2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

biz iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl? Evet vallahi soğuyor ama izmir şuan hala sıcak sadece sabah biraz serin oluyor kaç doğumluydu senin bebiş?

uykusuzluktan biraz da ....anlamamışsındır canım...Allah hepimizi gazabından korusun.. depremi yapanda Allah...yarattıklarının şerrinden yine O 'na sığınalım...

Kizlar merhaba nasilsinz? Bayadir yoktum. Cunku sitenin uygulamasi telefonumda calismiyor. site yoneticisi ile gorusun yaziyor. acaba genel bir sorunmu var

merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen ve bebişin nasıl? Bizde sorun yok sorun var diye de konuşulmadı acaba senin uygulamada mı sorun var şuan çözüldü sanırım.

genelde fotokopi yazılar oluyor iliştirip satıyorlar her yerde..ama fotokopi olunca bazen silik oluyor bazende eksik böyle oluncada cümle yarım yada anlamı farklı oluyor.. yani hiç iyi bir şey değil...atmaktan ziyade yakılması daha doğru sanırım dimi...
ela yeni doğan kıyafetlerinin çoğuna giriyor...ilk aylardaki gibi bol olmuyor ama tam oturuyor bazıları..daha alışveriş yapmadım.. görümce yeni şeyler getirmiş... üzerine rahat olan bir kaç parça kıyafeti var..onları 2 günde bir yıkayıp giydiriyorum...nasılsa çabuk büyüyorlar diyorum ama benim kız nazlana nazlana kilo alıp uzuyor... hele şu çıtçıtlı badiler varya..onu çıkarınca aman bir neşeleniyor.. ayaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor...demekki çocuğu kasıyor onlar...

Olabilir evet. Haftasonu bir elden gecirirsin. Kuculenleri kaldir ki kv giydirmesin. Genis olsun cocugun cildi nefes alsin

Yakmali evet, atilmaz.

HIRSIZI canim alinti yaptim ama cikmamis. Site haala bi duzene giremedi. Cok tesekkur edrrim canim insallah hayirlisi. Elosum nasil?
O kadar haklisin ki. Ben de evimizin bagli oldugu ASM ye kayita gittigimde hic bi doktor tarafindan kabul edilmedim. Ayni bahaneler. Benim cok gebem var, kabul edemem. Kotam doldu kabul edemem. Sinirden aglamistim. Esimin arkadasinin calistigi asm ye kayit olduk. O da oyle bi yerde ki tek basima gitmem mumkun degil. Aracla 15 dk da giiyoruz.
Canim hem basin sagolsun hem dugununuz hayirli olsun hem de sana gecmis olsun. İnsallah sknti cikmaz :)
Hayirli olsun yeni duzeniniz canim. Cok ilginc beslenme sekilleri var gercrkten. O oyle kek pudingle nasil oyle incecikler. Sasilacak sey tatli oatates normaline gore daha besleyici. Ben de cok ariyorum ama bulundugum cevrede bulamadim.
seninle aynı kaderi paylaşıyormuşuz canım biz de ankarada yaşıyoruz ama ben tokatlıyım
aaahhh ah asri asri memleketlere kiz vermesinler gerci
cani gonulden, kendim icin ister gibi isterim canim. İnsallah hayirli haberler aliriz :)

sağol canım...aynı dileklerde benden sana olsun...eloş iyi canım...çok mutlu bir bebek.ama bir o kadar da ağlak.. ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...bir bakmışsın çok çok iyi bir bakmışsın acayip sıkıntılı (aynı annesi :))

Sen bi de gece ugrasmissin yemekle. Ben kesin yakardim. Gunduz bile o kadar cok vukuatim var ki :)
Hepimiz icin hayirlisi canim. Gitmek zor gekmiyo da su karisiklikta kizimi dusunmeden edemiyorum. Allah korusun insanin aklina en kotu senaryolar geliyoa
Masallah canim. Simdiden hayirli olsun ek gida seruveniniz
İnsallah hayirlisi olsun canim. Bizimki fildit fildir donuyor uyku tulumuyla. Ayakli olanlari da varmis ama bizimki torba gibi olanlardan.
BRUJAV

Hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah korusun herkesi.
amin canim sagolasin.
Yapma yaaa. Menemende kv ler var. Az once burdaydilar gic bahsetmediler. Onlar da hissetmedi demek ki

Diyenin yalancisiyim bilmem:)

Bitlis te de arkadasim var. Ariyorum hep telasla iyi misiniz diye, tv de gorundugu gibi degil korkmayin diyor hep.

Yok c
Yok canim ya giydirebilirsin ne alakasi var demir giymiyoya pamuk pijama.

hep gece yapıyorum canım yemekleri...hamileyken çok yakmıştım...haklısın endişelenmekte... en kötüsünü herkes aklına getirir...inşallah çok memnun kalırsınız..ne iyi etmişizde gelmişiz dediğiniz bir yer olur...
Yok c

Yok canim ya giydirebilirsin ne alakasi var demir giymiyoya pamuk pijama.
doğru söylüyorsun...nebilim babasıyla ben uzun sayılırız..kızda uzamayınca ...benim yüüzmden güdük kalmasın kızıım diye...daha 63 cm ...

pzar günü yeni gelinle konuştukta.. derste işliyorlarmış... benden bazı şeyleri teyit ettide... kabızlık problemi olan bebekler büyüyünce çok tutumlu yada cimri oluyorlarmış...sürekli ısıran bebekler sivri dilli olurmuş ve lafını esirgemezmiş...daha bir sürü şey söyledi de bunlar aklımda kalmış... bebekler ne ister diye bir ödevi varmış benimle röportaj yapacakmış bir ara...inşallah kv nin yanındayken olurda ...kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olur...

dişten mi acaba canım...kuzunun bayağı bir sıkıntısı var galiba...yoksa sanada kendisinede çile çektirmez ..her hafta rapor mu alıyorsun..
bu aralar çok huzursuz yavrum öyle bir ağlıyarak uyanıyor ki sanki etini koparıyorlar neredeyse bütün apartmani kaldırıyor

hırsızı inş herşey istediğin gibi olur
brujav hayırlı bir yere atanırsınız
hasta olanlara geçmiş olsun

Kızlar slm kızım nezle oldu burnu tıkalı ve sesi kısıldı, doktorumuz aferin bebek şurubu vrdi ayrıca bruno okyanus spreyi aldım bşka ne yapabilrm acaba o ağladıkça çok kötü oluorum pufffff

cnm benim oglumun da oyleydi meger soyulmus birsey tahris etmis ne bulsa agzinda

Meraba kizlar bise sormak istiyorum bnim oglum yalanci emzik almadi ve geceleri cok sik uyaniyo yeni bi emzik aldim acaba 6 . aydn sonra tutarmi artik gous ucum sizliyo geceden sabaha nerdeyse 15 kez kalkiyo nasil vaz gecircem bu huyndan

hirsizim ve brujav guzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar
ardaannesi3 iyi metodmus herkes kendi defterine yaziyor odevini :) bizim zmnimizda oya ip atla,isik ilik sut ic vardi laleler yeni mi cikmis?bakalim yeni jenerasyonda hangi isimler cikacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…