inşallah öyle olur canım hem evimi özledim hemde korkuyorum işede başlayacagım için herşeyi nasıl yetiştiririm diye gerçi eşimde çok yardım eder ama hayırlısı bakalımCanim aslinda yalniz kalinca mecbur oluyorsun ve herseye yetisiyorsun. Annem 40 gun kaldi sagolsun. Ben de nasil yaparim diyordum. Ilk hafta zor oldu. Simdi annem gelince yine herseyimi ben yapiyorum. Ona sadece torunu ile oynamak kaliyor.
Sen de kendi evind gidince duzenini kurarsin
Evlerin fiyatları çok yüksekmiş canım ilerde başka bir yere giderseniz daha uygun fiyatlar olabilir sizde inşallah alırsınız biz 120 ye aldık ve evimiz çok büyük ilerde Allah nasip ederse bahçeli ve gönlümüze göre bir ev yapmayı planlıyoruz tabi nasipTemastan tahriş olmuş gibi duruyor. Benimki mustela sampuan kullandıgım halde (ve haftada 1 kez kullanıyorum) örnegin kulak arkası gibi kurumaya meyilli bölgelerde kızarıklık yapıyor sonra da pul pul dökülüyor. Surekli nemlendiriyorum&sık banyo yaptırıyorum. Sen de nemlendir. Kremi dogru sec yalnız. Sebamed&mustela gibi alerjik ciltlere uygun bir krem sec. Bu arada masallah tosununa
Uyudu 1 saat kadar. Uyanınca onu da alıp biz de girdik avm ye. Üst bas aldık ona. Hergün birkaç defa degişiyor. Yemek yerken üstüne basına döküyor. Sonra ev baktık biraz. Yok bu memlekette ev fiyatlarının düşecegi yok. Aman aman begenmeyip kiradan iyidir dedigimiz evler 220 civarı. İstediklerimiz 300 den baslıyor. Eli boş donduk
Kesinlikle katılıyorum canım bende spora başladım bir ay olack kendimize zaman ayırmalıyız kuzuların mutluluğu için :)İyi geceler kızlar
Yazamadım bayadır,hastalara çok geçmiş olsun
Biz de son durumlar şöyle: bakıcının işe başladığı gün,işten çıkartılacağımı kesin olarak öğrendim.bakıcıyla çok tutmuştu elektriğimiz,o da çok üzüldü,ben de.hemen ona iş aramaya başladık,şükür netten benim bulduğum yerde işe başladı,memnun,inşallah hep öyle olur.
Bir de uğraştırdılar,1 ay falan çalışsın demiş müdür,bakıcı da yok,çocuk oyuncağı mı bu dedim,dava etmiyceğimi ilet dedim insan kaynaklarına,yazılı kağıt alıcaz vs diyince halloldu.gözden çıkarılmışım,napıcam dedim,kahve mi içicem gidip.hiç benlik değil.
Ben önümüzdeki hafta içi ilişiğimi kesmek için imza atmaya gideceğim ofise,5 buçuk yılım var burda,sağolsunlar yine,hep huzurluydum,haklarımı da vericekler,daha ne istiyim.
Şoku yeni yeni atlatıyorum,kocam çok mutlu,ne güzel sen büyütüceksin kızımızı diyo,ben de öyle,Dila'ya bakıp inanamıyorum hala.hep yanında olucağıma,inşallah tabi.
Dila uyuyunca gece çıkıyorum köpüşümle yürüyüşe.sonra onu bırakıyorum,sitenin bahçesindeki Belediye'nin spor aletlerinde takılıyorum,müziğimi de açıp,o kadar iyi geliyor ki anlatamam.herkesin,özellikle annelerin kendiyle 10 dk bile olsa başbaşa kalmaları şart,düşüncelerimizin durması,dinlenmemiz için.mavişin eklediği link vardı ya,adrenal yorgunluk,onu okuyunca daha da emin oldum,bütün günümüz yoğun,kendimizi de dinlememiz,nefes almamız lazım,yürüyüş,müzik,ne olursa.
Amma yazmışım :)
Şimdilik öperiz kızımla
Geçmiş olsun canımSelam kizlar.internet sorunum var giramerim siteye..neler yappti bebisler siz meraktayim.kizkardesim yanumda .biri hasta oluyo tam iyilesiyo oburu sikistim kaldim.alpte hala dis yok emekleme yok artik donmuyoda bagiriyo al diye dunden beride asiri husursuz yapisik.gecmis cook birikmis okumaya calisicam.umarim hepiniz iyisinizdir.
