2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlı olsun dişleri benim kızda çıkaracak galiba geceleri hastalıktan ziyade farklı bir huysuzkluğu var çığlık atıyor inşallah dişidir çıkar.

yazmayı unuttum 4 yaşındakilere de bizim bebişlere yapılacak 9.ay aşısı varya 12 ayda olmawsı gereken kızamık,kabakulak falan onu da erkene almışlar 4 yaş grubuna yapmışlar çgrip asşısı değil yani.

canım benimde saçlarım yağlı ve çok dökülüyor bende bu şampuanı kullanayım bari. Şuan tamamen durdu mu dökülmen?

travazol bende sürdüm kortizon olduğunu bile bile. Ama senin de dediğin gibi geçirdi. benim eşim ecza deposunda çalışıyor bebekler için sakıncalı olduğunu söyledi bende birdaha sürmedim.

travazol bende sürdüm kortizon olduğunu bile bile. Ama senin de dediğin gibi geçirdi. benim eşim ecza deposunda çalışıyor bebekler için sakıncalı olduğunu söyledi bende birdaha sürmedim.
kızlar bu krem kulağa sürülürmü b,ilmem ama benim alerjimden dolayı kulağımdada egzama oldu farklı bir ilaç verdi ama kulak için doğal sirkeyi kulak çubuğunu sokup onla silince geçiyormuş ama hala deneyemedim ben

ben kulagının içine değil arkasına sürmüştüm canım ama eşim öyle deyince birdaha sürmedim

canım bana ilk bu ilacı 4 aylıkken doktor yazmıştı kızın kulak kaşımasından dolayı...kulak içine değil dış kısmına ve kulak arkasına sürmek için...ben kortizon var diye sürmemiştim... şu son 1 ay felaket kaşıyor bende çareyi kullanmakta buldum...ama fazla sürmiycem..bu 2. sürüşüm ...artık doktor bile yazsa reçeteye bu ilaç kullanmamız için doğrumu diye kontrol eder haldeyiz... ne kötü ya...

Son düzenleme:
ben cocuklsrinin yaninda buldum seni
tahin icin erken neden acele ediyorsun?

alt2+ust2 mi cikti?oh kurtuldunuz bir sure
bu pancar neymis boylevyahu nasil yenir hic denemedim?

Karpuz büyüklüğünde patates gibi bir sebze canım. Adana da haslayıp satarlar (dı) sokakta, mısır satar gıbı. Kiloyla alırdık....
Annem gelir yakunda yine. Aklıma getirdin yine arayıp isteyeyım. Bulsun getirsin

iyiyim canım oğluşunun yeni dişleri hayırlı olsun bizimde iki diş birden çıkıyor biraz mızmızız

hayırlı olsun dişleri benim kızda çıkaracak galiba geceleri hastalıktan ziyade farklı bir huysuzkluğu var çığlık atıyor inşallah dişidir çıkar.

Tesekkürler Sizlerin de kolayca gecer inşallah.

Benimkinin de kulak arkasında kuruluk olmuştu. Kaşıyor kanatıyor. Mustela tam gecirir gibi oluyor tekrar kaşıyor sil bastan. Annem "senin cildine bir tek arko iyi gelirdi dene" dedi. 2 gun surdum, gecti gitti. Basını sampuanlarken kulak arkasına degirmeyin.

Selam herkese

@Snowyy dişleri çıkmış maşallah.
Benimki de çok huysuz,2 alt diş çok oldu çıkalı,şimdi üst sağ ve alt solun birazı çıktı,üst sol da şiş.2 diş kesin,3.de geliyor sanırım.bağırıp duruyor ara ara.sesi çıkmaz normalde,bir de üst dudak kızardı,ufak yara oldu,ağzına vuruyor arada,emzik acıttı belki bilmiyorum. İnşallah geçer yakında bakalım.

