Bu arada alan var mı bilmiyorum ama oto koltuğu aldım oğlana dün.. Pusete sığmamaya başladık yavaş yavaş.. Bir de artık herşeye çok çabuk alışıyor.. Ona da Alışsın dedim... Isırmaya başladı heryerimi kolum omuzum vs. Tam bir kemirgen oldu..
iyi canim neolsun calisiyorum oglumda iyi sukur senin minnak nasilIyiym kuzum şükür.. İşler güçler nasıl minnak napıyor..
Merhaba2014 nisan anneleri iyiki bu konu açılmış ne güzel dostluklar var maşallah size
Biz ingiltere de sonunda düzenimizi kurduk.eve de internet geldi artık daha rahat takip edebilirim sizi.Burda çöp atmak için bile randevu istiyorlar param var hesap açtırmak istiyorum diyorsun mmmmmm bugün müsait değilim haftaya şugün şu saatte gelirseniz randevu verelim :s bu pratiklik yoksunu insanlar yüzünden ev bulmak yerleşmek hele de bebekle biraz zaman aldı ama çok şükür Allah a her şey yolundamütevazi bir triplex bulduk rkiyede müstakil evden biraz tırsıyorum burda farklı bir şey deneyimlemek istedik. Minnoşum da geldi geleli huy değiştirdi gece hiç uyanmayan kız en az 5 kez uyanıyor artık babamızı n geceden itibaren başka odaya yollamak zorunda kaldık bunun dışında ek gıdaya başladık artık meyveli şeyler favorisi, sebzelere de tatlı havuç olmasa hiç yüz vermiyor. Burda yogurt biraz problemli krem şanti gibi tozları suya katıyorlar mutfak kültürleri berbat bir kadın topluluğuna gidiyorum burayı tanıtıyor güya geleneksel yemekleri puding bir kek türü ve sandviç tarzı bir şey bu kadar çoook güldüm doğrusu )) Türk mutfağına kurban olsunlar bir de nerde bir Türk ürünü var hep üstünde Yunan usulü yazıyor ne hırsız şey bu yunanlar yogurt var yunan usulü yazıyor neyse ki yakında bir Türk marketi bulduk yogurt mayası alabildim.buarada en önemli şey aşıydı bizim için Doktorumuz sağolsun rkiyeden aşı cetvelini hazırladı şunlar şuzaman yapılacak diye fakat burda doktor inceledi pönomokok ve hepatit b için 1 yaşını bekleyeceğiz çünkü bağışıklık sistemi için en uygun zaman öyle dedi menenjit aşısı şart burda yani sadece menenjit ve beşi bir arada denen karma aşısı yapıldı.İki gün ateşi oldu biraz ama toparladık çok şükür.Sizler nasılsınız? Çok takip edemedim ama hep aklımdaydınız.Herkes iyidir inşallah?
b
Canım tatlı patates diye bir sebze duymuş muydun? Dışı turuncu havucu andırıyor ama daha tombik.Bizim tontiş sebzeleri sevmedi ama ben vazgeçmedim hergün başka bir formül en son bunu keşfettim dün havuç bezelye karnıbahar fasulye ve tatlı patatesi haşladım şapur şupur yedi hatta ikinci bardak için ağladı
Nşallah sizde de işe yarar.
Canım ek gıdaya ilk başladığımda elmayı. cam reddeden rendeleyip puresiyle verdim. Kırmızı elma tatlı olanlardan olursa daha iyi olur ekşi midesini ekşitebilir afiyet olsun kuzuyaMerhaba kızlar
Elma püresi verenler ne şekilde hazırlıyorsunuz? Cam rende ile mi? Yoksa haşlayıp ya da buharda pişirip catalla ezerek mi? İlk defa vereceğim, yoksa sadece suyunu mu versem? Yeşil elma mı kırmızı elma mı? Bu konunun suyunu çıkardım degil mi. Tavsiyelerinizi alırsam memnun olurum. Tesekkurler
Kızlar süt azalmaya başladıkça bi sorunla karşılaşmaya başladım sanki internette gezinirken bu egzersizi buldum yapmak isteyen varsa deneyebilir.http://www.anneysen.com/annelere-sor/sarkan-gogusler-icin-bir-oneri-)-48-44005.aspx
Denemekte fayda var
Kizlaaar bi diyeyimmi.okulu bitirdik diye sevinmeyin.cocuk olunca yenden tekrar tekrar okuyosyn.cildiriyorum odevyaptirmaktan..ela lale el ele yazmaktan..
