Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bizde yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz. Dua et bizim için de
Bende fotoğrafçıyım, bayram sonrası baya yoğunluk var çok şükür. Doktor çekimlere gitmemde sakıncası olmadığını söyledi ama dış çekimler çok yorucu oluyor. Allah verir kuvvetimiziGrafikerim Canim.. Allah kabul etsin insaallah..
Yediklerinize dikkat ediyormusunuz kizlar? Neler önerdiler acaba kac kilo alacağız yaaaa ben kilolu kaldım
aysunay gözünaydın darısı başımıza inşallah ben de salı günü gideceğim doktora
Canim seninle aramizda 1 gun varmis. .benim gorundu bugun alttan seninde gorunur mutlaka gobusten.
Benim dis gebelim şüphem vardi o yuzden erken gittim.degilmis sukurler olsun.
Insallah güzel haberler le gel canim...
Ben bir haftalık ken öğrendim ilk kan tahllilim beta hcg m 53 çıkmıştıkızlar bir de hamileliğinizi ilk ne zaman öğrendiniz ve beta hcg kaç tı..
kızlar bir de hamileliğinizi ilk ne zaman öğrendiniz ve beta hcg kaç tı..
Benim ilk bebeğim insaallah Allah tamını erdirirbende pek kasık ağrısı yok nadiren tatlı tatlı sancı oluyor ama belim çok ağrıyor..
senin ilk bebek mi ikinci mi..
benim 4 yaşında bir dünya tatlısı kızım var..bu ikinci gebeliğim bakalım hayırlısı
Aaaa harika bende fotograf çekmeyi çok seviyorum ne tür fotograflar çekiyorsun? Düğün dogum falan mı ürün fotografları mı?Bende fotoğrafçıyım, bayram sonrası baya yoğunluk var çok şükür. Doktor çekimlere gitmemde sakıncası olmadığını söyledi ama dış çekimler çok yorucu oluyor. Allah verir kuvvetimizi
kızlar bir de hamileliğinizi ilk ne zaman öğrendiniz ve beta hcg kaç tı..
beta hcg baktırmışmıydın hiç...
doktorum pazartesi salı görünür dedi ben de garanti olsun diye salı gideyim diyorum sabırsızlıkla bekliyorum çok heycanlıyım inşallah yolundadır
beta hcg değerlerin nasıl dı cnm
Ben bir haftalık ken öğrendim ilk kan tahllilim beta hcg m 53 çıkmıştı
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın inşallah. Bizde yarın kısmetse kalp atışını duymaya gideceğiz. Dua et bizim için de
Canım hayırlısıyla duyarsın ınsallah kalp atışını alttanmı bakıcı acaba?
aaa harika bende fotograf çekmeyi çok seviyorum ne tür fotograflar çekiyorsun? Düğün dogum falan mı ürün fotografları mı?
Bizde 1 Hafta once makina aldık esimle çok mutluyum eskiyi satıyoruz.. Sende ne var makina?
ben 5 haftalıkken karnımdan ultrasonlar dinlemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?