Dun egitici halı aldık, üzerinde harfler rakamlar var notalar var vs. Bastıkça ses cıkıyor. Bir de eşimin istegiyle ilk arabasını aldık. Netice; halı ile eşim oynadı oglan arabanın peşi sıra emekliyor
bu arada cuma ilaçlar bitti ben hala hasta bu gün yine gidicem doktora
Herkese iyi haftalar benim oglus rekor kiril gece 3.5 saat kesintisiz uyudu valla bende kendime gelmişim bugün 6 ay asilaimizi olucaz ateşsiz atlatiriz umarim sünnet araya girince geciktik biraz
Cnm kacinci ddenemen bilmiyorum ama ilk zamanlar benimkide yemedi hic zorlamadim simdi tabagini kasigini görünce atiliyor sebzeleri deyutuyor ben mesela bbugün pirasayaptim kendimize iiçine biraz elle tutlur gibi kesip patates havuc pirasa koydum pisince icinden aliyorum bize tuz ekliyorum onada onune koyuyorum birazda pure yapip tabagina koyuyorum bazen icine irmik ekliyorum pureyi catalla eziyorum benim oglan iki gundur iyi yemeye basladi yani iyiden kastim kemirme ve 2 yk kadar sanirim artik sutten baska seylerinde oldugunu kavradi
Guldum sabah sabah.dun kvye biraktim 1 saatligine geldim tv acik naptiniz dedim cok uslu hic yaramazlik yapmadi diyor dedim yapmaz tabi mac acmis bide
GÜNAYDIN KIZLAR
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun...
benim kzızın bir dişi daha çıktı dün...dün kahvaltıda nohut kadar yumurta sarısı yedirdim yedirmez olaydım bütün günü ağlayarak sızlayarak geçirdi...benim kız ek gıdaya tepki olarak doğmuş...
GÜNAYDIN KIZLAR
benim kzızın bir dişi daha çıktı dün...dün kahvaltıda nohut kadar yumurta sarısı yedirdim yedirmez olaydım bütün günü ağlayarak sızlayarak geçirdi...benim kız ek gıdaya tepki olarak doğmuş...
yorumlarini ozledik cnm
oglunda sut alerjisi oldugunu nasil anladiniz cnm?belirtileri neydi?
sunnet lokal mi genel mi?
uyumlu aile tshirtlerinizi giyin sunnette :)
bizde de yok dis
konusma da yok
senin memeeem neler diyor simdi?
Dun egitici halı aldık, üzerinde harfler rakamlar var notalar var vs. Bastıkça ses cıkıyor. Bir de eşimin istegiyle ilk arabasını aldık. Netice; halı ile eşim oynadı oglan arabanın peşi sıra emekliyor
Bizimde dişlerden haber yok Dr kabarmis dediama bekliyoruz yalniz degilsiniz
GÜNAYDIN KIZLAR
patee
nisanın kaçında doğdu kuzun canım maşallah emeklemeye başlamış
bizim 6.dişimi yolda göbeğimiz 10.günde düştü ama benim oğlan popoyu kaldırmıyor daha emekle yok
Bende bekliyorum 1 ay önce kabarmıs demisti dr. :) Kuzum nisan sonu doğumlu gerçeği erken mi diyorum ama her sabah kontrol etmekten kendimi alamıyorum :)Bizimde dişlerden haber yok Dr kabarmis dediama bekliyoruz yalniz degilsiniz
Güle güle kullansınlar canım :) sanada iyi seyirler. Genelde bir oyuncak aldığımızda kızın değilde babasnın daha çok dikkatini çekiyor. Bim de vardı gecen hafta eğitici piyano diye kv almıs o da yumusak elinle dokununca ses falan çıkarıyor hayvan nota sarkı vs. benim kız korktu ..Dun egitici halı aldık, üzerinde harfler rakamlar var notalar var vs. Bastıkça ses cıkıyor. Bir de eşimin istegiyle ilk arabasını aldık. Netice; halı ile eşim oynadı oglan arabanın peşi sıra emekliyor
canım o arabadan bizede lazım emeklemeye hiç gayretimiz yok nerden aldınDun egitici halı aldık, üzerinde harfler rakamlar var notalar var vs. Bastıkça ses cıkıyor. Bir de eşimin istegiyle ilk arabasını aldık. Netice; halı ile eşim oynadı oglan arabanın peşi sıra emekliyor
Bu gece uyanmalari cok zor.M mavis01 canım elde yıkadım çekmedi.
