- 11 Eylül 2013
- 4.279
- 6.003
- 248
günaydın kızlarr
M mavis01 canım zaten silebileceğim insanlarla görüşmem bile çünkü herkesle muhattap olmam..ama hayatıma ister istemez bir şekilde giren insanlarlada tadımı kaçırmadan nasıl yaşayacağımı öğrenmeye çalışıyorum...bazen oluyor bazen olmuyor...ama sildimmi de arkama bakmam.. onun içinde çok büyük hatalar yapması lazım...
ela yı duyunca benim yeğen hemen atlamış benim halamın kızı bu demiş...gerçekten çok ders veriyorlar...çocuk sıkılıyor yazarken... canım sen hiç yazma yaptığı kadar yapsın...Kizlaaar bi diyeyimmi.okulu bitirdik diye sevinmeyin.cocuk olunca yenden tekrar tekrar okuyosyn.cildiriyorum odevyaptirmaktan..ela lale el ele yazmaktan..
arkadaşın sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğiniCsnim pogaca istiyodu alp simdi uyudu ortanca costu simdi isim bitti..bugun en yakin arkadasim geldi.oksdar uzun zamandir gorusemiyorumKi.kiz evlendi dugunune gidemedim.hsmile simdi.dort aylik oldu kanamsi var surekli yatiyo.sikilmis burda yatti.her kotu gunumde ysnimdaydi ben yetisemiyorum anca telefonla.
canım ben rendeledim püresini yemedi ama suyunu içti...kırmızı elmaydı verdiğim...hepsini dene hangisini yiyeceği belli olmuyor ki...Merhaba kızlar
Elma püresi verenler ne şekilde hazırlıyorsunuz? Cam rende ile mi? Yoksa haşlayıp ya da buharda pişirip catalla ezerek mi? İlk defa vereceğim, yoksa sadece suyunu mu versem? Yeşil elma mı kırmızı elma mı? Bu konunun suyunu çıkardım degil mi. Tavsiyelerinizi alırsam memnun olurum. Tesekkurler
hayırlı olsun canım yeni eviniz..güle güle oturun... türkler iyiki dünyanın her yerindeler de alışık olduğumuz tatlarıda ulabileceğin yerler açıyorlar.. afiyet olsun kuzuna..aşı işinide hallettiğine sevindim.. geçmiş olsun minnağına..2014 nisan anneleri iyiki bu konu açılmış ne güzel dostluklar var maşallah size
Biz ingiltere de sonunda düzenimizi kurduk.eve de internet geldi artık daha rahat takip edebilirim sizi.Burda çöp atmak için bile randevu istiyorlar param var hesap açtırmak istiyorum diyorsun mmmmmm bugün müsait değilim haftaya şugün şu saatte gelirseniz randevu verelim :s bu pratiklik yoksunu insanlar yüzünden ev bulmak yerleşmek hele de bebekle biraz zaman aldı ama çok şükür Allah a her şey yolundamütevazi bir triplex bulduk rkiyede müstakil evden biraz tırsıyorum burda farklı bir şey deneyimlemek istedik. Minnoşum da geldi geleli huy değiştirdi gece hiç uyanmayan kız en az 5 kez uyanıyor artık babamızı n geceden itibaren başka odaya yollamak zorunda kaldık bunun dışında ek gıdaya başladık artık meyveli şeyler favorisi, sebzelere de tatlı havuç olmasa hiç yüz vermiyor. Burda yogurt biraz problemli krem şanti gibi tozları suya katıyorlar mutfak kültürleri berbat bir kadın topluluğuna gidiyorum burayı tanıtıyor güya geleneksel yemekleri puding bir kek türü ve sandviç tarzı bir şey bu kadar çoook güldüm doğrusu )) Türk mutfağına kurban olsunlar bir de nerde bir Türk ürünü var hep üstünde Yunan usulü yazıyor ne hırsız şey bu yunanlar yogurt var yunan usulü yazıyor neyse ki yakında bir Türk marketi bulduk yogurt mayası alabildim.buarada en önemli şey aşıydı bizim için Doktorumuz sağolsun rkiyeden aşı cetvelini hazırladı şunlar şuzaman yapılacak diye fakat burda doktor inceledi pönomokok ve hepatit b için 1 yaşını bekleyeceğiz çünkü bağışıklık sistemi için en uygun zaman öyle dedi menenjit aşısı şart burda yani sadece menenjit ve beşi bir arada denen karma aşısı yapıldı.İki gün ateşi oldu biraz ama toparladık çok şükür.Sizler nasılsınız? Çok takip edemedim ama hep aklımdaydınız.Herkes iyidir inşallah?
b
Canım tatlı patates diye bir sebze duymuş muydun? Dışı turuncu havucu andırıyor ama daha tombik.Bizim tontiş sebzeleri sevmedi ama ben vazgeçmedim hergün başka bir formül en son bunu keşfettim dün havuç bezelye karnıbahar fasulye ve tatlı patatesi haşladım şapur şupur yedi hatta ikinci bardak için ağladı
Nşallah sizde de işe yarar.
maşşallah Kerem e...afiyet şifa olsun...Gunaydin canlar, keyifli bir gun dilerim
Ayni masada yemek yemek oglanin istahini acayip kabartti aksam. Fasulye ve brokoli koymustum onun tepsisine. Bizi yerken gorunce oyle istaha geldi ki dusurdugu parcalari bile alip yuttu. Bitirince de tepsiye vurmaya basladi "daha yok mu yahu" der gibi:)
Gogus icin duvarda ya da masanin kenarinda sinav cekin arkadaslar. Sirt ustu yatip ellerinize yarim litrelik su siseleri alin ve yukari dogru kaldirip birakin.
Genel form icin de leslie ile yurumenizi tavsiye ederim. 20 dakikalik videolari var. bebeginiz uyurken yapin. Diyet yapmasaniz bile sikilasir, daha kucuk beden kiyafetlere rahat rahat girersiniz
Odevleri sen mi yapiyorsun canim? Duymustum artik evlere cok odev verildigini ama inanasim gelmemisti. Biraz daha ayrinti versen de hazirlansak simdiden
Cok gecmis olsun. Insallah bebegini saglikla kucagina alir canim.
Canim pure demissin ama ben de cevap vermek istedim. Ben sari elmayi tercih ediyorum. Sulu ve lezzetli. Ilk zamanlar hasladim ama cok yumusatmadan 5-10 dk kadar. Simdi dilim yapip veriyorum eline.
Hayirli olsun yeni yuvaniz canim, gule gule oturun. Bebegin de yeni duzene alisinca eski rutinine donecektir. Alisveris yapacak biryer bulmana sevindim. Afiyetle yesin kuzun
M mavis01 canım zaten silebileceğim insanlarla görüşmem bile çünkü herkesle muhattap olmam..ama hayatıma ister istemez bir şekilde giren insanlarlada tadımı kaçırmadan nasıl yaşayacağımı öğrenmeye çalışıyorum...bazen oluyor bazen olmuyor...ama sildimmi de arkama bakmam.. onun içinde çok büyük hatalar yapması lazım...