Uyku saatlerini yazarmisin ravza 6.30 da uyanıyor emmiyor 7 de kalkıyoruz 8.30 tam uykuda oluyor 10 doğru uyanıyor bu saatte kahvaltı sonra 12 gibi uyku ve emmiyor iki saatlik bir uyku ama çok uyanıyor öğlen 2.5 gibi sebze çorbası uyumadan önce meyve 4.5 gibi meme ve bir saatlik uyku saat 7 dedin mi bana huzur yok bu saattede muhalebi artı meme ve uyku gecede sık sık uyanmalar. Iki gündür böyle bir düzen oluşturdum yoğurt için zaman ayarlamak gerek sizin düzenimiz nasıl kizlar3 kez uyuyor (biri 2 saat), toplamda 4 saat canim.
Ablasi da evde sanirim. Gunduz uykusuna onun etkisi var mi? Ses&gurultu vs uyuyamiyordur belki.
Cnm lokal oldu dr da cocuk cerrahıidi sorunsuz atlattık şükürduzeltme gaz lambasinin fitili be blokal degil lokal :)
valla ben bu uyku işini bıraktım artık benim oğlan doğduğu gün uyumadıki şimdi uyusun ne uykumuz düzeldi ne uykuya dalabilmemiz.gece artık kaç defa kalktıgımı hatırlamıyorum 6 ay dolunca bir hafta gece emzirmeden pış pışlamayı denedik ama yok devamlı uyanıyor benim oglan her hafta atakta herhalde.Günaydın ravza 6 ay iki haftalik olacak halen sık uyanıyor emmek için 6.30 ayaktayız bu saattede bir saatlik bir uyku var bu kızi halen bur düzene oturtturamadim sizin kuzular gün içinde kaç uyku yapıyor
Günaydın kızlar.ne zamandır okuyorum ama yazamıyordum.bu aralar kafamız çok karışık.anneannem 86 yaşında.göğsümde hafif bir ağrı var dedi.bi kontrole götürelim dedik.anjiyo yaptılar.damarlar tıkalı çıktı.bypass şart dediler ama yaşı dolayısıyla ameliyat riski normal hastalara göre yüksek.kriz gelirse de atlatamaz diyor doktorlar.kararı siz verin diyorlar.herkesin kafası allak bullak oldu.allahım doğru karar vermeyi nasip etsin.herkese kuzucuklarıyla birlikte sağlıklı günler diliyorum.
Uyku saatlerini yazarmisin ravza 6.30 da uyanıyor emmiyor 7 de kalkıyoruz 8.30 tam uykuda oluyor 10 doğru uyanıyor bu saatte kahvaltı sonra 12 gibi uyku ve emmiyor iki saatlik bir uyku ama çok uyanıyor öğlen 2.5 gibi sebze çorbası uyumadan önce meyve 4.5 gibi meme ve bir saatlik uyku saat 7 dedin mi bana huzur yok bu saattede muhalebi artı meme ve uyku gecede sık sık uyanmalar. Iki gündür böyle bir düzen oluşturdum yoğurt için zaman ayarlamak gerek sizin düzenimiz nasıl kizlar
Uyku saatlerini yazarmisin ravza 6.30 da uyanıyor emmiyor 7 de kalkıyoruz 8.30 tam uykuda oluyor 10 doğru uyanıyor bu saatte kahvaltı sonra 12 gibi uyku ve emmiyor iki saatlik bir uyku ama çok uyanıyor öğlen 2.5 gibi sebze çorbası uyumadan önce meyve 4.5 gibi meme ve bir saatlik uyku saat 7 dedin mi bana huzur yok bu saattede muhalebi artı meme ve uyku gecede sık sık uyanmalar. Iki gündür böyle bir düzen oluşturdum yoğurt için zaman ayarlamak gerek sizin düzenimiz nasıl kizlar
selo86
alıntı yaptım ama yanıt yazılmadı bir sürü alıntı gitti
elinden tutup oa oda gezinmek mi 6 ay bir haftalık yürümeye mi başladı maşallah.[/QUOT
iki elinden tutunca adim atarak geziyor evi. Bendede bel kalmiyor tabi :)
bu arada bu uzman doktorlardan rapor almak ne kadar zormuş resmen her pazartesi çileye döndü oğlanda geceleri çileye çevirdi hep ağlayarak uyanıyor max 1 saat uyuyor tekrar uyanıyor çok sıkıntıdayım çok
kızlar yarın iş için bir yere görüşmeye gidicem...bu gün çağırdılarda gidemedim...dua edinde olsun inşallah...olursa evime çok yakın...yaş sınırı 35 miş ben 34 üm kabul ederlerse inşallah...hem orada yükselme imkanımda var ,kurumsal özel bir şirket...
