Ürün dışında hepsini dış çekim yapıyorum,evlilik teklifi,doğum,nişan ve en sevdiğim yeni doğan çekimi yapıyorum. Çiftlere klip çekiyorum. Elimde ki makine Canon 5D MarkIII var elimde çok şükür. Kısmetse yakında da bir apple laptop almak istiyorum. Sen ne kullanıyorsun
Hayirli olsun tatlim.. Muhtemelen görünür 9 Nisan'da dogumnyapacak arkadasın görünmüş bu arada benimde akıntım var normaldenbenim akıntım olmazdı sanırım gebelikte normal..
Napcaz ki
Tesekkur ederim canim.Hepbirlikte insallahhh...öncelikle hayırlı olsun. Akıntı bendede oluyor sıkma canını herşey çok güzel olacak inşallah. Güzel şeyler düşün ve güzel şeyler için dua et
Ayyyy bnm de muhtemel dogum tarihim de 8 nisan. :) :) dr kese haftaya görünür dedi. Ve bnde de sari akinti var.
Bakalim 2 kere olmamasi icin bu hafta cagrmadi heralde beni.14undegidecegim.insallah kalp atislarinida duyarizzz:)
Tesekkur ederim canim.Hepbirlikte insallahhh...
Benim adet 2temmuzdu.18 inde yumurtladim canim.Hadi bakalimtakipte olalim senle.Sen gordun mu keseyi?
Bnm de son adet tarihi 2 temmuz. 17 temmuzda asilama oldum. Kese icin haftaya gorucez :) tabi ins.
Yok canım. Aslında ben geçen sene 5 aylıkken bir düşük yapmıştım rahimde o dönemde yara vardı tam bebek umudum kesilmişken dedim gidimde doktora yarayı yaktirim. Baktık ki rahim duvarı kalınlaşmış. Öyle öğrendim iste :)ayy maşallah cnm ya nasıl bir haftalık olduğunu anladın
ilişkiden bir hafta sonra mı test yaptın
belki önceden kalmışsındır
Canım hayırlısıyla duyarsın ınsallah kalp atışını alttanmı bakıcı acaba?
iyi canımmm bence maşallah size
bende bugün gittim 4+2 düm ve 6mm çıktı..artık hızla büyüyecekler
Yok canim oyle oldugunu zannetmiyorum alttan bakmak buyuk gostermez sadece erken gorunmesini saglar karindan gorunmediginde alttan bakar drlar.senin kesenin boyutu cok iyi bu arada Allah tamamina erdirsin.
Aysunaycim Allah kucagina almayi nasip etsin ikiz değil mi Tek mi?
sağol canım benim sn de mi hamilesin
Bugün küçük kızımın doğum günü ablaları kızım bugün 8 yaşına girdi.
Sanmam kese için karnimdan bakmış tı
Aaaa niye ben girince kimse olmuyor okuyorum mesajları ama kimse olmayınca çıkıyorum herkes gündüz mü giriyor yaaaa yarın doktora gidicemde çok heyecanlıyım keseyi göreceğiz allahin izniyle
canım benim sat ım 26 haziran. çarşamba gittim doktora doktor vajinal bakmadı. Karından göründü. Seninki de görünür ama hamileliğin normalse bence 1 2 hafta sonra git. Kalp atışını da duyarsın. Bana 10 gün sonra gel kalp atışını da duyalım dedialttan muayene olmak istemiyorumbuyüzden şu anda doktora gitmek istemiyorum
canım benim sat ım 26 haziran. çarşamba gittim doktora doktor vajinal bakmadı. Karından göründü. Seninki de görünür ama hamileliğin normalse bence 1 2 hafta sonra git. Kalp atışını da duyarsın. Bana 10 gün sonra gel kalp atışını da duyalım dedi
en iyisini yaparsın canım tekrar tekrar gitmeye gerek kalmazişte bende diyorum ki gese gözükse bu seferde kalp atışı için bekleyeceğim o zamanda acaba kalbi atacak mı diye gidene kadar stress yapıcam oyusden en iyisi bayramdan sonra gideyim diyorum , alttan da muayene etmesine gerek kalmaz :) inşallah
tek canım ikiz değil..
çok sağol sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin..
Benim bayramdan sonraya kaldi cnm 13.gunumde kan degerim 430 benim esim ikiz olmasini çok çok istiyo dondurulmusta yok o yuzden pazartesi bi daha kan vercem bayramdan sonra kese bakalim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?