2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydın kızalar,
biz ailecek avcıyız :) annem babam ablam oltayla eşim eniştem zıpkınla her pazar baharda şu anda havalar iyi olduğundan gidiyoruz çok keyifli oluyor ben kızımla onları izliyorum.

ben de okyanus suyunu sıkıp yuzustu birakiyorum oglumu demek ki ben de yikiyormusum :)

biz de bu ara cok kalkiyoruz dun kalkmadik cunku yatmadi

günaydın kızalar,
biz ailecek avcıyız :) annem babam ablam oltayla eşim eniştem zıpkınla her pazar baharda şu anda havalar iyi olduğundan gidiyoruz çok keyifli oluyor ben kızımla onları izliyorum.
nerde yasiyorsunuz cnm?
bir de @ kubizm miydi tam hatirlamiyorm balli bir tarif vermisti neydi?koruyucu olarak ben d yapayim

Gunaydın iyi hafta sonları Alışveriş yapalım&gezelim dedik ama oglan arabada uyudu. Eşim alışveriş yapıyor ben arabada minigimin başındayım

Gecmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Ne kadar uzun sürmüş iyileşmen. Gecmiş olsun. Kendine cok dikkat et canım.

Son 40 gundur ayni durumdayim disi cikmadi ama geceleri sik sik uyaniyor 2 saate bire indi.aksam 7:30 da uyuyor 3e kadar 2-2,5 saate bir uyaniyor ki bu en uzun uyku sonrasinda 1 saatde bir.ta ki 6 ya kadar.ek qida zorlamiyorum gunde 2 kez yogurt meyve sabahlar,sebze corbasi ikindi vakti.ac mi yoksa disi yuzunden mi anlamadim .keyfi yerinde gunduz 45 dakikalik 3 uykusu var sabah ogle ikindi.bizimkisi cok uykucuydu zaten ama uyku saati cok bolunur oldu

Kizlar oglumun boynunda kizarikliklar olustu,deterjana mi alerji oldu yoksa surtundu mu anlamadimkilosu hep onde acaba bu yuzden mi?kafamda deli sorular

Eklentiler

• image.webp
    362,2 KB · Görüntüleme: 75

Ah cnm bizde ayniyiz.gunduleri artik dsha iyi mutlu oyun falan oynuyoruz emekliyor zaten evi turluyoruz ama gece 20.00 olunca cocugun icine birsey kaciyo basliyor aglamaya mizmizlanmaya tabi butun gecede uyku yok .gecen esim uyanmis ohhh ne cok uyumusuz kendime gelmisim diyor dedim ne diyosun 2 saat uyduk sadece dusun yani 2 saat uyudak dua eder haldeyiz
Bizim disde cikti alttan iki tane degusen birsey yok maalesf
Valla artik yoruldum ya gunduz uyumaz durma gece oyle disari cikamiyoruz olmafik zamanda birden uykusu gelir pusette durmaz arabada deseniz ciglik cigliga offf offfff
Yapacak birsey yok allahim saglik kuvvet versin

Cnm benim oglandada olmustu yun prme hirka giydirdigimde oluyor benimkinde birkeresindede mothercare den aldigim bir ic bady aynisini yapmisti
Kizlar oglumun boynunda kizarikliklar olustu,deterjana mi alerji oldu yoksa surtundu mu anlamadimkilosu hep onde acaba bu yuzden mi?kafamda deli sorular

hakiki bal çekilmiş çörek otu ve ısırgan tohumu canım koruyucu olarak yapabilirsin her derde deva

erkencisiniz canım ne güzel iyi gezmeler diyecem ama korsanın arabaya kitlemiş seni

pişiğe benziyo canım vucudunun başka yerinde yoksa pişik kremi yada zeytin yağ sür bir iki saate hafifleyip geçer

aynıyız canım gündüz durmuyo gece uyumuyo iki diş çıktı rahatlamadı tracy hogg un yöntemlerini deniyorum yatır kaldır şşş pat mide doldurma ama yok yok olmayınca olmuyor allah bizlere sabır bebişlere uyku ve akıl versin

geçmiş olsun canım annelik işte süte geçmesin diye çekip duruyoruz bazen

neyse canım senden değil eşinden olmuş sıkıntı yok çocuğa yazık ama otellerde annesi bakmıyor mu hiç haftasonları olsun almıyor mu?

Canim benim oglumdada vardi bende anlayamamistim Travazol krem surduk suan hicbirsey yok bizimki boynunu kaldirmadigindan olmus ama yinede goster istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…