sağol bitanem benim..inşallah hayırlısıyla olur...senin gönlünde de ne varsa, hayatına nasip etsin Allah ım...
dişimi bilemiyorum ki... emziriyorum hemen uyuyor...yanından kalkıyorum 5 dk sonra ağlamaya başlıyor...köpek dişleri iyice şişti ve neredeyse 2 haftadır diş etinin üzerinde beyaz bir nokta var sanki afv çıkmış gibi ama kızarık değil...
beşiğine koyuyorum hiç hemen uyanıyor ..kv dem şu yollarda satılan cevşenler varya hiç gördünmü...deri gibi birşeyin içinde ağzı kapalı pres olmuş ...onlardan almıştı beşiğinin başına asmış... ona bakıyor karanlıkta bile uyumuyor....kaldırdım dün onu baş ucundan içinde ne var ne yazıyor kim bilir... yanlış anlamasın diye birşey dememiştim beşiğine astığında...atsam onu görmeden ne bilim ben bile tedirgin oldum...
bugün biri bana ayaklı tulum ve ayaklı pijama giydirme çocuğun boyu uzamaz dedi kastığı için... bu ayda hiç uzamamış ... tesadüfmü yoksa böyle birşey varmı acaba
avatarında da yazıyorya... hiç bir şey yoktur... yanına ne kadra hızlı gelebeileceğini görmek istemiştir..ondan ağlıyordur...
ben hiç kımıldamam..o yüzden her yerim tutuluyor... mumya gibi yatıyorum...
amin canım sağol...şartları buradan iyi. en azından Allah korusun birşey olsa hemen giderim evime..ama burada çalışırken bir şey olsa...2 saatlik yol..dün mesela kv aradı kesin d edim birşey oldu.. kız susmuyor diyince...taksiye binsem ,öyle bir durumda düşünülmez ama dünyanın parası 2 saatlik yol...aklım hep evde...
Meraba kizlar bise sormak istiyorum bnim oglum yalanci emzik almadi ve geceleri cok sik uyaniyo yeni bi emzik aldim acaba 6 . aydn sonra tutarmi artik gous ucum sizliyo geceden sabaha nerdeyse 15 kez kalkiyo nasil vaz gecircem bu huyndan
Neden alıntı yapamıyorum ki anlamadım dün sorun yoktu ;(
Hırsızı Allah gönlünde olanı hakkına hayırlı eylesin inşallah gönlüne göre olur
Hasta olanlara geçmişler olsun
Bebişleri gece uyumayanlar aynı dertten muzdaribiz gece öyle çok uyandı ki kucağıma alıyorum emziriyorum ya da emzik verip pışpışlıyorum hemen geri uyuyor ama yerine koyduktan sonra en fazla yarım saat sonra yine başlıyor ağlayıp uyanmaya dişte kabartı beyzlama hiçbir şey yok gündüzleri de o kadar az emiyorki bugün 1 e kadar emsin diye uğraştım göğsüme yaklaştırınca mmmmm diye ağzını büzüp ağlıyor emmiyor çorba yaptım karışık sebzeli kızımın favorisi tatlı patatesli sonra da biraz yogurt kattım nerdeyse kasenin hepsini yedi galiba sütümü beğenmiyor artık ağzına az gidiyor diye ;(
Snowy canım akşam et veriyorum yazmışşsın kırmızı et ve balık da başladın mı bir de ezip önüne mi koyuyorsun yoksa parça halinde eline mi veriyorsun?
Günaydın ravza 6 ay iki haftalik olacak halen sık uyanıyor emmek için 6.30 ayaktayız bu saattede bir saatlik bir uyku var bu kızi halen bur düzene oturtturamadim sizin kuzular gün içinde kaç uyku yapıyor
Günaydın kızlar.ne zamandır okuyorum ama yazamıyordum.bu aralar kafamız çok karışık.anneannem 86 yaşında.göğsümde hafif bir ağrı var dedi.bi kontrole götürelim dedik.anjiyo yaptılar.damarlar tıkalı çıktı.bypass şart dediler ama yaşı dolayısıyla ameliyat riski normal hastalara göre yüksek.kriz gelirse de atlatamaz diyor doktorlar.kararı siz verin diyorlar.herkesin kafası allak bullak oldu.allahım doğru karar vermeyi nasip etsin.herkese kuzucuklarıyla birlikte sağlıklı günler diliyorum.
merhaba kızlar valla haftaiçi herkes çok hızlı zor yetişiyorum. ben hiç bir düzen oturtamadım iyice sersem oluyorum.
