiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…