2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ayyyy harika yaaaa bende çok seviyorum yeni doğan çekiminiii
Bende de mark lll var daha çekmek nasip olmadı esim memlekete gitti onu da aldı
Zaten evde cicek böcek çekiyordum dışarı çıkamadığımdan
MacBook Pro Retinayı tavsiye ederim bende MacBook Pro var

Hayirli olsun tatlim.. Muhtemelen görünür 9 Nisan'da dogumnyapacak arkadasın görünmüş bu arada benimde akıntım var normaldenbenim akıntım olmazdı sanırım gebelikte normal..
Napcaz ki

Bakalim 2 kere olmamasi icin bu hafta cagrmadi heralde beni.14undegidecegim.insallah kalp atislarinida duyarizzz:)
öncelikle hayırlı olsun. Akıntı bendede oluyor sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah. Güzel şeyler düşün ve güzel şeyler için dua et
Tesekkur ederim canim.Hepbirlikte insallahhh...
Ayyyy bnm de muhtemel dogum tarihim de 8 nisan. :) :) dr kese haftaya görünür dedi. Ve bnde de sari akinti var.

Benim adet 2temmuzdu.18 inde yumurtladim canim.Hadi bakalimtakipte olalim senle.Sen gordun mu keseyi?

Bnm de son adet tarihi 2 temmuz. 17 temmuzda asilama oldum. Kese icin haftaya gorucez :) tabi ins.

Bnm de son adet tarihi 2 temmuz. 17 temmuzda asilama oldum. Kese icin haftaya gorucez :) tabi ins.

Merhaba benimde aşılamam 12 Temmuz'da oldu sat 29 Haziran ya kese icin 12 Ağustos'u bekleyeceğim çok endişeli ve heyecanlıyım :18:
Senin ilk aşılamamı ve ilk bebis mı

ayy maşallah cnm ya nasıl bir haftalık olduğunu anladın
ilişkiden bir hafta sonra mı test yaptın
belki önceden kalmışsındır
Yok canım. Aslında ben geçen sene 5 aylıkken bir düşük yapmıştım rahimde o dönemde yara vardı tam bebek umudum kesilmişken dedim gidimde doktora yarayı yaktirim. Baktık ki rahim duvarı kalınlaşmış. Öyle öğrendim iste :)

Bugün küçük kızımın doğum günü ablaları kızım bugün 8 yaşına girdi.

Aaaa niye ben girince kimse olmuyor okuyorum mesajları ama kimse olmayınca çıkıyorum herkes gündüz mü giriyor yaaaa yarın doktora gidicemde çok heyecanlıyım keseyi göreceğiz allahin izniyle

Bugün küçük kızımın doğum günü ablaları kızım bugün 8 yaşına girdi.

Sanmam kese için karnimdan bakmış tı

Aaaa niye ben girince kimse olmuyor okuyorum mesajları ama kimse olmayınca çıkıyorum herkes gündüz mü giriyor yaaaa yarın doktora gidicemde çok heyecanlıyım keseyi göreceğiz allahin izniyle

İnsallah gorursun cnm minik keseni ama heyecan bitmiyo bu seferde kalp atisi gunu icin heyecanlanicaksin:)

alttan muayene olmak istemiyorum buyüzden şu anda doktora gitmek istemiyorum
canım benim sat ım 26 haziran. çarşamba gittim doktora doktor vajinal bakmadı. Karından göründü. Seninki de görünür ama hamileliğin normalse bence 1 2 hafta sonra git. Kalp atışını da duyarsın. Bana 10 gün sonra gel kalp atışını da duyalım dedi

İşte bende diyorum ki gese gözükse bu seferde kalp atışı için bekleyeceğim o zamanda acaba kalbi atacak mı diye gidene kadar stress yapıcam oyusden en iyisi bayramdan sonra gideyim diyorum , alttan da muayene etmesine gerek kalmaz :) inşallah

Benim akıntımda çok fazla değil , öyle foşurt diye akıntı gelmiyor . Yani gün içersinde iç çamaşırımda akıntı oluyor ancak aşırı değil , normal mi acab fazla akıntı olmaması . Açık renk iççamaşırı giyiyorum bizzat göreyim kan , başka birşey gelir mi diye :)

en iyisini yaparsın canım tekrar tekrar gitmeye gerek kalmaz

Benim bayramdan sonraya kaldi cnm 13.gunumde kan degerim 430 benim esim ikiz olmasini çok çok istiyo dondurulmusta yok o yuzden pazartesi bi daha kan vercem bayramdan sonra kese bakalim....

benim 13.gün 857 çıktı bizde acaba ikiz mi dedik ama tekmiş
bugünde 15. günde 1850 çıktı..
inşallah senin ikizdir canım medem çokkkk istiyorsunuz Allah gönlünüze göre versin inş...

doktor ilk günkü artışı beğenmediği için hala şüpheli konuştu benimle kalp atışını bir duysaydım rahatlayacaktım..:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…