Bu gece uyanmalari cok zor.
ben de direniyorum pispisliyorum,gezdiriyorum,salliyorum yok olmuyor
cnm emeklemenin surunmeden farki ne?yol almasi mi?yoksa sadece el ve dizlerini kullanmasi mi?
bizim oglaninki ortaya karisik da isimlendiremiyorum :)
sut alerjisi testi yapmadan mi diyet verdi peki?
hala diyette msn?
bizde de olabilirmis test istedi
sorma bizimkinin de 18 gunde dustu :)
kabarmis de dr ama bakalim
6 ay 6 dis aferin :)
bugunun isini yarina birakmiyor
kızlar benim kızz hiç oturmuyor sevmiyor hemen geriyor kendisini.. sadece mama sandaleysinde yemek yerken oturuyor. sizinkilerde var mı böyle şeyler..
bizimde hala dişimiz yok.. emekleme ortaya karışık hem sürünüyor bazen kalkıyor mavisin dedği gibi:)
birde dün yulaf ruşeymi aldım yediklerine bazen katmak için.
Ben kucaga almıyorum artık canım. Kendi ya oturuyor ya yatıyor ya emekliyor. Sen ne yapıyorsun gün boyu, kucakta mı geziyor oturmuyorsa?
gündüz hep yer döşeğinde yanında durursam oyuncakları ile yatarak oynuyor. ben sadece dışarı çıkarırken kucağa alıyorum ama akşam olunca kalabalık bir evde olduğum için kucaktan kucağa.. herkes oturtmaya çalışıyor kucağında ama nafile dolaşmak istiyor bizimki.
Bu gece uyanmalari cok zor.
ben de direniyorum pispisliyorum,gezdiriyorum,salliyorum yok olmuyor
cnm emeklemenin surunmeden farki ne?yol almasi mi?yoksa sadece el ve dizlerini kullanmasi mi?
bizim oglaninki ortaya karisik da isimlendiremiyorum :)
sut alerjisi testi yapmadan mi diyet verdi peki?
hala diyette msn?
bizde de olabilirmis test istedi
sorma bizimkinin de 18 gunde dustu :)
kabarmis de dr ama bakalim
6 ay 6 dis aferin :)
bugunun isini yarina birakmiyor
kızlar musmutlu haftalar.bizde dişşisiz. Bu süt neye göre gelip gidiyo şaştım. ÜÇ dört gündür çok güzel sütüm vardı.dünden beri azcık geliyo. Normalde gece 1 de emiyo sabah beşe kadar uyuyodu.dün gece sut yok çekti durdu..devam süt lerinde içmiyo. Dr Hipp dene dedi .deneme nasıl olacak. 40 küsür liraydı. Içse ne ala ya onuda içmese..pınarın bide herobayb inin 6 12 ay devam sütü var kutularda ondan almıştım bi ara yokluk zamanı veriyorum. Sadece Migros ta var oda.dun alayım dedim kalmamış hafta içi gelecekmiş.
Evet haklısın. Dün videoya alayım dedim. Biliyorsun bir oyuncagı ilk gorduklerinde hevesleniyorlar. Hızla gitti
şimdi geldim doktordan alerjik rinitim var o başlamışGeçmiş olsun cnım grip mi ?
Bence ikisinin ilk tepkiside komik olmuştur :) ikiside ilk kez oynuyor sonuçta :)
Ben uyuyorumda oğlum uymuyor plana :))))
O tasmavari şeylere ayar oldum ben yaaa ne saçma bişiii :)
şimdi geldim doktordan alerjik rinitim var o başlamış
Evet haklısın. Dün videoya alayım dedim. Biliyorsun bir oyuncagı ilk gorduklerinde hevesleniyorlar. Hızla gitti oyuncagı kesfe basladı. Bır sure sonra baktım esim de basmaya basladı tuslara. Kamerayı durdurdum. Once onun ilk tepkisini cekelim müdahale etme ne olur dedim. Kenara cekildi. İçim nasıl ezildi
Sonra hatamı duzelttim. "Aman zaten beceremiyor göster de babası ogrensin oglumuz" dedim. Ugrastılar beraber:)
Düşünceliyim de genelde, bu sacma sapan cıkışlarım olmasa tadımdan yenmem
İnternetsiz yasayamam ben:)
İşini gücünü sıraya koyarsan hepsi vaktinde görülür canım. Plan yapmadan "ne yapsam" dıye düşünmeye baslayınca hiçbir işe baslanmıyor
Hasta ıdı o da. 1 hafta oldu herhalde girmedi. Merak ettim. Ortalık ta karışık. Allah korusun.
Emekleme için yardımcı bir oyuncak degil canım bu. Bildigin normal araba. Eliyle ittiriyor, araba uzakşınca o da arkasına gidiyor. Arabadan önce de diger oyuncaklarını ileri fırlatır peşine giderdi. Ama emeklemesi için hiç ugrasma, dogrudan kalkması daha iyi. Tüm gün telef oluyorum. Gecen aksam eşimle mutfaktayız, yemek hazırlıgı. Hazırladık, eşim gitti oglanı getirmeye. Bagırdı sonra "yok burdaaaaa". Deli olduk evin içinde. Salonda dekoratif ahşap bir bisiklet var koltukların arasında. Onun arkasına girmiş:)
Kediler yavru iken nerede olduklarını bilelim&üzerine basmayalım diye sesli tasma takarız. Aklımdan oglanın da ayagına ses cıkaran birşeyler takmak gecti o an. Nette görmüştüm. Dısarı cıkarken cocuklara da "tasma" vari birsey takanlar var, kaybolmasın&kacırılmasın diye
o zaman bu tam size göre cıngıraklı
ne yazıkki diğer allerjiler gibi aşılama falanla geçmiyor ege ünv. prof. antistaminik ilaç ve kortizonlu brun spreyi dışında bir tedavisi yok sıcak,soğuk hava değişimi toz ,parfüm herşey etkiliyo akşam yatıyorum sabah hasta geniz akıntısı yaptığındna sürekli öksürük hırıltı ses kısıklığı v.b. yapıyor ve insanın hayat kalitesini bozan bir hastalık ama alıştım artık yıllardır.:)Tedavisi var mi canim?
canım bu çıngıraklardanda kipa ve migrostata gördüm benSupermisBakayim varsa alayim, tam benim sipaya gore:)
Resimlere bakinca sacma gorunuyor da canim, avm de anne baba yana yana danismaya kosup cocugumuz kayip diye yardim edin diye basvurunca insan neden olmasin diyor.
Ben oglumu kendi evimde kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?