ayyy gecer inşallah canım bn cok cektim bu ağrıdan 2 gün hastanelik olurdum herkes tek cozumun normal doğum olduğunu söylüyor du ama demekki çok da ilgisi yok sen yinede ayağınla belini sıcak tut birde ısı bantları var camasıra yapıstırıyorsun o da iyi geliyor yan etkiside yokben vitamin olarak trio-acde3 kan damlası ise ferrum kullanıyorum 7 damla
annen gelmiş gözün aydın canım
yürüteç erkek bebekler için önermiyoruz dedi bizim doktor canım
gözün aydın darısı başımıza
bisküviyi kendin de yapabilirsin canım ya da hero baby daha az katkılıymış onu kullanabilirsin
ben normal doğum yaptım ama doğumdan sonra hem kanamam hem de ağrım arttı aynı ilk adet olduğum gibi çok oluyorum ve sancılı
Haklısın canım ama aç kalıyor diye üzülüyorum.
Önüne koyuyorum gün içinde 1 ve ya 2 kaşık yiyor anca.
Zorla yedirmeyeyim madem yiyeceği varsa yer artık.
ayyy gecer inşallah canım bn cok cektim bu ağrıdan 2 gün hastanelik olurdum herkes tek cozumun normal doğum olduğunu söylüyor du ama demekki çok da ilgisi yok sen yinede ayağınla belini sıcak tut birde ısı bantları var camasıra yapıstırıyorsun o da iyi geliyor yan etkiside yok
yok canım kist oluşuyordu 2 senede bir o başlattı ağrıyı ama kist yok olduğunda da geçmiyordu ağrılar evlenince gecer dediler yine geçmemiştiBenimki de ayni canim. Sen hic zorlama. Cani isterse yer o gulum. Bizim de bir gunumuz digerini tutmuyor. Dedigin gibi cok da hareketliler. Kilo vermedikten sonra sorun yok. Masallah fistigina.
Miyomdan da kaynaklaniyor olabilir. Benim de cok agrili olurdu. Miyom varmis, onu aldilar. Cok rahatim simdi.
Bundan bir kaç hafta önce iyi yiyordu.
Yumarta sarısını vermeyi kestim çünkü alerji yaptı.
Ben aslında 1 ay önce başladım yoğurt püre vs iyi yiyordu.
Şimdi yememeye başladı. Acele etmeyeyim o halde.
Maşallah senin küçük tosuna canım.
Benim kızım 8 kilo bu ay sadece 100 gr almış.
Mama sadece doğduktan sonra 3 gün verdim bu zamana kadar hep emdi.
Sütüm de azaldı ve yetmiyor ona farkındayım.
Devam sütü aldım bu kaçtır aldığım gibi duruyor hepsi çöpe gitti.
Çok da hareketli bir durmuyor yerinde.
Bilmiyorum ne yapacağım.
Maşallah ya.
Benim kız hiç yemiyor bu ay sadece 100 ggr almış.
Ben sadece emzirmenin dışında çay bardağı kadar pure verebiliyorum başka türlü yemiyor bir kaç gündür önüne koyuyorum döke saça az da öyle yiyor.
Yavrum gerçekten aç kalıyormuş senin öğünleri görünce anladım.
Benim tempo baya yoğun kızlar.oğluşum beş yaşında ve onunla yemeği uykusu doşında hiç ilgilenemiyorum.allahtan okuşa gidiyor.sitresten ona bağırıyorum sürwkli.sanki o koca adam çok şey bekliyorum kuzumdan.sonrada sürekli yetememe duygusu.ama çok mutluyum onlarla.bin şükür rabbime.yalnız çok zor oluyo sadece.eşimde yoğun çalışıyo.bugünlerde geçer ama gün boyu aklımdan çıkmıyo oğluşum.bu kadar uğraşıyoruz inşallah hayırlı evlat olurlar.sizin bebişler kendileri de yemeye başlamış maşallah :) benimde oğluşum 9aylıkken rahat çatal kullanıyodu ama kızımla henü ilgilenemedim.bundan sonra daha ilgili olucam inşallah :) herkese ii geceler
bende kan damlasını vermiyorum ama kilomuz iyi gidiyor sende üzülme toparlanacaktır canım sağlık ocağında 7.ay kontrolü yokmuş 8.ayda var bende ozaman gittiğimizde tekrar kan testi isteyeceğim iyi çıkarsa vermem ama kanı az olursa veririm kan ilacını ama dvit veriyorum nedense onu vermek istemiyorum.
