2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ayyy gecer inşallah canım bn cok cektim bu ağrıdan 2 gün hastanelik olurdum herkes tek cozumun normal doğum olduğunu söylüyor du ama demekki çok da ilgisi yok sen yinede ayağınla belini sıcak tut birde ısı bantları var camasıra yapıstırıyorsun o da iyi geliyor yan etkiside yok

Haklısın canım ama aç kalıyor diye üzülüyorum.
Önüne koyuyorum gün içinde 1 ve ya 2 kaşık yiyor anca.
Zorla yedirmeyeyim madem yiyeceği varsa yer artık.

Benimki de ayni canim. Sen hic zorlama. Cani isterse yer o gulum. Bizim de bir gunumuz digerini tutmuyor. Dedigin gibi cok da hareketliler. Kilo vermedikten sonra sorun yok. Masallah fistigina.

Miyomdan da kaynaklaniyor olabilir. Benim de cok agrili olurdu. Miyom varmis, onu aldilar. Cok rahatim simdi.

yok canım kist oluşuyordu 2 senede bir o başlattı ağrıyı ama kist yok olduğunda da geçmiyordu ağrılar evlenince gecer dediler yine geçmemişti

Merhaba kızlar

Okuyorum arada ama çok birikti,hepsini okuyamadım,inşallah herkes iyidir.
Biz iyiyiz.çok az almış bu ay da,150 gr,her gittiğimizde sağlık ocağındaki kadın abuk laflar ediyo,geçenkinde kasılıp kalıyo bu çocuk diye laf etmişti,hareketli mi dedi,çocuk sakin yatıyo diye kasıntı buldu,şimdi de az kg almış beğenmedim dedi.bende seni beğenmiyorum da diycektim neyse
Allah'tan evhamlı falan biri değilim,kadın insanın psikolojisini bozar yoksa.
Kızım sağlıklı şükür,aç olsa ne uyur,ne sakin durur,demek ki tok,keyfi yerindeki oynuyor da oyuncaklarıyla,grama takılmıyorum valla ben,emiyor,katı gıda da yiyor şükür,her bebek tombul olmak zorunda değilki.
Büyüdüler bile,iyi olsunlar da,onu yemedi,az kg aldı vs boşş.yeteri kadar yiyorlar.
Onun dışında bakıcı 10 gün sonra başlıycak,1 ay beraberiz evde,yavaş yavaş öğretirim düzenimizi,kamera da aldık,işteyken de özlerim kuzumu,ağlar ağlar izlerim artık

Bu arada pilsan angel oyun alanı aldım kızıma bugün,içine yatıcak,orda oynıycak.inşallah sever,koltuğa sığmıyor artık,düşücek mi diye de aklım kalmasın dedim.

HIRSIZI hayirli olsun guzelim topicce sevindik
A aktar83 cnm senin bebegin hem boylu hem kg li ne obezi sonucta anne sutu ile aldi kgleri zaraei tok faydasi var zaten buaydan sonra kg alimi azalicak
Regl olan anneler biz olmayanlar napsin birgun buraya hamileymisim hemde 3 aylik yazmayalimda benim reglden haber yok ne gelen var ne giden hala

bizim kızda 100 gr almış canım ama sanırım bazı bebekler bu kadar alıyor diye kendimizi avutalım :)
senin miniğin en azından fazla yiyemediğinden az geliyor kilo alımı peki ben nabayım ne kadar versem yiyor ben yedirmiyorum yeter artık diye.. ama çok hareketli kucakta bile havada yürüyor :)
bende sütüm yetmiyor sandm çünkü hep memede bizimde çok şey çöpe gitti ama dün farkettim en az iki-üç saat bekleyince bile doluyor göğüsüm. çünkü dolmasına fırsat vermiyordu bazen

hoşgeldin canım. maşallah yavrularına. eminim yeterince ilgi gösteriyorsundur ama annelere hep az gelir:)

evet canım sende vermiyordun. bende kan testi isteyeceğim. bizim neyimiz eksik :):):)

bizde yastık kullanmıyoruz canım. daha rahat nefes alacaksa neden olmasın ama hiç araştırmadım

dün doktorda bizim canımızı sıkmıştı senin yazını gülerek okudum :):)
aldığın oyun alanına baktım şimdi netten güle güle kullanın.

