2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Iyi yolculuklar.. Iyi tatiller canim

1649 ve 4610 Sayfa sayılarında hırsızı susam yağından bahsetmiş ve bir kremden susam yağı özlü adını bulamadım canım bi bak ister

Mavis01
Canim ya benim oglum daha agzina gelen pütürlü yiyeceklerden midesi kalkiyor eti nasil vercem bogazinda kalmazmi bu konu hep konusuldu ama unutmusum

Kiyamam.kuzuya cok gecmis olsun.

Gunaydın canlar iyi hafta sonları

Supapatya önermişti sanırım. Ma lı birşeydi ama. Gelince yazar. Kabız mı oldu canım, neden catladı?

Ust onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...

Baya zorlamış sizi de. Allah kolaylık versin canım.

günaydın,

yemesi içmesi normal ama gece burun tıkalıkğı ve öksürülten sürekli ağlıyor serum fiz. ve okaliptüslü yaka damlası ile geçereyim dedim ama kar etmedi birde gözleride şapır şapır akıyor doktorda antibiyotik gripte vermiyoruz dedi ama 4 gün onun rahat nefes alması ve yoğun vücut ağrısı için verdi mutsuz ve huysuz olabilir çünkü çok ağrı yapar dedi bende kullanmaya başladım gündüz iyide gece çok sıkıntısı var bir türlü uyuyamıyor nefes alamayınca çığlık atıp ağlıyor.

sorduğun mesqajı bulamadım ama popo çatlağı için biz madecassol krem kullandık günde 5 defa bolca poposuna masaj yaparak 21 gün kullandım bir dahada tekrarlamadı inşallah çabuk geçer.

Ust onlerden 4 dis gozuktu bizdede ama uyku,duzen kalmadi perisaniz gece 2 bucuk ve uyanigiz hala, ateslide pasam...
inşallah çabuk çıkar dişleri geçmiş olsun bende gece kızım hasta diye nöbetteydim birde deprem oldu üstüne çok korktum gece gece.

inşallah çabuk çıkar dişleri geçmiş olsun bende gece kızım hasta diye nöbetteydim birde deprem oldu üstüne çok korktum gece gece.

Cok gecmiş olsun canım. Dertlerini söyleyecek kadar büyüselerdi....

Depremden cok korkarım ben. Allah korusun. Onun için de ayrıca gecmiş olsub.

hepsini kullandık bize bir tek bepanten iyi geldi canım:) denemediysen al ıstersen eczaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…