canım o da zor annem diyor bi giden ıkı gelıyor ıkı olan uç oluyor diye aynen öyle evlenincede torun torba cıkar basına bazımızabide topiğin en akıllı başlı bebeği kerem gece uyuyo gündüz oynuyo bence kıymetini bil en özgür sensin
Maaşallah kuzularına :) Allahım nazarlardan saklasın inş :) öptük ki :)Eki Görüntüle 1313084 Eki Görüntüle 1313085 Tum ogtetmenlerin ogretmenlerini kutlarim
Sağol tatlım Allahım cümlemize yavrularımızın mutluluklarını göstersin :)Kızlar iyi akşamlar. Sormak istediğim o kadar çok şey varki sizinle ilgili merak ettiğim.amaa şu gıcık telefonla benim gibi lafı sundurmeyi seven biri için zor hatta azap oluyor. Hepinizi ayrı ayrı özledim.
Pate.....Allah damatligını da göstersin inşallah
Dedik dedik :) sırayı sana savdık hayırlısıyla :)MasallahEee oldu da bitti diyebiliriz artik desene
Dinlenemiyoruz ki :)))Yorfun anneden herkeslere iyi geceler
Valla bizde 4 te uyandık 1 saat sürdü geri uyuması :)yine senle ben kalmısız ne bu bızım kuzuların derdi ya
Eki Görüntüle 1313084 Eki Görüntüle 1313085 Tum ogtetmenlerin ogretmenlerini kutlarim
Maşallah kuzuna canım darısı hepimizin başınacanım (maşallah) benim oğlum da gündüz bazen anneannesiyle, bazen de kendi kendine oynuyor ama uykusu gelince eee eee deyince uyutuyoruz uyuyor şükür. Gece de azaldı kalkmalarımız maşallah.
offf offf uykusuzluktan sürekli başım dönüyo sende durumlar nasılValla bizde 4 te uyandık 1 saat sürdü geri uyuması :)
Darisi basimiza insallah gece kalkmasi azalsa gunicinde daha dinc olucaz ama nerdecanım (maşallah) benim oğlum da gündüz bazen anneannesiyle, bazen de kendi kendine oynuyor ama uykusu gelince eee eee deyince uyutuyoruz uyuyor şükür. Gece de azaldı kalkmalarımız maşallah.
yıkamaktan havalardan oluyor canım ben zeytinyağ sürüyorum pamuk gibi oluyor hemen. Uykusuzluk sinir yapıyo canım arada bende bi nara atıyorum yeterrr artıkkkkkk diye annem koşup geliyo devralıyo o sıra sakinlesiyorum geri alıyorum.Kizlar gunaydin
Birsey danismak istiyorum benim olusumun yanaklari sanirim havalardan dolayi ve birazda annesinin genlerine cektiginden dolayi cok hassas simdi devamli el yuz tikama durumumuzdan oturu yanaklar kizariyor ve kuruyor kullanbilecegim bir nemlendirici var midir
Dr kontrolude bir sonraki aya.yada hafif zeyrinyagi mi sursem acaba
Bende bazen süpheye düşüyorum ağrı kesici verme konusunda 2. diş çıkarken bi gece verdim ama fayda etmedi zaten yine uyumadı annemde canı yanıyo senın canın yanınca ağrı kesıcı alıyorsun kıza niye vermiyorsun diyor onuda haklı buluyorum ama dediğin gibi ağlamayıp ateside olmayınca vermıyorum. ya canım büyüyüncede mi uyumayacak bunlargünaydın annişler
patee , K kubizm , @Snowyy kızlar benim kızda benim kızda 9 da uyudu 11 de emdi uyudu , sonra 1 de emdi uyudu onsan sonra 2 de uyandı uyudu 3 te uyandı 5 kadar uymadı sonra 7 tekrar uyandı emip uyudu 8 de uyandı 10.30 kadar uyumadı şimdi uyuyor gözlerim ağrıyor, , içi yanıyor bu aralar hep böyle dişten midir nedir aslında ağrı kesici versem mi diye düşündüm sonra baktım ağlamıyor vaz geçtim
ama vücut bir süre sonra alışıyor galiba kızlar, benim büyük kız bile hala gece 2-3 defa kalkar bu gece kaç defa uyanıp yanımıza geldi bilmiyorum, kardeşi doğduğundan beri, yanımızda yatmak istiyor gece uyanıp uyanıp geliyor
Kantaron yagida surebilirsin iyi gelir canimyıkamaktan havalardan oluyor canım ben zeytinyağ sürüyorum pamuk gibi oluyor hemen. Uykusuzluk sinir yapıyo canım arada bende bi nara atıyorum yeterrr artıkkkkkk diye annem koşup geliyo devralıyo o sıra sakinlesiyorum geri alıyorum.
offf offf uykusuzluktan sürekli başım dönüyo sende durumlar nasıl
günaydın annişler
patee , K kubizm , @Snowyy kızlar benim kızda benim kızda 9 da uyudu 11 de emdi uyudu , sonra 1 de emdi uyudu onsan sonra 2 de uyandı uyudu 3 te uyandı 5 kadar uymadı sonra 7 tekrar uyandı emip uyudu 8 de uyandı 10.30 kadar uyumadı şimdi uyuyor gözlerim ağrıyor, , içi yanıyor bu aralar hep böyle dişten midir nedir aslında ağrı kesici versem mi diye düşündüm sonra baktım ağlamıyor vaz geçtim
ama vücut bir süre sonra alışıyor galiba kızlar, benim büyük kız bile hala gece 2-3 defa kalkar bu gece kaç defa uyanıp yanımıza geldi bilmiyorum, kardeşi doğduğundan beri, yanımızda yatmak istiyor gece uyanıp uyanıp geliyor
Kizlar gunaydin
Birsey danismak istiyorum benim olusumun yanaklari sanirim havalardan dolayi ve birazda annesinin genlerine cektiginden dolayi cok hassas simdi devamli el yuz tikama durumumuzdan oturu yanaklar kizariyor ve kuruyor kullanbilecegim bir nemlendirici var midir
Kizlar gunaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?