O 3 tane birden. Cok zor geciriyorlar. Senin kuzu da cabucak çıkarır inşallah. Benimkinin de üst dudakta yara olmuştu ısırmış gibi sanki. Şimdi de oyuncaklarını ısırmaktan yeni çıkan dişlerin yanında küçük kanamalar var.

benim de fena dokuluyor sebamed aldim ama faydasini goremedim cunku cok kopurmedigi icin cok sevmedim.
senin sampuan da mi kopurmuyor.

oy yavruma
benim oglumun da alt2 birlikte cikti
siz tatilde msniz hala?anneannesi bakar kuzusuna

İyi geceler herkese.
Bu yürüteç konusu kafamı kurcalıyor 3 gündür. Kayınvalidemin kolları ağrıyor Ceku'yu gezdirmekten. "Yürüteç alayım da kurtul =)" dedim, sevindi kadıncağız. Ceku olmuş 10 kilodan fazla, ben de evde olduğum günler perişan oluyorum.

Şimdi okuyorum zararlarıyla ilgili bir şeyler.. İş arkadaşlarım ise "benim kızım kullandı, bir şey olmadı" diyor. Ben de kullanmıştım gerçi... Ergenlikte çıkarmış zararları ortaya. Günde yarım saatten fazlası zararlıymış..

Anlayacağınız kafam çok karışık.

Siz de daha çok karıştırsanız çok memnun olurum =D

Sahi, siz ne yapıyorsunuz yerinde duramayan bıcırlarınızla?

Ben hiç kucagımda tasımıyorum canım. Yürümek isterse tutunup kalkıyor yan yan yuruyor. Üsenirse emekliyor. Kv söyle o da tasımasın. Elinden tutup yürümeye tesvik etsin.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız buyuk oğlumun dersleri yoğunlaştı minnakımın dişleri ve ek gıdalarla gelen kabızlık sorunu uykusuzluk drrken deli gibi dolaşır oldum vakit denen sey bana yetmiyor malesef annemler de uzakta eşim biraz aksamları yardımcı oluyor çok şükür onun dışında yorgunluktan bitmiş haldeyim .

Ay canım benim ya,hiç kıyılmıyor işte.geçer inşallah çabucak.

oy yavruma
benim oglumun da alt2 birlikte cikti
siz tatilde msniz hala?anneannesi bakar kuzusuna

Alt 2 bizde de beraber çıkmıştı.işte bu diş dönemi uzun sürüyor,sırayla bekliycez.
Biz 3 gün kalıp döndük,eşimi çok bırakmak istemiyorum,yalnız diye aklım kalıyo,o da özlüyo,beni neyse de kızını ayrı özlüyo tabi,kıyamıyorum.bir de kameradan babasına çok üzgün baktı,çok üzüldü babası.dişten mi,onu mu istedi emin de olamadık.üstüne de arkadaşımın kocası eve gelince ona bakıp,bir dk geçince azıcık ağladı,sanki bu benim babam değil der gibi.anlıycağın acaba arar mı babasını diye kurdukça kurduk.döndük,rahatladık:)

Bana da doktorum alma dedi yürüteç,bir de ben evde istemedim,duvarlara çarpa çarpa gezer diye de.abimlerde var,valla hep kullandı kızı,şimdi de gayet güzel yürüyor.
Biz de evde oyun parkı kurduk,o kadar rahatladım ki,bütün gün orda oynuyo desem yeridir.küçüklükten alışsın istedik,inşallah sıkılmaz.oraya bırakıyorum,rahatça işimi yapıyorum,oturucaksam da oturuyorum.düştü mü derdi yok.fotoğraf ekledim,pilsan melek oyun alanı.

Ben de 2.olunca nasıl tek başıma halledicem merak ediyorum,Allah kolaylık versin hepimize

Eklentiler

• image.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 82
Günaydın herkese benim kuzunun ilk dişi çıktı digeride yolda biraz uzasin şiş hedigini dokecez inşallah yuretec ilk kızimda annem almıştı çok nadir bırakmıştım bundan evi süpürgeyle alacağım zaman durmazsa 5 dak bırakıyorum onun dışında bırakmam zaten kendi tutunup kalkıyor ellerinden tutup yürütüyorum erken yürüsün diye orman yaptırıyorum

bizede doktor yürüteç kullanmayın kesinlikle dedi kullarının altından tutup yürüme alıştırmaları yapıyoruz .annemde perişan oluyor bende benim kızda 11kg ama çok mecbur kalırsanız 15-20 dak . koyabilirsiniz dedi biz almıştık ama yinede koymuyorum kaldırdım yatağına oturtup çok yoruluncatv. izletiyor annem alıştırmış ne yapalım onlarda haklı bir şey denmiyor çopcuklarla uğraşması bir yaştan sonra zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…