2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benimki sabah 9 da tekrar yattı. 3 saat kıpırdamadan horul horul uyudu. Yatmadım biraz keyif yaptım yalnız kalınca

Merhaba güzeller, Nasılsınız?
Size birkaç sorum olacak tecrübelerinizden yararlanmak adına.
3 hafta sonra işe başlıcam, çalışan ve emziren anneler yardımcı olabilirler mi? Sütünüzü günlük mü sağıp birakiyosunuz yoksa şimdiden stok yapmaya başlayım mı ve başka tavsiyeniz var mı? Ek gıda kaç öğün ve ne kadar veriyorsunuz? Günde ne kadar su iciriyorsunuz yavrukuşlara?
Ve benim dışımda hâlâ adet görmeyen var mı?

Canım benim kuzu da gece sürekli ağlayarak uyanıyo, diştendir diye düşündük 4 ay oldu ortada hâlâ diş yok. Bi dr arkadaşımın tavsiyesi üzerine ben de istemeyerek calpol verdim ve hiç fayda etmedi yine aynı yine aynı

canım mesela 3 gece önceydi sanırım yine çok mız mızdı kucakta uyuyor koyuyorum yatağına mızır mızır burnunu açtım yok 2 saat bekledim yok sonra yarım ölçek calpol verdim 15dk sonra uyudu 3 saat falan uyanmadı ki benimki 2 saat yada saatte bir kalkar, çok mız mızlanırsa verebilirsin tabi sen bilirsin bende kolay kolay vermiyorum ama insan bazen yorgunluğa dayanamıyor

ikinize birden yazayım bende ya ben aslında hiç çocuk istemiyordu ama eşimde aksine çok istiyor ona göre insanın çok çocuğu olmalı, ilk yıl korunduk 2. yıl dedik hadi olsun madem hamile kalana kadar 1 yıl da öyle geçti, kızım doğdu 1, yaşından sonra eşim başladı kardeş lazım kardeş lazım, bende dedim bencede olmuşken kardeşide olsun ama biraz büyüsün, sonra kızımın 2 yaşına 1 ay vardı korunmayı bıraktım dedim hamile kalana kadar 1 yılda öyle geçer bizimk olur 3 yaşında ama hesaplar tutmadı bu defa ilk ay hamile kaldım, canım ben 28 yaşında evlendim kızım doğduğunda 31 yaşındaydım, şimdi 34 yaş fazla olunca insan istese de çok ara veremiyor 36 sında doğurmayı göze alamadım artık 2 si birden büyür giderler

birde benim büyük kızımın ilk 6+ ayı kabus gibiydi çok aşırı gazlıydı ağlamaktan morarır sesi kısılırdı, ben bir daha çocuk yapmam diyordum ama insan çabuk unutuyor

@gaz_lambassinin_ fitili bende mustelanın nemlendiricisini kullanıyorum

iyi akşamlar kızlar .. Yozgat /yerköydeyiz canım Kırşehirliyiz ama bütün sülale burda niye bilmiyorum:)bizde geziyoruz canım her haftasonu bir yerlere gitmeye çalışıyoruz en güzeli olur her şey zamanı gelince:)

Canim benim oglumdada ayniydi her aksam banyo sonrasi sebamedin yuz kremini surdum ki cok memnun kaldim ,banyo oncesi de duzenli olmasada zeytin yagi surdum tahris olan kisima.umarım işine yarar

Onerilwriniz ixin tesekkur ederim zeytinyagi deneyeyim olmazsa bir krem alirim
Ben refl olmadim kuzum halaaaaa
Benim kuzu sabah ogle aksam ogunlu yiyiyor artik az yada cok hergun degisiyor Bazen ara ogun meyve yoguet veriyorum
Si iciricem diye gobegim catliyor.hala emiyoruz bu yuzden cok takilmiyorum ama bardaktan icmek daha xok hosuna gidiyor alistirma bardagindan hoslanmadi disini kasiyor onunla bardakta cikan tek disi tik tik yapinca hoslaniyor arada suda icmis oluyor birde suyu vermeden once ben iciyorum meraklanip daha istekli iciyor
Emiyoruz ayni zamanda

Sondan bir onceki paragrafin merakimizi gideren cevabi veriyor gulum. Biz de unutup gidecegiz zorluklari desene

Gerci ben 35 sayilirim. Gecti benden

Ne guzel Gezin gulum tabi, iyi eglenceler

Bense yozgatin sorgun ilcesindenim ama fransasadayiz. Hemseriyiz yani

Sondan bir onceki paragrafin merakimizi gideren cevabi veriyor gulum. Biz de unutup gidecegiz zorluklari desene

Gerci ben 35 sayilirim. Gecti benden

Canım evet zorluklar unutulmasa olmuyor, yok canım niye geçsin benim ultrasonumu yapan bayan 40 Yaşında yaşamış 2. Hamileliğini kızım çok istedi ilahi KARDEŞ istiyorum diye 12 yıl sonra birdaha anne oldum diyordu
Ben kendim için dedim belki sen benden dinçsindir

Kızlar acil durum!
Benim yaramaz gece çok sık kalktığı ve ben de hep memede uyuttugumdan meme ucunda su toplamış gibi bi beyazlık vardı emzirirken acıyordu. Bugün sabah sağdım yine acı dışında bişey yoktu gündüz de emzirdim. Akşamüstü emzirecegimde kuzum bir iki çekip bıraktı hemen, bi baktım memem kanıyor hâlâ dokununca fln acıyo emziremiyorum o göğsümden
Böyle bişey yaşayan oldu mu ne yapmam lazım?

Geçmiş olsun canım

Günaydın herekse
Çok kötü şekilde öksürük var sabaha kadar uymadım farenjit oldum bu defada kucugumun gözü cabaklanıyor yasariyor
Bir türlü toparlanamadik büyük kızım çok nadir hasta. Olurdu bu böyle olunca üzülüyorum.kızlar bizim kuzulara kızamik aşısı yapıldı mi daha doğrusu karma aşıların içinde var mi dün anaokulunda çocuklara yapıyorlardı ben kızıma bir yıl olmuyor yaptırdım küçüğüm içinde sormadim sanırım salgın var

çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar.

Gunaydin guzeller Tum gece yagmur yagdi, arap kizi camdan bakiyor modundayim

Bu hakkiyla buyuteyim de canim hic ikinci hayalim yok. Kismet

Sutyen kenari tahris etmisti ve bende de olmustu bahsettigin gibi bir durum. Antibakteriyel bir krem surmustum 2 gun gecmisti canim.

9. Ayda yapacaklar sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…