2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok geçmiş olsun canım aşı yapılmamısmıydı rota virüsü? yedir canım kilo aldıracak seyler yedir zeytınyag tereyağ ceviz, kaybettiği kiloları toplasın zaten nazlı nazlı kilo alıyordu elacık ,rabbim bi daha göstermesin hastalığını.

Umarım siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.

Sen bizden tecrübelisin. Ne zaman daha cok vakit ayırabilecegiz kendimize? Cok bebek odaklı ve tek düze oldu hayatlarımız
Çok güldüm bu yazdığına çünkü az önce kızı yıkadım uyuttum aynı sey aklıma geldi yıkarken tecrubelı annelere sorayım uyuyunca ne zaman bi hayatımız olabilecek ne zaman kendimizide düşünmeye vakit ayırmaya başlayacaz diye bende soruyorum lütfen ilk tecrübelerinizi paylasın kızlar. anneme soruyorum ben ama moralimi bozuyo okula başlayınca diyo

Sağol canım. Allah hepiniz den razi olsun.rota aşısını yaptırmamistik. Doktor yinede dirayetli bir çocuk dedi. Yinede iyi atlattı dedi.az az başladık bakalım yiyebildigi kadar veriyorum yiyecek.minnacikti zaten iyice ufacık kaldı yavrum. Allah daha büyük dert vermesin

Geçmiş olsun canım yanında biri olması çok iyi olmuş snowyy nin dediği gibi kesin arkasından ya yeni bişey yapmaya başlar yada diştir iki diş çıktı aynı sey oldu 3 gündür rahatlamıstık bugun yıne başladı huysuzluğa sanırım bütün dişler çıkana kadar çekecez

ben 3 kere yaptım uyku eğitimi tam oldu derken atak dönemi bozuldu ek gıdaya geçtik kabızlık oldu bozuldu diş oldu bozuldu daha da yapmam biraz büyüyene kadar sallıyorum uyuyo napıyım diş patlayınca sıkıntısı hemen geçmiyor canım ağrısı vardır belki bizim patladıktan sonraki gün ve gece daha sıkıntılı geçmişti

Kuru diri derler bizim orda ela öyle olacak galiba hem fit hem sağlam. canını sıkma hemen toparlar o sütle çok kilo almayan bebekler genelde ek gıdaya başlayınca toparlıyor tam öğün olarak yemeğe başlayınca kocaman olur annesi kucağına sığmaz

Cok gecmiş olsun canım. Şükür ki atlattı. Yarasın yedikleri kendini biran önce toparlasın inşallah.

Senin annen yine insaflıymış. Benim anam hayatta oldugun müddetce böyle gider diyor

cnm kizina,evine,yemegine. .. nasil yetisiyorsun bu durumda?
oglum bana birsey yaptirmiyor da senden fikir alayim

canım büyük kızım yarım gün ana sınıfına gidiyor öğlenci, genelde öğlene kadar bir şey yapamıyorum o okula gittikten sonra küçük kızım uyuyunca etrafı topluyorum, ikinci uyuduğunda , toz al yerleri sil wc yık falan ama uzun uymuyor günde 3 kez yarım saat uyuyor allahtan evim küçük çabuk topluyorum, öyle detaylı silme süpürme işini gelende hafta sonu eşim evdeyken yapıyorum o kızlara bakıyor ben iş yapıyorum yada kızlar uyuduysa oda yardım ediyor, yemek işini ya akşam yapıyorum mesela akşam yemeğini yiyoruz ya ondan sonra ben ertesi günü yemeğini yapıyorum yada kızlar uyuduktan sonra, bazende sabah yapıyorum, ama bu ara bende zorlanıyorum çünkü ufaklık çok mızırdanıyor diş yüzünden sanırım bide hasta ve çok hareketli, bu gün 3 defa düştü kanepeye tutunup kalkıyor sonra unutuyor, ellerini bir bırakıyor pat yere

Umarım siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.

Sen bizden tecrübelisin. Ne zaman daha cok vakit ayırabilecegiz kendimize? Cok bebek odaklı ve tek düze oldu hayatlarımız
ya kızlar korkutmayayım ama 2 yaşına kadar zor, ondan sonra rahat yürüyüp konuşmada başlayınca insan biraz daha rahatlıyor,bide çocuklar konuşunca babayla olan bağ daha güçleniyor yani öncesinde ne kadar yardım etselerde bebekler daha çok anneye bağımlı, ama konuşunca erkekler daha çok anlıyorlar baba olduklarını sanırım, ben şimdi iyiyim işe başlayınca nasıl olacak bilmiyorum, muhtemelen 2. dönem işe başlıyacam bakıcı işi ne olacak kesin değil,

çok çok geçmiş olsun çok zor hastalık ama şükür atlatmış ufaklık, sen yinede çok yağlı şeyler verme ishali geçene kadar

Sen daha da insafliymissin canim. 2 yas iyiymis. 1 i gitti sayilir kaldi 1 yil

Sen daha da insafliymissin canim. 2 yas iyiymis. 1 i gitti sayilir kaldi 1 yil
canım ben zaten 3,5 yaştan sonrasını bilmiyorum herkes diyor çocuklar büyüdükçe dertte büyüyor, 2 yaşında zaman ayırmak dediysem öyle çok değil hani belki o oyun oynarken yanında biraz uzanmak babaya bırakıp spor yapmak, kuaförde biraz daha fazla zaman geçirmek gibi şeyler, bu arad zamanınız olursa mutlaka spor yapın insanı rahatlatıyor ben daha başlıyamadım gündüz uykuları biraz uzasa yapacam yarım saat yürüyüş falan

Gunaydin canlar, yeni hafta hepimize guzellikler getirsin. Kuzular buyusun, huysuzluklari gecsin

Saydiklarini zaten yapiyorum canim. Kendi kendine oynuyor bana bagimli degil. Sporumu da yapiyorum isimi de. Ben eski "ozgurlugumu" ozluyorum sanirim. O da annemin dedigi gibi bir daha ele gecmez. Evlenip giderse belki

Günaydın hepinize bizde hastalıkla boğuşuyoruz büyük kız okuldan bize taşıyor ailece bir türlü atlatamadik sanırım bu kış hep böyle geçecek küçüğe bulamaması için elimden geleni yapıyorum ama yinede yapıyor

Evde bir kisi hasta olunca herkese bulasir canim. Buyugun hasta olmasini engellemek lazim. Bagisikligi arttiran besinler yedir bol bol. Sogan sarmisagini eksik etme. Gecmis olsun.

Teşekkürler canım ilk 3 gün zordu ama şimdi iyi maşallah.gun geçtikçe düzeliyor.ocakta işe başlıcam şimdiden düzen oluşsun istedim
alissa iyi olur tabi kolayliklar tatlim

sen spor yaparken kerem ne yapiyor?

Tüm yazdıklarım silindi sonwycim ddikkat ediyorum anaokuluna gitmeden önce geçen kış bu kadar sık olmuyordu bir iki olurdu şimdi okula gittigindendir burnu akıntısı çok var kardeşine yanaşma ağzını kapat uyarmama rağmen gidip kardeşine yapışıyor

canım çok gemiş olsun aşı olacaktı ama olmamıştı galiba ela diye hatırlıyorum kıyamam çok geçmiş olsun en kısa sürede toparlansın kuzucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…