Evet canim gozukmuyor gecen gunlerde bende sormustum resimlerin mqci cizfi koymuslar online olunca o cizgi gorunuyorkimler çevrim içi gözükmüyor artık ya
ben de okyanus suyunu sıkıp yuzustu birakiyorum oglumu demek ki ben de yikiyormusum :)kayın vailidel uzak bir şehirde, onun oğlan bur da olunca bize geliyorlar, burda yazdıklarımı mı gördü ne
akşam kalmıyacaklarımış bizde yarın gündüz geleceklermiş otelde kalacaklarmış, ben gelin yemek yaptım otele niye para veriyorsunuz falan dedim, ama eşim hafta sonu planlarımız vardı ama önemli değil biz evde olmasakda siz gelin falan demiş , ona alındı sanırım, aman şimdi düşünemiyecem kapak benim başıma patlasın da
öyle canım o tombik kuzu pek öptürmüyordu kendini ama şimdi alıştı
ayağa iyi oturması için bileği kavraması önemli, eşim büyük kızımda pek önemsemedi aman ne o kadar para vereceğiz çocuğun üstüne başına falan dedi bizimki de düz taban çıktı iyimi, şimdi özel ayakkabı yaptırıyoruz, hatta yarın çıkarsak gidip ölçü aldıracağız,
burun yıkanmasına gelince ben fizyolojik serumu 2-3 damla damlatıyordum, dr dedi yarısını bir deliğe diğer yarısını bir deliğe sık, hatta eczaneden küçük boy izotonik su alın şırıngayla çekin burnuna verin dedi, bize gösterdi bir tarafa sıktı 2,5 ml sonra çevirdi sırtınavurdu aktı burnu sildik sonra diğer tarafa aynı şeyi yaptı, bende evde yapıyorum bayağı rahatlıyor günde 4-5 defa yapabilirsiniz dedi
biz de bu ara cok kalkiyoruz dun kalkmadik cunku yatmadiMerhaba kızlar bayadır yazamadım nasılsınız? Kuzusunu sünnet ettirenler olmuş hayırlı olsun
Bizim geceleri sürekli uyanma sorunumuz devam ediyor. 7,5 aylık olduk 3 aydan beri geceleri en fazla 2 saat arayla, bazen yarım saat bile sürmeden ağlayarak uyanıyor; diştendir dedik hala çıkan diş fln yokek gıda olayına geç girdik kızım çok istekli olmadığından, şimdi günde 2 kez veriyorum ek gıda ama toplam yarım çay bardağını geçmez kuzumun yediği. Yani verdiğim ek gıda ağır geliyo da ondan sürekli uyanıyor gibi bi durum da yok, ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyuyor, her gece 10 defadan fazla kalkıp meme vermekten helak oldum; hem uykusuzluk hem belim sırtım boynum heryerim ağrıyor. Benle aynı sorunu yaşayan var mı? Nerede hata yapıyorum
nerde yasiyorsunuz cnm?günaydın kızalar,
biz ailecek avcıyız :) annem babam ablam oltayla eşim eniştem zıpkınla her pazar baharda şu anda havalar iyi olduğundan gidiyoruz çok keyifli oluyor ben kızımla onları izliyorum.
Oğlum dün geceden beri kütur kütur oksuruyor. Bugün çok sevdiği yoğurt corbasını yerken olduğu gibi kustu.midesine yeni girmesine rağmen eksi kokuyordu. Midesinimi üşüttük anlamadım. Soğuk biseyde yedirmem ama.cocuklar hasta olunca kendimden geçiyorum. Varmı kızlar oksuruge care doğal yontemleriniz
Merhaba arkadaşlar
Kaç gündür girip forumu okuyamadım bile. 3 hafta önce kapmıştım şifayı, daha yeni atlattım. İlk iki hafta ilaç kullanmamak için doktora gitmedim. Nasıl mantık ama. Sonra gitmeye karar verdim de 1 haftada düzeldim. Pazartesi aşureyi yaptıktan sonra dagıldım. Geçen sene hamileyken aşure yapmak daha kolaymış :). Bu arada kv geldi şehir dışından. Bizim kıza patik ördü. Ben şu ana kadar ayakkabı almadım kıza çünkü pek önerilmiyor diye biliyorum.
Son 40 gundur ayni durumdayim disi cikmadi ama geceleri sik sik uyaniyor 2 saate bire indi.aksam 7:30 da uyuyor 3e kadar 2-2,5 saate bir uyaniyor ki bu en uzun uyku sonrasinda 1 saatde bir.ta ki 6 ya kadar.ek qida zorlamiyorum gunde 2 kez yogurt meyve sabahlar,sebze corbasi ikindi vakti.ac mi yoksa disi yuzunden mi anlamadim .keyfi yerinde gunduz 45 dakikalik 3 uykusu var sabah ogle ikindi.bizimkisi cok uykucuydu zaten ama uyku saati cok bolunur olduMerhaba kızlar bayadır yazamadım nasılsınız? Kuzusunu sünnet ettirenler olmuş hayırlı olsun
Bizim geceleri sürekli uyanma sorunumuz devam ediyor. 7,5 aylık olduk 3 aydan beri geceleri en fazla 2 saat arayla, bazen yarım saat bile sürmeden ağlayarak uyanıyor; diştendir dedik hala çıkan diş fln yokek gıda olayına geç girdik kızım çok istekli olmadığından, şimdi günde 2 kez veriyorum ek gıda ama toplam yarım çay bardağını geçmez kuzumun yediği. Yani verdiğim ek gıda ağır geliyo da ondan sürekli uyanıyor gibi bi durum da yok, ne yapacağımı şaşırdım. Memede uyuyor, her gece 10 defadan fazla kalkıp meme vermekten helak oldum; hem uykusuzluk hem belim sırtım boynum heryerim ağrıyor. Benle aynı sorunu yaşayan var mı? Nerede hata yapıyorum
Merhaba kızlar bayadır yazamadım nasılsınız? Kuzusunu sünnet ettirenler olmuş hayırlı olsun
Kizlar oglumun boynunda kizarikliklar olustu,deterjana mi alerji oldu yoksa surtundu mu anlamadimkilosu hep onde acaba bu yuzden mi?kafamda deli sorular
ben de okyanus suyunu sıkıp yuzustu birakiyorum oglumu demek ki ben de yikiyormusum :)
biz de bu ara cok kalkiyoruz dun kalkmadik cunku yatmadi
nerde yasiyorsunuz cnm?
