- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
Çok çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın.27.haftadan işten eve dönerken önüme çıkan bisikletli çocuğa çarpmamak için direksyonu kırdım sonra toparlayamayıp boş bi eve girdim köşesinden arabanın yarısı girdi ön cam patladı duvarlar içeri girdi bir tek benim önümde 20 cm cam kaldı ve o sayede üstüme gelmedi arabanın şasesi oynadığından bacaklarım sıkışmış ama ben farketmedim bi baktım direksyon karnıma değiyor zaten çarpıcağımı anlayınca kollarımla direksyonu gergince tutmuştum kemerimde vardı hemen araçtan çıktın diğer taraftan çıkmama imkan yoktu zaten bisikletli çocuk yanımda ağlıyor hemen cep tel. çıkarım 112 aradım o arada bi araç geldi dedim hamileyim beni hast. yetiştirin 112 daha düşmeden adam aldı beni götürdü yolda hemen doktorumu aradım ameliyattaydı sekreteri acili bilgilndirdi ablamı aradım hemen kaza yaptım kimseye söylemeden yanıma gel dedim annemde tansiyon var eşim yolda diye olay oldu ve 7. dak. ben bunları yapıp hast. ulaştım acile girdim kimliğimi hemen vezneye attım sedyeye oturdum damar yolu açtılar tekerlekli sandalye getirdiler ama sıcağıyla koşturdum ama orda kalkamadım bir daha hemen başka bir doğum dokt. çıkardılar falan işte bağlar azilmiş hast. attım sonra 10 gün atelde kaldı bacağım emara girmeyi kabul etmedim bebeğime zararı olacağı için doğum yapana kadar hep yattım düşük tehlikesine karşı iğne oldum zordu ama o günler bile geçti allaha şükür kavuştum kızıma.
Allah korumus canım... beterinden saklasın.27.haftadan işten eve dönerken önüme çıkan bisikletli çocuğa çarpmamak için direksyonu kırdım sonra toparlayamayıp boş bi eve girdim köşesinden arabanın yarısı girdi ön cam patladı duvarlar içeri girdi bir tek benim önümde 20 cm cam kaldı ve o sayede üstüme gelmedi arabanın şasesi oynadığından bacaklarım sıkışmış ama ben farketmedim bi baktım direksyon karnıma değiyor zaten çarpıcağımı anlayınca kollarımla direksyonu gergince tutmuştum kemerimde vardı hemen araçtan çıktın diğer taraftan çıkmama imkan yoktu zaten bisikletli çocuk yanımda ağlıyor hemen cep tel. çıkarım 112 aradım o arada bi araç geldi dedim hamileyim beni hast. yetiştirin 112 daha düşmeden adam aldı beni götürdü yolda hemen doktorumu aradım ameliyattaydı sekreteri acili bilgilndirdi ablamı aradım hemen kaza yaptım kimseye söylemeden yanıma gel dedim annemde tansiyon var eşim yolda diye olay oldu ve 7. dak. ben bunları yapıp hast. ulaştım acile girdim kimliğimi hemen vezneye attım sedyeye oturdum damar yolu açtılar tekerlekli sandalye getirdiler ama sıcağıyla koşturdum ama orda kalkamadım bir daha hemen başka bir doğum dokt. çıkardılar falan işte bağlar azilmiş hast. attım sonra 10 gün atelde kaldı bacağım emara girmeyi kabul etmedim bebeğime zararı olacağı için doğum yapana kadar hep yattım düşük tehlikesine karşı iğne oldum zordu ama o günler bile geçti allaha şükür kavuştum kızıma.
kizlarin verdigi cevaplari okumadan bende sol eliyle vurdugunu yazdim demekki hepimizin bebisleri ayni. gecmis olsun canim allah korumus.
Slm arkadaşlar bugün bi yerde okudum ek gıdaya bşlandığında önce katı gıda ardından anne sütü yazıo bu yanlış deil mi? Doktorumda anne sütü+ek gıda dedi
Anne sütü bi daha nerde bulcak çocuklar
27.haftadan işten eve dönerken önüme çıkan bisikletli çocuğa çarpmamak için direksyonu kırdım sonra toparlayamayıp boş bi eve girdim köşesinden arabanın yarısı girdi ön cam patladı duvarlar içeri girdi bir tek benim önümde 20 cm cam kaldı ve o sayede üstüme gelmedi arabanın şasesi oynadığından bacaklarım sıkışmış ama ben farketmedim bi baktım direksyon karnıma değiyor zaten çarpıcağımı anlayınca kollarımla direksyonu gergince tutmuştum kemerimde vardı hemen araçtan çıktın diğer taraftan çıkmama imkan yoktu zaten bisikletli çocuk yanımda ağlıyor hemen cep tel. çıkarım 112 aradım o arada bi araç geldi dedim hamileyim beni hast. yetiştirin 112 daha düşmeden adam aldı beni götürdü yolda hemen doktorumu aradım ameliyattaydı sekreteri acili bilgilndirdi ablamı aradım hemen kaza yaptım kimseye söylemeden yanıma gel dedim annemde tansiyon var eşim yolda diye olay oldu ve 7. dak. ben bunları yapıp hast. ulaştım acile girdim kimliğimi hemen vezneye attım sedyeye oturdum damar yolu açtılar tekerlekli sandalye getirdiler ama sıcağıyla koşturdum ama orda kalkamadım bir daha hemen başka bir doğum dokt. çıkardılar falan işte bağlar azilmiş hast. attım sonra 10 gün atelde kaldı bacağım emara girmeyi kabul etmedim bebeğime zararı olacağı için doğum yapana kadar hep yattım düşük tehlikesine karşı iğne oldum zordu ama o günler bile geçti allaha şükür kavuştum kızıma.
