- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
sökenin tam buğday unu güzel...drumuz artırdı hem kış geldi hem diş çıkarma dönemini rahat atlatsın diye on damla ver dedi...bana fazla geldi ben bazen 5 bazen 7 felan veriyorum..polivit verdi bize bide kilo alımı çok yavaşladı diyee..dört aylıkken 7 500 olan oğlan 7 aydayın 8250 ..vitamini verdiğimde dviti dahada az veriyorum onun içindede var diye..ki ek gıdalara geçtik güzelde yediği halde lamıştı..on gündürde doğru dürüst yemiyo..Gunaydin canlar
bebek biskuvisi yapan veya muhallebisinde un kullanan arkadaslar hangi marka aliyorsunuz?
d vitamini damlasini 3 damla veriyorum ben siz 5-10 damladan bahsetmissiniz neden?
bizim tıkanıklığımız allerjikti allerji şurubuyla geçti çok şükür...okaliptus yağı deneyebilirsin..kaynamış suya damlatım odadya koy nefes açıyo biraz..bide bi arkadaş yakasına yastığına damlatılan bi damla söylemişti...gidp alamadım ama işe yarar bence..Günaydın kızlar
Okuduğum kadarıyla çoğumuzun genel sorunu burun tıkanıklığı.Biz de çok muzdaripiz şuaralar.Grip falan değil ama sabaha doğru burnu tıkanıyor ve rahatsız oluyor mızıldanıyor.Buhar makinası da aldım ama şuana kadar pek bir faydasını göremedim gerçi hemen etkisi olmaz diye okudum bir kaç yerde ama bilemiyorum artık.Siz neler yapıyorsunuz tıkanıklık için valla sabahları burnunu çekmek tam işkence oldu cimcimeye kıyamıyorum da düşünsenize bizim burnumuza birisi serum damlatıp aletle çekse hoşumuza gider mi?Kış gelsin diyordum ama yok anacım yaz en güzeliymiş şimdi de yaz gelsin diye söylenmeye başlıcam
Çok sağol tatlım cevaplar için.
Evet çoğu arkadaş yok bir kısmı zaten doğumdan sonra da girmemişti.
Umarım kendileri ve bebekleri iyidir.
lıstede bızde yokuz ben zaten cok takıp edemiyorum calıstıgım için ... herkese merhabaaa nasılsınız ınsallhh herkes ıyıdır
kızımın bugün 7 aylık kontrolü vardı. resmen 100 gr almışdoktor tartmadan önce en az 300 gr almalı demişti. sonra kızımın hareketlerini görünce bu fazlasıyla hareketli falan dedi. ama benim canım sıkıldı açıkçası 7800 gr. 72 boy.
öğlenleri sebze akşam çeyrek meyve yatmadan önce bazen yoğurt verdiğimi söyledim ama bazen düzensileşiyor tabi tek başıma olunca zor oluyor bazen. miktarları arttır dedi. kıyma ve ekmek koy bazen dedi. cici bebe ekle dedi ama herkes cici bebeye karşıyken doktorun ver demesi kafamı karıştırdı. anne sütü devam ama artık normal yemeklere alışması lazım dedi. kızım sürekli emiyor bazen üç kere çekşyor ama meme istiyor sürekli. yemek yese bile biraz emmek istiyor. kan damlasını sordu tekrar vermiyorum dedim hemen can noktadan vurdu gelişimi kilo alımı için gerekli 10 damla ver dedi. sanırım artık vericemistemesemde..
off çok uzun oldu.
Herkese merhaba.sizi hep okuyorum ama fazla katılamıyorum aranıza.iki çocuk olunca işler hiç bitmiyo.herkes iyidir umarım.benim kızımın dişleri dahaıkmadı ama sıkıntısını çekiyoruz.4aya kadar çok güzel uyuyan kızım şimdi kaç defa kalkıyo bilmiyorum.iniaşşah diş çıkınca biter.bira kilo alma probleminiz var.aylık 100-200 gr anca alıyo.sabah kahvaltısını çözemedik henüz.karışım vermel istemedim oda sevmedi zaten.öğlenleri bir gün sebze bir gün tarhana bir gün öercimek şellinde yapıyorum.içine bebek eköeği katıyorum.ama miltar olarak bir çay bardaği plmuyo.sizinliler ne kasar yiyo.arada meyve ve Akiamda genelde mıhallebi yada irmikli yoğurt ve hala zprlada olsa emiyo.kızlar sizler neler veriyosunuz ne kadar veriyosunuz merak ediyorum.bebe bisküvisi hipp aldım organik diye ama ondada şeker yaIyo.kendim yapıcam onuda.çok hareketlide değil.şiödilik sürğnüyo ve yuvarlanarak heryeri dolaşıyo.daha destekai tam oyurmuyo.sizinkiler taklitw başladı mı bu arada.gel gel bay bay falan yapıyolar mı.benim kızım 10nisan doğımlu bu arada.çok uUn yazsım kusura bakmayın.hazır uyumuşken dedim :)
benim kızım düzeni bu şekilde perşembe doktora gidicez çorba ilave olacak 1 biberon mamadan eksilicek myhtemelen 1 deki olur diye tahmin ediyorum.150cc mama yediremiyorum çok geliyor o yüzde3n 7 öğüne devam sizde mama veren anneler özellikler bu şekildemi daha mı çok mama alıyor bebişiniz.
