- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
hayırlı olsun dişleri benim kızda çıkaracak galiba geceleri hastalıktan ziyade farklı bir huysuzkluğu var çığlık atıyor inşallah dişidir çıkar.Gunaydın guzellerİki dişi de cıktı şükür. Bir sure rahat ederiz herhalde degil mi?
Gonderin tabi
Iyıyız canım. Sızde ne var ne yok?
Senin de zorlu geciyormuş. Allah kolaylık versin canım. Kulagını kaşıdıgı dönemlerde üzerine büyük gelen bir sweatshirt giydiriyordum. Kolları uzun geldiginden elleri kısmen içinde kalıyordu. Kaşısa da zarar veremıyordu
yazmayı unuttum 4 yaşındakilere de bizim bebişlere yapılacak 9.ay aşısı varya 12 ayda olmawsı gereken kızamık,kabakulak falan onu da erkene almışlar 4 yaş grubuna yapmışlar çgrip asşısı değil yani.Canım büyük okuldan mikrobu taşıyor grip küçüğe geçiyor burun akıntısı olmayacakmış kulakla boğaz arasında östaki borusu var görevini tam yerine getiremiyor ondan oluyor soğuk almayacak burnu akmaya başladığı anda soğuk algınlığı ilacı ve sprey kulanacakmisim birde yatar pozisyonda emzirmeyecem başı yüksekte olacak önlemler bu buna rağmen olursa antibiyotik başka çare yok ateş olmadığı halde şimdi kullanmaya başladım çok üzgünüm kullanmazsam iletleye bilir Allah korusun duymayı bile kaybedebiliyor
Elinin kakada ne işi var dikkat etmemişler mi.ne aşısı yapmışlar bende unuttun dok sorayım grip aşısını aslında eylül ayında yapmam gerekiyordu ev tanışınca unuttum şimdi yaptırıma olur mu
valla yapmadığım şey kalmıyor çocuğun bağışıklık sistemi çökecek
iyiyim canım oğluşunun yeni dişleri hayırlı olsun bizimde iki diş birden çıkıyor biraz mızmızız
canım benim de saçlarım çok dökülüyordu altıncı aydan sonra durdu açılan yerlerim kapandı hızla minik minik saçlar geldi pro-zinc diye bir şampuan var tavsiye ederim çok güzel benim saçım yağlı olduğu için morunu kullanıyorum sen saç tipine göre bir dene istersen
canım merhaba bende giremediğim dönemlerde geçmişe dönüp dönüp senin postlarını aradım...tabiki üzüleceksin hepimiz insanız...her olaya aynı ağırlıkta tepkiler vermemiz zaten garip olurdu... insanın çok üzüleceği şeyler var kafasına takmaya değmeyecek şeyler var... ama bunlar geçecek..geçmek zorunda...çünkü sen ve kızın daha iyi bir hayata hazırlanıyorsunuz....en azından kızının başında sen varsın... sana bir şey olursa kızın ne yapsın... kızını düşünüyorsan önce kendine iyi bak ...tekrar tekrar bahsetmek istemiyorum ama benim yeğenleri biliyorsun..anasıda yok babasıda yok..aradabir annelerinin babalarının adıyla yazdığımız mektupları öpüp kokluyorlar... babaları yazmış gibi '' aslanlarım sizi çok özledim'' diye başlayan uyduruk mektuplar onları ayakta tutuyor... babam bize aslanım demiş diye gülüşüp eskiden çekilmiş fotoğrafınıda iliştiriyoruz yeni çekilmiş gibi...koyunlarına sokup uyuyorlar... ''hala biliyormusun ben bugün çok mutluyum diyorlar mektup geldiğinde...büyük yeğen sırf babasının mektuplarını okuyup ona mektup yazmak için okuma yazmayı çabucak öğrendi...benim yeğenlerin kötü birer anne babayla olmasındansa onları iyi hatırladıkları mektuplar daha iyidir...
beterin beteri, vardır...İdil imin aslan gibi annesi var yanında...inan bana en iyisi buydu çünkü Allah hep hayırlısını verir...herşey bitip çalışmaya başladığında ...üzerindeki kötü elektriği atacaksın...şimdi nefes aldığının bile farkında değilsin ama bebeğinle beraber yaşayacağınız çoook güzel günler var... Allah seni kızına, kızını da sana bağışlasın....
çok geçmişler olsun....benim kızda kulağını kaşıyor sürekli... egzama varmış kulağında...görünürde bir şey yok ama travazol sürüyorum akşamları kortizon olduğu için 2-3 gün sürcem ilk günden bile çok farketti kaşıntısı neredeyse azaldı...banyodan sonra kurulasam bile sabun artığı kalıyormuş kulağının arkasında...kulak kirinden dolayıda kaşınabilirmiş...
kızlar bu krem kulağa sürülürmü b,ilmem ama benim alerjimden dolayı kulağımdada egzama oldu farklı bir ilaç verdi ama kulak için doğal sirkeyi kulak çubuğunu sokup onla silince geçiyormuş ama hala deneyemedim bentravazol bende sürdüm kortizon olduğunu bile bile. Ama senin de dediğin gibi geçirdi. benim eşim ecza deposunda çalışıyor bebekler için sakıncalı olduğunu söyledi bende birdaha sürmedim.