Günaydın kızlar ; Mutlu Pazarlar herkese ..benim fındık kurdunun saatler değişince ayarı kaçtı 6.30da kalkan kızım dolayısıyla 5.30 da kalkmıs bulundu.. şimdide uykuya daldı Babamımızda mesaide bakalım gün nasıl geçecek ..
Benimki iki elini de kullaniyor canim, hic bosu yok
hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.zaten yaptıklarıma kimse inanamadı ama kızıma bir şey olacak diye allah bir güç verdi hepsinin üstesinden geldim.cnm yikayinca cekti mi nasil geldi?
uykunuz duzene girdi mi peki?Allah beterinden esirgesin dayanamiyorum artik ben
neler yasamissin cnm ama helal olsun sana kosede aciz sekilde aglayip zmn gecirmemissin cok takdir ettim kizin da sana benzesin guclu kadin olsun
snowyy
gunaydin canim bu nisan bebeklerinin elleri vurak vallahi
evet canim saatler degisti bir saat geri alindi bugun.
Kızlar konusulmus olup ben atlamıs olabilirim .. kemik suyu kaynatp çorbalara koymaya başladınız mı .. Birde kaynatırken içine neler koyuyorsunuz.. Ben daha sebze yediremedim kızıma bide kemiksuyu ile deneyeyim belki öyle yer
biz çorbaya 7.ayda başlıyacağız.kızlar dönence otizm tetiklediğine dair yazılar var ben bu yüzden almamıştım ama dün hediye geldi kurdum kızım beğendi ama tedirginim siz kullanıyormusunuz?
Gerçekten mi benim oğlum çok seviyordu gerçi şimdilerde pas vermiyor .sanmıyorum otizmi tetiklediğini yine de kaldırayım..Allah kuzularımızı korusun tabi rahatsız olan çocuklarımızda bizim başımızın tacı toplum olarak onları canavar gibi görmekten vaz geçersek aileler daha çabuk kabullenecektir..biz çorbaya 7.ayda başlıyacağız.kızlar dönence otizm tetiklediğine dair yazılar var ben bu yüzden almamıştım ama dün hediye geldi kurdum kızım beğendi ama tedirginim siz kullanıyormusunuz?
günaydın kızlar nasılsınız vakitlerin alınması bence de süper oldu:) kızlar çocuk şarkılarını bilgisayardan izleten var mı acaba zararlı mı faydalı mı ben izletmedim ama arkadaşlarımdan izletenler varmış fikir edinmek istedim :)
kesinlikle katılıyorum benim arkadaşımın kızı engelli ama o kadar hayatla barışık ve ailesinin çabasıyla ve kendi azmiyle engelleri aştı yürümeye başladı yüzme ve okula gidiyor yüzmede madalyaları bile var hepimiz birer engelli adayıyız ama insan bile bile de duyduğuna kayıtsız kalamıyor.Gerçekten mi benim oğlum çok seviyordu gerçi şimdilerde pas vermiyor .sanmıyorum otizmi tetiklediğini yine de kaldırayım..Allah kuzularımızı korusun tabi rahatsız olan çocuklarımızda bizim başımızın tacı toplum olarak onları canavar gibi görmekten vaz geçersek aileler daha çabuk kabullenecektir..
Arkadaşlar izletiyoruz deyince bende açtım aynen dediğin gibi kımıldamıyor bile nasıl faydalı olur ki böyle bir şeydediğin gibi her şeyin doğalını bulamıyorsak bile yakınını bulabiliriz bende izletmeyeceğim...Okula gittigimiz gunlerde acip izletmistik ama pur dikkat ekrana bakiyor. Sanki hipnotize edilmis gibi. Tepkisizligi beni tedirgin etmisti. Bir daha yapmadim. Kendim soyluyorum&dans ediyorum. O zaman kendi de eslik ediyor&guluyor; daha guzel ve dogal oluyor. Dun alisveriste idik. Oyuncak bakayim dedim. Eli kolu cok hareketli. Davul gibi org gibi birseyler alalim enerjisini dogru harcasin diye. Sesi hosuma gitmedi hicbirinin, cok yapaydi. Satici kiz elinde ipad ile geldi. Bakin bu daha iyi basar dokunur gorur isitir dedi. Guldum once. Yok mu normal bir oyuncak 6 aylik cocuga ne ipad i dedim. O da bana saskin saskin bakti:)
snowyycim çocuk şarkılarıyla parmak oynatıyordum ama dans etmek hiç mi hiç aklıma gelmemişti süper eğlendik özellikle damda leylek şarkısında coştuk çok saol canım tavsiyen için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?