2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkese günaydınlar

@Snowyy canım şanlısın o zman benim kızlar çok hareketli ve büyük kızım daha yeni kendi kendine oyun oynuyor, küçügü emeklerken 5-10 dk kendi kendiner oyalanıyordu şimdi oraya buraya tutunup kalmaya başladı tehlikeli oluyor bırakamıyor insan

ama şöyle rahat rahat kitap okumak dışarıda bağımsız zaman geçirmek sanırım okula başlayınca dahada rahatlamakta onlar arkadaşlarıyla takılıp bizi istemedikleri zaman olacak sanırım, nasip olurda evlendikleri günleri görürsek o zamanda keşeke dibimizde olup yaramazlık yapsalardı büyümeselerdi diyeceğiz

ablam 4 yaşından sonra rahat ediyorsun diyor arkadaşlarımda :)

Cok gecmiş olsun canım. Şükür ki atlattı. Yarasın yedikleri kendini biran önce toparlasın inşallah.

Senin annen yine insaflıymış. Benim anam hayatta oldugun müddetce böyle gider diyor
benim annemde aynı canım bak diyor ben sizin peşinizden ayrılabiliyor muyum ölene kadar insan ev ladının peşimde hep ona göre yaşıyor kendini öteliyor diyor anacım çok fedakardır.

evet canım okuldan ablamın oğluda burun akıntısı hiç geçmedi ablamla görüşemez dolduk benim kıza bulaşacak diye pek bir araya gelmiyoruz ama sen ne yaapcaksın ki ikiside evlat aynı evde zor gerçekten büyük maske taktırsan evde takmaz mı biz eşimle birimiz faranjit birimiz grip olduk sırayla maske takıp kıza geçirmeden atlattık ama takibi evladın küçük bilemm takar mı?

hoşgeldin canım geçmiş olsun aman iyi olmasına sevindim inşallah birdaha tekrarlamaz.

merhabalar ben ocak 2015 annesi olacağım umarım,,,
bende bebeğime ergobaby (yeni doğan aparatı ile beraber) mi yoksa sling mi alsam diye teredütde kaldım, ilk 3-4 ay için,,, daha sonra ergobaby e geçerim,,,
sling ile iki eliniz boşta kalabiliormuydu? yani bebeği emniyette hissedebiliyormuydunuz???
hangi marka sling aldınız??
teşekkürler ...

Takmaz canım yanına yaklasma öpme dediğim halde yok tAmam diyor yine aynı

Valla canini sikmiyim dedum ama bu ataklar varya sinra sendroma donuyo birinci yas sendromu iki uc bes alti sekiz...sekuz yasindaki su an beni cook yoruyo.gece agliyo uykysunda benimle kavga ediyo.dun birbirimizi yedik canimi cok yakti.vurdu tirmaladi.amaannn

Cnm ben babasling aldim hepsi burada dan halen kullaniyorum .bebegim kolik otesiydi sadece sling de anne karni pozisyonu denilen koala pozisyonunda susuyordu eee haliyle alisti suan 8 ay oldu nerdeyse mutfakta yemek yaparken disarida da sling kullaniyorum suan 9.500 72 cm bebegim.
Mesajda bahsettigim momfortbaby den aldim onuda sevdi kaliteli guzel ergobaby den asagi kalitede degil bence ayrica daha ucuz.arada uzun yola gideceksem onu kullaniyorum ama genelde halen slinge alistigi icin sling daha cok seviyor

Bu arada sling i benden baska kimse kullanamadi evde beceremediler.iki elim bosta kullanabiliyorum.bebegim icinde uyuyor.
Netten kullanim sekillerine bak bebegin sessiz sakin olursa emzirme vb... İslevlerinide kullanabilirsin sanirim ben diger pozisyonlarda denemedim hic koala geldik koala gidiyoruz halen

Yanasmasa da ayni evin icinde olunca farketmiyor gulum. Cabuk gecer insallah. Sen yaz firsat buldukca

Evet aynen. Sen "bizi istemediklerinde" yazdin ben nasil yani beni niye istemeyecekmis dedim Her hallerinin tadini cikarmak lazim

Babasling kullandim hala kullaniyoruz disari cikinca. Ama denemeden alma. Alip kullanamayan/memnun olmayan arkadaslarimiz da oldu. Ebebekten almistim ben.

Amanin. O nasil sendrom oyle. Gozumu korkuttun canim. Tamam ben vazgectim kalsin boyle bebek

canım o da zor annem diyor bi giden ıkı gelıyor ıkı olan uç oluyor diye aynen öyle evlenincede torun torba cıkar basına bazımıza bide topiğin en akıllı başlı bebeği kerem gece uyuyo gündüz oynuyo bence kıymetini bil en özgür sensin

Dagina gore kar verirmis yaradan. Siz benden daha guclusunuz canim. Ben bas edemezdim

Canıımm kıyamayıısss çok çok geçmiş olsun , geçmiş gitmiş şükür ...

Dagina gore kar verirmis yaradan. Siz benden daha guclusunuz canim. Ben bas edemezdim
yok gülüm be annem olmasa bende mumkun değil basedemezdim burdan hem ısını yemegı hem bebeğini halledenlerın onunde saygıyla eğiliyorum yemek yapmıyorum sofra kur kaldır arada temızlıge yardım et gunduzde ben kadar annemde ilgilenıyo ona ragmen cok zorlanıyorum gerçi bızımkıne 2 kısı bıle az 1dk durmadıgı ıçın evde 4-5kısı olunca anca denk geliyo

Canim aslinda yalniz kalinca mecbur oluyorsun ve herseye yetisiyorsun. Annem 40 gun kaldi sagolsun. Ben de nasil yaparim diyordum. Ilk hafta zor oldu. Simdi annem gelince yine herseyimi ben yapiyorum. Ona sadece torunu ile oynamak kaliyor.

Sen de kendi evind gidince duzenini kurarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…