Çok geçmiş olsun hırsızı Ela yı öpüyorum umarım hemen düzelir...Kızlar hepinize Merhaba. Bebisler sizler hepiniz iyisinizdir insallah. Ela rota virüsü olmuş. İlaç tedavisi falan hastane ye git gel..şimdi iyi şükür atlattı gibi.cok kilo kaybetti.kakasi sulu ve yağlı. Sanki katı yağ diskiliyor gibi.kusmasi falan geçti. İştahı açıldı. Daha yeni başladık ek gidaya.hic esirgemiyorum tuzsuz yağsız ne varsa yediriyorum.kiz uyurken bailirsem kadar geçmişi okuycam. Hepinizi opuyorum
Bizde iyiyiz canım çok şükürGunaydın, hayırlı sabahlar
Gunler su gibi akıyor. Oglan aksam tavsanının kulagından tutmuş, bir yandan bize hissettirmeden antreye dogru kaçıyor diger yandan "ge ge ge" diyor. Ne zaman ogrendi bunca seyi...birey oldu...tercihleri var. Hergün onunla beraber ben de birseyler ögreniyorum
Matematikçinin hali de baska oluyor canım. Ben göremeyecegimi hissediyordum, sen ispatını da yaptın. Ne görürsek kar
Canım simdi biz onların suyuna gidecegiz. Ortaokul lisede partilere gezilere izin isterken de onlar bızim gonlümüzü hoş tutacak
Hey gidi gunler. Evet dedirtene kadar anamın basının etini yerdim. Ben olsam göndermem şimdi. Anam yine yumuşakmış
İyiyiz canım. Sizden ne haber?
inşallah öyle olur canım hem evimi özledim hemde korkuyorum işede başlayacagım için herşeyi nasıl yetiştiririm diye gerçi eşimde çok yardım eder ama hayırlısı bakalım
Merhaba kızlar int sorun vardı yazamadım bir süre umarım hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz :)Evlerin fiyatları çok yüksekmiş canım ilerde başka bir yere giderseniz daha uygun fiyatlar olabilir sizde inşallah alırsınız biz 120 ye aldık ve evimiz çok büyük ilerde Allah nasip ederse bahçeli ve gönlümüze göre bir ev yapmayı planlıyoruz tabi nasip
Kesinlikle katılıyorum canım bende spora başladım bir ay olack kendimize zaman ayırmalıyız kuzuların mutluluğu için :)
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun hırsızı Ela yı öpüyorum umarım hemen düzelir...
çok teşekkür ederim,,,,Bu arada sling i benden baska kimse kullanamadi evde beceremediler.iki elim bosta kullanabiliyorum.bebegim icinde uyuyor.
Netten kullanim sekillerine bak bebegin sessiz sakin olursa emzirme vb... İslevlerinide kullanabilirsin sanirim ben diger pozisyonlarda denemedim hic koala geldik koala gidiyoruz halen
kızlar gelin bizim bu tarafa deniz dağ hava mis en lüx evler 200 bim mustakiller 200-400 arası orta halli mevkisiz yerlerde yeni evler 120 eski binalar 60 tan başlıyor:::) altınoluk -akçay yaşanacak yerler.
Eki Görüntüle 1313084 Eki Görüntüle 1313085 Tum ogtetmenlerin ogretmenlerini kutlarim
Tatlım iyi şükür , ben bukadar sorunsuz olacağını düşünmemiştim , iyiki yaptırmışız diyorum :) keyfide yerinde hiç değişen bişi olmadı , hatta ilk çiş en zoruymuş ama biz onuda anlamadık hastaneden gelene kadar onuda yapmıştı :)Patee
Nasil oldu oglun canim?
maşallah nazar değmesin.:)Eki Görüntüle 1313084 Eki Görüntüle 1313085 Tum ogtetmenlerin ogretmenlerini kutlarim
Tatlım iyi şükür , ben bukadar sorunsuz olacağını düşünmemiştim , iyiki yaptırmışız diyorum :) keyfide yerinde hiç değişen bişi olmadı , hatta ilk çiş en zoruymuş ama biz onuda anlamadık hastaneden gelene kadar onuda yapmıştı :)
Eki Görüntüle 1313084 Eki Görüntüle 1313085 Tum ogtetmenlerin ogretmenlerini kutlarim
yeni iş yerinden giremıyor musun canım bizlerde seni merak ediyoruz ela nasıl ek gıdaya alıstı mı işin nasıl memnun musun eve erken gidebiliyormusun? girebilirsen arada nsıl oldugunu yaz canımKızlar iyi akşamlar. Sormak istediğim o kadar çok şey varki sizinle ilgili merak ettiğim.amaa şu gıcık telefonla benim gibi lafı sundurmeyi seven biri için zor hatta azap oluyor. Hepinizi ayrı ayrı özledim.
Pate.....Allah damatligını da göstersin inşallah
yine senle ben kalmısız ne bu bızım kuzuların derdi yaYorfun anneden herkeslere iyi geceler
Biz de seni merak ediyoruz canim. Isin gucun nasil gidiyor, kuzun nasil oldu?Kızlar iyi akşamlar. Sormak istediğim o kadar çok şey varki sizinle ilgili merak ettiğim.amaa şu gıcık telefonla benim gibi lafı sundurmeyi seven biri için zor hatta azap oluyor. Hepinizi ayrı ayrı özledim.
Pate.....Allah damatligını da göstersin inşallah
merhabalar ben ocak 2015 annesi olacağım umarım,,,
bende bebeğime ergobaby (yeni doğan aparatı ile beraber) mi yoksa sling mi alsam diye teredütde kaldım, ilk 3-4 ay için,,, daha sonra ergobaby e geçerim,,,
sling ile iki eliniz boşta kalabiliormuydu? yani bebeği emniyette hissedebiliyormuydunuz???
hangi marka sling aldınız??
teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?