Al bendende okadar((şimdiden ne yapabilirim derdindeyiz bizde evin borcu biter bitmez ufaklık için acilen birikim yapıp birşeyler yapmalı diyoruz keza eğitimi için de .... Ama ben inanıyorum biryerde kırılma noktası olacak çark dönecek ... Herşeyin hayırlısı artık ... Tamamen karamsar olmaktan bir nebze daha iyi saki ....
Birde erkek anneleri ne zaman oturtmaya başladınız oğluşları ... 15 nisan doğumlu oğlum , destekli oturtmaya başlasam mı ? Evetse günde kaç sefer ve kaç dakika yapsam ...
Aynen canim emzirme sikligim azaldi resmen 5 6 kere kalktigini bilirim normalde, bu sefer iki kere emzirdim 1.30 ve 6.30 arada 1defa mizmizlandi emzik verdim (dun emzik almistik onu da denedim) ilk defa emzikle uyudu:) sadece gece uykusunda vermeyi dusunuyorum.gittikce azaltiyorum gece uyanmalarini inaniyorum buna:) bu gece sadece 1 kere emzirecegim.
Simca cnm sen iyi dayanmışsın 45 dakika , ben tam almaya niyetlendim sustu Allah tarafından .....
Günaayyddııınnn kıızzlarrr
Sanırım niraz başardım :) en azından gece kendi daldı hep5 kez mızıklayıp uyandı meme vermeyince , sadece 2 sinde emzirdim acıkmış olabildiğini düşündüğüm ve hepsinde kendisi uyudu :) umarım devamı gelir :)
Ah ah ne güzel koydum mu yatağına uyurdu 2 haftaya kadar alıştırmama kadar canım çıktı ağlaması bağırması titremesi derken alıştı 3 gün sonra ama bi diş uğruna tüm düzenimiz değişti tekrar nasıl yapıcam nasıl başlicam bilmiyorum çok yorgunum mutsuzum halsizim yalnızım... Allah hepimize yardım etsin
Patecim benm doktorum 4-5 aylıktı günde 5-6 kez kısa süreli destekli oturt dedi şuan kendi başına oturuyor kız çocuklarıniçin geç oturtmayı tavsiye ediyorlar
Aynen canim zaten gunduz gece uykusuna kadar sik emzirmeye calisiyorum ki syrekli dikkati dagiliyo emmeyi yarida kesiyor atak donemlerinde de genelde uykuya yatmadan once cok sik emmek istiyor. Gece kalkmak isterse tabi ki emziririm yavrumu atak doneminde yanliz birakir miyim:) sanirim 6.ay atagi bir sonraki donemimiz. Hem asi hem dis hem atak bu cocuklar nasil uyusun dimiCanim atak donemlerine dikkat etmeyi unutma. O donemlerde belki saat basi beslenmeye ihtiyac duyacak. Ac yatirma.
Aynen canim zaten gunduz gece uykusuna kadar sik emzirmeye calisiyorum ki syrekli dikkati dagiliyo emmeyi yarida kesiyor atak donemlerinde de genelde uykuya yatmadan once cok sik emmek istiyor. Gece kalkmak isterse tabi ki emziririm yavrumu atak doneminde yanliz birakir miyim:) sanirim 6.ay atagi bir sonraki donemimiz. Hem asi hem dis hem atak bu cocuklar nasil uyusun dimi
Ah ah ne güzel koydum mu yatağına uyurdu 2 haftaya kadar alıştırmama kadar canım çıktı ağlaması bağırması titremesi derken alıştı 3 gün sonra ama bi diş uğruna tüm düzenimiz değişti tekrar nasıl yapıcam nasıl başlicam bilmiyorum çok yorgunum mutsuzum halsizim yalnızım... Allah hepimize yardım etsin
Patecim benm doktorum 4-5 aylıktı günde 5-6 kez kısa süreli destekli oturt dedi şuan kendi başına oturuyor kız çocuklarıniçin geç oturtmayı tavsiye ediyorlar
Bu arada sabah da kendi kendine uyudu benim minigim. :) Uyandi sevdim oksadim sonra da koydum yatagina uyudu. Off gece uykusunda bu kadar zorlamasa nolur sanki canini yakiyomusum gibi agliyor ve cok uzun suruyor
Meraba kizlar bayadir goruma pek giremiyorum ama nbiraz okudum benim oglumda cok sik kalkiyo gece saate bir en uzun uykusu ikisaat suruyo surmuyo bile.emzik kulanmiyoruz almadi habire emmek istiyo ve sabah 7den sonrada bir satte 4 bile kalkiyo sizce napmsliyim gunduz uykularida ayni bas ucunda oturursan sallar veya emzirisem iki saat uyuyo ya nasil duzelir
Kiz erkek farketmiyo Snowycim. Bazi gelismeler beni de cok mutsuz ediyo. Ben de evladim icin cok umutsuzluga dusuyorum.Ben yasadim geldim yolun yarisina da,
Evladim icin cok umutsuz ve mutsuzum...
patee simca12 H hayretbijiy beni de aydinlatinnnn. Benim de kuzun kendi kendine uyusunnn. Dun aldim yanima pis pis piss pisss. Gozler kapandi ama bi turlu dalamadi. Saga don sola don. Derken acti gozlerini, konusmaya basladi. Hareketlendi filan. Ysrim saatin sonunda salladim uyuttum
Canim benim gece uykusuna yatirmalarim genelde basarisiz oldu sabah uyaninca kendi kendine uyudu bir de gece emzirmelerini azalttim simdilik, bir de ilk defa emzikle uyumaya basladi dunden beri belki gece uykusuna yatirirken faydali olabilir diye dusunuyorum. cok agliyor onun disinda gece yatarken bu gece emzikle deneyecegim umarim basarili olabilirim.patee simca12 H hayretbijiy beni de aydinlatinnnn. Benim de kuzun kendi kendine uyusunnn. Dun aldim yanima pis pis piss pisss. Gozler kapandi ama bi turlu dalamadi. Saga don sola don. Derken acti gozlerini, konusmaya basladi. Hareketlendi filan. Ysrim saatin sonunda salladim uyuttum
patee simca12 H hayretbijiy beni de aydinlatinnnn. Benim de kuzun kendi kendine uyusunnn. Dun aldim yanima pis pis piss pisss. Gozler kapandi ama bi turlu dalamadi. Saga don sola don. Derken acti gozlerini, konusmaya basladi. Hareketlendi filan. Ysrim saatin sonunda salladim uyuttum
merhaba arkadaşlar nasılsınız benim misafirim var o yuzden giremiyorum.dun aylık kontrole gittik 5 ay 7 günlük olduk kilosu7.300 gr iyi dedi dr ek gıdaya yavaş yavaş başlayalım dedı doyurucu deyil tattırıcı bu gıdalar dedi 3 gün kuralından bahsetti ve yarım çay bardagı kadar yogurt ve hepimizin son zamanlarda bildiği paylaştığı seyler meyve sebze püreleri bende yavai yavaş başlayacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?