geceleri saat başı uyanıyor yanıma alıyorum içi geçsin bekle sonra beşik .. bir saat sonra aynı senaryo
ek gıdaya başladık ama onu bile oturtamadım her zaman uyku yemek saati aynı olsa nerde..
bir gün öğlen bir gün öğleden sonra .. tek başına kalmıyor..
bir de bizim kız hiç oturmuyor ya sadece mama sandalyesinde o da yemek yerse.. kendini hep arkaya atıyor.
bir de (bir de lerim bitmedi) :)
kafasını hep vuruyor yuvarlanırken döşek attım ama sürüne sürüne çıkıyor alanından ve parkelere geliyor küt kafa..
beşikte tepindiği için küt kafa.. beşiğin kenarlarına bir şey koyamıyorum çünkü çekior asılıyor..
koç burçları baş bölgesi demekmiş yani hep sorunları kafası ile.. çarpma baş ağrısı vs... ne kadar doğru bilemem
Oturur zamanla duzeni daha 6 aylik canim. Yaninda rahat uyuyorsa koyma besigine. Hurzursuz donemi gecirince tekrar eski duzenine doner, bende oyle olmustu.
Bas konusunda tespitin dogru mu bilmiyorum ama koc burclari zaptetmesi cok zorDedigim dedik caldigim duduk misali, ne isterlerse oyle yapiyorlar; cok laf soz donlemiyorlar. Belki de topikteki bu "huzursuz bebek" halleri burclarindan kaynaklaniyor
aynen öyle. daha 6 aylık ağlarken girdiği şekilleri görsen tamamen şımarıklık :)
saçlarıma yapıştı bu hafta kesinlikle dokunmadan uyumuyor ve ben sürekli saç topluyorum. halıyı kaldırmaya çalışıyor yer yatağı yapsam nolcak hep dışarda :)
size maşallah valla canım
Bebeginin ihtiyaclarini&isteklerini takip et canim. Inatlasma, hic ise yaramiyorOnun da senin isteklerine cevap verecegi gun gelecek elbet:)
Bu arada Hirsizi yazmadi daha. Is yerine gitmedi demek ki. Yeni isi kabul etti mi acaba?:)
Kızlar slm kızım nezle oldu burnu tıkalı ve sesi kısıldı, doktorumuz aferin bebek şurubu vrdi ayrıca bruno okyanus spreyi aldım bşka ne yapabilrm acaba
Üroloji cerrah çok farketmez canım. Ama benim ilk tercihim ürolog olacak canım.explorerdan giriyordum alinti falan yapamiyordum firefoxdan actim sorun yok.
sorun yasayanlara duyurulur :)
bu arada gunaydiin hatun kisiler :)
dun sordum da araya kaynadi kizlar sunneti urolog veya cerrah yapmasi birsey degistiriyor mu?
kime yaptirdiniz yada yaptiracaksiniz yada duyumlariniz nedir?
bime cuma gunu dislik geliyormus hirsizi kv al unutma :)
bende çok merak ettim naptı diye.
Merhaba kızlar
6. ay aşıları bebişlerinize ateş yaptımı ?
Bizim cuma günü aşımız var
İnş sorunsuz atlatırız
Hiç yapmadı canım. Bacak ağrısı için birkez calpol verdim sadece.Merhaba kızlar
6. ay aşıları bebişlerinize ateş yaptımı ?
Bizim cuma günü aşımız var
İnş sorunsuz atlatırız
aile hekiminden 20 gün 5er 5er uzmandan5 er 5 er aldım benim müdürüm sağolsun zorluk çıkarmadıraporun bu zmna kadar nasil yetisti ve 1.donem sonuna kadar nasil yetecek ki?
idaren de sorun cikarmiyor mu?
ben kanamali evde salya sumuk yatiyordum raporlu oldugum halde torene gelin diye ariyorlardi ne gunler yasadim gecen sene
aynen benim oğlanda suyu sevmiyor içirirken hep ağlıyoruz neler denedim neler su içirmek için boşaRravzada suyu pek severek içmiyor gün içinde yardım çay bardağı ancak içiyor
Guzel haberle gelir inşallah
Ates huzursuzluk olmadı canım. Ası yapılırken agladı bıraz, sonrası normaldi.
Unutmuşum ekleyeyım. Sag bacakta 3 cm capında kızarma-morarma oldu 2 gunde gecti. Sol bacakta ası yerınde sertlık ve sısme oldu, alkollu pamuk ile ara ara masaj yaptım, 1 haftada gecti.
Teşk ederim kızlarHiç yapmadı canım. Bacak ağrısı için birkez calpol verdim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?