2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Yok eger kani iyi cikarsa vrmem cikmazsa mecbur veririm
dün kan tahlili verdik bizde kolundan aldılar parmaktan olan yokmuş:)) kan damlası vermedim kaç ay oldu hemde doktor tam sınırda dedi günde 6 damla ver dedi.ben vermiyorum diye az çıkar sanmıştım ama hiç belli olmuyor ek gıda günde 2 öğün dedi bir çay bardagi kadar bir öğünü dedi hiç yemiyor dedim.vitamin yazdı anne sütünde her ihtiyacı varmış bir tek demir ve çinko yok onun da vitamin surubu iki çeşit bir gün biri bir gün diğeri.doğal dedi ama doğal ilaç olmaz tatlqndirici..vs..hep katkı maddesi vardır.iştahı açılsın diye yazdı bir ay icsin dedi.11.450 olmuş kilosu 750gram aalmış boyu 74cm.kilonun yapı ile ilgisi var bence yemediği halde yine almış.metabolizmasi yavaş çalışıyor aynı babası gibi hızlı kilo alacak.dişi 16.ayda çıkaran bile var dedi.yıkıldım resmen 8 ay daha bekleyemem:))

buhar makinesi aldıktan sonra rahatladık şimdi hiç tikanmiyor belki vardır sizde bilmiyorum ama biz geçen ay aldık rahatladık en çok grip olanlardan biri de benim oğlan şu hava veren makine çok iyi geliyor nebulazitor gibi birşey adı 60-70tl gibi fiyatı içine serum ve ventolin karistirip kullandık o iyi geldi tıkanması geçti öksürük balgam atamiyor ondan yapıyor yatarken geniş akıntısı rahatsız eder.yatağını biraz diklestirirsen daha rahat eder.doktorunuz zaten soylemistir gerekeni.anne sütü iciyorsa bol bol emzir.geçmiş olsun

teşekkürler.evet bir ara siz ailecek grip olmuştunuz bizde öyle olacağız galina bendede öksürük başaldı. buhar makinamız var ama doktor 1 saatten fazla çalıştırmayın demişti evet yatağının altını destekleyip dikleştirdim .sütüm yok ama mama ve su veriyorum gece birde serum fiz. damlatıyorum bakalım bu akşam nasıl oalcak nebulazitor fiyatları uygunmuş ama ben burada onu edinene kadar kızım iyileşir.

yolculuk yapanlara iyi yolculuklar bebekle çok zor oluyor.herkes hasta herkesin kucağına vermeyin dikkat edin otobusler ucaklar her taraf mikrop dolu.dün ebe hanım şu aşıyı sordu sağlık bakanlığının kampanyası var dedi.kampanya lafını duydum direk hayır dedim.suriyeliler ile ailecek gorusmuyoruz nerden geçecek dedim kizdi bana azicik yaptirmanizi öneriyorum dedi yaptırmadım 12.ayda yaptircam size de soracaklardir zaten sünnet yaptırmaya niyetliyim bu ay artık bir haftadır yürüyor oğlum elinden tutuyoruz ayaklarını kocaman kocaman açıyor yuruyor yavaş yavaş dizleri titriyor yoruluyor oturuyor dinleniyor devam ediyoruz yürümeye

Geçmiş olsun canım.Aynı durumu bizde yaşadık.Çok şükür şuan iyi ama biz antibiyotik kullanmadık sadece burun spreyi ve balgamı atması için şurup kullandık.Doktorumuz çok ileri derece değil o yüzden vermiyorum antibiyotik kendi kendine mücadele etmeli dedi çok şükür ki atlattı ama bu seferde ben hasta oldumDün annemde kaldım kıza o baktı ben diğer odada uyudum bulaşmasından çok korkuyorum öpemiyorum bile içim gidiyor(

sizede çok geçmiş olsun maske tak istersen geçmemsi için.bizin doktorumuzda antibiyotik vermedi ama takip etmeliyiz dedi çünkü bazi çocuklarda iltaba çevirip ciğerlere iniyormuş .allah hepimizn yavrularını korusun .

Masallah tosununa canım Sunneti de kolay gecer inşallah. Pate yaptırdı ogluna en son, detay verır sana

hey maşallah birde iştah açıcı şurup mı verdi doktor bende benim kıza iri diyordum seninkinin maşallahı var ...