Uykusu üç gün güzeldi. İlk gün istikrarlı oldum ağladı kucağıma aldım pışpış yatır. Hep aynı şekilde. Resmen kırk dk sürdü. Çünkü derdi yanımda yatmak. Almadım hiç yanıma. Hatta bir ara eşim kızdı. Alalım diye hayır dedim. Yatırdım o gün resmen dört saat uyudu ondan önce uyandm noluyo diye. O da delikli uyumuş oldu. Ama gel gör ki iki gün sonra gene aynı. Napıcam anlamadım.
cnm emeklemenin surunmeden farki ne?yol almasi mi?yoksa sadece el ve dizlerini kullanmasi mi?Dun egitici halı aldık, üzerinde harfler rakamlar var notalar var vs. Bastıkça ses cıkıyor. Bir de eşimin istegiyle ilk arabasını aldık. Netice; halı ile eşim oynadı oglan arabanın peşi sıra emekliyor
sut alerjisi testi yapmadan mi diyet verdi peki?Sağol canım :))
İshal oldu canım 15 gün sürdü ve sırtında döküntü vardı .. Ek gıdaya başlamamıştık ozaman daha ..
Sünnet lokal olacak inş bi aksilik çıkmaz ise çünkü dün onun için gittik başka birşey çıktı elle muayenede , ultrason çektirdik birşey çıkmadı Allahtan içimize su serpildi temiz çıkınca ...
Bende giymek istiyooruummm ama oğluşa çok büyük gelir daha yaaa
Dişimizde geç olsun güç olmasın :)
Valla memeemmm demeye devam :) başka bişi yok şimdilik , emeklemiyor bile :)
sorma bizimkinin de 18 gunde dustu :)Bizde kabartıda yok :) zaten göbeğide 14 günde düşmüştü oda 14 aylıkken çıkmasın :)
6 ay 6 dis aferin :)patee
nisanın kaçında doğdu kuzun canım maşallah emeklemeye başlamış
bizim 6.dişimi yolda göbeğimiz 10.günde düştü ama benim oğlan popoyu kaldırmıyor daha emekle yok
hımm yanlış okumuşum canım bende sevinmiştim emekliyor diye benimki de 9 nisan doğumlu popoyu kaldırmıyor ya ama 6.dişimiz varEmeklemiyor ki :) "emeklemiyor bile " yazmıştım tatlım :) 15 nisanda doğdu oğluşum :) ne dişi var nede emekliyor ablası :) meme diyor başka bişi yapmıyor :) 3-4 gündür göbeğini kafasını kaşıyıp sağ kolunu sağa sola savuruyor vuruyor gitsin:) anası gibi püsür olacak sanırım :)
Oohh miissss güle güle oynayıın canım :) eeee bizim zamanımında nerde öyle oyuncaklar bizde hepberaber oynuyoruuzz hahaha :)))
Snowyyy süpersin tatlım yaaa herkese ne güzel cevap yazabiliyorsun ... Ben de görmeyip cevap yazamayınca üzülüyorumhiç vakit bulamıyorum hiçbirşeye okadar çok şey varki yapacağım ama hangisini nezaman :))) internet bile yok , ağlıyyycaammm :)) karnım acıktı bak gidimmde yiyeyim uyanmadan :) uyanınca hep ilgi istiyor bu aralar :)
Eee cananda yok ? Nerdeesiinnn hırsızının dünürüüü :)
canım o arabadan bizede lazım emeklemeye hiç gayretimiz yok nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?