Sagol cnm, darisi size ins. Agrisiz,sancisizK kubizmsupapatya88 çok geçmiş olsun kuzularınıza
Jazzquell ben mi görmedim,iyi mi acep?
Çok sağoluun,annem şoka girdi,6,7 dk aa,aa diyip durdu,kapıda rengi benzi attı,tansiyonu oynadı sandım,sonra sevinçten ağladı,geceden beri torununu yiyor
Yok canım tartılmıyor,prosedür havalimanına göre değişiyor,mesela İstanbul'da bavulu bagaja verirken bebek arabasını da verebiliyosun,ben öyle tercih ediyorum,bir daha güvenlikten arabayı geçirmiyim diye,ama Antalya'da bagaja bavul verirken almıyorlar arabayı,uçağa kadar gidip,uçağa girmeden önce katlayıp yere bırakıyosun,görevliler (bagaj yükleyenler) alıp bagaja götürüyor.kabin görevlisine vermiyosun yani,uçağa girmeden yere bırakıyosun.
Aynı seçenek İstanbul için ve diğer şehirler için de var tabi,bagaja bavulla vermeyip,uçağın kapısına kadar bebek arabasıyla gidebilirsin.
Çıkışta da ister bekleyip uçak kapısında alıyosun,ister bagajını beklerken getiriyolar.
4 tane hem de maşallah kuzuya,geçmiş olsun.benimkinin de 1 haftadır eli ağzında,biz de üsttekileri bekliyoruz,geceleri uyanıp bazen öylece duruyo,ağzında eli,geç dalıyo.
Sagolasin cnm, sizede gecmis olsun. Allah korusun. Annelik en zor meslek, yeterki saglik olsun, uykusuz geceler yavrulara feda olsun.inşallah çabuk çıkar dişleri geçmiş olsun bende gece kızım hasta diye nöbetteydim birde deprem oldu üstüne çok korktum gece gece.
Birazda soguk alginligi eklenince, perisan oldu pasam. Amin cnm, sagolasin.Gunaydın canlar iyi hafta sonları
Supapatya önermişti sanırım. Ma lı birşeydi ama. Gelince yazar. Kabız mı oldu canım, neden catladı?
Baya zorlamış sizi de. Allah kolaylık versin canım.
Allah korusun herkesi.kipada mam indirimi bu günde devam ediyor ayrıca huggıes yeni doğan org. pamuklu su da 2,90 64lüsü .evet gece çok fena sallandı bende kız uyumadığından ayaktaydın zaten çok korkuyorum izmitteki görüntüler aklıma geldi allah korusun ya
Amin cnm, sagolasin. Ben bir dis agrisina dayanamiyorum dort tanesi birden nasildir kimbilir. Allah hepimizin yavrularina saglik versin yeterki tek derdimiz dis olsun.Gunaydin
ay kiyaman kuzuya kimbilir nasil agriyorda uyuyamiyor ve gece 3.30 da sen hala uyumamissin allah sabir vrsin
Gecmis olsun cnm, masallah kuzucuguna.bizim ufaklıkta geceleri ve sabahkları öksürüyordu eşim dedi tam iyileşmedi bir dr götürelim kahvaltı yapıp çıktık, dr baktı ciğerler temiz dedi, ama boğaz az kızarık hala ama ilaç kullanmayalım dedi, bide diş çıkarıyor dedi oda teteikler eğer vüctta hafif bir enfeksiyon varsa dişl bunu hemen tetikler dedi, bu öksürükte büyük ihtimal ondan dedi, boyu 70 cm cm kilosu 8350 bir buçuk ayda 200 gr almış az almış ama genel kilosu orta iyi dedi
hayır canım 2-3 ben aldım dün bu günde maaş yatmış 3 aldım acaba sitesinde varmıdır ben giremiyorum ama bu günki fiştende aynı geçti fiyat aaaa sinir oldum şimdi acaba sırf buradaki mağazadamı kargo ücreti olmasa ben yollıyım diyeceğim çok uygun çünkü öteki türlü çok pahalı.ama 4 no 600gr indirim vardı o ayrı.Allah korusun herkesi.
Esim gitti az once kipaya aptamil 4 te indirim var demisler sadece o da almamis
Gecmis olsun kuzuya masallahbizim ufaklıkta geceleri ve sabahkları öksürüyordu eşim dedi tam iyileşmedi bir dr götürelim kahvaltı yapıp çıktık, dr baktı ciğerler temiz dedi, ama boğaz az kızarık hala ama ilaç kullanmayalım dedi, bide diş çıkarıyor dedi oda teteikler eğer vüctta hafif bir enfeksiyon varsa dişl bunu hemen tetikler dedi, bu öksürükte büyük ihtimal ondan dedi, boyu 70 cm cm kilosu 8350 bir buçuk ayda 200 gr almış az almış ama genel kilosu orta iyi dedi
bizim buradaki kipayı aradım ama açılmıyor telefon kampanya sırf buradamı geçerli diye soracaktım ama açan yok.Gecmis olsun kuzuya masallah
canım mağazaya ulaştım elinde olmaya bilir tüm kiparda geçerli dedi bilgin olsun bir tek bizim burada değilmiş.ürün yoktur yoksa sistemde fiyatları bu şekilde tanımlıymış canım istersen bir daha sorun stoklarını kontrol ettirin yoksa geleceği günü sorun.Gecmis olsun kuzuya masallah
bu arada 4 numarayıda sordum dergideymiş 15 tl ye inmiş 300gr mı :) ama diğeri tüm mağazalarda geçerliymiş yaşadığın şehir izm,ir diye okudum kipa orada çok olması lazım birinde yoksa diğerinde vardır mutlak.Allah korusun herkesi.