Yurutecten bahsedilmis tavsiye edilmiyor benim ablamin kiza almistik biniyorsu baktik siralarkende kendini yurutecteki gibi ittirip one atiyor biraktik ben bindiriyorum oglani napiyim gunde 10/15 dk kadar .yoksa wcye nasil giderim ki emekliyor banyonun esigine tirmaniyor yanima geliyp wcye baska cozum bulamadim yalniz basina zaten birakamiyorum zor durumda kurtarici oluyor

maşallah bebişine canım

evet canım ya benimki tam anne sütü içmedi ya mama da yiyor hareketlendi zaten maşallah 7.ayda kontrol yokmuş 8.ayda Aralıkta kontrol var bakalım o zaman ne olacak

iyiyiz şükür diyelim tel.den çok zor oluyo kızlar alıntı yapmak.diş çıkarmaya çalışıyor iştahı az uykusu bölük uykusuz.bu ay 600gram almış ama emmiyor da nasıl almış emmiyor diye sütüm de azalıyor.iş ev yetisemiyorum okumaya bile vakit yok

evet canım bende tavsiye edşlmiyor diye biliyorum hatta burda da konuştuk ama başka türlü baş edilmiyor zaten bende fazla tutmayıp alıyorum

merhaba kızlar hasta olanlar sağlığına kavuşmuştur inşallah ...
snowycim annen gelmiş gözün aydın..
esmercim biraz sabırla yer her şeyi bebeğin bir de canım sen bed. eğt.öğretmenisin değil mi neden kpss ye hazırlanmıyorsun idil daha küçükken bence tam zamanı üstelik aklını sorunlarla değil sorularla meşgul edersin kimseye akıl vermek hattime değil ama ben olsam kesinlikle atanmak için var gücümle çalışırdım..
simca12 hoş geldin canım konuşanlar hep oluyor olacakta dediğin gibi biz görünene bakalım:)

Geçmiş olsun canım

aynen canım benim oğlanda iyi hemde çok iyi yiyodu.şimdi yok az az yiyo..ben abilerinde hiç ağız kilitleme görmedim..bunda görünce panikledim..bide az kilo alınca sıfır morall..ama bizimkinde keşfettiğim kendi yerse yiyo snowy nin yaptıgı gibi....dün fırında kofte patates yapmış

benim oğlan 3aylıkken 6800düdortte 7 bucuk..bi tanıdıgın kızı bizimle aynı benim oğlan 7 kiloyken o beş 600dü..ne oldu bizimki almadı..o buay 1 kilo almış biz 200 grm..o 8 kilo biz 8250 dengeliyo bi şekilde bebekler sanırım

kızlar benım oğlum 8 kılo cıkmıstı 6ay bır haftalıkken boyuda 66cm demıstı normal dedıler ama kan damlasını almıyor demırıde duzenlı vermemıstım onları kullan dedı hemsırede sebze hıc sevmıyor benım oğlum yüzümüze tukuruyor ben gun boyu ısteyım ogleyın yemeğe gıdıyorum 3,30dada sut ıznım ısten çıkıyorum sureklı emıyor kahvaltıda az az yıyor kaymak paynır zeytın yumurta sarısı cıcıbebe yaptım onu ıslatıyorum bazen suyla bazen sütle kayınvaldem yedırıyor ama yaslı kayınvaldem bız esımle zor yedırıyuz bazı seylerı oda yedıgını yedırıyor uğraşmıyor bızım gıbıogleyınde emzırıyorum aralarda meyve yoğurt falan verıyor sebze yedıremıyoruz çorbaları hıc sevmıyor ağzına yoğurt sokuyoruz kandırıp sebze çorbası falan verıyoruz:) bıde ben bazen cok gergın oluyorum off oğlum yapmasan falan dıye sesımı yukseltıyorum sonrada uzuluyorum sız sureklı sakınmışınız aceba

bıde ıkı tane dışımız ucunu gösterdi gece sureklıı uyanıyor mızmız ben o uykusuzlukla işe gıdıyorum pertt oluyorumm

bıde ıkı tane dışımız ucunu gösterdi gece sureklıı uyanıyor mızmız ben o uykusuzlukla işe gıdıyorum pertt oluyorumm
bende aynı şekilde 15 gündür sürekli ağlıyordu gece dişinin ucu göründü hala devam ama sabah 7.30 işte olmam gerekli çok zor oluyor birde dikkat isteyen bir iş yapıyorum zorluyor beni.

burda yazılanları okudukça her çocuk aynı olmadığını anlıyoruz canım. elbette yoğun oluyorsundur çalıştığın için her zaman sakin olamazsın.. ben hiç sesimi yükseltmedim ama bir gece sürekli uyandığı sıralar yataktan alırken sert davrandım sanırım birden kaldırdım çok ağlamıştı.. kendime kızdım hep ama uyku sersemliği.. kimbilir daha neler yaşayacağız.. kızmak sevmek üzülmek vs.. annelik işte..

ilk dört ay kilo alımı süperdi sonra bebek dünyada hareket etmek varmış diye yürüdü gitti.. diyorum ya havada yürüyor hep yere basınca napıcam bilmiyorum :) dışarı çıkınca gözler üzerinde hep hareketliliğinden dolayı durup etrafı seyrederken heycandan hem ayaklar çevriliyor hemde havada kulaç atıyor.. yine maşallah diyeyim Allah sağlık versin tüm yavrularımıza.. ama işte insanlar zayıf mı bu yemiyo musun diye soruyorlar çocuğa (kızım sana söylüyorum muabbeti) .. boyu var kilo göstermiyor diyorum. eşimde çok zayıftı cins batmayacak derle burda:) aynen öyle ona çekmiş. yakıyor yediklerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…