Kızlar aranızda yastık kullanan var mı?Biz bu aya kadar kullanmadık ama okuduğum bazı forumlarda burun tıkanıklığına yastık kullanmanın iyi geldiğini okudum.Daha rahat nefes alıyormuş.Bir de bizim kızın yastıkla yatınca kafası hemen terliyor araştırdığım kadarıyla işbir'in terletmeyen bebek yastığı varmış acaba alsam mı diyorum?Var mı bu konuda yardım edebilecek annelerimiz:)
Merhaba kızlar
Okuyorum arada ama çok birikti,hepsini okuyamadım,inşallah herkes iyidir.
Biz iyiyiz.çok az almış bu ay da,150 gr,her gittiğimizde sağlık ocağındaki kadın abuk laflar ediyo,geçenkinde kasılıp kalıyo bu çocuk diye laf etmişti,hareketli mi dedi,çocuk sakin yatıyo diye kasıntı buldu,şimdi de az kg almış beğenmedim dedi.bende seni beğenmiyorum da diycektim neyse
Allah'tan evhamlı falan biri değilim,kadın insanın psikolojisini bozar yoksa.
Kızım sağlıklı şükür,aç olsa ne uyur,ne sakin durur,demek ki tok,keyfi yerindeki oynuyor da oyuncaklarıyla,grama takılmıyorum valla ben,emiyor,katı gıda da yiyor şükür,her bebek tombul olmak zorunda değilki.
Büyüdüler bile,iyi olsunlar da,onu yemedi,az kg aldı vs boşş.yeteri kadar yiyorlar.
Onun dışında bakıcı 10 gün sonra başlıycak,1 ay beraberiz evde,yavaş yavaş öğretirim düzenimizi,kamera da aldık,işteyken de özlerim kuzumu,ağlar ağlar izlerim artık
Bu arada pilsan angel oyun alanı aldım kızıma bugün,içine yatıcak,orda oynıycak.inşallah sever,koltuğa sığmıyor artık,düşücek mi diye de aklım kalmasın dedim.
Merhaba kızlar
Okuyorum arada ama çok birikti,hepsini okuyamadım,inşallah herkes iyidir.
Biz iyiyiz.çok az almış bu ay da,150 gr,her gittiğimizde sağlık ocağındaki kadın abuk laflar ediyo,geçenkinde kasılıp kalıyo bu çocuk diye laf etmişti,hareketli mi dedi,çocuk sakin yatıyo diye kasıntı buldu,şimdi de az kg almış beğenmedim dedi.bende seni beğenmiyorum da diycektim neyse
Allah'tan evhamlı falan biri değilim,kadın insanın psikolojisini bozar yoksa.
Kızım sağlıklı şükür,aç olsa ne uyur,ne sakin durur,demek ki tok,keyfi yerindeki oynuyor da oyuncaklarıyla,grama takılmıyorum valla ben,emiyor,katı gıda da yiyor şükür,her bebek tombul olmak zorunda değilki.
Büyüdüler bile,iyi olsunlar da,onu yemedi,az kg aldı vs boşş.yeteri kadar yiyorlar.
Onun dışında bakıcı 10 gün sonra başlıycak,1 ay beraberiz evde,yavaş yavaş öğretirim düzenimizi,kamera da aldık,işteyken de özlerim kuzumu,ağlar ağlar izlerim artık
Bu arada pilsan angel oyun alanı aldım kızıma bugün,içine yatıcak,orda oynıycak.inşallah sever,koltuğa sığmıyor artık,düşücek mi diye de aklım kalmasın dedim.
HIRSIZI hayirli olsun guzelim topicce sevindik
A aktar83 cnm senin bebegin hem boylu hem kg li ne obezi sonucta anne sutu ile aldi kgleri zaraei tok faydasi var zaten buaydan sonra kg alimi azalicak
Regl olan anneler biz olmayanlar napsin birgun buraya hamileymisim hemde 3 aylik yazmayalimda benim reglden haber yok ne gelen var ne giden hala
Yurutecten bahsedilmis tavsiye edilmiyor benim ablamin kiza almistik biniyorsu baktik siralarkende kendini yurutecteki gibi ittirip one atiyor biraktik ben bindiriyorum oglani napiyim gunde 10/15 dk kadar .yoksa wcye nasil giderim ki emekliyor banyonun esigine tirmaniyor yanima geliyp wcye baska cozum bulamadim yalniz basina zaten birakamiyorum zor durumda kurtarici oluyor
Geçmiş olsun canımSağol canım biraz daha iyi doktora gittim ilaç ve egzersiz verdi bel kasların zayıflamş hamilelikten dedi mekanik ağrı dedi bide sezeryan mı karnın gitmemiş egzersiz yap dedibnde yapacam diye sakatlandım zaten dedim sıkıntı yokmus yanı ama ilaçları içiyorum süre gecer yazıyo sadece krem suruyorum
aynen canım benim oğlanda iyi hemde çok iyi yiyodu.şimdi yok az az yiyo..ben abilerinde hiç ağız kilitleme görmedim..bunda görünce panikledim..bide az kilo alınca sıfır morall..ama bizimkinde keşfettiğim kendi yerse yiyo snowy nin yaptıgı gibi....dün fırında kofte patates yapmışBundan bir kaç hafta önce iyi yiyordu.
