2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bende mandalina vermiyecektim dün sonradan limonu kaptı yuzunde hiç bi değişiklik olmadı ya..elinden alınca da bağırdı.mandalina verdim bende sorun olmadı hiç maşallah. Ama hala gözü limondaydı. Onlar bize haber veriyo sanırım ben hazırım diye. Cennet meyvesi 8 ay diyo bende zamanı geçmeden vereyim dedim bi sorun olmadı.yumuşak içini hupleterekr yıyor.son iki aydır doğru durur kilo almadı.bende şimdi onu kafaya taktım.

Şimdiden sutu veriyorlar. Benimki le içiyom orda çok şukur..annesinin yaptığı ballı sutu içiyo oğluşlarım

Merhaba nisan anneleri ve minnakları ne yapıyosunuz bebişler iyidir umarım kaç gündür giremiyorum iyice baya koptum sizden İnş daha sık gelirim vaktım olursa

Benimki de ayni Muzu yerken yuzunu gozunu eksitiyor, eksi mandalinayi yerken yuzunde guller aciyor. Hamileyken yedigim mandalinalardan mi acaba:) Cennet meyvesini bilmiyorum ben, bakayim.

Kiloya takilma. Senin pasa abileri ile de oynuyor tum gun durmuyordur. Sen bizden tecrubelisin. Artik oyle tombis olduklari&ciltlerinin yagdan katkat oldugu gunler geride kalacak Saglikli olmalari oncelik

Merhaba nisan anneleri ve minnakları ne yapıyosunuz bebişler iyidir umarım kaç gündür giremiyorum iyice baya koptum sizden İnş daha sık gelirim vaktım olursa

Biz iyiyiz canim sizden ne haber

İyiyim canım bende 6 ay asımızı olduk 2 dişimiz var artık tanıyor bizi sadece dolu dolu ek gıdaya gecemedim nedense sürekli meyve puresi yogurt oda azıcık çünkü sütüm birikiyor göğsüm agrıyor daha sebze püresi yapmış değilim Bide sofrada durmuyor surekli yemek istiyor eşim verdi yedikçe yiyor sonrada durmadı miydesi ağrıdı sanki sürekli masaj yaptım gazı vardı kıvranıyordu basıl olcak bilemedim ya Sözde
Bide buyuk oğlum var tecrübeliyim

Masallah sutun de var gulum. Dolu dolu yemesine gerek yok. Tadimlik yeter. Masallah senin kuzu da istahlaniyor yemek yiyenleri gorunce demek. Bizde de durum ayni. Hic endise etme goz acip kapayana ayni masaya oturup yemek yemeye baslayacaklar

Cennet meyvesi trabzon hurması diyede geçiyo.

Cennet meyvesi trabzon hurması diyede geçiyo.

Biz ona hurma diyoruz. Onu verdim gecen gun ama cok olgunlasmisti tutamadi

Cennet meyvesi deyince sen aklima google da "kudret nari" diye gecen meyve geldi. Ona zamaninda cennetli birsey diyorlardi ama hatirlayamadim. Markette falan gormedim hic.

Cennet hurması bağırsak sorunlarına birebir. Içinde bir çok vitamin var.katbonhıdratta barındırıyor. Bizim bu bölgede çok var..gurme bebekte de tarifler vermiş bulabilirsiniz. Umarım hepiniz ulaşıp yedirebilirsiniz Minnaklara.

Biz ona hurma diyoruz. Onu verdim gecen gun ama cok olgunlasmisti tutamadi

Cennet meyvesi deyince sen aklima google da "kudret nari" diye gecen meyve geldi. Ona zamaninda cennetli birsey diyorlardi ama hatirlayamadim. Markette falan gormedim hic.
Kudret narı damak tadımı za uyan bişe değil ben yiyememiştim. Babam şeker hastası ve tropikal meyve yetiştirmeye merak saldı.hatay iskenderunda Oturuyo lar. Bahçesi musait.altın çilek yetiştirdi gojı bey diye bi meyve kudret narı pepino şekerini düzenledi gerçekten, altın çilek bahçeye ettim bende çokta güzel olmuştu. ? Ust katımda gorumcee ler Oturuyo. ? Kocası benden izinsiz üstü meyve dolu bitkiyi Kokunden sokmuş ne anladım. Ondan sonrada bahçeye bişe ekmedim. Yoksa çok etmiştim sırf çocukla ne nerden yetişiyorsun bilsinler diye .domates salatalık mısır patlıcan çilek.bahardada roka maydanoz nane..kasımda maydanoz ek tım dalga geçtiler..kıs geldi.kar yağdı. Kar eriyince benim maydanoz bir coştu..utanmadan yediler bide..onlar olmasa cok şey ekecem ama...

