2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım (maşallah) benim oğlum da gündüz bazen anneannesiyle, bazen de kendi kendine oynuyor ama uykusu gelince eee eee deyince uyutuyoruz uyuyor şükür. Gece de azaldı kalkmalarımız maşallah.

Sağol tatlım Allahım cümlemize yavrularımızın mutluluklarını göstersin :)

canım (maşallah) benim oğlum da gündüz bazen anneannesiyle, bazen de kendi kendine oynuyor ama uykusu gelince eee eee deyince uyutuyoruz uyuyor şükür. Gece de azaldı kalkmalarımız maşallah.
Darisi basimiza insallah gece kalkmasi azalsa gunicinde daha dinc olucaz ama nerde

K kubizm ben sorgulamayi biraktim tatlim napim kuzum boyle benimde geceleri sabaha karsi cok agresif oluyorum allahtan esim devreye giriyor bazen onada kiyamiyorum ise gidiyor
ardaannesi3 nannesi3 masallah kuzucuklara

günaydın annişler

patee , K kubizm , @Snowyy kızlar benim kızda benim kızda 9 da uyudu 11 de emdi uyudu , sonra 1 de emdi uyudu onsan sonra 2 de uyandı uyudu 3 te uyandı 5 kadar uymadı sonra 7 tekrar uyandı emip uyudu 8 de uyandı 10.30 kadar uyumadı şimdi uyuyor gözlerim ağrıyor, , içi yanıyor bu aralar hep böyle dişten midir nedir aslında ağrı kesici versem mi diye düşündüm sonra baktım ağlamıyor vaz geçtim
ama vücut bir süre sonra alışıyor galiba kızlar, benim büyük kız bile hala gece 2-3 defa kalkar bu gece kaç defa uyanıp yanımıza geldi bilmiyorum, kardeşi doğduğundan beri, yanımızda yatmak istiyor gece uyanıp uyanıp geliyor

Kizlar gunaydin
Birsey danismak istiyorum benim olusumun yanaklari sanirim havalardan dolayi ve birazda annesinin genlerine cektiginden dolayi cok hassas simdi devamli el yuz tikama durumumuzdan oturu yanaklar kizariyor ve kuruyor kullanbilecegim bir nemlendirici var midir
Dr kontrolude bir sonraki aya.yada hafif zeyrinyagi mi sursem acaba

yıkamaktan havalardan oluyor canım ben zeytinyağ sürüyorum pamuk gibi oluyor hemen. Uykusuzluk sinir yapıyo canım arada bende bi nara atıyorum yeterrr artıkkkkkk diye annem koşup geliyo devralıyo o sıra sakinlesiyorum geri alıyorum.

Bende bazen süpheye düşüyorum ağrı kesici verme konusunda 2. diş çıkarken bi gece verdim ama fayda etmedi zaten yine uyumadı annemde canı yanıyo senın canın yanınca ağrı kesıcı alıyorsun kıza niye vermiyorsun diyor onuda haklı buluyorum ama dediğin gibi ağlamayıp ateside olmayınca vermıyorum. ya canım büyüyüncede mi uyumayacak bunlar peki sen bu kadar sıkıntıyı yenı atlatmaya baslamısken 2.ye nasıl karar verebildin?

Cokaktar83, post: 37964769, member: 505225"]maşallah ikisine de.
Bbeiş kaç kg canım aynı benim Alper'im gibi maşallah.[/QUOTE]
Cok saol canim 8700 caanim bu ay biraz toparladi 31 mart dogumlu

Kantoran t
Kantaron yagida surebilirsin iyi gelir canim

offf offf uykusuzluktan sürekli başım dönüyo sende durumlar nasıl

Ben daha iyiyim çünkü 7 de oğluşla uykuya yatıyorum çoğu zaman o yüzden uykumu alıyorum :) benimde başım dönüyor , vertigo var bende ona bağlıyordum ama sık uyanmaktanda olabilir yada vitamindizde kalmış olabilirim , çözemedim :)

Arkadas sormuş benim de aklıma gelmişti aynı soru Ikıncıye nasıl karar verdım canım

Benımki dün surekli kalkıp oturdu yatagında. Gülüyor bir de. "Oglum neyin var, bak daha karanlık uyku vakti" diyorum sebeklik yapıp gülüyor. Sonra debelene debelene geri yatıyor. Üst diş etlerinin uc kısmı beyazlaşmış. Dişler cıktı cıkacak sanırım.

Ben mustela kullanıyorum her yerine canım.

bizde zeytinyağı işe yaradı canım birde banyo yaptırırken yanaklarına şampuanından sürüyoruz yumuşacık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…