Gecmis olsun canimdoktora gittik grip olmuş kızım ama antibiyotiğe gerek görmedi doktorumuz salı günü kontrole çapğırdı şurup ve sprey verdi çok huysuzdu salı günü gidince genel kontrol ve görüşmemizi yapacağız.
Iyi yolculuklar.. Iyi tatiller canimKızlar biz kızımla Antalya'ya gidiyoruz,anneanneye sürpriz,delirir artık gece kapıda görünce torununu,benim pabucum dama atıldı zaten
Yine tek başıma bir bavul,bebek arabası,çantayla gidiyorum,Dila da kucakta,tabi o kucak bazen güvenliğin,bazen yolcuların olabiliyor ben eşyaları hallederkenUçağa varana kadar yorgunluk.
Öpüyoruz hepinizi güzellikler
Kızlar acil yardım kuzumun makatı çatlamıs bu gece fark ettim daha önce aynısı olanlardan bi krem konusulmustu iyi geldi diye hırsızı da kullanmıstı ama o pek girmiyo baska kullanan varmıydı neydi kremin adı kızlar lütfen yazarmısınız
sağol canım bakayım geçmısı tarayıp duruyorum bulamadım bi turlu1649 ve 4610 Sayfa sayılarında hırsızı susam yağından bahsetmiş ve bir kremden susam yağı özlü adını bulamadım canım bi bak ister
Yok eger kani iyi cikarsa vrmem cikmazsa mecbur veririmcanım ek gıdaya geçince çıkıyormuş altıncı aydan sonra annenin demiri bebeğine yetmiyormuş eğer çıkarsa pekmezle idare ederim diye düşünme 1 kasa üzüm bir tablet demir habına denkmiş
Kiyamam.kuzuya cok gecmis olsun.Kızlar acil yardım kuzumun makatı çatlamıs bu gece fark ettim daha önce aynısı olanlardan bi krem konusulmustu iyi geldi diye hırsızı da kullanmıstı ama o pek girmiyo baska kullanan varmıydı neydi kremin adı kızlar lütfen yazarmısınız
sağol canım bakayım geçmısı tarayıp duruyorum bulamadım bi turlu
Ust onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...Gunaydin guzeller, hayirli cumalar
Ust on disler canim. Cikamadi gitti
Ama belli sekilleri. Ayrik olacak kocaman kocaman:)
GunaydinUst onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...
Kızlar acil yardım kuzumun makatı çatlamıs bu gece fark ettim daha önce aynısı olanlardan bi krem konusulmustu iyi geldi diye hırsızı da kullanmıstı ama o pek girmiyo baska kullanan varmıydı neydi kremin adı kızlar lütfen yazarmısınız
Ust onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...
günaydın,Gecmiş olsun canım. Atesi huzursuzlugu yoksa hiç ilaç kullanma istersen. Yemesi içmesi yerinde degil mi?
Evde de aynı duzeni kurmanız dilegiyle canım
İyi yolculuklar&eglenceler canım.
Benim de annem bize surpriz yaptı
ben 2 ve sonrası için 3 aldım hepsinde var çok uygun.Valla deme kiz aimdi gordum mesajini insallah yarin da devam eder 2 de de varmi
sağol ve tüm geçmiş olsun deileğinde bulunan arkadaşlara teşekkürler.Gecmis olsun canim
sorduğun mesqajı bulamadım ama popo çatlağı için biz madecassol krem kullandık günde 5 defa bolca poposuna masaj yaparak 21 gün kullandım bir dahada tekrarlamadı inşallah çabuk geçer.ah ah canım bu ay doktor alalım mı kan dedı kıyamadım parmaktan almıyorlarmıs alan bı yer bulamadım aldırmadım bende zaten muayne ıcın sedyeye oturtamadım kan alırken hıç durmaz son asısında 3 kısı tutmustuk
inşallah çabuk çıkar dişleri geçmiş olsun bende gece kızım hasta diye nöbetteydim birde deprem oldu üstüne çok korktum gece gece.Ust onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...
günaydın,
yemesi içmesi normal ama gece burun tıkalıkğı ve öksürülten sürekli ağlıyor serum fiz. ve okaliptüslü yaka damlası ile geçereyim dedim ama kar etmedi birde gözleride şapır şapır akıyor doktorda antibiyotik gripte vermiyoruz dedi ama 4 gün onun rahat nefes alması ve yoğun vücut ağrısı için verdi mutsuz ve huysuz olabilir çünkü çok ağrı yapar dedi bende kullanmaya başladım gündüz iyide gece çok sıkıntısı var bir türlü uyuyamıyor nefes alamayınca çığlık atıp ağlıyor.
inşallah çabuk çıkar dişleri geçmiş olsun bende gece kızım hasta diye nöbetteydim birde deprem oldu üstüne çok korktum gece gece.
hepsini kullandık bize bir tek bepanten iyi geldi canım:) denemediysen al ıstersen eczanedenKızlar acil yardım kuzumun makatı çatlamıs bu gece fark ettim daha önce aynısı olanlardan bi krem konusulmustu iyi geldi diye hırsızı da kullanmıstı ama o pek girmiyo baska kullanan varmıydı neydi kremin adı kızlar lütfen yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?