6:45 120 CC MAMA
9:30 KAHVALTI 2 BİSKÜVİ+1,5 KAŞIK MAMA+1 Ç.K PEKMEZ+1 TAM YUMURTA SARISI+TUZU ALINMIŞ PEYNİR + 1 CEVİZ YADA 3-4 ADET BADEM +SU
10:45 MEYVE
12:30 YOĞURT MAYALAMA ( 120 CC MAMA 4 KAŞIK+1 Ç.K YOĞURT ÇIPR SAR)
13:00 120 CC MAMA 4 KAŞIK
16:00 YOĞURT
18:30 120 CC MAMA 4 KAŞIK
21:30 135 CC MAMA
02:00 135 CC MAMA
Merhaba Kızlar, ben de uzun bir süredir forumda yoktum.Telefonumdan da hata veriyor açamıyordum.
Herkes iyidir umarımmm.
oğlum beni duymuş sanırım canım az önce evin bir ucundan diğer ucuna yuvarlanarak gitmiş hatta az kalsın tv sehpasına kafasını vvuracakmış. babasına söyledim tvyi duvara monte ettirelim diye. yürüteçi erkek bebeklere önermiyorlar ama kararsızım bende
kızlar 17 ay sonra adet oldum ilk defa ve ilk defa ağrısız oldum sezeryan ın etki etmeyeceğini söylemişlerdi ama etmiş :)
Gunaydin hanimlar:)
Altinci ay atagina girdik sanirim cunku benim bidik bayagi atarli... Daha gecen hafta deliksiz uyuyor diye sevinc cigliklari atarken iki gecedir 4-5 kez uyaniyor, dun gece emzirdikten sonra besigine koyarken uykuda ihihihiii diye mizmizlandi ben de ikiden sonra yanima aldim yaka bagir acik takildik sabaha kadar...bi sagina yat bi soluna yat derken babanin da uykusunu hallettik, zaten cimbom da 4 tane yedi...maaile efkarliyiz anlayacaginiz...
Bebek olmak zor, anne olmak zor, cimcomlu olmaksa cok daha zor azizim
Ben haala regl olmadim. Hamile kalsam anlamam bile :/
bende hiç ağrısız oluyorum çok güzel bişeymiş
canım bildiğim kadarıyla içindeki d vitamini her damlanın damlasında farklı ben acd3 kullandım ilk 3 ay 10 damla idi şimdi monovit 4-5 damla veriyorum içeriğinde 1 damlası ne kadar d vitamini içerdiği yazıyor .Gunaydin canlar
bebek biskuvisi yapan veya muhallebisinde un kullanan arkadaslar hangi marka aliyorsunuz?
d vitamini damlasini 3 damla veriyorum ben siz 5-10 damladan bahsetmissiniz neden?
Gunaydin canlar
Günaydın kızlar
Okuduğum kadarıyla çoğumuzun genel sorunu burun tıkanıklığı.Biz de çok muzdaripiz şuaralar.Grip falan değil ama sabaha doğru burnu tıkanıyor ve rahatsız oluyor mızıldanıyor.Buhar makinası da aldım ama şuana kadar pek bir faydasını göremedim gerçi hemen etkisi olmaz diye okudum bir kaç yerde ama bilemiyorum artık.Siz neler yapıyorsunuz tıkanıklık için valla sabahları burnunu çekmek tam işkence oldu cimcimeye kıyamıyorum da düşünsenize bizim burnumuza birisi serum damlatıp aletle çekse hoşumuza gider mi?Kış gelsin diyordum ama yok anacım yaz en güzeliymiş şimdi de yaz gelsin diye söylenmeye başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?