2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Alinti yapamadim snowy ve hirsiza yorum icin tesekkurler 7.ayimizdayiz 2 gundur haslanmis patatesle basladik 1cay kasigi.porsuuum yerken bizi gulmekten kirip geciriyor bu nasil bi tatliliktir.tam oturmadan bizimki geri geri emekliyo ,oyuncaklardan uzaklasdikca da cilgligi basiyo

Eklentiler

• image.webp
    396,9 KB · Görüntüleme: 86

Masallah kuzuna gulum. Afiyet olsun yedikleri yarasin:)

Aksam etli turlu yapmistim. Brokoli, patates, balkabagi ve havuctan buyuk parcalar halinde birkac parca oglan icin biraktim. Onun yemegini ayirdiktan sonra bizimkine baharat attim. Buharda haslanmis sebzeden daha lezzetli oluyor et suyu ile pistigi icin. Bir de biraz sulu kaldigi icin cocuk daha rahat yiyor. Brokoliye hasta zaten. Dıgerlerinden de birer parca yedi. Beraber pişirmeyi duşunen olursa dıye avantajını yazayım dedim.

Patee

Nasil oldun canim?

Daha iyiyim cnm sağolasın :) şu internet hala bağlanmayınca telefondan zor oluyor telefondakinde de sorun var çok sık dışarı atıyor uygulama kapanıyor annem geldi pazartesi ,hazır gelmişken sünnet iş güç hallediyorum :) 20 sinde sünnet oluyor inş oğlum .. yeni taşınmıştık malum temizlik tam bitmemişti onları yapıyorum yavaş yavaş , geçmişide okuyamadım , herkes iyidir umarım , hasta olan yoktur inş ve kuzularda iyidir inş ...
Öptüümmm herkeesslerrriiii :)))

Gunaydın iyi bir hafta olur inşallah...

Bakmamıştım haber...sehitlerimize rabbim rahmet etsin yakınlarına sabır versin.

Elacımıınn dişide çıkmış ne güüzeelll :) bi bizmi kaldık dişsiz :)

Girmeyince uzun zaman hastalıgı atlatamadıgını düşündüm. İyi olmanıza sevindim. Masallah nisan kuzuları bereketli cıktı, yeni eve tasınanlar cogunlukta. Gule gule oturun yeni yuvanızda.

Diş de cıkar nasılsa, sona kalan dona kalmaz:)

günaydın,
benim kızdada yok henüz diş doktur 14 aya kadar 1 tane çıksa yeter acele etmeyin dedi bende burda okudukça her sabah bakıyorum yok :)

bu arada cuma ilaçlar bitti ben hala hasta bu gün yine gidicem doktora

günaydın,
benim kızdada yok henüz diş doktur 14 aya kadar 1 tane çıksa yeter acele etmeyin dedi bende burda okudukça her sabah bakıyorum yok :)
bu arada cuma ilaçlar bitti ben hala hasta bu gün yine gidicem doktora

İlk an cok heyecanlı oluyor. İnşallah ilk sen görürsün canım. Gecmiş olsun yeniden, tez vakitte iyileşmeni diliyorum.

Günaydın kızlar iyi haftalar olsun İnşallah

Geçmiş olsun canım.
Ben dönene kullandım ama hep açmadım zaten bir iki kullanımda sıkılıyor

Bende kemik suyu kullanıyorum cnm arada. Sebze değişiyor evde ne varsa AZ az. Patates havuç vb kabul olabilir z. Yağı ve az az ver cnm

yorumlarini ozledik cnm
oglunda sut alerjisi oldugunu nasil anladiniz cnm?belirtileri neydi?
sunnet lokal mi genel mi?
uyumlu aile tshirtlerinizi giyin sunnette :)

bizde de yok dis
konusma da yok
senin memeeem neler diyor simdi?

M mavis01 canım elde yıkadım çekmedi.
Uykusu üç gün güzeldi. İlk gün istikrarlı oldum ağladı kucağıma aldım pışpış yatır. Hep aynı şekilde. Resmen kırk dk sürdü. Çünkü derdi yanımda yatmak. Almadım hiç yanıma. Hatta bir ara eşim kızdı. Alalım diye hayır dedim. Yatırdım o gün resmen dört saat uyudu ondan önce uyandm noluyo diye. O da delikli uyumuş oldu. Ama gel gör ki iki gün sonra gene aynı. Napıcam anlamadım.

maşallah kuzuna canım

herkese günaydın biz de yedi ayın içindeyiz ama henüz dişimiz yok huysuzluğumuz son sürat devam ediyor evdeki büyük koçun huysuzluğunun çekerken küçük koç da onu aratmaz oldu iki koçun arasında kaldım valla

Allah kolaylık versin canım

o da güzel canım:)
güle güle kullanın

Herkese iyi haftalar benim oglus rekor kiril gece 3.5 saat kesintisiz uyudu valla bende kendime gelmişim bugün 6 ay asilaimizi olucaz ateşsiz atlatiriz umarim sünnet araya girince geciktik biraz
Cnm kacinci ddenemen bilmiyorum ama ilk zamanlar benimkide yemedi hic zorlamadim simdi tabagini kasigini görünce atiliyor sebzeleri deyutuyor ben mesela bbugün pirasayaptim kendimize iiçine biraz elle tutlur gibi kesip patates havuc pirasa koydum pisince icinden aliyorum bize tuz ekliyorum onada onune koyuyorum birazda pure yapip tabagina koyuyorum bazen icine irmik ekliyorum pureyi catalla eziyorum benim oglan iki gundur iyi yemeye basladi yani iyiden kastim kemirme ve 2 yk kadar sanirim artik sutten baska seylerinde oldugunu kavradi
Guldum sabah sabah.dun kvye biraktim 1 saatligine geldim tv acik naptiniz dedim cok uslu hic yaramazlik yapmadi diyor dedim yapmaz tabi mac acmis bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…