2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Slm benim bbüyük kız grip ve boğazda kızarıklık derken küçüğe geçti onunda burnu akmaya başladı tam 24 saat içinde toplasan 5 saat uyumadı soluğu dok aldık kuzumun kulağında hafif kızarıklık varmış çok şükür toparlandılar.benim kuzuda kedi gibi emekliyor artık arkamdan dolanıyor yürümek için çabalıyor resmen çok hareketli maşallah.kulaktaki kızarıklık neden oluyor bilen var mi orta kulak iltihabı demedi merak ettim

İnşallah sen de kolaylarsın canım. Kucak olayı zor artık. Yerde emekliyorum ben onunla betaber, miyavlıyorum. Oglanın aklı karışmaz inşallah
benimki de guluyor,heyecanlaniyor
ben de havliyorum,miyavliyorum tavuk inek... yok yok :)

kan degil cnm kakadan bakiyorlar kalprotektin testin adi

o zaman bu tam size göre cıngıraklı
cok guzelmis nerden buldun tatlim marka?

Ispanakli börek ve mercimek çorbası yapmıştım kızın ağzınada ıspanak verdim bir yemek kaşığı kadarda çorba versem yiyecek sabahta patatesli omlet yapmıştım soğanlı azıcık ondanda tattirdim inşallah yemek konusunda sorunlu olmaz

Alerji cok can sikici bir reaksiyon gercekten. Geri donusumsuz... Insallah hafif gecer canim.

canım bu çıngıraklardanda kipa ve migrostata gördüm ben

Kipa yok burada ama migros bakacagim. Cok tatlilar

Cok gecmis olsun ikisine de canim. Evde biri hasta olunca herkesi yokluyor tek tek.

@snowy keremcik neler yiyor bu aralar?
Y yarem21 gecmis olsun
HIRSIZI bir dis daha masallah :)
BrujaV sonuclar mi belli oldu yoksun?
@simca ise mi basladin?bakici nasil?
P priori nerdesin?

Koy yumurtasi geldi canim. Sabahlari peynirle beraber sarisini omlet yapiyorum. Ogleden sonra meyve ve yogurt veriyorum. Aksam da kendi yenegimizin icine onun yiyecegi sebzeleri parmak seklinde dograyip koyuyorum. Bu aksam bizim yemekte etli turlu vardi mesela. Icine patates, brokoli ve pirasa koydum onun icin. Et ve et suyu ile pisti. Bu ara yeni kesfimiz uzerinde yogurt olduktan sonra herseyi yiyor. Babasi patatesin uzerine bir kasik yogurt doktu, geride tane bile birakmadan yedi:)

Sen ne yaptin, nasil gidiyor?

Herkes bir yogunluk icinde sanirim, bir avuc kaldik

Afiyet olsun yarasin canim

oo baya yol aomissiniz :)
benim niyetim yogurt ve sebzeyle baslamak idi fakat sut alerjisinden suphelendiginden yogurt verme simdilik dedi.Haftasonu da disardaydik ben muz yerken oglum da atildi muzu verdim baya emdi resmen
dun de yine muz verdim biraz yedi parcaladi eline sivandi elini yaladi saci bile muz olmus
ogleden sonra da ben uzum yerken istedi cekirdeksiz soydum parcaladim once suyunu emdi sonrasinda da parca kopardi
bugun de kabak,havuc vermeyi dusunuyorum
peki ne zmn gunde 2-3 ogun ek gida verebilirim senin gibi?

Merhaba sevgili Nisan anneleri,

Benim bidigim da 28 nisan dogumlu, tam da altinci ayinda araniza katilmak istedim:) yaklasik bir ay once kesfettim sizi ve hep okuyorum, artik ben de ses vereyim dedim. Kadinlar kulubunu kozmetik tavsiyesi icin kullanirdim onceleri, keske bastan kesfetseydim binlerce sayfa paylasiminiz olmus ne guzel...

Gununuz aydin, bebisleriniz neseli olsun:)))

Gunaydin guzeller

Biyolojik saatimiz yeni saate alisti sukur Hepiniz iyisinizdir insallah:)

Masallah masallah, afiyet olsun Bebegine bagli canim. Bizde spontan gelisti. Sabah ve aksami verebilirsin artik. Zamanla ogleden sonralari da vermeye baslarsin. Benim 1 ay surdu tam 3 ogune gecmek. Istahli duruyor pasan, yarasin:)

Yok sağmıyorum geldiğini hissederizya bide yutkunmuyo çok sık uyanıyo etmek için normalde göğüslerim doluyor. Şimdi ise Sönmüş bir balon gibi.

Anladim canim. Yorgunsan yeterince uyuyamiyorsan ya da gun icinde cok kosturuyorsan da azalma oluyor. Her firsat buldugunda uzan. Artar insallah.

Benim oğlan 6 ay 18 günlük ne diş var ne iştahla yemek yeme ne emekleme. ..Allahtan emiyo yoksa acından ölecek

Saolasın cnım Alp saolsun bugünlerde yanına uzanır uyuyo sadece bende sızı yorum işler kalıyoçok sessiz sakin bi bebek ti bugünlerde çok fena oldu sinirleniyor bağırıyor herşey benim olsun istiyo.biraz once kumandalı kapmış elinden aldım diye kıyamet kopardı başka işleme kanmıyo. Bide bugünlerde küsmeyi öğrendi. B eşiğinden azcık geç alayım yüzüme bakmıyor. Itiyor beni bintürlü lü şebeklik yapıyorum öyle sırnaşıyor bana.

Buyumus de kusermis Masallah canim.

Dun uyurken, esimle onu seyrettik. Bebegimiz olsa mi acaba dedigimiz gun dun gibi, 7 aylik oldu bile. Biz anlamadan delikanli da olur bunlar degil mi

Buyumus de kusermis Masallah canim.

Dun uyurken, esimle onu seyrettik. Bebegimiz olsa mi acaba dedigimiz gun dun gibi, 7 aylik oldu bile. Biz anlamadan delikanli da olur bunlar degil mi
Aynen öyle zaman çabucak geçiyo. Yusuf arda sekiz yaşayacak bizde onu seyrederken büyürmü konuşurmu derdik şimdi üçüncü sınıfa gidiyor abi oldu Evimin reisi babası yokken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…