2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sagol cnm, darisi size ins. Agrisiz,sancisiz

Gunaydın canlar iyi hafta sonları

Supapatya önermişti sanırım. Ma lı birşeydi ama. Gelince yazar. Kabız mı oldu canım, neden catladı?

Baya zorlamış sizi de. Allah kolaylık versin canım.
Birazda soguk alginligi eklenince, perisan oldu pasam. Amin cnm, sagolasin.

Allah korusun herkesi.
Esim gitti az once kipaya aptamil 4 te indirim var demisler sadece o da almamis

Gunaydin
ay kiyaman kuzuya kimbilir nasil agriyorda uyuyamiyor ve gece 3.30 da sen hala uyumamissin allah sabir vrsin
Amin cnm, sagolasin. Ben bir dis agrisina dayanamiyorum dort tanesi birden nasildir kimbilir. Allah hepimizin yavrularina saglik versin yeterki tek derdimiz dis olsun.

Gecmis olsun cnm, masallah kuzucuguna.

Allah korusun herkesi.
hayır canım 2-3 ben aldım dün bu günde maaş yatmış 3 aldım acaba sitesinde varmıdır ben giremiyorum ama bu günki fiştende aynı geçti fiyat aaaa sinir oldum şimdi acaba sırf buradaki mağazadamı kargo ücreti olmasa ben yollıyım diyeceğim çok uygun çünkü öteki türlü çok pahalı.ama 4 no 600gr indirim vardı o ayrı.

Gecmis olsun kuzuya masallah

Gecmis olsun kuzuya masallah
canım mağazaya ulaştım elinde olmaya bilir tüm kiparda geçerli dedi bilgin olsun bir tek bizim burada değilmiş.ürün yoktur yoksa sistemde fiyatları bu şekilde tanımlıymış canım istersen bir daha sorun stoklarını kontrol ettirin yoksa geleceği günü sorun.

Allah korusun herkesi.
bu arada 4 numarayıda sordum dergideymiş 15 tl ye inmiş 300gr mı :) ama diğeri tüm mağazalarda geçerliymiş yaşadığın şehir izm,ir diye okudum kipa orada çok olması lazım birinde yoksa diğerinde vardır mutlak.

Kiyamam.kuzuya cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun kuzucuğuna. Sayfaları tekrar kurcalarken unutmuşum yazmayı

Gunaydın canlar iyi hafta sonları

Supapatya önermişti sanırım. Ma lı birşeydi ama. Gelince yazar. Kabız mı oldu canım, neden catladı?

Baya zorlamış sizi de. Allah kolaylık versin canım.

sorduğun mesqajı bulamadım ama popo çatlağı için biz madecassol krem kullandık günde 5 defa bolca poposuna masaj yaparak 21 gün kullandım bir dahada tekrarlamadı inşallah çabuk geçer.

hepsini kullandık bize bir tek bepanten iyi geldi canım:) denemediysen al ıstersen eczaneden
Sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
Snowyy kabız değil ama ağlayarak yapıyordu hep katıydı biraz da dün gece bi baktım yarılmıs poposu
Supapatya teşekkür ederim canın aldım hemen yanlız piyasadan kalkmış krem üretilmiyormus eczacı 2 istedim bi tane verdi
Canan bepanten de aldım iki kremi birlikte sürüyorum sükür ağlamadan yaptı kakasını hemen yumusattı heralde kremler

Sagol canim sanirim yerle alakali birkac gun sonra yine sorarim

Tamam canim sorarim sagol ilgin icin.

evet canım çok değerli hammaddesi olan öz eczanın dediğine göre başka ilaç yapımında kullanılıcakmış ayrıca eczcılarda ilaç yaptığı için elinde olsada vermiyor ben 4 kutu topladım evde bulunsun diye hafif poposu kızarıncada sürüyorum.

ben aksaray gibi küçük bir yerde hemen bulmustum sen ilçe yada köy gibi bir yerde misin.ama ınan bizim köy burdan büyüktü:) ıstersen kargo ile yollarım ama o da en az üç gün sürer.hastalık ilerlememis bile olsa bebekler grip olunca gece hep uyanıyor öksürük geniz akıntısı uyandırıyor ben bogulacak diye korkardım her öksürük te gidip bakardım.onlar hasta olacağına biz olalım daha iyi olur bence.siz de dikkat edin size de geçerse sizden tekrar ona geçer bizde öyle oluyor.ve ilaç kullanmak iyi birşey değil ama eşim bronsit bebekken olmuş hala çekiyoruz hasta olduğunda oturarak uyuyoruz bu yüzden ben hep cigerine inmesinden korkup ilaç vermeyi tercih ettim.inşallah sabaha birşeyi kalmaz

Masallah tosununa canım Sunneti de kolay gecer inşallah. Pate yaptırdı ogluna en son, detay verır sana
patee özelden görüşelim canım detayları :)) sırayla bu işler parayla değil..kereme de gelecek sıra.bulduğumuz bakıcı biz vana gideceğiz diye ise başlamış otelde.eşim de hazirana kadar ihale yine bana kaldı dedi kadroya geçirdim artık sigorta istiyor birde kismette bakıcı degil babası varmış.bende gaza geldim bi çocuk daha yapayim beraber büyüsün dedim.eşim evden kacarim diyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…