hadi inşallah canım ela nın sansına olur inşallahkızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
İnsallah gönlünce olur canımkızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
çok iyi yapıyorsun canım..o zamn işin daha zormuş...ilk okulu beraber okuyorsunuz her miniğinle yeniden yeniden...Ben yazmıyor um zaten. Benim defteri m ayrı o kendi defterine ben kendi deftere yazıyoruzyoksa yazmıyor. Aynı yemek yerken biz bebeğin yediği gibi.
hadi inşallah canım ela nın sansına olur inşallah
amin inşallah kızlar...kızımın şansına..daha çok vakit geçiririm kızımla...İnsallah gönlünce olur canım
Bu arada Cuma günü bim'e uyku tulumu geliyormus almak isteyen olursa %100 pamuk yazıyor
canım hakkınızda hayırlıısı olsun inşallah... endişelenmekte haklısın.. malasefki memleketin her yeri aynı şartlarda değil...keşke öyle olmasaydıda her yeri gözü kapalı kabul edebilseydiniz...benim kızda dün 5 dakikada bir uyandı... yemek yapayım dedim saat 2 gibi uyudum o kadar sık uyandıki.. git emzir geri gel mutfağa..tekrar ağlıyor geri dön emzir...yemeği ocakta unutup uyuyakalacaktım neredeyse...Belli olmadi henuz. Bugun tercihlerin son gunu. Artvin yaziyoruz ilk sirada.
2. siirt-kurtalan.
3. Batman- ilcesi ama unuttum hangisi
4. Silopi
Bu iyileri secip yazmis halimizhakkimizda hayirlisi. Ortalik boyle karisik olmasa sorun etmicem de...
Annem pekmezi isitip icirirdi. Ayyyy nasil yakardi. Ama cidden oksuruge iyi gelirdi.
Benim kiziminki haala suruyorgece saat basi kalkiyoruz. Aliskanlik olustu. Simdi kalkinca emzirmiuorum. Yalanci emzik, pis piss. Uyuyo tekrar. 5 saat bu sekilde emmeden duruyo. Belki gece beslenmelerinin bittigini anlarsa uyur.
Gecmis olsun canim. Bence de degistir doktorunu. Kilo almadigi icin uzulme. Dis cikarma doneminde kilo bile verebiliyolar
Hayirli ise olur insaallah canimHIRSIZI .!.:kızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
güle güle kullanın canım
kızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
Belli olmadi henuz. Bugun tercihlerin son gunu. Artvin yaziyoruz ilk sirada.
2. siirt-kurtalan.
3. Batman- ilcesi ama unuttum hangisi
4. Silopi
Bu iyileri secip yazmis halimizhakkimizda hayirlisi. Ortalik boyle karisik olmasa sorun etmicem de...
Annem pekmezi isitip icirirdi. Ayyyy nasil yakardi. Ama cidden oksuruge iyi gelirdi.
Benim kiziminki haala suruyorgece saat basi kalkiyoruz. Aliskanlik olustu. Simdi kalkinca emzirmiuorum. Yalanci emzik, pis piss. Uyuyo tekrar. 5 saat bu sekilde emmeden duruyo. Belki gece beslenmelerinin bittigini anlarsa uyur.
Gecmis olsun canim. Bence de degistir doktorunu. Kilo almadigi icin uzulme. Dis cikarma doneminde kilo bile verebiliyolar
İnsallah gönlünce olur canım
Bu arada Cuma günü bim'e uyku tulumu geliyormus almak isteyen olursa %100 pamuk yazıyor
Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım havalar iyice sogudu valla dikkat etmek lazım. Yarın 6. Ayımız bitiyor 7 ye giriyoruz ek gıdalara geçmeye başlayacagım yarın kontrole götürcem aşımızda var sanırım inş kolay geçer
merhaba canım...buz gibi buz donuyorum ...hadi maşşallah kuzuna... aşıları benim kızın pek ateş yapmadı..iyi geçti.. gerçi aşı olurken çok ağladı ama iyi atlattı etkisini...Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım havalar iyice sogudu valla dikkat etmek lazım. Yarın 6. Ayımız bitiyor 7 ye giriyoruz ek gıdalara geçmeye başlayacagım yarın kontrole götürcem aşımızda var sanırım inş kolay geçer
amin canım sağol...belki bu şansın otobana girmeden önce son tali yoldur...:)Hayirli ise olur insaallah canim
sağol bitanem benim..inşallah hayırlısıyla olur...senin gönlünde de ne varsa, hayatına nasip etsin Allah ım...Dua edecegim sana canim. Rabbim gonlundekini hayirli eylesin ve nasip etsin insallah.