Csnim pogaca istiyodu alp simdi uyudu ortanca costu simdi isim bitti..bugun en yakin arkadasim geldi.oksdar uzun zamandir gorusemiyorumKi.kiz evlendi dugunune gidemedim.hsmile simdi.dort aylik oldu kanamsi var surekli yatiyo.sikilmis burda yatti.her kotu gunumde ysnimdaydi ben yetisemiyorum anca telefonla.
Merhaba kızlar
Elma püresi verenler ne şekilde hazırlıyorsunuz? Cam rende ile mi? Yoksa haşlayıp ya da buharda pişirip catalla ezerek mi? İlk defa vereceğim, yoksa sadece suyunu mu versem? Yeşil elma mı kırmızı elma mı? Bu konunun suyunu çıkardım degil mi. Tavsiyelerinizi alırsam memnun olurum. Tesekkurler
2014 nisan anneleri iyiki bu konu açılmış ne güzel dostluklar var maşallah size
Biz ingiltere de sonunda düzenimizi kurduk.eve de internet geldi artık daha rahat takip edebilirim sizi.Burda çöp atmak için bile randevu istiyorlar param var hesap açtırmak istiyorum diyorsun mmmmmm bugün müsait değilim haftaya şugün şu saatte gelirseniz randevu verelim :s bu pratiklik yoksunu insanlar yüzünden ev bulmak yerleşmek hele de bebekle biraz zaman aldı ama çok şükür Allah a her şey yolundamütevazi bir triplex bulduk rkiyede müstakil evden biraz tırsıyorum burda farklı bir şey deneyimlemek istedik. Minnoşum da geldi geleli huy değiştirdi gece hiç uyanmayan kız en az 5 kez uyanıyor artık babamızı n geceden itibaren başka odaya yollamak zorunda kaldık bunun dışında ek gıdaya başladık artık meyveli şeyler favorisi, sebzelere de tatlı havuç olmasa hiç yüz vermiyor. Burda yogurt biraz problemli krem şanti gibi tozları suya katıyorlar mutfak kültürleri berbat bir kadın topluluğuna gidiyorum burayı tanıtıyor güya geleneksel yemekleri puding bir kek türü ve sandviç tarzı bir şey bu kadar çoook güldüm doğrusu )) Türk mutfağına kurban olsunlar bir de nerde bir Türk ürünü var hep üstünde Yunan usulü yazıyor ne hırsız şey bu yunanlar yogurt var yunan usulü yazıyor neyse ki yakında bir Türk marketi bulduk yogurt mayası alabildim.buarada en önemli şey aşıydı bizim için Doktorumuz sağolsun rkiyeden aşı cetvelini hazırladı şunlar şuzaman yapılacak diye fakat burda doktor inceledi pönomokok ve hepatit b için 1 yaşını bekleyeceğiz çünkü bağışıklık sistemi için en uygun zaman öyle dedi menenjit aşısı şart burda yani sadece menenjit ve beşi bir arada denen karma aşısı yapıldı.İki gün ateşi oldu biraz ama toparladık çok şükür.Sizler nasılsınız? Çok takip edemedim ama hep aklımdaydınız.Herkes iyidir inşallah?
b
Canım tatlı patates diye bir sebze duymuş muydun? Dışı turuncu havucu andırıyor ama daha tombik.Bizim tontiş sebzeleri sevmedi ama ben vazgeçmedim hergün başka bir formül en son bunu keşfettim dün havuç bezelye karnıbahar fasulye ve tatlı patatesi haşladım şapur şupur yedi hatta ikinci bardak için ağladı
cok tsk ederimcnm ilgineCanim sisli ve civarina yakinsan Turkiye Hastanesini onerebilirim. Sukru bey cok tatli bi dr cok sevecen yaklasiyo cocuklara gerci fazla hastasi var cok bekliyoruz genelde ama ben memnunum.
Csnim pogaca istiyodu alp simdi uyudu ortanca costu simdi isim bitti..bugun en yakin arkadasim geldi.oksdar uzun zamandir gorusemiyorumKi.kiz evlendi dugunune gidemedim.hsmile simdi.dort aylik oldu kanamsi var surekli yatiyo.sikilmis burda yatti.her kotu gunumde ysnimdaydi ben yetisemiyorum anca telefonla.
Yapamadımyaptınmı canı yapıp yeseydin keşke poğaçayı. Arkadaşının bebeği hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah.
