2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
GÜNAYDIN KIZLAR
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun...
benim kzızın bir dişi daha çıktı dün...dün kahvaltıda nohut kadar yumurta sarısı yedirdim yedirmez olaydım bütün günü ağlayarak sızlayarak geçirdi...benim kız ek gıdaya tepki olarak doğmuş...

Afıyet olsun kuzuna yarasın canım. Asıları da kolay gecer inşallah

Tv mi izlemiş:)

Hayırlı olsun canım. Belliydi ama huysuzlugundan. Cıktı şimdi bir süre rahatlar. Ek gıdadan oldugunu sanmıyorum ben onun sıkıntısının canım. Tadımlık vermişsin ne kadar etki eder ki...

inciniz hayırlı olsun canım darısı diğerlerine.

yorumlarini ozledik cnm
oglunda sut alerjisi oldugunu nasil anladiniz cnm?belirtileri neydi?
sunnet lokal mi genel mi?
uyumlu aile tshirtlerinizi giyin sunnette :)

bizde de yok dis
konusma da yok
senin memeeem neler diyor simdi?

Sağol canım :))
İshal oldu canım 15 gün sürdü ve sırtında döküntü vardı .. Ek gıdaya başlamamıştık ozaman daha ..
Sünnet lokal olacak inş bi aksilik çıkmaz ise çünkü dün onun için gittik başka birşey çıktı elle muayenede , ultrason çektirdik birşey çıkmadı Allahtan içimize su serpildi temiz çıkınca ...

Bende giymek istiyooruummm ama oğluşa çok büyük gelir daha yaaa

Dişimizde geç olsun güç olmasın :)

Valla memeemmm demeye devam :) başka bişi yok şimdilik , emeklemiyor bile :)

Oohh miissss güle güle oynayıın canım :) eeee bizim zamanımında nerde öyle oyuncaklar bizde hepberaber oynuyoruuzz hahaha :)))

Dişten galiba sıkıntısı :) bence dişleri çıksın bak gör herşeyler yer kuzum , merak etme annesi :)

patee

nisanın kaçında doğdu kuzun canım maşallah emeklemeye başlamış
bizim 6.dişimi yolda göbeğimiz 10.günde düştü ama benim oğlan popoyu kaldırmıyor daha emekle yok

patee

bizim 6.dişimi yolda göbeğimiz 10.günde düştü ama benim oğlan popoyu kaldırmıyor daha emekle yok

Emeklemiyor ki :) "emeklemiyor bile " yazmıştım tatlım :) 15 nisanda doğdu oğluşum :) ne dişi var nede emekliyor ablası :) meme diyor başka bişi yapmıyor :) 3-4 gündür göbeğini kafasını kaşıyıp sağ kolunu sağa sola savuruyor vuruyor gitsin:) anası gibi püsür olacak sanırım :)

Snowyyy süpersin tatlım yaaa herkese ne güzel cevap yazabiliyorsun ... Ben de görmeyip cevap yazamayınca üzülüyorum hiç vakit bulamıyorum hiçbirşeye okadar çok şey varki yapacağım ama hangisini nezaman :))) internet bile yok , ağlıyyycaammm :)) karnım acıktı bak gidimmde yiyeyim uyanmadan :) uyanınca hep ilgi istiyor bu aralar :)

Güle güle kullansınlar canım :) sanada iyi seyirler. Genelde bir oyuncak aldığımızda kızın değilde babasnın daha çok dikkatini çekiyor. Bim de vardı gecen hafta eğitici piyano diye kv almıs o da yumusak elinle dokununca ses falan çıkarıyor hayvan nota sarkı vs. benim kız korktu ..

canım o arabadan bizede lazım emeklemeye hiç gayretimiz yok nerden aldın

Bu gece uyanmalari cok zor.
ben de direniyorum pispisliyorum,gezdiriyorum,salliyorum yok olmuyor
cnm emeklemenin surunmeden farki ne?yol almasi mi?yoksa sadece el ve dizlerini kullanmasi mi?
bizim oglaninki ortaya karisik da isimlendiremiyorum :)

sut alerjisi testi yapmadan mi diyet verdi peki?
hala diyette msn?
bizde de olabilirmis test istedi

Bizde kabartıda yok :) zaten göbeğide 14 günde düşmüştü oda 14 aylıkken çıkmasın :)
sorma bizimkinin de 18 gunde dustu :)
kabarmis de dr ama bakalim

patee

6 ay 6 dis aferin :)
bugunun isini yarina birakmiyor

hımm yanlış okumuşum canım bende sevinmiştim emekliyor diye benimki de 9 nisan doğumlu popoyu kaldırmıyor ya ama 6.dişimiz var
dişiniz de geç olsun güç olmasın tatlımmaşallah kuzuna:)

Oohh miissss güle güle oynayıın canım :) eeee bizim zamanımında nerde öyle oyuncaklar bizde hepberaber oynuyoruuzz hahaha :)))

Evet haklısın. Dün videoya alayım dedim. Biliyorsun bir oyuncagı ilk gorduklerinde hevesleniyorlar. Hızla gitti oyuncagı kesfe basladı. Bır sure sonra baktım esim de basmaya basladı tuslara. Kamerayı durdurdum. Once onun ilk tepkisini cekelim müdahale etme ne olur dedim. Kenara cekildi. İçim nasıl ezildi

Sonra hatamı duzelttim. "Aman zaten beceremiyor göster de babası ogrensin oglumuz" dedim. Ugrastılar beraber:)

Düşünceliyim de genelde, bu sacma sapan cıkışlarım olmasa tadımdan yenmem

İnternetsiz yasayamam ben:)

İşini gücünü sıraya koyarsan hepsi vaktinde görülür canım. Plan yapmadan "ne yapsam" dıye düşünmeye baslayınca hiçbir işe baslanmıyor

Eee cananda yok ? Nerdeesiinnn hırsızının dünürüüü :)

Hasta ıdı o da. 1 hafta oldu herhalde girmedi. Merak ettim. Ortalık ta karışık. Allah korusun.

canım o arabadan bizede lazım emeklemeye hiç gayretimiz yok nerden aldın

Emekleme için yardımcı bir oyuncak degil canım bu. Bildigin normal araba. Eliyle ittiriyor, araba uzakşınca o da arkasına gidiyor. Arabadan önce de diger oyuncaklarını ileri fırlatır peşine giderdi. Ama emeklemesi için hiç ugrasma, dogrudan kalkması daha iyi. Tüm gün telef oluyorum. Gecen aksam eşimle mutfaktayız, yemek hazırlıgı. Hazırladık, eşim gitti oglanı getirmeye. Bagırdı sonra "yok burdaaaaa". Deli olduk evin içinde. Salonda dekoratif ahşap bir bisiklet var koltukların arasında. Onun arkasına girmiş:)

Kediler yavru iken nerede olduklarını bilelim&üzerine basmayalım diye sesli tasma takarız. Aklımdan oglanın da ayagına ses cıkaran birşeyler takmak gecti o an. Nette görmüştüm. Dısarı cıkarken cocuklara da "tasma" vari birsey takanlar var, kaybolmasın&kacırılmasın diye

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…