bir de @ kubizm miydi tam hatirlamiyorm balli bir tarif vermisti neydi?koruyucu olarak ben d yapayim
erkencisiniz canım ne güzel iyi gezmeler diyecem ama korsanın arabaya kitlemiş seniGunaydın iyi hafta sonlarıAlışveriş yapalım&gezelim dedik ama oglan arabada uyudu. Eşim alışveriş yapıyor ben arabada minigimin başındayım
Gecmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.
Ne kadar uzun sürmüş iyileşmen. Gecmiş olsun. Kendine cok dikkat et canım.
pişiğe benziyo canım vucudunun başka yerinde yoksa pişik kremi yada zeytin yağ sür bir iki saate hafifleyip geçerKizlar oglumun boynunda kizarikliklar olustu,deterjana mi alerji oldu yoksa surtundu mu anlamadimkilosu hep onde acaba bu yuzden mi?kafamda deli sorular
aynıyız canım gündüz durmuyo gece uyumuyo iki diş çıktı rahatlamadı tracy hogg un yöntemlerini deniyorum yatır kaldır şşş pat mide doldurma ama yok yok olmayınca olmuyor allah bizlere sabır bebişlere uyku ve akıl versinAh cnm bizde ayniyiz.gunduleri artik dsha iyi mutlu oyun falan oynuyoruz emekliyor zaten evi turluyoruz ama gece 20.00 olunca cocugun icine birsey kaciyo basliyor aglamaya mizmizlanmaya tabi butun gecede uyku yok .gecen esim uyanmis ohhh ne cok uyumusuz kendime gelmisim diyor dedim ne diyosun 2 saat uyduk sadece dusun yani 2 saat uyudak dua eder haldeyiz
Bizim disde cikti alttan iki tane degusen birsey yok maalesf
Valla artik yoruldum ya gunduz uyumaz durma gece oyle disari cikamiyoruz olmafik zamanda birden uykusu gelir pusette durmaz arabada deseniz ciglik cigliga offf offfff
Yapacak birsey yok allahim saglik kuvvet versin
geçmiş olsun canım annelik işte süte geçmesin diye çekip duruyoruz bazenMerhaba arkadaşlar
Kaç gündür girip forumu okuyamadım bile. 3 hafta önce kapmıştım şifayı, daha yeni atlattım. İlk iki hafta ilaç kullanmamak için doktora gitmedim. Nasıl mantık ama. Sonra gitmeye karar verdim de 1 haftada düzeldim. Pazartesi aşureyi yaptıktan sonra dagıldım. Geçen sene hamileyken aşure yapmak daha kolaymış :). Bu arada kv geldi şehir dışından. Bizim kıza patik ördü. Ben şu ana kadar ayakkabı almadım kıza çünkü pek önerilmiyor diye biliyorum.
neyse canım senden değil eşinden olmuş sıkıntı yokkayın vailidel uzak bir şehirde, onun oğlan bur da olunca bize geliyorlar, burda yazdıklarımı mı gördü ne
akşam kalmıyacaklarımış bizde yarın gündüz geleceklermiş otelde kalacaklarmış, ben gelin yemek yaptım otele niye para veriyorsunuz falan dedim, ama eşim hafta sonu planlarımız vardı ama önemli değil biz evde olmasakda siz gelin falan demiş , ona alındı sanırım, aman şimdi düşünemiyecem kapak benim başıma patlasın da
öyle canım o tombik kuzu pek öptürmüyordu kendini ama şimdi alıştı
ayağa iyi oturması için bileği kavraması önemli, eşim büyük kızımda pek önemsemedi aman ne o kadar para vereceğiz çocuğun üstüne başına falan dedi bizimki de düz taban çıktı iyimi, şimdi özel ayakkabı yaptırıyoruz, hatta yarın çıkarsak gidip ölçü aldıracağız,
burun yıkanmasına gelince ben fizyolojik serumu 2-3 damla damlatıyordum, dr dedi yarısını bir deliğe diğer yarısını bir deliğe sık, hatta eczaneden küçük boy izotonik su alın şırıngayla çekin burnuna verin dedi, bize gösterdi bir tarafa sıktı 2,5 ml sonra çevirdi sırtınavurdu aktı burnu sildik sonra diğer tarafa aynı şeyi yaptı, bende evde yapıyorum bayağı rahatlıyor günde 4-5 defa yapabilirsiniz dedi
Canim benim oglumdada vardi bende anlayamamistim Travazol krem surduk suan hicbirsey yok bizimki boynunu kaldirmadigindan olmus ama yinede goster istersen.Kizlar oglumun boynunda kizarikliklar olustu,deterjana mi alerji oldu yoksa surtundu mu anlamadimkilosu hep onde acaba bu yuzden mi?kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?