Merhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım havalar iyice sogudu valla dikkat etmek lazım. Yarın 6. Ayımız bitiyor 7 ye giriyoruz ek gıdalara geçmeye başlayacagım yarın kontrole götürcem aşımızda var sanırım inş kolay geçer
uykusuzluktan biraz da ....anlamamışsındır canım...Allah hepimizi gazabından korusun.. depremi yapanda Allah...yarattıklarının şerrinden yine O 'na sığınalım...Bugün İzmir de deprem olmuş sabah 06.03 te 4.1 şiddetinde merkez üssü Menemen miş hiç duymadım eskiden uykum çok hafifti şimdi devamlı kalktığımız için demekki o sıralar tam dalmışım aklıma geldi de yazayım dedim Allahım hepimizi korusun
Kizlar merhaba nasilsinz? Bayadir yoktum. Cunku sitenin uygulamasi telefonumda calismiyor. site yoneticisi ile gorusun yaziyor. acaba genel bir sorunmu var
genelde fotokopi yazılar oluyor iliştirip satıyorlar her yerde..ama fotokopi olunca bazen silik oluyor bazende eksik böyle oluncada cümle yarım yada anlamı farklı oluyor.. yani hiç iyi bir şey değil...atmaktan ziyade yakılması daha doğru sanırım dimi...Bir ciksa rahatlasaydi. Benim sipanin on disleri oyle 3 aydir, daha cikamadi.
Dua ben kullanmadim hic, kimin yazdigi ne yazdigi belli degil senin de dedigin gibi. Okumak daha iyi bence.
Ilk aylar hepimiz ayakli pantolon kullandik gulum. Cok siki olmadiktan sonra olumsuz bir etkisi olacagini sanmiyorum. Uyku tulumu degil ama ben normal tulum giydiriyorum gece mesela. 6-9 aylik olan tayt gibi oturuyordu, 9-12 aylik olan guzel oldu. Hem rahat hareket ediyor hem de sicak tutuyor bacaklarini.
genelde fotokopi yazılar oluyor iliştirip satıyorlar her yerde..ama fotokopi olunca bazen silik oluyor bazende eksik böyle oluncada cümle yarım yada anlamı farklı oluyor.. yani hiç iyi bir şey değil...atmaktan ziyade yakılması daha doğru sanırım dimi...
ela yeni doğan kıyafetlerinin çoğuna giriyor...ilk aylardaki gibi bol olmuyor ama tam oturuyor bazıları..daha alışveriş yapmadım.. görümce yeni şeyler getirmiş... üzerine rahat olan bir kaç parça kıyafeti var..onları 2 günde bir yıkayıp giydiriyorum...nasılsa çabuk büyüyorlar diyorum ama benim kız nazlana nazlana kilo alıp uzuyor... hele şu çıtçıtlı badiler varya..onu çıkarınca aman bir neşeleniyor.. ayaklarını kaldırıp kaldırıp indiriyor...demekki çocuğu kasıyor onlar...
O kadar haklisin ki. Ben de evimizin bagli oldugu ASM ye kayita gittigimde hic bi doktor tarafindan kabul edilmedim. Ayni bahaneler. Benim cok gebem var, kabul edemem. Kotam doldu kabul edemem. Sinirden aglamistim. Esimin arkadasinin calistigi asm ye kayit olduk. O da oyle bi yerde ki tek basima gitmem mumkun degil. Aracla 15 dk da giiyoruz.Yani illâ ki paramın olması mı gerek doğru dürüst sağlık hizmeti almak için? Kimse kusura bakmasın ama devlete sırtını dayayınca kendini padişah sanan memurlardan, özellikle de sağlık personelinden bezdim artık.
Yeni eve taşındık, kaydımız alınacak yeni ASM'ye. Misafir hastaya bakan doktora gönderdiler "Ben çok yoğunum", başka birine gönderdiler "Benim kotam doldu". Bu rüzgârlı havada bebeği aşağı yukarı boş yere gezdirdik. Geçen gidişimizde de başka bir kulp takmışlardı. Kayıt almak ne kadar zor olabilir? Alt tarafı 1-2 kimlik numarası girilecek. Taş mı atacaksın? Aşı yarına kaldı. Yarın ben işe gideceğim. Çocuk ateşlense, babanesi yalnız olacak. Acilen eve gelmem gerekse 1 saat yolum var. Kadın tek başına çıkaramıyor ki bebeği sokağa: dizlerinden ameliyat oldu.
Bazen bir kürek istiyorum lüzumsuz yere oksijen tüketenlerin ağzına ağzına vurayım...
