2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin canlar
bebek biskuvisi yapan veya muhallebisinde un kullanan arkadaslar hangi marka aliyorsunuz?
d vitamini damlasini 3 damla veriyorum ben siz 5-10 damladan bahsetmissiniz neden?
sökenin tam buğday unu güzel...drumuz artırdı hem kış geldi hem diş çıkarma dönemini rahat atlatsın diye on damla ver dedi...bana fazla geldi ben bazen 5 bazen 7 felan veriyorum..polivit verdi bize bide kilo alımı çok yavaşladı diyee..dört aylıkken 7 500 olan oğlan 7 aydayın 8250 ..vitamini verdiğimde dviti dahada az veriyorum onun içindede var diye..ki ek gıdalara geçtik güzelde yediği halde lamıştı..on gündürde doğru dürüst yemiyo..

Günaydın kızlar

Okuduğum kadarıyla çoğumuzun genel sorunu burun tıkanıklığı.Biz de çok muzdaripiz şuaralar.Grip falan değil ama sabaha doğru burnu tıkanıyor ve rahatsız oluyor mızıldanıyor.Buhar makinası da aldım ama şuana kadar pek bir faydasını göremedim gerçi hemen etkisi olmaz diye okudum bir kaç yerde ama bilemiyorum artık.Siz neler yapıyorsunuz tıkanıklık için valla sabahları burnunu çekmek tam işkence oldu cimcimeye kıyamıyorum da düşünsenize bizim burnumuza birisi serum damlatıp aletle çekse hoşumuza gider mi?Kış gelsin diyordum ama yok anacım yaz en güzeliymiş şimdi de yaz gelsin diye söylenmeye başlıcam

bizim tıkanıklığımız allerjikti allerji şurubuyla geçti çok şükür...okaliptus yağı deneyebilirsin..kaynamış suya damlatım odadya koy nefes açıyo biraz..bide bi arkadaş yakasına yastığına damlatılan bi damla söylemişti...gidp alamadım ama işe yarar bence..

lıstede bızde yokuz ben zaten cok takıp edemiyorum calıstıgım için ... herkese merhabaaa nasılsınız ınsallhh herkes ıyıdır

canım esmer e mesaj at müsait zamanında seni de eklesin zaten bizler gebeliğimizi öğrendiğimiz ilk günden beri girdiğimizden eklenmiştik sonra da güncellenmedi sanırım.

bende kan damlasını vermiyorum ama kilomuz iyi gidiyor sende üzülme toparlanacaktır canım sağlık ocağında 7.ay kontrolü yokmuş 8.ayda var bende ozaman gittiğimizde tekrar kan testi isteyeceğim iyi çıkarsa vermem ama kanı az olursa veririm kan ilacını ama dvit veriyorum nedense onu vermek istemiyorum.

hoşgeldin canım benim oğlum da 9 nisan doğumlu maşallah kilosu iyi aynı şekilde benimki de senin kızının yaptıklarını yapıyor.

evet canım benim oğlum da binevi seninki gibi ama bizim mama cc leri 100 cc

evet önermiyorlar ama ben artık kucağımda tutamıyorum oturmak, yatmak ta istemiyor çok az ara ara oturtup alıyorum

Sen de birak benim gibi dunyanin en iyi takimini tut. Barcelona liyim ben 1 yildir

Gunaydin canlar
bebek biskuvisi yapan veya muhallebisinde un kullanan arkadaslar hangi marka aliyorsunuz?
d vitamini damlasini 3 damla veriyorum ben siz 5-10 damladan bahsetmissiniz neden?
canım bildiğim kadarıyla içindeki d vitamini her damlanın damlasında farklı ben acd3 kullandım ilk 3 ay 10 damla idi şimdi monovit 4-5 damla veriyorum içeriğinde 1 damlası ne kadar d vitamini içerdiği yazıyor .

evet canım burun tıkanıklığı.. Bizde aynısını yapıyoruz benim minnağım artık burnuna elletmiyor elleyince bağırıyor

Günaydın kızlar.
Yahu benim kız hiç birşey yemek istemiyor kahvaltı vereceğim boğuluyor gibi sesler çıkartıyor :/
Ağzını açıp zorla yediriyorum resmen.
Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum.

Kızlar aranızda yastık kullanan var mı?Biz bu aya kadar kullanmadık ama okuduğum bazı forumlarda burun tıkanıklığına yastık kullanmanın iyi geldiğini okudum.Daha rahat nefes alıyormuş.Bir de bizim kızın yastıkla yatınca kafası hemen terliyor araştırdığım kadarıyla işbir'in terletmeyen bebek yastığı varmış acaba alsam mı diyorum?Var mı bu konuda yardım edebilecek annelerimiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…