Esim gitti az once kipaya aptamil 4 te indirim var demisler sadece o da almamis
Kiyamam.kuzuya cok gecmis olsun.
Geçmiş olsun kuzucuğuna. Sayfaları tekrar kurcalarken unutmuşum yazmayı
Gunaydın canlar iyi hafta sonları
Supapatya önermişti sanırım. Ma lı birşeydi ama. Gelince yazar. Kabız mı oldu canım, neden catladı?
Baya zorlamış sizi de. Allah kolaylık versin canım.
sorduğun mesqajı bulamadım ama popo çatlağı için biz madecassol krem kullandık günde 5 defa bolca poposuna masaj yaparak 21 gün kullandım bir dahada tekrarlamadı inşallah çabuk geçer.
Sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.hepsini kullandık bize bir tek bepanten iyi geldi canım:) denemediysen al ıstersen eczaneden
Sagol canim sanirim yerle alakali birkac gun sonra yine sorarimhayır canım 2-3 ben aldım dün bu günde maaş yatmış 3 aldım acaba sitesinde varmıdır ben giremiyorum ama bu günki fiştende aynı geçti fiyat aaaa sinir oldum şimdi acaba sırf buradaki mağazadamı kargo ücreti olmasa ben yollıyım diyeceğim çok uygun çünkü öteki türlü çok pahalı.ama 4 no 600gr indirim vardı o ayrı.
Tamam canim sorarim sagol ilgin icin.canım mağazaya ulaştım elinde olmaya bilir tüm kiparda geçerli dedi bilgin olsun bir tek bizim burada değilmiş.ürün yoktur yoksa sistemde fiyatları bu şekilde tanımlıymış canım istersen bir daha sorun stoklarını kontrol ettirin yoksa geleceği günü sorun.
evet canım çok değerli hammaddesi olan öz eczanın dediğine göre başka ilaç yapımında kullanılıcakmış ayrıca eczcılarda ilaç yaptığı için elinde olsada vermiyor ben 4 kutu topladım evde bulunsun diye hafif poposu kızarıncada sürüyorum.Sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
Snowyy kabız değil ama ağlayarak yapıyordu hep katıydı biraz da dün gece bi baktım yarılmıs poposu
Supapatya teşekkür ederim canın aldım hemen yanlız piyasadan kalkmış krem üretilmiyormus eczacı 2 istedim bi tane verdi
Canan bepanten de aldım iki kremi birlikte sürüyorum sükür ağlamadan yaptı kakasını hemen yumusattı heralde kremler
basla tabi afiyet olsun yarasinMavis
yok canim et vermedim hic ama baslayacagim
ben aksaray gibi küçük bir yerde hemen bulmustum sen ilçe yada köy gibi bir yerde misin.ama ınan bizim köy burdan büyüktü:) ıstersen kargo ile yollarım ama o da en az üç gün sürer.hastalık ilerlememis bile olsa bebekler grip olunca gece hep uyanıyor öksürük geniz akıntısı uyandırıyor ben bogulacak diye korkardım her öksürük te gidip bakardım.onlar hasta olacağına biz olalım daha iyi olur bence.siz de dikkat edin size de geçerse sizden tekrar ona geçer bizde öyle oluyor.ve ilaç kullanmak iyi birşey değil ama eşim bronsit bebekken olmuş hala çekiyoruz hasta olduğunda oturarak uyuyoruz bu yüzden ben hep cigerine inmesinden korkup ilaç vermeyi tercih ettim.inşallah sabaha birşeyi kalmazteşekkürler.evet bir ara siz ailecek grip olmuştunuz bizde öyle olacağız galina bendede öksürük başaldı. buhar makinamız var ama doktor 1 saatten fazla çalıştırmayın demişti evet yatağının altını destekleyip dikleştirdim .sütüm yok ama mama ve su veriyorum gece birde serum fiz. damlatıyorum bakalım bu akşam nasıl oalcak nebulazitor fiyatları uygunmuş ama ben burada onu edinene kadar kızım iyileşir.
patee özelden görüşelim canım detayları :)) sırayla bu işler parayla değil..kereme de gelecek sıra.bulduğumuz bakıcı biz vana gideceğiz diye ise başlamış otelde.eşim de hazirana kadar ihale yine bana kaldı dedi kadroya geçirdim artık sigorta istiyor birde kismette bakıcı degil babası varmış.bende gaza geldim bi çocuk daha yapayim beraber büyüsün dedim.eşim evden kacarim diyor:)Masallah tosununa canımSunneti de kolay gecer inşallah. Pate yaptırdı ogluna en son, detay verır sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?