2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Valla tracy gelsin benimkine soz gecirsinde goreyim onun bilirkisiligini maalesf bizimkilerr ezber bozan bebekler

Kizlar oglumun boynunda kizarikliklar olustu,deterjana mi alerji oldu yoksa surtundu mu anlamadimkilosu hep onde acaba bu yuzden mi?kafamda deli sorular

Temastan tahriş olmuş gibi duruyor. Benimki mustela sampuan kullandıgım halde (ve haftada 1 kez kullanıyorum) örnegin kulak arkası gibi kurumaya meyilli bölgelerde kızarıklık yapıyor sonra da pul pul dökülüyor. Surekli nemlendiriyorum&sık banyo yaptırıyorum. Sen de nemlendir. Kremi dogru sec yalnız. Sebamed&mustela gibi alerjik ciltlere uygun bir krem sec. Bu arada masallah tosununa

erkencisiniz canım ne güzel iyi gezmeler diyecem ama korsanın arabaya kitlemiş seni

Uyudu 1 saat kadar. Uyanınca onu da alıp biz de girdik avm ye. Üst bas aldık ona. Hergün birkaç defa degişiyor. Yemek yerken üstüne basına döküyor. Sonra ev baktık biraz. Yok bu memlekette ev fiyatlarının düşecegi yok. Aman aman begenmeyip kiradan iyidir dedigimiz evler 220 civarı. İstediklerimiz 300 den baslıyor. Eli boş donduk

Cansiniz kizlarbugun butun camasirlarini duruladim bi ihtimal.snowycim sebamedin urunlerini kullaniyorum ,normalde her gun uyku rutini banyosu var .ama 3 gun dogal qaz olmadi sonrasi bu portre.bepantol surdum.zeytinyaginida denerim yarin.ya emekliyo(geri geri) bide oturuyor boynu hep asagida sebep -sonuc kisir dongu oldu

evet canım hele bide benimki gibi yerken püskürtüyorsa her yer ust bas benim onun sürekli değişiyor güle güle kullansın.300 nedir offf istanbulu bulmuş fiyatlar suriyeli akınından mı hep mi böyleydi? zor valla bu devirde ev köy sahibi olmak allah hepimize nasip etsin inşallah

İyi geceler kızlar

Yazamadım bayadır,hastalara çok geçmiş olsun

Biz de son durumlar şöyle: bakıcının işe başladığı gün,işten çıkartılacağımı kesin olarak öğrendim.bakıcıyla çok tutmuştu elektriğimiz,o da çok üzüldü,ben de.hemen ona iş aramaya başladık,şükür netten benim bulduğum yerde işe başladı,memnun,inşallah hep öyle olur.

Bir de uğraştırdılar,1 ay falan çalışsın demiş müdür,bakıcı da yok,çocuk oyuncağı mı bu dedim,dava etmiyceğimi ilet dedim insan kaynaklarına,yazılı kağıt alıcaz vs diyince halloldu.gözden çıkarılmışım,napıcam dedim,kahve mi içicem gidip.hiç benlik değil.

Ben önümüzdeki hafta içi ilişiğimi kesmek için imza atmaya gideceğim ofise,5 buçuk yılım var burda,sağolsunlar yine,hep huzurluydum,haklarımı da vericekler,daha ne istiyim.

Şoku yeni yeni atlatıyorum,kocam çok mutlu,ne güzel sen büyütüceksin kızımızı diyo,ben de öyle,Dila'ya bakıp inanamıyorum hala.hep yanında olucağıma,inşallah tabi.

Dila uyuyunca gece çıkıyorum köpüşümle yürüyüşe.sonra onu bırakıyorum,sitenin bahçesindeki Belediye'nin spor aletlerinde takılıyorum,müziğimi de açıp,o kadar iyi geliyor ki anlatamam.herkesin,özellikle annelerin kendiyle 10 dk bile olsa başbaşa kalmaları şart,düşüncelerimizin durması,dinlenmemiz için.mavişin eklediği link vardı ya,adrenal yorgunluk,onu okuyunca daha da emin oldum,bütün günümüz yoğun,kendimizi de dinlememiz,nefes almamız lazım,yürüyüş,müzik,ne olursa.

Amma yazmışım :)
Şimdilik öperiz kızımla

Aynı sorun bizdede vardı maalesef canımDr umuz rıchard Ferber in Kitabı'nı tavsiye etti bir haftadır uyku eğitimi veriyoruz.zor bir süreç ama sonucu güzel olacak inş:))tavsiye ederim

hayirli olsun aldiklariniz ins eviniz de gonlunuze gore olur
ayakkabi giydiriyor msn nasil birsey?ve otokoltugu aldin mi nasil?
dun adidas ve nike in ilk adimlarini tavsiye etmisti arkadaslar ama onlar da ortopedik degil

ne mutlu canım sana her işte bir hayır vardır lafı tam bu olsa gerek kızın cok sanslıymıs rabbim sansını daim etsin inşallah