Yapamadımmaalesef onbir bitti çocuk işim.eşim deli etti beni sekizde attı kafayı yattı o gürültüde.arkadaşımın inşaallah sorun olmazsa alır kızını gelinimi kucağına. Plesantada kanama var..yumurtlama sorunu vardı aşılama için yumurta çatlatıcıı iğne vuruldu. Eşi Sperm vermem dedi.olmazsa olmaz diye.tam o sırada doğal hamile kaldı mucize eseri.plesantadakii kanama azda olsa devam ediyo.bebek beslenebilir mi bilmiyorum.harrketleri azalmıştı. Onceden bana doğurmak artık yeter diyodu.şimdi çok büyük nimeti bi tanede daha yap diyo.
allah kolaylık versin canım 4senedir üst üste 1. snıf okuttum sen bide bana sor ela laleden ne kadar bıktığımıKizlaaar bi diyeyimmi.okulu bitirdik diye sevinmeyin.cocuk olunca yenden tekrar tekrar okuyosyn.cildiriyorum odevyaptirmaktan..ela lale el ele yazmaktan..
Gunaydin canlar, keyifli bir gun dilerim
Ayni masada yemek yemek oglanin istahini acayip kabartti aksam. Fasulye ve brokoli koymustum onun tepsisine. Bizi yerken gorunce oyle istaha geldi ki dusurdugu parcalari bile alip yuttu. Bitirince de tepsiye vurmaya basladi "daha yok mu yahu" der gibi:)
Gogus icin duvarda ya da masanin kenarinda sinav cekin arkadaslar. Sirt ustu yatip ellerinize yarim litrelik su siseleri alin ve yukari dogru kaldirip birakin.
Genel form icin de leslie ile yurumenizi tavsiye ederim. 20 dakikalik videolari var. bebeginiz uyurken yapin. Diyet yapmasaniz bile sikilasir, daha kucuk beden kiyafetlere rahat rahat girersiniz
Odevleri sen mi yapiyorsun canim? Duymustum artik evlere cok odev verildigini ama inanasim gelmemisti. Biraz daha ayrinti versen de hazirlansak simdiden
Cok gecmis olsun. Insallah bebegini saglikla kucagina alir canim.
Canim pure demissin ama ben de cevap vermek istedim. Ben sari elmayi tercih ediyorum. Sulu ve lezzetli. Ilk zamanlar hasladim ama cok yumusatmadan 5-10 dk kadar. Simdi dilim yapip veriyorum eline.
Hayirli olsun yeni yuvaniz canim, gule gule oturun. Bebegin de yeni duzene alisinca eski rutinine donecektir. Alisveris yapacak biryer bulmana sevindim. Afiyetle yesin kuzun
Hoşgeldin canım hayırlı olsun yeni evin düzenin biz türkiyede bile yedirecek uygun gıdayı zor buluyoruz bazen inşallah bebeğine göre gıdalar bulabilirsin2014 nisan anneleri iyiki bu konu açılmış ne güzel dostluklar var maşallah size
b
Gunaydin kizlar
@snowy dun sana kac defa alinti yaptim ama yazamadim tabletin akli karisiyor simdivde unuttum :)
blw uygulayacagim ins sen muz + yogurt vermistin ilk gun degil mi?
3 gun kurali yok yanlissam duzelt beni lutfen
peki sonra ki gunler sebze mi vermistin yazdiysan bir yere gunluk paylasir msn?
gunde 1 defa mi teklif ediyorsun?
ayrica senin ve hirsizinin insanlari old gibi kabullenme huyunuza hayranim ben hemen silerim
P priori hg cnmbende de seker + bobrek buyumesi vardi ve hala dra gitmedim
sen de blw uyguluyordun degil mi?
gunluk ne verdin paylasir msn cnm?
patee ek gidaya gecmissin :) :) yarasin benim tatlisima :)
S sevil hayirli olsun yuvaniz
@ardaannesi maasaallah Allah esinle muhabbetinizi arttirsin benimki horluyor gece birkac defa yatak ve oturma odasi tur yapiyor
@az lambasinin fitili benim oglan da 2 dk durmuyor dr blokal yapamam durmuyor hic yerindeki dedi
sizinkinin sunnetini uroloji dru mu cerrah mi yapti?
maşallah kuzuna annesi aman annelerin çok nazarı değiyor dikkat et
canım bu egzersizleri sen denedin mi işe yarıyor mu gercekten. normal sınav hiç çekemiyorum yılan gibi her yerım ayrı ınıp kalkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?