Canim hem basin sagolsun hem dugununuz hayirli olsun hem de sana gecmis olsun. İnsallah sknti cikmaz :)Geldim cnm buralardayım.. Cenaze düğün vs.
Bizim oğlan yine huysuz Salyalarımız başladı.. Yanından ayırmıyor gel illa birlikte oynayalım.. Bu arada oryantasyon sürecimiz başladı kv ve börülceler sık sık geliyor.. Işe başlayacağım için alışveriş sezonunu da açtım.. Koşuşturmaca.. Geçen girdim geçmişi okumaya başladım tam sıpa başladı ağlamaya gel Yanıma sıkıldım diye.. Bir de hamileyken böbrek genişlemesi olmuştu ben de ..gebelik bitti hala devam ediyor kaçgündür onun ağrısı da var.. Kontrole gittim h.sonu doktor usg istedi aç olmak gerekiyormuş safra kesesine de bakacaklarmışşş. Bisürü Telaş... Elacık nasıl herşey yolunda mı kuzum...
Hayirli olsun yeni duzeniniz canim. Cok ilginc beslenme sekilleri var gercrkten. O oyle kek pudingle nasil oyle incecikler. Sasilacak sey tatli oatates normaline gore daha besleyici. Ben de cok ariyorum ama bulundugum cevrede bulamadim.2014 nisan anneleri iyiki bu konu açılmış ne güzel dostluklar var maşallah size
Biz ingiltere de sonunda düzenimizi kurduk.eve de internet geldi artık daha rahat takip edebilirim sizi.Burda çöp atmak için bile randevu istiyorlar param var hesap açtırmak istiyorum diyorsun mmmmmm bugün müsait değilim haftaya şugün şu saatte gelirseniz randevu verelim :s bu pratiklik yoksunu insanlar yüzünden ev bulmak yerleşmek hele de bebekle biraz zaman aldı ama çok şükür Allah a her şey yolundamütevazi bir triplex bulduk rkiyede müstakil evden biraz tırsıyorum burda farklı bir şey deneyimlemek istedik. Minnoşum da geldi geleli huy değiştirdi gece hiç uyanmayan kız en az 5 kez uyanıyor artık babamızı n geceden itibaren başka odaya yollamak zorunda kaldık bunun dışında ek gıdaya başladık artık meyveli şeyler favorisi, sebzelere de tatlı havuç olmasa hiç yüz vermiyor. Burda yogurt biraz problemli krem şanti gibi tozları suya katıyorlar mutfak kültürleri berbat bir kadın topluluğuna gidiyorum burayı tanıtıyor güya geleneksel yemekleri puding bir kek türü ve sandviç tarzı bir şey bu kadar çoook güldüm doğrusu )) Türk mutfağına kurban olsunlar bir de nerde bir Türk ürünü var hep üstünde Yunan usulü yazıyor ne hırsız şey bu yunanlar yogurt var yunan usulü yazıyor neyse ki yakında bir Türk marketi bulduk yogurt mayası alabildim.buarada en önemli şey aşıydı bizim için Doktorumuz sağolsun rkiyeden aşı cetvelini hazırladı şunlar şuzaman yapılacak diye fakat burda doktor inceledi pönomokok ve hepatit b için 1 yaşını bekleyeceğiz çünkü bağışıklık sistemi için en uygun zaman öyle dedi menenjit aşısı şart burda yani sadece menenjit ve beşi bir arada denen karma aşısı yapıldı.İki gün ateşi oldu biraz ama toparladık çok şükür.Sizler nasılsınız? Çok takip edemedim ama hep aklımdaydınız.Herkes iyidir inşallah?
b
Canım tatlı patates diye bir sebze duymuş muydun? Dışı turuncu havucu andırıyor ama daha tombik.Bizim tontiş sebzeleri sevmedi ama ben vazgeçmedim hergün başka bir formül en son bunu keşfettim dün havuç bezelye karnıbahar fasulye ve tatlı patatesi haşladım şapur şupur yedi hatta ikinci bardak için ağladı
Nşallah sizde de işe yarar.
aaahhh ah asri asri memleketlere kiz vermesinlerseninle aynı kaderi paylaşıyormuşuz canım biz de ankarada yaşıyoruz ama ben tokatlıyım
cani gonulden, kendim icin ister gibi isterim canim. İnsallah hayirli haberler aliriz :)kızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
sağol canım...aynı dileklerde benden sana olsun...eloş iyi canım...çok mutlu bir bebek.ama bir o kadar da ağlak.. ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...bir bakmışsın çok çok iyi bir bakmışsın acayip sıkıntılı (aynı annesi :))HIRSIZI canim alinti yaptim ama cikmamis. Site haala bi duzene giremedi. Cok tesekkur edrrim canim insallah hayirlisi. Elosum nasil?