bende o yöntemi deniyorum canım 2 hafta oldu aslında ilk 3 gün zordu uyması 50dk falan buldu, sonar süre gittikçe azaldı, hafta 5 gün yatağına koyduktan 5 dk sonra uymuştu sevinçten uçmuştum, sonra emeklemeye başladı yatağa koyunca emekleme pozisyonu alıyor şimdi bide ayağa kalkmaya başladı kenarla tutunup ayağa kalkıyor, neyse onuda şöyle böyle idare ediyorum, ama 3 gündür hasta düzen falan kalmadı ama gece 3 saat kucağımdaydı yatağa koyuyorum uyanıyor alıyorum uyuyor öyle sabah ettik ama az iyileşsin devam eğitimi, bide eşim uyuttu geçen gece o kadar anlattım o yine kucakta uyutmuş , biraz sabır göstersek olacak aslında
neyse canım senden değil eşinden olmuş sıkıntı yok çocuğa yazık ama otellerde annesi bakmıyor mu hiç haftasonları olsun almıyor mu?

canım çocuk zaten annede kalıyor baba 2 haftada bir hafta sonları alıyor, kaynım başka bir şehirde olduğu için , çocuğu alınca bizim eve geliyorlar, bu hafta doğum günüymüş, bizde bu gün gittik götürdük hediye aldık, hadi bize gidelim dedim, yok başka zaman diyor havuza girmişler akşam yine gireceklermiş, memnunlar yani otellerinden yarın anneside geleckmiş pasta keseceklermiş bende ısrar etmedim

aldıklarınızı güle güle kullanın, evler gerçekten çok pahalı sen nerde oturuyorsun canım, bide ha deyince alınmıyor ev iyi bakmak düşünmek lazım

canım özel sektör hep böyle bende potaya geliyordum ama yerime bakan beceremedi sürekli sorun izindeyken bile sürekli aradılar müdürüm iyiki geldin diyor .herşeyde vardır bir hayır haklarını vereceklerine çok sevindim genelde yıldırmaktır ilk sistemi özel sektörün.

Gunaydın canlar iyi pazarlar

Evet 3 katına cıktı fiyatlar. 3+1 e cok rahat 500bin lira istiyorlar.

hayirli olsun aldiklariniz ins eviniz de gonlunuze gore olur
ayakkabi giydiriyor msn nasil birsey?ve otokoltugu aldin mi nasil?
dun adidas ve nike in ilk adimlarini tavsiye etmisti arkadaslar ama onlar da ortopedik degil

Hazır patik giydiriyorum canım. Altı da yumuşak. Henüz ayakkabı almadım. Hawar önermişti sana sanırım. Ortopedik al markayı görüntüyü boşver.
Concord kullanıyoruz. Ama 13 kg a kadar o. Ebebek sitesine bir bak. Uzun sure kullanabilecegin bir ürün al canım.

Gaziantep canım. Cok pahalı evet. Bir reklam var ya "yatırım yapmakla hayatımı yasamak arasında seçim yapmak istemiyorum" diyor adam. İnsanları zorluyorlar secim yapmak için

Sen neredesin?

Selam kizlar.internet sorunum var giramerim siteye..neler yappti bebisler siz meraktayim.kizkardesim yanumda .biri hasta oluyo tam iyilesiyo oburu sikistim kaldim.alpte hala dis yok emekleme yok artik donmuyoda bagiriyo al diye dunden beride asiri husursuz yapisik.gecmis cook birikmis okumaya calisicam.umarim hepiniz iyisinizdir.

İyiyiz canım. Tam yeni birşey yapmanın arefesindedir canım, ondandır huzursuzlugu. Kardesin de yardımcı olmuş sana sagolsun. Zor 3 tane kuzu ile ugrasması.

aynen öyle insan ileride başını sokacak bir evi olsun istiyor ama o kadar parayıda nasıl ödiyecem diye kara kara düşünüyor, bir yandanda hayat akıp gidiyor bu günler geri gelmeycek, ben antalayda oturuyotum canım burda da evler çok pahalı oturulabilir bir ev 250-300 den başlıyor

bizim kız çok huzursuz ya dişi patladı ama yinede mız mız bütün gün ve gece kucakta sol kokulm çok ağrıyor valla

cnm kizina,evine,yemegine. .. nasil yetisiyorsun bu durumda?
oglum bana birsey yaptirmiyor da senden fikir alayim

Umarım siz de gönlünüze göre bir ev bulursunuz canım.

Sen bizden tecrübelisin. Ne zaman daha cok vakit ayırabilecegiz kendimize? Cok bebek odaklı ve tek düze oldu hayatlarımız

Kızlar hepinize Merhaba. Bebisler sizler hepiniz iyisinizdir insallah. Ela rota virüsü olmuş. İlaç tedavisi falan hastane ye git gel..şimdi iyi şükür atlattı gibi.cok kilo kaybetti.kakasi sulu ve yağlı. Sanki katı yağ diskiliyor gibi.kusmasi falan geçti. İştahı açıldı. Daha yeni başladık ek gidaya.hic esirgemiyorum tuzsuz yağsız ne varsa yediriyorum.kiz uyurken bailirsem kadar geçmişi okuycam. Hepinizi opuyorum

Supapatya geçmiş olsun canım. Doktor geçer demiş canını sıkma. Moralini bozma.

Hasta olan bebeklere acil şifalar olsun
Sünnet olacak minik erkeklerde hayırlısı atlattı lar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…