kızlar bu krem kulağa sürülürmü b,ilmem ama benim alerjimden dolayı kulağımdada egzama oldu farklı bir ilaç verdi ama kulak için doğal sirkeyi kulak çubuğunu sokup onla silince geçiyormuş ama hala deneyemedim ben
canım bana ilk bu ilacı 4 aylıkken doktor yazmıştı kızın kulak kaşımasından dolayı...kulak içine değil dış kısmına ve kulak arkasına sürmek için...ben kortizon var diye sürmemiştim... şu son 1 ay felaket kaşıyor bende çareyi kullanmakta buldum...ama fazla sürmiycem..bu 2. sürüşüm ...artık doktor bile yazsa reçeteye bu ilaç kullanmamız için doğrumu diye kontrol eder haldeyiz... ne kötü ya...travazol bende sürdüm kortizon olduğunu bile bile. Ama senin de dediğin gibi geçirdi. benim eşim ecza deposunda çalışıyor bebekler için sakıncalı olduğunu söyledi bende birdaha sürmedim.
ben cocuklsrinin yaninda buldum seni
tahin icin erken neden acele ediyorsun?
alt2+ust2 mi cikti?oh kurtuldunuz bir sure
bu pancar neymis boylevyahu nasil yenir hic denemedim?
iyiyim canım oğluşunun yeni dişleri hayırlı olsun bizimde iki diş birden çıkıyor biraz mızmızız
hayırlı olsun dişleri benim kızda çıkaracak galiba geceleri hastalıktan ziyade farklı bir huysuzkluğu var çığlık atıyor inşallah dişidir çıkar.
Selam herkese
@Snowyy dişleri çıkmış maşallah.
Benimki de çok huysuz,2 alt diş çok oldu çıkalı,şimdi üst sağ ve alt solun birazı çıktı,üst sol da şiş.2 diş kesin,3.de geliyor sanırım.bağırıp duruyor ara ara.sesi çıkmaz normalde,bir de üst dudak kızardı,ufak yara oldu,ağzına vuruyor arada,emzik acıttı belki bilmiyorum. İnşallah geçer yakında bakalım.
o da guzel :)ben de karı özledim şöyle lapa lapa yağsa
benim de fena dokuluyor sebamed aldim ama faydasini goremedim cunku cok kopurmedigi icin cok sevmedim.canım benim de saçlarım çok dökülüyordu altıncı aydan sonra durdu açılan yerlerim kapandı hızla minik minik saçlar geldi pro-zinc diye bir şampuan var tavsiye ederim çok güzel benim saçım yağlı olduğu için morunu kullanıyorum sen saç tipine göre bir dene istersen
oy yavrumaSelam herkese
@Snowyy dişleri çıkmış maşallah.
Benimki de çok huysuz,2 alt diş çok oldu çıkalı,şimdi üst sağ ve alt solun birazı çıktı,üst sol da şiş.2 diş kesin,3.de geliyor sanırım.bağırıp duruyor ara ara.sesi çıkmaz normalde,bir de üst dudak kızardı,ufak yara oldu,ağzına vuruyor arada,emzik acıttı belki bilmiyorum. İnşallah geçer yakında bakalım.
İyi geceler herkese.
Bu yürüteç konusu kafamı kurcalıyor 3 gündür. Kayınvalidemin kolları ağrıyor Ceku'yu gezdirmekten. "Yürüteç alayım da kurtul =)" dedim, sevindi kadıncağız. Ceku olmuş 10 kilodan fazla, ben de evde olduğum günler perişan oluyorum.
Şimdi okuyorum zararlarıyla ilgili bir şeyler.. İş arkadaşlarım ise "benim kızım kullandı, bir şey olmadı" diyor. Ben de kullanmıştım gerçi... Ergenlikte çıkarmış zararları ortaya. Günde yarım saatten fazlası zararlıymış..
Anlayacağınız kafam çok karışık.
Siz de daha çok karıştırsanız çok memnun olurum =D
Sahi, siz ne yapıyorsunuz yerinde duramayan bıcırlarınızla?
O 3 tane birden. Cok zor geciriyorlar. Senin kuzu da cabucak çıkarır inşallah. Benimkinin de üst dudakta yara olmuştu ısırmış gibi sanki. Şimdi de oyuncaklarını ısırmaktan yeni çıkan dişlerin yanında küçük kanamalar var.
oy yavruma
benim oglumun da alt2 birlikte cikti
siz tatilde msniz hala?anneannesi bakar kuzusuna
İyi geceler herkese.
Bu yürüteç konusu kafamı kurcalıyor 3 gündür. Kayınvalidemin kolları ağrıyor Ceku'yu gezdirmekten. "Yürüteç alayım da kurtul =)" dedim, sevindi kadıncağız. Ceku olmuş 10 kilodan fazla, ben de evde olduğum günler perişan oluyorum.
Şimdi okuyorum zararlarıyla ilgili bir şeyler.. İş arkadaşlarım ise "benim kızım kullandı, bir şey olmadı" diyor. Ben de kullanmıştım gerçi... Ergenlikte çıkarmış zararları ortaya. Günde yarım saatten fazlası zararlıymış..
Merhaba arkadaşlar nasılsınız buyuk oğlumun dersleri yoğunlaştı minnakımın dişleri ve ek gıdalarla gelen kabızlık sorunu uykusuzluk drrken deli gibi dolaşır oldum vakit denen sey bana yetmiyor malesef annemler de uzakta eşim biraz aksamları yardımcı oluyor çok şükür onun dışında yorgunluktan bitmiş haldeyim .
bizede doktor yürüteç kullanmayın kesinlikle dedi kullarının altından tutup yürüme alıştırmaları yapıyoruz .annemde perişan oluyor bende benim kızda 11kg ama çok mecbur kalırsanız 15-20 dak . koyabilirsiniz dedi biz almıştık ama yinede koymuyorum kaldırdım yatağına oturtup çok yoruluncatv. izletiyor annem alıştırmış ne yapalım onlarda haklı bir şey denmiyor çopcuklarla uğraşması bir yaştan sonra zor.İyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?