Ne guzel meraklisin bitkilere ve yetistirmeye canim. Cok imrenirim ben de balkonu cicek bahcesi gibi yapanlara vs. Evimde hic bitki yok. Zamaninda bir saksi vermisti buyukannem. Su vermek aklima bile gelmemis kuruyup gitmisti. Esim istekli ama zamani yok. Mustakil bir evimiz olursa birgun, biz de istiyoruz bahcesini duzenlemeyi:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür havalar baya soğudu o sıcaklardan bunalmıştık iyi oldu :)

ne becerikli hatunsun maşallah bizde yaza köye gidiyoruz bir kaç haftalığına tarlalar felan var eşim onlarla ilgilenirken bende bahçeye birkaç şey ekmeyi planlıyorum Mirza Yusuf ta oynasın diye bakalım inş beceririm:)

Maşallah ela ya kv çok güldüm gerçekten dişinizde çıkmış hayırlı olsun canım...

Kızlar ben alp in diş çıkarmasını beklerken Ömer in dişi sallanıyo onun düşecek. Onbeş gun sonra doğumgünü var altı yaşına girecek.ilk dizide düşüyor. Belki alp te abiye eşlik eder oda cıkar ır diş artık.yedinci aya girmesine az kaldı..

supapatya

kaza nasil oldu canim
27.haftadan işten eve dönerken önüme çıkan bisikletli çocuğa çarpmamak için direksyonu kırdım sonra toparlayamayıp boş bi eve girdim köşesinden arabanın yarısı girdi ön cam patladı duvarlar içeri girdi bir tek benim önümde 20 cm cam kaldı ve o sayede üstüme gelmedi arabanın şasesi oynadığından bacaklarım sıkışmış ama ben farketmedim bi baktım direksyon karnıma değiyor zaten çarpıcağımı anlayınca kollarımla direksyonu gergince tutmuştum kemerimde vardı hemen araçtan çıktın diğer taraftan çıkmama imkan yoktu zaten bisikletli çocuk yanımda ağlıyor hemen cep tel. çıkarım 112 aradım o arada bi araç geldi dedim hamileyim beni hast. yetiştirin 112 daha düşmeden adam aldı beni götürdü yolda hemen doktorumu aradım ameliyattaydı sekreteri acili bilgilndirdi ablamı aradım hemen kaza yaptım kimseye söylemeden yanıma gel dedim annemde tansiyon var eşim yolda diye olay oldu ve 7. dak. ben bunları yapıp hast. ulaştım acile girdim kimliğimi hemen vezneye attım sedyeye oturdum damar yolu açtılar tekerlekli sandalye getirdiler ama sıcağıyla koşturdum ama orda kalkamadım bir daha hemen başka bir doğum dokt. çıkardılar falan işte bağlar azilmiş hast. attım sonra 10 gün atelde kaldı bacağım emara girmeyi kabul etmedim bebeğime zararı olacağı için doğum yapana kadar hep yattım düşük tehlikesine karşı iğne oldum zordu ama o günler bile geçti allaha şükür kavuştum kızıma.

Saol cnm aynen bende bakıyordum pahalı geliyordu. Kışın sokağa bile çıkarken gitse yeter. Gece kullanır mı bilmiyorum bakalım
cnm yikayinca cekti mi nasil geldi?
uykunuz duzene girdi mi peki?Allah beterinden esirgesin dayanamiyorum artik ben

neler yasamissin cnm ama helal olsun sana kosede aciz sekilde aglayip zmn gecirmemissin cok takdir ettim kizin da sana benzesin guclu kadin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…