O kadar haklisin ki. Ben de evimizin bagli oldugu ASM ye kayita gittigimde hic bi doktor tarafindan kabul edilmedim. Ayni bahaneler. Benim cok gebem var, kabul edemem. Kotam doldu kabul edemem. Sinirden aglamistim. Esimin arkadasinin calistigi asm ye kayit olduk. O da oyle bi yerde ki tek basima gitmem mumkun degil. Aracla 15 dk da giiyoruz.
Canim hem basin sagolsun hem dugununuz hayirli olsun hem de sana gecmis olsun. İnsallah sknti cikmaz :)
Hayirli olsun yeni duzeniniz canim. Cok ilginc beslenme sekilleri var gercrkten. O oyle kek pudingle nasil oyle incecikler. Sasilacak sey tatli oatates normaline gore daha besleyici. Ben de cok ariyorum ama bulundugum cevrede bulamadim.
aaahhh ah asri asri memleketlere kiz vermesinlergerci
cani gonulden, kendim icin ister gibi isterim canim. İnsallah hayirli haberler aliriz :)
Sen bi de gece ugrasmissin yemekle. Ben kesin yakardim. Gunduz bile o kadar cok vukuatim var ki :)canım hakkınızda hayırlıısı olsun inşallah... endişelenmekte haklısın.. malasefki memleketin her yeri aynı şartlarda değil...keşke öyle olmasaydıda her yeri gözü kapalı kabul edebilseydiniz...benim kızda dün 5 dakikada bir uyandı... yemek yapayım dedim saat 2 gibi uyudum o kadar sık uyandıki.. git emzir geri gel mutfağa..tekrar ağlıyor geri dön emzir...yemeği ocakta unutup uyuyakalacaktım neredeyse...
Masallah canim. Simdiden hayirli olsun ek gida seruveninizMerhaba kızlar nasılsınız bebişler nasıl bakalım havalar iyice sogudu valla dikkat etmek lazım. Yarın 6. Ayımız bitiyor 7 ye giriyoruz ek gıdalara geçmeye başlayacagım yarın kontrole götürcem aşımızda var sanırım inş kolay geçer
İnsallah hayirlisi olsun canim. Bizimki fildit fildir donuyor uyku tulumuyla. Ayakli olanlari da varmis ama bizimki torba gibi olanlardan.Dua edecegim sana canim. Rabbim gonlundekini hayirli eylesin ve nasip etsin insallah.
Ela yi soracaktim ama yazmissin aksamki huzursuzlugunu. Sencs nesi var, dis mi gelecek?
Hayirlisi olsun canim. Is icin bizim de Artvin'e gitmisligimiz var. Yolu cok kotu hep ucurum, hava alani da sanirim Rize'de var. Sehir dagin uzerine kurulmus, kucuk. Insanlari cok canayakin ama. Hele o karadeniz sivesi bitiriyor. Ben surekli gulmustum.
Mart annelerinde biri yazmisti. Uyku tulumu giydirince bebegi bir turlu donememis. Mecburen geri cikartmislar:)
Kolay gecer insallah canim, guzel haberlerle gel.
amin canim sagolasin.BRUJAV
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah korusun herkesi.
Yapma yaaa. Menemende kv ler var. Az once burdaydilar gic bahsetmediler. Onlar da hissetmedi demek kiBugün İzmir de deprem olmuş sabah 06.03 te 4.1 şiddetinde merkez üssü Menemen miş hiç duymadım eskiden uykum çok hafifti şimdi devamlı kalktığımız için demekki o sıralar tam dalmışım aklıma geldi de yazayım dedim Allahım hepimizi korusun
Sen bi de gece ugrasmissin yemekle. Ben kesin yakardim. Gunduz bile o kadar cok vukuatim var ki :)
Hepimiz icin hayirlisi canim. Gitmek zor gekmiyo da su karisiklikta kizimi dusunmeden edemiyorum. Allah korusun insanin aklina en kotu senaryolar geliyoa
Masallah canim. Simdiden hayirli olsun ek gida seruveniniz
İnsallah hayirlisi olsun canim. Bizimki fildit fildir donuyor uyku tulumuyla. Ayakli olanlari da varmis ama bizimki torba gibi olanlardan.
amin canim sagolasin.