Evet canım Allah'a emanetler.Ben 2 defa gösterdim doktora ciğerleri temiz zaten çokta bir şey yok dedi.Hırıltısı falanda yok biz de de sadece burun tıkanıklığı vardı.Akmadığı için biraz boğazında birikmişti.Balgam sökücü ilaçla öksürerek attı.Allah bir daha göstermesin inşallah.Hepimiz düşe kalka,hastalana hastalana büyüdük ama yinede onun bir burnu aksa benim içim eriyor.Annelik işte

Mssallah kuUya kiliau iyi neden.istah acici verdi ki

K kubizm supapatya88 çok geçmiş olsun kuzularınıza
Jazzquell ben mi görmedim,iyi mi acep?

hadi hayırlı yolculuklar canım. ya çok seviniyorlar çokkk. ahh bu torunlar olmasa :):)
İyi yolculuklar&eglenceler canım.
Benim de annem bize surpriz yaptı
Iyi yolculuklar.. Iyi tatiller canim

Çok sağoluun,annem şoka girdi,6,7 dk aa,aa diyip durdu,kapıda rengi benzi attı,tansiyonu oynadı sandım,sonra sevinçten ağladı,geceden beri torununu yiyor

iyi yolculuklar
bebek arabasi tartilmiyor degil mi?
ucaga binerken kabin gorevlilerine teslim ediliyor yani degil mi?
biz de bir anneanne ziyareti yapacagiz

Yok canım tartılmıyor,prosedür havalimanına göre değişiyor,mesela İstanbul'da bavulu bagaja verirken bebek arabasını da verebiliyosun,ben öyle tercih ediyorum,bir daha güvenlikten arabayı geçirmiyim diye,ama Antalya'da bagaja bavul verirken almıyorlar arabayı,uçağa kadar gidip,uçağa girmeden önce katlayıp yere bırakıyosun,görevliler (bagaj yükleyenler) alıp bagaja götürüyor.kabin görevlisine vermiyosun yani,uçağa girmeden yere bırakıyosun.

Aynı seçenek İstanbul için ve diğer şehirler için de var tabi,bagaja bavulla vermeyip,uçağın kapısına kadar bebek arabasıyla gidebilirsin.
Çıkışta da ister bekleyip uçak kapısında alıyosun,ister bagajını beklerken getiriyolar.

Ust onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...

4 tane hem de maşallah kuzuya,geçmiş olsun.benimkinin de 1 haftadır eli ağzında,biz de üsttekileri bekliyoruz,geceleri uyanıp bazen öylece duruyo,ağzında eli,geç dalıyo.

Kizlar izmirde sabah 3.45 te deprem oldu 5.1 simdi geldi aklima yazayim.dedim allah herkesi korusun.
kipada mam indirimi bu günde devam ediyor ayrıca huggıes yeni doğan org. pamuklu su da 2,90 64lüsü .evet gece çok fena sallandı bende kız uyumadığından ayaktaydın zaten çok korkuyorum izmitteki görüntüler aklıma geldi allah korusun ya

teşekkürler.ben evden markete çıkamıyorum kızla tebrik ederim seni.

geçmiş olsun kuzuya
serum fizyolojigi yarısına kadar burnunun bir tarafına boca et ama çok hızlı sıkma, sonra hemen ters çavir sırtına bir kaç kere vur, akacak bunu, sonra aynı şeyi diğer tarafa yap bayağı rahatlatıyor dr yapmıştı bizim kine, öyle bir kaç damlayla açılmıyor

bizim ufaklıkta geceleri ve sabahkları öksürüyordu eşim dedi tam iyileşmedi bir dr götürelim kahvaltı yapıp çıktık, dr baktı ciğerler temiz dedi, ama boğaz az kızarık hala ama ilaç kullanmayalım dedi, bide diş çıkarıyor dedi oda teteikler eğer vüctta hafif bir enfeksiyon varsa dişl bunu hemen tetikler dedi, bu öksürükte büyük ihtimal ondan dedi, boyu 70 cm cm kilosu 8350 bir buçuk ayda 200 gr almış az almış ama genel kilosu orta iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…