Ela yi soracaktim ama yazmissin aksamki huzursuzlugunu. Sencs nesi var, dis mi gelecek?
Hayirlisi olsun canim. Is icin bizim de Artvin'e gitmisligimiz var. Yolu cok kotu hep ucurum, hava alani da sanirim Rize'de var. Sehir dagin uzerine kurulmus, kucuk. Insanlari cok canayakin ama. Hele o karadeniz sivesi bitiriyor. Ben surekli gulmustum.
Mart annelerinde biri yazmisti. Uyku tulumu giydirince bebegi bir turlu donememis. Mecburen geri cikartmislar:)
Kolay gecer insallah canim, guzel haberlerle gel.
Geldim cnm buralardayım.. Cenaze düğün vs.
Bizim oğlan yine huysuz Salyalarımız başladı.. Yanından ayırmıyor gel illa birlikte oynayalım.. Bu arada oryantasyon sürecimiz başladı kv ve börülceler sık sık geliyor.. Işe başlayacağım için alışveriş sezonunu da açtım.. Koşuşturmaca.. Geçen girdim geçmişi okumaya başladım tam sıpa başladı ağlamaya gel Yanıma sıkıldım diye.. Bir de hamileyken böbrek genişlemesi olmuştu ben de ..gebelik bitti hala devam ediyor kaçgündür onun ağrısı da var.. Kontrole gittim h.sonu doktor usg istedi aç olmak gerekiyormuş safra kesesine de bakacaklarmışşş. Bisürü Telaş... Elacık nasıl herşey yolunda mı kuzum...
Bu arada alan var mı bilmiyorum ama oto koltuğu aldım oğlana dün.. Pusete sığmamaya başladık yavaş yavaş.. Bir de artık herşeye çok çabuk alışıyor.. Ona da Alışsın dedim... Isırmaya başladı heryerimi kolum omuzum vs. Tam bir kemirgen oldu..
hırsızı
sagol canım link için yapamazsam söylerim
canım eylülden beri girmiyorsun..eşin ve bebeğin nasıl oldular...Ya ınşaallah alir çünkü sutum az mamayi kasikla veriyorum 25milim bile yiyemiyo hemde cok uzun zaman aliyo sıkılıyor tukuruyor keyif alsin diye yapmadim oyun kalmiyor istahsiz bi bebek cok zor benim esim hasta kac parcaya bölünuyorum karni doyar bebeyimde bende rahat oluruz
kızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
sağol bitanem benim..inşallah hayırlısıyla olur...senin gönlünde de ne varsa, hayatına nasip etsin Allah ım...
dişimi bilemiyorum ki... emziriyorum hemen uyuyor...yanından kalkıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyor...köpek dişleri iyice şişti ve neredeyse 2 haftadır diş etinin üzerinde beyaz bir nokta var sanki afv çıkmış gibi ama kızarık değil...
beşiğine koyuyorum hiç hemen uyanıyor ..kv dem şu yollarda satılan cevşenler varya hiç gördünmü...deri gibi birşeyin içinde ağzı kapalı pres olmuş ...onlardan almıştı beşiğinin başına asmış... ona bakıyor karanlıkta bile uyumuyor....kaldırdım dün onu baş ucundan içinde ne var ne yazıyor kim bilir... yanlış anlamasın diye birşey dememiştim beşiğine astığında...atsam onu görmeden ne bilim ben bile tedirgin oldum...
bugün biri bana ayaklı tulum ve ayaklı pijama giydirme çocuğun boyu uzamaz dedi kastığı için... bu ayda hiç uzamamış ... tesadüfmü yoksa böyle birşey varmı acaba
avatarında da yazıyorya... hiç bir şey yoktur... yanına ne kadra hızlı gelebeileceğini görmek istemiştir..ondan ağlıyordur...merhaba kızlar.. geçmiş baya birikmiş. bugüne kadar geldim ama bugünü birazdan okuyacağım sanırım çünkü bizimki çağııyor :)
geceleri çok sık uyanıyoruz hala ve yanıma yattığı an uyuyor. kıyamıyorum yanıma alıyorum ama korkuyorum çok dönüyorum çünkü bende..
amin canım sağol...şartları buradan iyi. en azından Allah korusun birşey olsa hemen giderim evime..ama burada çalışırken bir şey olsa...2 saatlik yol..dün mesela kv aradı kesin d edim birşey oldu.. kız susmuyor diyince...taksiye binsem ,öyle bir durumda düşünülmez ama dünyanın parası 2 saatlik yol...aklım hep evde...gözünaydın canım Allah gönlüne göre versin inşallah içine sinen bir iştir ve çok istiyorsun inşallah olur.
İnsallah gönlünce olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?