2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
inşallah öyle olur canım hem evimi özledim hemde korkuyorum işede başlayacagım için herşeyi nasıl yetiştiririm diye gerçi eşimde çok yardım eder ama hayırlısı bakalım

Merhaba kızlar int sorun vardı yazamadım bir süre umarım hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz :) Evlerin fiyatları çok yüksekmiş canım ilerde başka bir yere giderseniz daha uygun fiyatlar olabilir sizde inşallah alırsınız biz 120 ye aldık ve evimiz çok büyük ilerde Allah nasip ederse bahçeli ve gönlümüze göre bir ev yapmayı planlıyoruz tabi nasip

Kesinlikle katılıyorum canım bende spora başladım bir ay olack kendimize zaman ayırmalıyız kuzuların mutluluğu için :)

Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun hırsızı Ela yı öpüyorum umarım hemen düzelir...

Bizde iyiyiz canım çok şükür

inşallah öyle olur canım hem evimi özledim hemde korkuyorum işede başlayacagım için herşeyi nasıl yetiştiririm diye gerçi eşimde çok yardım eder ama hayırlısı bakalım

Yaparsin hic korkma. Ben yalniz daha rahat ediyorum. Obur turlu birsey yapmadan once surekli birbirimize soruyoruz

Hayirli olsun gule gule oturun canim. Biz de gideriz diye dusunmustuk ama kaliyoruz sanirim. Oglandan once de birikim yapmadik hic. Ye ic gez toz Bakalim zaman alacak biraz soyle istedigimiz gibi bir yer almak

Siz hangi sehirdesiniz?

çok teşekkür ederim,,,,

kızlar gelin bizim bu tarafa deniz dağ hava mis en lüx evler 200 bim mustakiller 200-400 arası orta halli mevkisiz yerlerde yeni evler 120 eski binalar 60 tan başlıyor:::) altınoluk -akçay yaşanacak yerler.

Buyuk korsanin emekliligine ne kadar var gelsin de sorayim aksam

Patee
Nasil oldu oglun canim?
Tatlım iyi şükür , ben bukadar sorunsuz olacağını düşünmemiştim , iyiki yaptırmışız diyorum :) keyfide yerinde hiç değişen bişi olmadı , hatta ilk çiş en zoruymuş ama biz onuda anlamadık hastaneden gelene kadar onuda yapmıştı :)

Masallah Eee oldu da bitti diyebiliriz artik desene

Kızlar iyi akşamlar. Sormak istediğim o kadar çok şey varki sizinle ilgili merak ettiğim.amaa şu gıcık telefonla benim gibi lafı sundurmeyi seven biri için zor hatta azap oluyor. Hepinizi ayrı ayrı özledim.
Pate.....Allah damatligını da göstersin inşallah

yeni iş yerinden giremıyor musun canım bizlerde seni merak ediyoruz ela nasıl ek gıdaya alıstı mı işin nasıl memnun musun eve erken gidebiliyormusun? girebilirsen arada nsıl oldugunu yaz canım

Gunaydin yorgun guzeller
Benim sipa da uyumadi dun.ust disleri cikiyor sanirim onun huzursuzlugu vardi.

Biz de seni merak ediyoruz canim. Isin gucun nasil gidiyor, kuzun nasil oldu?

hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin sağlık sıhhatle. Biz aldık evlatlarımızı kucağımıza çok şükür sende alırsın inşallah.
Ben almadım hiçbirini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…