2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızlarr

Kizlaaar bi diyeyimmi.okulu bitirdik diye sevinmeyin.cocuk olunca yenden tekrar tekrar okuyosyn.cildiriyorum odevyaptirmaktan..ela lale el ele yazmaktan..
ela yı duyunca benim yeğen hemen atlamış benim halamın kızı bu demiş...gerçekten çok ders veriyorlar...çocuk sıkılıyor yazarken... canım sen hiç yazma yaptığı kadar yapsın...

arkadaşın sağlıkla kucağına alır inşallah bebeğini

canım ben rendeledim püresini yemedi ama suyunu içti...kırmızı elmaydı verdiğim...hepsini dene hangisini yiyeceği belli olmuyor ki...

hayırlı olsun canım yeni eviniz..güle güle oturun... türkler iyiki dünyanın her yerindeler de alışık olduğumuz tatlarıda ulabileceğin yerler açıyorlar.. afiyet olsun kuzuna..aşı işinide hallettiğine sevindim.. geçmiş olsun minnağına..
maşşallah Kerem e...afiyet şifa olsun...

M mavis01 canım zaten silebileceğim insanlarla görüşmem bile çünkü herkesle muhattap olmam..ama hayatıma ister istemez bir şekilde giren insanlarlada tadımı kaçırmadan nasıl yaşayacağımı öğrenmeye çalışıyorum...bazen oluyor bazen olmuyor...ama sildimmi de arkama bakmam.. onun içinde çok büyük hatalar yapması lazım...

seninle aynı kaderi paylaşıyormuşuz canım biz de ankarada yaşıyoruz ama ben tokatlıyım

Canim sen yoktun gerci. Yine mevzusu olmustu. Ben sikilastim bu yurume ile. Ameliyat yerinin yukarisindaki sarkma ortadan kalkti.

Duvarda ya da masada yaptiginda yarim sinav oluyor zaten, yormaz seni rahat yaparsin
ben bı hafta falan yaptım ama uyku duzenı bozulup enerjı kalmayınca bıraktım canım. 6 kilo verdim 2.5 aydır sut de azaldı sankı gögüslerın seklı değişmeye basladı ben dediğin egzersizlere ağırlık vereyim bari daha kötü olmadan. bu arada sımdı gezerken önlük gördüm sen aklıma geldin bak
http://www.butikbebe.com/Urun/buude...kisli-onluksiyah,UK_1431258.html#.VEYDPyKsXQU

üniversitedeki en samimi arkadaşım oltuluydu çok gitmişimdir oltuya...

biz de oto koltuğunu değiştirdik diğerinde oturamıyordu şimdi oturuyor dışarıyı seyrederek seyafat ediyoruz

biz de oto koltuğunu değiştirdik diğerinde oturamıyordu şimdi oturuyor dışarıyı seyrederek seyafat ediyoruz
güle güle kullanın canım aldığınız modeli yazar mısın canım. bu arada unv benımde en yakın arkadasım oltuluydu erzuruma atanınca cok gıttım cağ ı muhtesem yapıyorlar

ben elmayı rendeleyip yediriyorum ama şu kırmızı içi krem yumuşak olanlardan veriyorum

Canim sen sik sik emzir artar yine sutun. Yuruyusu de duzenli yaparsan 1 haftada bile fark ediyor.

Onluk cok guzel:) Gorursem hatira olsun diye alip saklarim. Kullanmiyorum ben. Rahatsiz oluyor onlukten. Birkac tshirtunu feda ettim. Onlari giydiriyorum yemek vakti. Nasil leke oldular. Onlari da mi hatira diye saklasam:)

yas 31 sen 35 miydin?yok yapi meselesi yanlis oldugunu biliyorum amma velakin olmuyor yapamiyorum.Soyle yapayim o zmn
yogurt elma,muz,kabak,patates ten biriyle baslayip 2 3 gun synisini deneyip tabi isterse once bunlari deneyim uygun mudur ustadim :)

bu arada bu uzman doktorlardan rapor almak ne kadar zormuş resmen her pazartesi çileye döndü oğlanda geceleri çileye çevirdi hep ağlayarak uyanıyor max 1 saat uyuyor tekrar uyanıyor çok sıkıntıdayım çok

su an satısta hatıra dıye alısan. cok ıyı yapmıssın bızım butun onlukler battıgı gıbı ust bas da batıyo her seferınde bende senın gibi yapayım barı

yas 31 sen 35 miydin?yok yapi meselesi yanlis oldugunu biliyorum amma velakin olmuyor yapamiyorum.Soyle yapayim o zmn
yogurt elma,muz,kabak,patates ten biriyle baslayip 2 3 gun synisini deneyip tabi isterse once bunlari deneyim uygun mudur ustadim :)

34 canim. Birilerine sinirlenince hem aklimda oluyorlar. Yok yere enerjimden zamanimdan caliyorlar. Affetmeyi seciyorum ben. Ozgurlesiyorum

Guzel dusunmussun canim. Unutma bu sistemde yanlis yok. Rahat ol. Agirdan al. Yemezse uzulme, temel gidasi anne sutu zaten. Alismasi icin ona zaman tani:)

dişten mi acaba canım...kuzunun bayağı bir sıkıntısı var galiba...yoksa sanada kendisinede çile çektirmez ..her hafta rapor mu alıyorsun..

Cok sagol cnm Allah razi olsun

kızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...

Hayırlı olsun canım. Nereye gidiyorsunuz?
Belli olmadi henuz. Bugun tercihlerin son gunu. Artvin yaziyoruz ilk sirada.
2. siirt-kurtalan.
3. Batman- ilcesi ama unuttum hangisi
4. Silopi
Bu iyileri secip yazmis halimiz hakkimizda hayirlisi. Ortalik boyle karisik olmasa sorun etmicem de...
Annem pekmezi isitip icirirdi. Ayyyy nasil yakardi. Ama cidden oksuruge iyi gelirdi.
Benim kiziminki haala suruyor gece saat basi kalkiyoruz. Aliskanlik olustu. Simdi kalkinca emzirmiuorum. Yalanci emzik, pis piss. Uyuyo tekrar. 5 saat bu sekilde emmeden duruyo. Belki gece beslenmelerinin bittigini anlarsa uyur.
Gecmis olsun canim. Bence de degistir doktorunu. Kilo almadigi icin uzulme. Dis cikarma doneminde kilo bile verebiliyolar

Ben yazmıyor um zaten. Benim defteri m ayrı o kendi defterine ben kendi deftere yazıyoruzyoksa yazmıyor. Aynı yemek yerken biz bebeğin yediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…