2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım ilk baslarda (4 aylıktı herhalde) geri geri surunerek gidiyordu. Onda göbegi yere degiyor. Hani askerler surunur ya aynen öyle. Artık gercekten emekliyor. Dizinin ve elinin üzerinde duruyor. Bir bardak su almaya mutfaga gitsem baska odadan cıkıyor. Göbegi yere degmiyor, kedi gibi işte 4 ayaklı:)

kızlar benim kızz hiç oturmuyor sevmiyor hemen geriyor kendisini.. sadece mama sandaleysinde yemek yerken oturuyor. sizinkilerde var mı böyle şeyler..
bizimde hala dişimiz yok.. emekleme ortaya karışık hem sürünüyor bazen kalkıyor mavisin dedği gibi:)
birde dün yulaf ruşeymi aldım yediklerine bazen katmak için.

Ben kucaga almıyorum artık canım. Kendi ya oturuyor ya yatıyor ya emekliyor. Sen ne yapıyorsun gün boyu, kucakta mı geziyor oturmuyorsa?

Ben kucaga almıyorum artık canım. Kendi ya oturuyor ya yatıyor ya emekliyor. Sen ne yapıyorsun gün boyu, kucakta mı geziyor oturmuyorsa?

gündüz hep yer döşeğinde yanında durursam oyuncakları ile yatarak oynuyor. ben sadece dışarı çıkarırken kucağa alıyorum ama akşam olunca kalabalık bir evde olduğum için kucaktan kucağa.. herkes oturtmaya çalışıyor kucağında ama nafile dolaşmak istiyor bizimki.

İnşallah sen de kolaylarsın canım. Kucak olayı zor artık. Yerde emekliyorum ben onunla betaber, miyavlıyorum. Oglanın aklı karışmaz inşallah

Hemşire Kan alırken oğlum çok ağlayınca bıraktırdım ben diyet yaparım tamam alerjisi var dedim aldım kuzumu kucağıma :) doktorda ben alırım kanı diyete rağmen geçmez ise dedi ... İşe yaradı diyet düzeldi ishal bende kaçamak yapa yapa devam ediyorum diyete canım ...

kızlar musmutlu haftalar.bizde dişşisiz. Bu süt neye göre gelip gidiyo şaştım. ÜÇ dört gündür çok güzel sütüm vardı.dünden beri azcık geliyo. Normalde gece 1 de emiyo sabah beşe kadar uyuyodu.dün gece sut yok çekti durdu..devam süt lerinde içmiyo. Dr Hipp dene dedi .deneme nasıl olacak. 40 küsür liraydı. Içse ne ala ya onuda içmese..pınarın bide herobayb inin 6 12 ay devam sütü var kutularda ondan almıştım bi ara yokluk zamanı veriyorum. Sadece Migros ta var oda.dun alayım dedim kalmamış hafta içi gelecekmiş.

Sagiyor musun canim? Nasil anladin azaldigini?

Adet zamani oluyor eger yakinsa gunun.

Evet haklısın. Dün videoya alayım dedim. Biliyorsun bir oyuncagı ilk gorduklerinde hevesleniyorlar. Hızla gitti

Bence ikisinin ilk tepkiside komik olmuştur :) ikiside ilk kez oynuyor sonuçta :)

Ben uyuyorumda oğlum uymuyor plana :))))

O tasmavari şeylere ayar oldum ben yaaa ne saçma bişiii :)

Bence ikisinin ilk tepkiside komik olmuştur :) ikiside ilk kez oynuyor sonuçta :)

Ben uyuyorumda oğlum uymuyor plana :))))

O tasmavari şeylere ayar oldum ben yaaa ne saçma bişiii :)

Resimlere bakinca sacma gorunuyor da canim, avm de anne baba yana yana danismaya kosup cocugumuz kayip diye yardim edin diye basvurunca insan neden olmasin diyor.

Ben oglumu kendi evimde kaybettim

o zaman bu tam size göre cıngıraklı

Tedavisi var mi canim?
ne yazıkki diğer allerjiler gibi aşılama falanla geçmiyor ege ünv. prof. antistaminik ilaç ve kortizonlu brun spreyi dışında bir tedavisi yok sıcak,soğuk hava değişimi toz ,parfüm herşey etkiliyo akşam yatıyorum sabah hasta geniz akıntısı yaptığındna sürekli öksürük hırıltı ses kısıklığı v.b. yapıyor ve insanın hayat kalitesini bozan bir hastalık ama alıştım artık yıllardır.:)

Resimlere bakinca sacma gorunuyor da canim, avm de anne baba yana yana danismaya kosup cocugumuz kayip diye yardim edin diye basvurunca insan neden olmasin diyor.

Ben oglumu kendi evimde kaybettim

Keşke evde kaybolsalar sadece dimi :) çıngıraklı terlik patik al sen :) yada çıngırağı al patiğe dik :)
Ne bileyim genede garip geliyor bana tasma gibi :) teknoloji devrindeyiz çipli kolye falan daha mantıklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…