2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benim oyun çitinin içinde küçük oyun alanı daha vardı fotoğrafta,oyuncaklı,onunla da çok oynuyor,ondan alıp etrafına yastıklar koysan yerde oynar belki.
Bence 18 nasıl oldular anlamayız bile,baksana nerdeyse 1 yaşına giricekler,ben hiç anlamadım,zaman kavramı kalmadı.

Günaydıın

Komşum da bugün amniyosentez yaptırdı,5 aylık bebek,hep bir sıkıntı var,aynı yollardan geçtik,kucağımıza sağlıkla aldık çok şükür,inşallah o da alır,çok zor böyle beklemesi de,stresi de.3 güne sonuç bekliyolar,nolucak bakalım.

Yanlışlıkla kırmak iyi fikirmiş.. Yani, zaten pek bir derman olmayacağından varlığı da gereksiz geldi.

Cevap veren herkese teşekkür ederim, bu arada.. Karar vermemde çok yardımcı oldunuz gerçekten. Hepinizi yanaklarınızdan, bebelerinizi de gıdılarından öperim.

Aynen.. hep yanında olmak gerek. Devrilebilir de halıya vs takılıp. Gözetim altında kullanmalı mutlaka.

Ceku yu anlatırken bizim kızdan bir tane daha varmış dedim. Yorulmak ne demek bilmiyor. Hareket hareket hareket.. Annem totosu için film çektirin kurt olmasın diye dalga geçiyor %) :)

Biz de doğduğu hastaneye geri götürmeyi düşündük bi' ara: "Doktor Bey, bu bebek arızalı çıktı! Lütfen fabrika ayarlarına döndürür müsünüz?"

Babam (Ceku henüz 1,5 aylıktı ve hamileliğimden beri hiç kesmediği tekmeleme hareketini durmaksızın sürdürüyordu) dedi ki: "Bu kız hasta mı acaba? Ayakları hiç durmuyor!"

Ceku yastık duvarları boğuşma ve ağzına sokma yöntemiyle aşıyor.

Hamileliğin 5. ayında ebe hemşire demişti: "O doğsun asıl o zaman gör hareketi!" Haklıymış..
Valla bana 3 yıl geçmiş gibi geliyor. Daha uzuuuuun bir yolum var..

hamileliğimin ilk zamanlarında geç yumurtlamadan dolayı oğlum görülmeyince yaşadığım duyguyu anlatamam komşunu da az çok anlıyorum. İnşallah sonucu iyi çıkar. Hareketli çocuklarımızda pek vakit olmuyor ama vaktin varsa yanında olmaya, teselli etmeye çalış. Sonuçtan da bize de bilgi ver canım.

ÇOK ZOR ALLAH YARDIMCISI OLSUN benimde bir arkadaşım yaptırdı risk çıktı ama aldırmadır allahım yazdıysa bozsun çift cinsiyetli yumurtalığı var ama hormonları erkek bazkınmış üniversitedeler aylardır çocuk yaşına geldi bir dizi ameliyeat geçicerecek allah kimseyi evladıyla sınamasın inşallah güzel haberler alır.

biz öyle bir sorun yaşamadık tabi olmayacak diye bir şey yok

Allah yardımcısı olsun...beklerken dünyada ne kadar kötülük varsa çevresini sarmış gibi hissediyor insan...sağlıkla kucağına alsın bebeğini inşallah...
onun ayacıklarını ,minik parmaklarını yerim ben...benim kızda aynı kalçasına kadar kaldırıp ayaklarını bir hışımla yere vuruyor...ama çoğumuzun bebeği bunu çok erken yapmaya başlamıştı... bu nedenle küvetinde yıkıyamıyorum,ayağını bacağını kıracak çünkü... ayakta duruyor banyoda ben tutup yıkıyorum eşimde suyu döküyor...
fabrika ayarlarına dönerse ...yüklediğin bütün bilgiler silinir...

