ablam 4 yaşından sonra rahat ediyorsun diyor arkadaşlarımda :)Çok güldüm bu yazdığınaçünkü az önce kızı yıkadım uyuttum aynı sey aklıma geldi yıkarken tecrubelı annelere sorayım uyuyunca ne zaman bi hayatımız olabilecek ne zaman kendimizide düşünmeye vakit ayırmaya başlayacaz diye bende soruyorum lütfen ilk tecrübelerinizi paylasın kızlar. anneme soruyorum ben ama moralimi bozuyo okula başlayınca diyo
benim annemde aynı canım bak diyor ben sizin peşinizden ayrılabiliyor muyum ölene kadar insan ev ladının peşimde hep ona göre yaşıyor kendini öteliyor diyor anacım çok fedakardır.Cok gecmiş olsun canım. Şükür ki atlattı. Yarasın yedikleri kendini biran önce toparlasın inşallah.
Senin annen yine insaflıymış. Benim anam hayatta oldugun müddetce böyle gider diyor
evet canım okuldan ablamın oğluda burun akıntısı hiç geçmedi ablamla görüşemez dolduk benim kıza bulaşacak diye pek bir araya gelmiyoruz ama sen ne yaapcaksın ki ikiside evlat aynı evde zor gerçekten büyük maske taktırsan evde takmaz mı biz eşimle birimiz faranjit birimiz grip olduk sırayla maske takıp kıza geçirmeden atlattık ama takibi evladın küçük bilemm takar mı?Tüm yazdıklarım silindi sonwycim ddikkat ediyorum anaokuluna gitmeden önce geçen kış bu kadar sık olmuyordu bir iki olurdu şimdi okula gittigindendir burnu akıntısı çok var kardeşine yanaşma ağzını kapat uyarmama rağmen gidip kardeşine yapışıyor
Kızlar hepinize Merhaba. Bebisler sizler hepiniz iyisinizdir insallah. Ela rota virüsü olmuş. İlaç tedavisi falan hastane ye git gel..şimdi iyi şükür atlattı gibi.cok kilo kaybetti.kakasi sulu ve yağlı. Sanki katı yağ diskiliyor gibi.kusmasi falan geçti. İştahı açıldı. Daha yeni başladık ek gidaya.hic esirgemiyorum tuzsuz yağsız ne varsa yediriyorum.kiz uyurken bailirsem kadar geçmişi okuycam. Hepinizi opuyorum
merhabalar ben ocak 2015 annesi olacağım umarım,,,Ya kizlar ben oglusumu babaslingte tadiyorum çokta seviyor hatta uykusu gelince koyuyorum on dkya gitmiş .ama simdi kg artinca zor olacak gibi kanguru alayim dedim ergonomik olanlardan ergobaby arastirirken türden bir girişimci bayanin ergobabynin bir versiyonunu ürettiğini buldum urun adida momfortbaby hatta kumaslarinin ergobabyden dahaviyi olduğu söyleniyor.yanliz aklima takilan bebegin yüzü disa donuk oturtamiyorsunuz gerçi slingdede yuU bana donuk hep halinden dememnun ama simdi ilgisi artti disa ddönmekte isteyebilir ancak oturuş pozisyonu acisindan erkek bebeklerde disa donuk saglikli değil deniliyor
Siz ne yapmaya düşünüyorsunuz kanguru kullanan varmi aceppppp
Takmaz canım yanına yaklasma öpme dediğim halde yok tAmam diyor yine aynıevet canım okuldan ablamın oğluda burun akıntısı hiç geçmedi ablamla görüşemez dolduk benim kıza bulaşacak diye pek bir araya gelmiyoruz ama sen ne yaapcaksın ki ikiside evlat aynı evde zor gerçekten büyük maske taktırsan evde takmaz mı biz eşimle birimiz faranjit birimiz grip olduk sırayla maske takıp kıza geçirmeden atlattık ama takibi evladın küçük bilemm takar mı?
Valla canini sikmiyim dedum ama bu ataklar varya sinra sendroma donuyo birinci yas sendromu iki uc bes alti sekiz...sekuz yasindaki su an beni cook yoruyo.gece agliyo uykysunda benimle kavga ediyo.dun birbirimizi yedik canimi cok yakti.vurdu tirmaladi.amaannncanım büyük kızım yarım gün ana sınıfına gidiyor öğlenci, genelde öğlene kadar bir şey yapamıyorum o okula gittikten sonra küçük kızım uyuyunca etrafı topluyorum, ikinci uyuduğunda , toz al yerleri sil wc yık falan ama uzun uymuyor günde 3 kez yarım saat uyuyor allahtan evim küçük çabuk topluyorum, öyle detaylı silme süpürme işini gelende hafta sonu eşim evdeyken yapıyorum o kızlara bakıyor ben iş yapıyorum yada kızlar uyuduysa oda yardım ediyor, yemek işini ya akşam yapıyorum mesela akşam yemeğini yiyoruz ya ondan sonra ben ertesi günü yemeğini yapıyorum yada kızlar uyuduktan sonra, bazende sabah yapıyorum, ama bu ara bende zorlanıyorum çünkü ufaklık çok mızırdanıyor diş yüzünden sanırım bide hasta ve çok hareketli, bu gün 3 defa düştü kanepeye tutunup kalkıyor sonra unutuyor, ellerini bir bırakıyor pat yere
ya kızlar korkutmayayım ama 2 yaşına kadar zor, ondan sonra rahat yürüyüp konuşmada başlayınca insan biraz daha rahatlıyor,bide çocuklar konuşunca babayla olan bağ daha güçleniyor yani öncesinde ne kadar yardım etselerde bebekler daha çok anneye bağımlı, ama konuşunca erkekler daha çok anlıyorlar baba olduklarını sanırım, ben şimdi iyiyim işe başlayınca nasıl olacak bilmiyorum, muhtemelen 2. dönem işe başlıyacam bakıcı işi ne olacak kesin değil,
çok çok geçmiş olsun çok zor hastalık ama şükür atlatmış ufaklık, sen yinede çok yağlı şeyler verme ishali geçene kadar
merhabalar ben ocak 2015 annesi olacağım umarım,,,
bende bebeğime ergobaby (yeni doğan aparatı ile beraber) mi yoksa sling mi alsam diye teredütde kaldım, ilk 3-4 ay için,,, daha sonra ergobaby e geçerim,,,
sling ile iki eliniz boşta kalabiliormuydu? yani bebeği emniyette hissedebiliyormuydunuz???
