Alinti yapamadim snowy ve hirsiza yorum icin tesekkurler 7.ayimizdayiz 2 gundur haslanmis patatesle basladik 1cay kasigi.porsuuum yerken bizi gulmekten kirip geciriyor bu nasil bi tatliliktir.tam oturmadan bizimki geri geri emekliyo ,oyuncaklardan uzaklasdikca da cilgligi basiyo
Patee
Nasil oldun canim?
Daha iyiyim cnm sağolasın :) şu internet hala bağlanmayınca telefondan zor oluyortelefondakinde de sorun var çok sık dışarı atıyor uygulama kapanıyor annem geldi pazartesi ,hazır gelmişken iş güç hallediyorum :) yeni taşınmıştık malum temizlik tam bitmemişti onları yapıyorum yavaş yavaş , geçmişide okuyamadım , herkes iyidir umarım , hasta olan yoktur inş ve kuzularda iyidir inş ...
Öptüümmm herkeesslerrriiii :)))
Elacımıınn dişide çıkmış ne güüzeelll :) bi bizmi kaldık dişsiz :)
günaydın,
benim kızdada yok henüz diş doktur 14 aya kadar 1 tane çıksa yeter acele etmeyin dedi bende burda okudukça her sabah bakıyorum yok :)
bu arada cuma ilaçlar bitti ben hala hasta bu gün yine gidicem doktora
27.haftadan işten eve dönerken önüme çıkan bisikletli çocuğa çarpmamak için direksyonu kırdım sonra toparlayamayıp boş bi eve girdim köşesinden arabanın yarısı girdi ön cam patladı duvarlar içeri girdi bir tek benim önümde 20 cm cam kaldı ve o sayede üstüme gelmedi arabanın şasesi oynadığından bacaklarım sıkışmış ama ben farketmedim bi baktım direksyon karnıma değiyor zaten çarpıcağımı anlayınca kollarımla direksyonu gergince tutmuştum kemerimde vardı hemen araçtan çıktın diğer taraftan çıkmama imkan yoktu zaten bisikletli çocuk yanımda ağlıyor hemen cep tel. çıkarım 112 aradım o arada bi araç geldi dedim hamileyim beni hast. yetiştirin 112 daha düşmeden adam aldı beni götürdü yolda hemen doktorumu aradım ameliyattaydı sekreteri acili bilgilndirdi ablamı aradım hemen kaza yaptım kimseye söylemeden yanıma gel dedim annemde tansiyon var eşim yolda diye olay oldu ve 7. dak. ben bunları yapıp hast. ulaştım acile girdim kimliğimi hemen vezneye attım sedyeye oturdum damar yolu açtılar tekerlekli sandalye getirdiler ama sıcağıyla koşturdum ama orda kalkamadım bir daha hemen başka bir doğum dokt. çıkardılar falan işte bağlar azilmiş hast. attım sonra 10 gün atelde kaldı bacağım emara girmeyi kabul etmedim bebeğime zararı olacağı için doğum yapana kadar hep yattım düşük tehlikesine karşı iğne oldum zordu ama o günler bile geçti allaha şükür kavuştum kızıma.
Kızlar konusulmus olup ben atlamıs olabilirim .. kemik suyu kaynatp çorbalara koymaya başladınız mı .. Birde kaynatırken içine neler koyuyorsunuz.. Ben daha sebze yediremedim kızıma bide kemiksuyu ile deneyeyim belki öyle yer
yorumlarini ozledik cnmDaha iyiyim cnm sağolasın :) şu internet hala bağlanmayınca telefondan zor oluyortelefondakinde de sorun var çok sık dışarı atıyor uygulama kapanıyor annem geldi pazartesi ,hazır gelmişken sünnet iş güç hallediyorum :) 20 sinde sünnet oluyor inş oğlum .. yeni taşınmıştık malum temizlik tam bitmemişti onları yapıyorum yavaş yavaş , geçmişide okuyamadım , herkes iyidir umarım , hasta olan yoktur inş ve kuzularda iyidir inş ...
Öptüümmm herkeesslerrriiii :)))
bizde de yok disElacımıınn dişide çıkmış ne güüzeelll :) bi bizmi kaldık dişsiz :)
Alinti yapamadim snowy ve hirsiza yorum icin tesekkurler 7.ayimizdayiz 2 gundur haslanmis patatesle basladik 1cay kasigi.porsuuum yerken bizi gulmekten kirip geciriyor bu nasil bi tatliliktir.tam oturmadan bizimki geri geri emekliyo ,oyuncaklardan uzaklasdikca da cilgligi basiyo
herkese günaydın biz de yedi ayın içindeyiz ama henüz dişimiz yok huysuzluğumuz son sürat devam ediyor evdeki büyük koçun huysuzluğunun çekerken küçük koç da onu aratmaz oldu iki koçun arasında kaldım valla
Dun egitici halı aldık, üzerinde harfler rakamlar var notalar var vs. Bastıkça ses cıkıyor. Bir de eşimin istegiyle ilk arabasını aldık. Netice; halı ile eşim oynadı oglan arabanın peşi sıra emekliyor
herkese günaydın biz de yedi ayın içindeyiz ama henüz dişimiz yok huysuzluğumuz son sürat devam ediyor evdeki büyük koçun huysuzluğunun çekerken küçük koç da onu aratmaz oldu iki koçun arasında kaldım valla
Cnm kacinci ddenemen bilmiyorum ama ilk zamanlar benimkide yemedi hic zorlamadim simdi tabagini kasigini görünce atiliyor sebzeleri deyutuyor ben mesela bbugün pirasayaptim kendimize iiçine biraz elle tutlur gibi kesip patates havuc pirasa koydum pisince icinden aliyorum bize tuz ekliyorum onada onune koyuyorum birazda pure yapip tabagina koyuyorum bazen icine irmik ekliyorum pureyi catalla eziyorum benim oglan iki gundur iyi yemeye basladi yani iyiden kastim kemirme ve 2 yk kadar sanirim artik sutten baska seylerinde oldugunu kavradiKızlar konusulmus olup ben atlamıs olabilirim .. kemik suyu kaynatp çorbalara koymaya başladınız mı .. Birde kaynatırken içine neler koyuyorsunuz.. Ben daha sebze yediremedim kızıma bide kemiksuyu ile deneyeyim belki öyle yer
Guldum sabah sabah.dun kvye biraktim 1 saatligine geldim tv acik naptiniz dedim cok uslu hic yaramazlik yapmadi diyor dedim yapmaz tabi mac acmis bideOkula gittigimiz gunlerde acip izletmistik ama pur dikkat ekrana bakiyor. Sanki hipnotize edilmis gibi. Tepkisizligi beni tedirgin etmisti. Bir daha yapmadim. Kendim soyluyorum&dans ediyorum. O zaman kendi de eslik ediyor&guluyor; daha guzel ve dogal oluyor. Dun alisveriste idik. Oyuncak bakayim dedim. Eli kolu cok hareketli. Davul gibi org gibi birseyler alalim enerjisini dogru harcasin diye. Sesi hosuma gitmedi hicbirinin, cok yapaydi. Satici kiz elinde ipad ile geldi. Bakin bu daha iyi basar dokunur gorur isitir dedi. Guldum once. Yok mu normal bir oyuncak 6 aylik cocuga ne ipad i dedim. O da bana saskin saskin bakti:)
Elacımıınn dişide çıkmış ne güüzeelll :) bi bizmi kaldık dişsiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?