2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bizim aşı kartında yaşından sonra yazıyor

selamlar,
ben de Kırşehirliyim ama Antalya'da oturuyoruz. topikte gezinirken gördüm, 2014 Şubat annesiyim ben de. bebeğinizi güle güle büyütün

Oglusun disini beklemedeyim uykusuzum
Calismadigim icin ilk soruya calisanlar mutlaka yardimci olur.
Ben sabah 11 gibi meyve veriyorum puturlu olmasina dikkat ediyorum .blendr hic kullanmadim,ikindi vakti sebze +yogurt .evde pisen yemeklerden de tattiriyorum elinden havucu salataligi eksik olmuyor.suyu biberindan icmeye cok isteksiz,3-4 kasik sabah aksam veriyorum.
Adet olmdim emziriyorum ben.umarim olurum cunki her ay test yaparken adrenalin tavan

Kizlar huzursuz duya benim oglan dis tir saniyodum dort gundur bugun dr gittik gecen ay kulagi akiyo diye gitmistik kendi drumuz yogun diye yasli bidr gormustu bise yok demisti ya bugun dr gordu gecirmis ve suan da kulak iltihap kizarik isitme sorunu bile olabilir dedi kbb gosterrik iki kulakta iltihap sis..o eski dr burnunda et var demisti yokmus bebeklerde geniz eti olurmus zaten emerken nefes alsin diye yok olurmus.antibiyotik kulaak damlasi burun spreyi verdi..yuz gram almis boyu 72cm boyu iyi uzamis.hkilo almiyo hic bu cocyk deli olacam .iyiki ilk aylar fazla almis simdi o kurtariyo biraz.uc gundur istah sifir ne yedirecem sastim.

geçmiş olsun canım benim yara basta olmustu ama kanamamıstı yinede cok duydum kanayanları krem ve yag surup bı sure emzırme gecer inşallah

geçmiş olsun canım öksürügüne karaturp bal ıyı gelebilir kızının gözünede soguk cayla silip göz dibine masaj yap yeni doğdugunda olmustu bızde doktor tavsıye etmıstı kızamık 9. ayda yapılacak

Gelde simdi doktorlara güven çok geçmiş olsun canım allahtan daha ilerlemeden tekrar götürmussunuz ötekıne güvenıp gitmeseniz kötü olabılırmıs. kilosunuda kafaya takma canım ya masallahı var olusunun hem sıkıntıdandır istahsızlıgı inşallah ılacları kullanınca gecer ıkı kulak bırden zonkluyosa nasıl yesın yavrucak Allah sifasını versın

9.ayda menenjit te var ama özel aşı. rotavirüs aşısı gibi.

Menenjiti sormustum ben doktora. 1 yasinda da varmis o zaman yaptir demisti. Bekleyecegim sanirim.

Cok gecmis olsun canim. Istahi rahatsizligindan kapalidir. Insallah ilaclar rahatlatir da eski yemesine icmesine doner pasan.

çok geçmiş olsun uzun süre ağzında kaldığı için olmuş galiba, ben 2,5 ay yaşadım sol gögsümün ucu yarılmıştı hilal şeklinde öylede kaynadı zaten ama benimki amzirme hatasından, mustela , lansinov, betantenin antibiyotikli merhemi var hepsini kullandım, sende onlardan birini kullana bilirsin yada kendi sütünü sağ üste kaymağı oluşur 1, gün falan bekleyince onuda sürebilirsin, bide imkanın varsa 5-10 dk açık bırak gögsünü

çok çok geçmiş olsun çok zor kulak iltihabı, yıkarken de dikkat et su kaçmasın bide antibioitiği dr dediği kadar kullan ve mutlaka kontrole götür

ya kızlar menenjit konusunda ben çok karasızım dr daha sormadım ama 5 yaşına kadar yapıla biliyor özel aşı zaten, bizim arkadaşın okulunda bir öğretmen var o çocuğuna yağtırmış ve çocuk felç olmuş aşı bozukmuş, ama o arkadaşıma kendi drleri mutlaka yaptırın demiş onlar yaptırdı çocuklarına, yani yaptıracaksanız, aşıyı mutlaka iyi bir yerden alın ve düzgün muhafaza edildiğinden emin olun

O asi beni de cok kotkutuyor. Ben ozel hastanede yaptiriyorum herseyini. Asiyi yapan kisi de esimin ogrencisi. Ama yine de menenjit deyince ben de duraksiyorum.

O asi beni de cok kotkutuyor. Ben ozel hastanede yaptiriyorum herseyini. Asiyi yapan kisi de esimin ogrencisi. Ama yine de menenjit deyince ben de duraksiyorum.

canım onların yaptırdığı yerde özel hastane ama aşı yapanla ilgili değil ama aşının saklanma koşulları ile ilgili depodan gelirken korundu mu hastanede iyi bir ortamda muhafaza edil mi bunun gibi şeyler , siz o öğrenciye sorun sürkilasyon çoksa aşılar uygun ortamda saklanıyorsa sorun olmaz

kızlar bide başka bir şey danışacağım size
ben öğretmenim, ama şuan rapor kullanıyorum, bir aksilik çıkmazsa bu dönemi kapatacağım, 2. dönem başlarım artık, dün eşim çalıştığım okula uğramış müdür demiş hoca hanım isterse sadece maaş karşılığı der veririm, yada hepsini ona veririm, benim yerime şuan ücretli bir öğretmen derse giriyor, bide yetiştirme kursu veriyor buda bir nevi zorunlu sayılır, ful derse girersem ve yetiştirme kursuda verirsem maaşımın dışında 500 gibi bir para daha alacam haftanın 3 günü 17:30 işten çıkacam
ama sadece maaş karşılığı olursa büyük ihtimal 4 gün okula gidecem ve 15:30 da işten çıkacam
eşim sen nasıl istersen öyle yap diyor, bakıcıyla da konuşmadık daha para işini ama 500-550 den aşağı olmaz, bu ay ayın 16 da maaşımız bitmişti

şimde sizce sıkışıp çocuklarımla daha çok mu zaman geçirmeliyim yoksa, daha az mı çalışatyım, karar veremedim, bu arada bakıcı iş yapmıyor yani yemek temizlik yine bende olacak

Beni onu kastetmistim gulum. Tanidik olunca hep uyariyor bizi. Bir sikinti olsa yapmaz bile bile. Ama yine de korkuyorum.

Daha az calis, kuzularinla ilgilen bence.

canım senin adına karar veremeyiz ama empati yapabilirim bn de öğretmenim agustosta son maası aldım esım askerde oda maas almıyo üstelik sürekli para istiyor oturmadıgım evın kırası aidatı yakıtı duruyo bebeğin masrafları bi taraftan yani haliyle zor oluyo ama bebeğimi ben büyütüyorum zaman geciriyorum herseye değer bence. 2. dönem bende baslayacam sınıfcı oldugum için mecbur full girecem keske ımkanım olsa ders almasam allahtan 2.30 kadar okulum yani bnce sende bu seneyi olsun az ders alarak bitir bebeklik çağı çabuk geçiyor ne kadar birlikte o kadar kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…