bir insan dünyaya getirmek..büyütmek .eğitmek...dışarıdan olağan gibi görünsede...aslında olağanüstü bir durum...onun hayatına soktuğumuz herşeyden biz mesulüz...yürütecinden tut yedirdiğimiz gıdalara,hatta uyurken okuduğumuz masallara kadar...tahihi yazan,hayatın akışını iyi yönde kötü yönde değiştiren bütün insanların bir zamanlar bebek olduğunu düşünürsek...bir bebek büyütüyorum dan öte...bir hayatı şekillendiriyorum demek daha doğru olur...
bu yüzden sorumluluğumuz büyük...ve sen Ceku için çok iyi bir annesin....
aile için ne kadar zor olsada minik bebeğin ileride inşallah hatırlamayacağı sıkıntıların hepsi en kısa zamanda biter inşallah....Allah yardımcıları olsun...

allah yardımcısı olsun benim görümceye de demişlerdi doğunca bir şey çıkmadı inş o da sağlıklı bir şekilde alır kucağına bebeğini

benim saclarim kuru
kuruyemis,cekirdek benimkini bile fena yaglandiriyor

ben de yapmam dediklerimin hemen hepsini yapiyorum

Ceku yu anlatırken bizim kızdan bir tane daha varmış dedim. Yorulmak ne demek bilmiyor. Hareket hareket hareket.. Annem totosu için film çektirin kurt olmasın diye dalga geçiyor %) :)
ben de cektireyim gorunurse
en azindan teshisi konmus olur

Ya orman yazmayacaktim itman yaptırıyorum yazacaktim
;

Kızlar slm bizim kız 7 buçuk aylık oldu yatmadan önce son katı gıda olarak genelde bebelac muhallebi veriodum ama skılmaya bşladı sanırım sizler genelde akşam öğününde ne veriordunuz tekrat çorba yada sebze püresi olur mu acaba doktorumada gidince sorcam

Ölçtüm ölçtüm 75 cm olmuş :)
Maşallah canım.

aslında snowyycim yemiyor diye sürekli düşünmemin altında acaba ben yanlış şeyler mi yapıyorum veya yapamıyor muyum diye bir his var:

iyi akşamlar kızlar. Çok şükür istediğimiz okul oldu rapor alamazsam bile süt izni kullanacağım 8-12 çalışacağım süper olacak :)

gözün aydın istediğim okul derken tayin mi istedin yoksa, özel okulda mı çalışıyorsun

bu gün bir kaç defa girdim kızlar tam alıntı yapıp yazacam bizim ufaklıklar bir şey çıkarıyor derken kaldı şimdide yapamadım alıntı

Teşekkür ederim. Umarım öyleyimdir, ve hep öyle kalırım.. tâ ki Ceku bir ergen olup isyeaaaaaaaaaaan! bayraklarını açana kadar.. =D

Sürekli arıyorum ben de canım,bana da uğruyor zaten,bakalım inşallah iyi çıkar.çok zor beklemesi bile.

Ay canım ya,Allah onların da yardımcısı olsun,kan aldırırken,aşıda ağladı diye içimiz gidiyor,bir dizi ameliyat ne zordur,Allah güç versin.

Allah yardımcısı olsun...beklerken dünyada ne kadar kötülük varsa çevresini sarmış gibi hissediyor insan...sağlıkla kucağına alsın bebeğini inşallah...

Amin canım inşallah

allah yardımcısı olsun benim görümceye de demişlerdi doğunca bir şey çıkmadı inş o da sağlıklı bir şekilde alır kucağına bebeğini

Amniyosentez mi yaptırmıştı?

iyi akşamlar kızlar. Çok şükür istediğimiz okul oldu rapor alamazsam bile süt izni kullanacağım 8-12 çalışacağım süper olacak :)

Süper olmuş,gözünaydın

Maşallah yakışıklıya,tam sıkıştırmalık o yanaklar da,gelmiş geçmiş olsun.

Iyi geceler
Iki senelik evli olup da kayinvalidesi her sene farklı zamanlarda gelip her sene toplamda en az 60 gun kendisinde kalan var mi? Anlasabilsek ve her şeye karismayan biri olsa neyse? Keske yeni evliyken biraz bizi kendi halimize biraksa. Buyuk oglunda az az kaliyor ve ancak o gelini yurtdisindayken daha cok kaliyor. Bir ay sonra işe baslayacagim ve kalan bu surede kendi halimde olmak istiyorum. 1 ay oldu geleli, bunun yarisinda bizimleydi. Bir ay daha buralarda olma niyetinde. Lutfen bana bir fikir verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…