Merhaba benimde aşılamam 12 Temmuz'da oldu sat 29 Haziran ya kese icin 12 Ağustos'u bekleyeceğim çok endişeli ve heyecanlıyım :18:
Senin ilk aşılamamı ve ilk bebis mı
Ayyy insaallah görürsünüz Canim yaaaa bende daha görmedim daha 10 gün varAaaa niye ben girince kimse olmuyor okuyorum mesajları ama kimse olmayınca çıkıyorum herkes gündüz mü giriyor yaaaa yarın doktora gidicemde çok heyecanlıyım keseyi göreceğiz allahin izniyle
Evet haklisin bende o yüzden bekliyorum ama beklemek çok zor yaaaa kafayı yicem :18:İşte bende diyorum ki gese gözükse bu seferde kalp atışı için bekleyeceğim o zamanda acaba kalbi atacak mı diye gidene kadar stress yapıcam oyusden en iyisi bayramdan sonra gideyim diyorum , alttan da muayene etmesine gerek kalmaz :) inşallah
Bence normal yani bende de o kadar oluyor günlük ped kullanmıyorum bileBenim akıntımda çok fazla değil , öyle foşurt diye akıntı gelmiyor . Yani gün içersinde iç çamaşırımda akıntı oluyor ancak aşırı değil , normal mi acab fazla akıntı olmaması . Açık renk iççamaşırı giyiyorum bizzat göreyim kan , başka birşey gelir mi diye :)
Ya hani sana bahsetmiştim ya bı arkadaşımın senin gibi olmuştu keseye baktığında da ikiz görmemişler bı kac hafta sonra kontrole gidince anlaşılmış ikizbenim 13.gün 857 çıktı bizde acaba ikiz mi dedik ama tekmiş
bugünde 15. günde 1850 çıktı..
inşallah senin ikizdir canım medem çokkkk istiyorsunuz Allah gönlünüze göre versin inş...
doktor ilk günkü artışı beğenmediği için hala şüpheli konuştu benimle kalp atışını bir duysaydım rahatlayacaktım..:18:
Benim ilk asilamam ve ilk bebişim. Bende de keseyi görmeme korkusu var. Bir de hcg nin dususe gecmesi korkusu. Rabbim kavusmayi nasip etsin :)
nice mutlu yılları olsun güzel prensesinin benim de bir kızım var bu ıkınci bebişim olacak benim kızım 4 yaşındaa:))Bugün küçük kızımın doğum günü ablaları kızım bugün 8 yaşına girdi.
sağlıkla görürsün inşallah minik kesemiziAaaa niye ben girince kimse olmuyor okuyorum mesajları ama kimse olmayınca çıkıyorum herkes gündüz mü giriyor yaaaa yarın doktora gidicemde çok heyecanlıyım keseyi göreceğiz allahin izniyle
benim 13.gün 857 çıktı bizde acaba ikiz mi dedik ama tekmiş
inşallah senin ikizdir canım medem çokkkk istiyorsunuz Allah gönlünüze göre versin inş...
doktor ilk günkü artışı beğenmediği için hala şüpheli konuştu benimle kalp atışını bir duysaydım rahatlayacaktım..:18:
Benim cok şükür iki kızım var büyük kızım gelecek ay kısmetse 12 yaşına girecek. Bebişim ailemizin üçüncü yavrusu :)nice mutlu yılları olsun güzel prensesinin benim de bir kızım var bu ıkınci bebişim olacak benim kızım 4 yaşındaa:))
Bnm de son adet tarihi 2 temmuz. 17 temmuzda asilama oldum. Kese icin haftaya gorucez :) tabi ins.
Merhaba benimde aşılamam 12 Temmuz'da oldu sat 29 Haziran ya kese icin 12 Ağustos'u bekleyeceğim çok endişeli ve heyecanlıyım :18:
Senin ilk aşılamamı ve ilk bebis mı
İşte bende diyorum ki gese gözükse bu seferde kalp atışı için bekleyeceğim o zamanda acaba kalbi atacak mı diye gidene kadar stress yapıcam oyusden en iyisi bayramdan sonra gideyim diyorum , alttan da muayene etmesine gerek kalmaz :) inşallah
ilk bebeğin mi canım. Bence acele etme. 7 haftalıkken gidersen kalp atışını da duyarsın. Ben ilkini düşük yaptım bu sebeple gittim. Ilaç verir diye.
Benim cok şükür iki kızım var büyük kızım gelecek ay kısmetse 12 yaşına girecek. Bebişim ailemizin üçüncü yavrusu :)
çok teşekkr ederim canım..benimde nedense aklımda hep olumsuz şeyler var...çok korkuyorum 4 yıl sonra olunca çok kıymetli oluyor butun aile çok mutlu ama ben tedirginim ya öyleyse ya böyleyse diyip duruyorum...sürekli beta hcg ölçtrmek istiyorum yükselmiş mi diye eşim kızıyorr off ne bilym ya şuan tam 5 haftalık oldu salı gidicez doktora umarım kese görünürr..
benim 13.gün 857 çıktı bizde acaba ikiz mi dedik ama tekmiş
canımm maşallah ne güzel rabbim sağlıkla kavuştursun...
inşallah bir oğlun olur iki tatlı kızdan sonraa
Bende mi gitsem kese icin bayramdan once heyecan yaptim.Ama bayramdan sonra gel dedi banaa kafam karisti
Canim kalp atisiyla ilgili birsey dedi mi?Belki gidince duyarsin baya bir zaman gecmis oluyor.
Canim senin adet tarhin ya da yumurtlaman ne zaman?Bende 14 une randevu aldim.
Canim üzülme sonuçta Allah gebeye ve emzirene izin vermiş sağlıklı oldugunda tutarsın insgünaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun.
ben bugünde oruç değilim içim buruk
aslında bugun tutayım diye aklımdan geçiriyodum ama dr a gittim tutamadım
Allah razı olsun cnm iyi hatırlattın bende çekmeye başlaayımDoktorlar bi rahat vermiyor adama:) duyarsin cnm duyarsin ben hep ya bari ya halik ya musavvir ya Allah cekiyorum yatarken otururken sürekli cekiyorum ...
Hayırlı sabahlar kızlar Kadir geceniz mübarek olsun, doktordaydım bugün henüz kalp atışalrı başlamadı iki hafta sonraya randevu verdi kalp atışalrı için.
Hayırlısı olsun canım , Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat versin gerisinde gözüm yok. Kızımız olursa kız yetiştirme konusunda uzmanlaştk deriz, erkek olursada yeni bir deneyim deriz
Hayırlı olsun canım.Rabbim sorunsuz gebelikler nasip etsin.
kızlarrr şimdi hastaneden geldik kesemizi gördük çok şükür 6mmdış gebelik değilmiş
bhcg değerimde 1850 olmuş
2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi ama yarın ankaraya yola çıkıyoruz orada gidicem inşallah..
hayırlı olsun canım. darısı benim başıma artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?