hangi marka sling aldınız??
teşekkürler ...
Tüm yazdıklarım silindi sonwycim ddikkat ediyorum anaokuluna gitmeden önce geçen kış bu kadar sık olmuyordu bir iki olurdu şimdi okula gittigindendir burnu akıntısı çok var kardeşine yanaşma ağzını kapat uyarmama rağmen gidip kardeşine yapışıyor
herkese günaydınlar
@Snowyy canım şanlısın o zman benim kızlar çok hareketli ve büyük kızım daha yeni kendi kendine oyun oynuyor, küçügü emeklerken 5-10 dk kendi kendiner oyalanıyordu şimdi oraya buraya tutunup kalmaya başladı tehlikeli oluyor bırakamıyor insan
ama şöyle rahat rahat kitap okumak dışarıda bağımsız zaman geçirmek sanırım okula başlayınca dahada rahatlamakta onlar arkadaşlarıyla takılıp bizi istemedikleri zaman olacak sanırım, nasip olurda evlendikleri günleri görürsek o zamanda keşeke dibimizde olup yaramazlık yapsalardı büyümeselerdi diyeceğiz
merhabalar ben ocak 2015 annesi olacağım umarım,,,
bende bebeğime ergobaby (yeni doğan aparatı ile beraber) mi yoksa sling mi alsam diye teredütde kaldım, ilk 3-4 ay için,,, daha sonra ergobaby e geçerim,,,
sling ile iki eliniz boşta kalabiliormuydu? yani bebeği emniyette hissedebiliyormuydunuz???
hangi marka sling aldınız??
teşekkürler ...
Valla canini sikmiyim dedum ama bu ataklar varya sinra sendroma donuyo birinci yas sendromu iki uc bes alti sekiz...sekuz yasindaki su an beni cook yoruyo.gece agliyo uykysunda benimle kavga ediyo.dun birbirimizi yedik canimi cok yakti.vurdu tirmaladi.amaannn
canım o da zor annem diyor bi giden ıkı gelıyor ıkı olan uç oluyor diye aynen öyle evlenincede torun torba cıkar basına bazımızaGunaydin canlar, yeni hafta hepimize guzellikler getirsin. Kuzular buyusun, huysuzluklari gecsin
Saydiklarini zaten yapiyorum canim. Kendi kendine oynuyor bana bagimli degil. Sporumu da yapiyorum isimi de. Ben eski "ozgurlugumu" ozluyorum sanirim. O da annemin dedigi gibi bir daha ele gecmez. Evlenip giderse belki
canım o da zor annem diyor bi giden ıkı gelıyor ıkı olan uç oluyor diye aynen öyle evlenincede torun torba cıkar basına bazımızabide topiğin en akıllı başlı bebeği kerem gece uyuyo gündüz oynuyo bence kıymetini bil en özgür sensin
Kızlar hepinize Merhaba. Bebisler sizler hepiniz iyisinizdir insallah. Ela rota virüsü olmuş. İlaç tedavisi falan hastane ye git gel..şimdi iyi şükür atlattı gibi.cok kilo kaybetti.kakasi sulu ve yağlı. Sanki katı yağ diskiliyor gibi.kusmasi falan geçti. İştahı açıldı. Daha yeni başladık ek gidaya.hic esirgemiyorum tuzsuz yağsız ne varsa yediriyorum.kiz uyurken bailirsem kadar geçmişi okuycam. Hepinizi opuyorum
yok gülüm be annem olmasa bende mumkun değil basedemezdim burdan hem ısını yemegı hem bebeğini halledenlerın onunde saygıyla eğiliyorum yemek yapmıyorum sofra kur kaldır arada temızlıge yardım et gunduzde ben kadar annemde ilgilenıyo ona ragmen cok zorlanıyorum gerçi bızımkıne 2 kısı bıle az 1dk durmadıgı ıçın evde 4-5kısı olunca anca denk geliyoDagina gore kar verirmis yaradan. Siz benden daha guclusunuz canim. Ben bas edemezdim
yok gülüm be annem olmasa bende mumkun değil basedemezdim burdan hem ısını yemegı hem bebeğini halledenlerın onunde saygıyla eğiliyorum yemek yapmıyorum sofra kur kaldır arada temızlıge yardım et gunduzde ben kadar annemde ilgilenıyo ona ragmen cok zorlanıyorum gerçi bızımkıne 2 kısı bıle az 1dk durmadıgı ıçın evde 4-5kısı olunca anca denk geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?