Yapma yaaa. Menemende kv ler var. Az once burdaydilar gic bahsetmediler. Onlar da hissetmedi demek ki
Yok canim ya giydirebilirsin ne alakasi var demir giymiyoya pamuk pijama.sağol bitanem benim..inşallah hayırlısıyla olur...senin gönlünde de ne varsa, hayatına nasip etsin Allah ım...
dişimi bilemiyorum ki... emziriyorum hemen uyuyor...yanından kalkıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyor...köpek dişleri iyice şişti ve neredeyse 2 haftadır diş etinin üzerinde beyaz bir nokta var sanki afv çıkmış gibi ama kızarık değil...
beşiğine koyuyorum hiç hemen uyanıyor ..kv dem şu yollarda satılan cevşenler varya hiç gördünmü...deri gibi birşeyin içinde ağzı kapalı pres olmuş ...onlardan almıştı beşiğinin başına asmış... ona bakıyor karanlıkta bile uyumuyor....kaldırdım dün onu baş ucundan içinde ne var ne yazıyor kim bilir... yanlış anlamasın diye birşey dememiştim beşiğine astığında...atsam onu görmeden ne bilim ben bile tedirgin oldum...
bugün biri bana ayaklı tulum ve ayaklı pijama giydirme çocuğun boyu uzamaz dedi kastığı için... bu ayda hiç uzamamış ... tesadüfmü yoksa böyle birşey varm acaba
hep gece yapıyorum canım yemekleri...hamileyken çok yakmıştım...haklısın endişelenmekte... en kötüsünü herkes aklına getirir...inşallah çok memnun kalırsınız..ne iyi etmişizde gelmişiz dediğiniz bir yer olur...Sen bi de gece ugrasmissin yemekle. Ben kesin yakardim. Gunduz bile o kadar cok vukuatim var ki :)
Hepimiz icin hayirlisi canim. Gitmek zor gekmiyo da su karisiklikta kizimi dusunmeden edemiyorum. Allah korusun insanin aklina en kotu senaryolar geliyoa
Masallah canim. Simdiden hayirli olsun ek gida seruveniniz
İnsallah hayirlisi olsun canim. Bizimki fildit fildir donuyor uyku tulumuyla. Ayakli olanlari da varmis ama bizimki torba gibi olanlardan.
amin canim sagolasin.
Yapma yaaa. Menemende kv ler var. Az once burdaydilar gic bahsetmediler. Onlar da hissetmedi demek ki
doğru söylüyorsun...nebilim babasıyla ben uzun sayılırız..kızda uzamayınca ...benim yüüzmden güdük kalmasın kızıım diye...daha 63 cm ...Yok c
Yok canim ya giydirebilirsin ne alakasi var demir giymiyoya pamuk pijama.
evet öğretmenim canım ikinci dönem ücretsiz izne ayrılcamsen ogretmen miydin cnm?
ben ucretsiz izne ayrildim
bu aralar çok huzursuz yavrum öyle bir ağlıyarak uyanıyor ki sanki etini koparıyorlar neredeyse bütün apartmani kaldırıyordişten mi acaba canım...kuzunun bayağı bir sıkıntısı var galiba...yoksa sanada kendisinede çile çektirmez ..her hafta rapor mu alıyorsun..
sağol canım daha güzeli senin olsungüle güle kullanın canım
cnm benim oglumun da oyleydi meger soyulmus birsey tahris etmis ne bulsa agzindasağol bitanem benim..inşallah hayırlısıyla olur...senin gönlünde de ne varsa, hayatına nasip etsin Allah ım...
dişimi bilemiyorum ki... emziriyorum hemen uyuyor...yanından kalkıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyor...köpek dişleri iyice şişti ve neredeyse 2 haftadır diş etinin üzerinde beyaz bir nokta var sanki afv çıkmış gibi ama kızarık değil...
beşiğine koyuyorum hiç hemen uyanıyor ..kv dem şu yollarda satılan cevşenler varya hiç gördünmü...deri gibi birşeyin içinde ağzı kapalı pres olmuş ...onlardan almıştı beşiğinin başına asmış... ona bakıyor karanlıkta bile uyumuyor....kaldırdım dün onu baş ucundan içinde ne var ne yazıyor kim bilir... yanlış anlamasın diye birşey dememiştim beşiğine astığında...atsam onu görmeden ne bilim ben bile tedirgin oldum...
bugün biri bana ayaklı tulum ve ayaklı pijama giydirme çocuğun boyu uzamaz dedi kastığı için... bu ayda hiç uzamamış ... tesadüfmü yoksa böyle birşey varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?