2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
3 kez uyuyor (biri 2 saat), toplamda 4 saat canim.

Ablasi da evde sanirim. Gunduz uykusuna onun etkisi var mi? Ses&gurultu vs uyuyamiyordur belki.
Uyku saatlerini yazarmisin ravza 6.30 da uyanıyor emmiyor 7 de kalkıyoruz 8.30 tam uykuda oluyor 10 doğru uyanıyor bu saatte kahvaltı sonra 12 gibi uyku ve emmiyor iki saatlik bir uyku ama çok uyanıyor öğlen 2.5 gibi sebze çorbası uyumadan önce meyve 4.5 gibi meme ve bir saatlik uyku saat 7 dedin mi bana huzur yok bu saattede muhalebi artı meme ve uyku gecede sık sık uyanmalar. Iki gündür böyle bir düzen oluşturdum yoğurt için zaman ayarlamak gerek sizin düzenimiz nasıl kizlar

Son düzenleme:
kızlar gunaydın
duzeltme gaz lambasinin fitili be blokal degil lokal :)
Cnm lokal oldu dr da cocuk cerrahıidi sorunsuz atlattık şükür

Günaydın ravza 6 ay iki haftalik olacak halen sık uyanıyor emmek için 6.30 ayaktayız bu saattede bir saatlik bir uyku var bu kızi halen bur düzene oturtturamadim sizin kuzular gün içinde kaç uyku yapıyor
valla ben bu uyku işini bıraktım artık benim oğlan doğduğu gün uyumadıki şimdi uyusun ne uykumuz düzeldi ne uykuya dalabilmemiz.gece artık kaç defa kalktıgımı hatırlamıyorum 6 ay dolunca bir hafta gece emzirmeden pış pışlamayı denedik ama yok devamlı uyanıyor benim oglan her hafta atakta herhalde.
sabah 6 / 6,30 uyanıyoruz (bi ara 5 ti allahtan duzeldi.)
sabah 10 da en fazla 30 dk
oglen 1 de 30 dk /1 saat
aksam 6 da 15 dk /30 dk gun içinde toplamda en fazla 2 saat akşamda bazen 8 de uykusu geliyo mecbur uyuyor 15 dk sonra uyanıyor 11 de uyuyor uyumadıysa 10 da uyuyor butun gecede sık sık kalkıyor yani toplam 10saat gibi uyuyor buyudukçe uyku azalıcak gun gelecek hiç uyumayacak sanırım :)

dun akşam bebe biskuvisi ve peynir yaptım sabah 1 taneyi sutumu sagıp ezdim yumurta sarısı ve peyniri ekledim sevdi benim oglan .
ek gıdaya basladıgımdan beri arada su vermeye calışıyorum içmiyor ya içimde rahat etmiyor istese içer herhalde degil mi anne sutu agırlıklı devam ettigimiz için takılmamaya calışıyorum ama dr ye bir danısacagım

Cok gecmis olsun gulum. Operasyon olursa insallah sorunsuz gecer. Benim buyukannem 85 yasinda ve damar tikanikligi mevcut. Ameliyat etmiyorlardi ama kalp krizi gecirince mecburen ettiler. Iyi simdi cok sukur.

9-11 arasi, 13-14 arasi ve 16-17 arasi uyuyor canim. Yogurdu ben ogleden sonra veriyorum.

benimkide aynı canım sanki beni anlattın

herkes aynı durumda canım hele bu gece mahvoldum

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Allah gönlüne göre versin

akan suya atın derler canım eğer tedirgin olduysan hem aklında kalmaz.. biz de büyüklerden duyuyoruz. kızımında doğduğundan beri çok duası oldu burda hocaya yazdırdık okuttuk hep. o dualar için küçük yastığı var oraya iğneledik hep. kenarda duruyor.

benimde her yerim tutuluyor çok zorlanıyorum valla

Meraba kizlar bise sormak istiyorum bnim oglum yalanci emzik almadi ve geceleri cok sik uyaniyo yeni bi emzik aldim acaba 6 . aydn sonra tutarmi artik gous ucum sizliyo geceden sabaha nerdeyse 15 kez kalkiyo nasil vaz gecircem bu huyndan

benim kzıım silikon emzik almadı kauçuk kullanıuyoruz onu aldı cnm

bence emme süreleri azaldı. gece emmek istemese bile kalkıyor kokunu arıyordur. sütünle ilgili birşey yoktur canım