Yumarta sarısını vermeyi kestim çünkü alerji yaptı.
Ben aslında 1 ay önce başladım yoğurt püre vs iyi yiyordu.
Şimdi yememeye başladı. Acele etmeyeyim o halde.
benim oğlan 3aylıkken 6800düdortte 7 bucuk..bi tanıdıgın kızı bizimle aynı benim oğlan 7 kiloyken o beş 600dü..ne oldu bizimki almadı..o buay 1 kilo almış biz 200 grm..o 8 kilo biz 8250 dengeliyo bi şekilde bebekler sanırımbizim kızda 100 gr almış canım ama sanırım bazı bebekler bu kadar alıyor diye kendimizi avutalım :)
senin miniğin en azından fazla yiyemediğinden az geliyor kilo alımı peki ben nabayım ne kadar versem yiyor ben yedirmiyorum yeter artık diye.. ama çok hareketli kucakta bile havada yürüyor :)
bende sütüm yetmiyor sandm çünkü hep memede bizimde çok şey çöpe gitti ama dün farkettim en az iki-üç saat bekleyince bile doluyor göğüsüm. çünkü dolmasına fırsat vermiyordu bazen
hoşgeldin canım. maşallah yavrularına. eminim yeterince ilgi gösteriyorsundur ama annelere hep az gelir:)
evet canım sende vermiyordun. bende kan testi isteyeceğim. bizim neyimiz eksik :):):)
bizde yastık kullanmıyoruz canım. daha rahat nefes alacaksa neden olmasın ama hiç araştırmadım
dün doktorda bizim canımızı sıkmıştı senin yazını gülerek okudum :):)
aldığın oyun alanına baktım şimdi netten güle güle kullanın.
bende aynı şekilde 15 gündür sürekli ağlıyordu gece dişinin ucu göründü hala devam ama sabah 7.30 işte olmam gerekli çok zor oluyor birde dikkat isteyen bir iş yapıyorum zorluyor beni.bıde ıkı tane dışımız ucunu gösterdi gece sureklıı uyanıyor mızmız ben o uykusuzlukla işe gıdıyorum pertt oluyorumm
kızlar benım oğlum 8 kılo cıkmıstı 6ay bır haftalıkken boyuda 66cm demıstı normal dedıler ama kan damlasını almıyor demırıde duzenlı vermemıstım onları kullan dedı hemsırede sebze hıc sevmıyor benım oğlum yüzümüze tukuruyor ben gun boyu ısteyım ogleyın yemeğe gıdıyorum 3,30dada sut ıznım ısten çıkıyorum sureklı emıyor kahvaltıda az az yıyor kaymak paynır zeytın yumurta sarısı cıcıbebe yaptım onu ıslatıyorum bazen suyla bazen sütle kayınvaldem yedırıyor ama yaslı kayınvaldem bız esımle zor yedırıyuz bazı seylerı oda yedıgını yedırıyor uğraşmıyor bızım gıbıogleyınde emzırıyorum aralarda meyve yoğurt falan verıyor sebze yedıremıyoruz çorbaları hıc sevmıyor ağzına yoğurt sokuyoruz kandırıp sebze çorbası falan verıyoruz:) bıde ben bazen cok gergın oluyorum off oğlum yapmasan falan dıye sesımı yukseltıyorum sonrada uzuluyorum sız sureklı sakınmışınız aceba
benim oğlan 3aylıkken 6800düdortte 7 bucuk..bi tanıdıgın kızı bizimle aynı benim oğlan 7 kiloyken o beş 600dü..ne oldu bizimki almadı..o buay 1 kilo almış biz 200 grm..o 8 kilo biz 8250 dengeliyo bi şekilde bebekler sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?