Günaydın ravza 6 ay iki haftalik olacak halen sık uyanıyor emmek için 6.30 ayaktayız bu saattede bir saatlik bir uyku var bu kızi halen bur düzene oturtturamadim sizin kuzular gün içinde kaç uyku yapıyor

geçmiş olsun canım. dediğin gibi Allah doğru karar vermeyi nasip etsin

merhaba kızlar valla haftaiçi herkes çok hızlı zor yetişiyorum. ben hiç bir düzen oturtamadım iyice sersem oluyorum.
geceleri saat başı uyanıyor yanıma alıyorum içi geçsin bekle sonra beşik .. bir saat sonra aynı senaryo

ek gıdaya başladık ama onu bile oturtamadım her zaman uyku yemek saati aynı olsa nerde..
bir gün öğlen bir gün öğleden sonra .. tek başına kalmıyor..

bir de bizim kız hiç oturmuyor ya sadece mama sandalyesinde o da yemek yerse.. kendini hep arkaya atıyor.
bir de (bir de lerim bitmedi) :)
kafasını hep vuruyor yuvarlanırken döşek attım ama sürüne sürüne çıkıyor alanından ve parkelere geliyor küt kafa..
beşikte tepindiği için küt kafa.. beşiğin kenarlarına bir şey koyamıyorum çünkü çekior asılıyor..

koç burçları baş bölgesi demekmiş yani hep sorunları kafası ile.. çarpma baş ağrısı vs... ne kadar doğru bilemem

Oturur zamanla duzeni daha 6 aylik canim. Yaninda rahat uyuyorsa koyma besigine. Hurzursuz donemi gecirince tekrar eski duzenine doner, bende oyle olmustu.

Bas konusunda tespitin dogru mu bilmiyorum ama koc burclari zaptetmesi cok zor Dedigim dedik caldigim duduk misali, ne isterlerse oyle yapiyorlar; cok laf soz donlemiyorlar. Belki de topikteki bu "huzursuz bebek" halleri burclarindan kaynaklaniyor

aynen öyle. daha 6 aylık ağlarken girdiği şekilleri görsen tamamen şımarıklık :)

saçlarıma yapıştı bu hafta kesinlikle dokunmadan uyumuyor ve ben sürekli saç topluyorum. halıyı kaldırmaya çalışıyor yer yatağı yapsam nolcak hep dışarda :)

size maşallah valla canım

Bebeginin ihtiyaclarini&isteklerini takip et canim. Inatlasma, hic ise yaramiyor Onun da senin isteklerine cevap verecegi gun gelecek elbet:)

Bu arada Hirsizi yazmadi daha. Is yerine gitmedi demek ki. Yeni isi kabul etti mi acaba?:)

Bebeginin ihtiyaclarini&isteklerini takip et canim. Inatlasma, hic ise yaramiyor Onun da senin isteklerine cevap verecegi gun gelecek elbet:)

Bu arada Hirsizi yazmadi daha. Is yerine gitmedi demek ki. Yeni isi kabul etti mi acaba?:)

bende çok merak ettim naptı diye.

Merhaba kızlar
6. ay aşıları bebişlerinize ateş yaptımı ?
Bizim cuma günü aşımız var
İnş sorunsuz atlatırız

Kızlar slm kızım nezle oldu burnu tıkalı ve sesi kısıldı, doktorumuz aferin bebek şurubu vrdi ayrıca bruno okyanus spreyi aldım bşka ne yapabilrm acaba
Üroloji cerrah çok farketmez canım. Ama benim ilk tercihim ürolog olacak canım.

bende çok merak ettim naptı diye.

Guzel haberle gelir inşallah

Merhaba kızlar
6. ay aşıları bebişlerinize ateş yaptımı ?
Bizim cuma günü aşımız var
İnş sorunsuz atlatırız

Ates huzursuzluk olmadı canım. Ası yapılırken agladı bıraz, sonrası normaldi.

Unutmuşum ekleyeyım. Sag bacakta 3 cm capında kızarma-morarma oldu 2 gunde gecti. Sol bacakta ası yerınde sertlık ve sısme oldu, alkollu pamuk ile ara ara masaj yaptım, 1 haftada gecti.

raporun bu zmna kadar nasil yetisti ve 1.donem sonuna kadar nasil yetecek ki?
idaren de sorun cikarmiyor mu?
ben kanamali evde salya sumuk yatiyordum raporlu oldugum halde torene gelin diye ariyorlardi ne gunler yasadim gecen sene
aile hekiminden 20 gün 5er 5er uzmandan5 er 5 er aldım benim müdürüm sağolsun zorluk çıkarmadı

iyi günler herkese dün yedi aya girdik oğluş hep ayaklarının üstüne basmayı istiyor bu aralar herhalde bizimki emeklemeden yürüyecek

Hiç yapmadı canım. Bacak ağrısı için birkez calpol verdim sadece.
Teşk ederim kızlar
Biraz olsun rahatladım
İnş bizdede ateş yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…