2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
allah sabir versin.canim

allah sabir versin.canim

hayırlısı olsun canım, gerçekten çok pahalı dediğin gibi saray satıyorlar sanki burasıda öyle bizim arkadaşlar geçen ay aldı 140 metre kare 260 a insan o kadar parayı eve bağlayınca içine oturuyor ee almasan illeri de sokakta kalmak var, yinede hayırlısı diyelim, umarım daha iyisini bulursunuz canım

inşalalh gönlünüzdekininde iyisine sahip olursunuz.zaten genelde zenginler zevk sahibi olmuyor :)

saol canım

Gunaydin, keyifli pazarlar

Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor

Aylar var daha ama, dogum gunu icin plani olan var mi?

Günaydın herkese iyi pazarlar
@Snowyy canım ne güzel bizimkide paçamı bırakmıyor, 5-10 dk oynadıktan sonra ayaklarımı takip ediyor , bide sürekli ablasının odasına gitmek istiyor oyuncaklar olunca ama tehlikeli hareketler yapıyor

biz doğum günüde büyük ihtimal evde olmıyacağız 24 nisan doğumlu kızım 18 nisanda kaynımın düğünü var, doğum gününe kadar dönüp dönmeyecegimiz belli değil , her halükarda da büyük bir organizasyon yapamıyacağız

teşekkür ederiz.sünnet de neymiş şu diş çıkaydı:))

bu saat oldu daha uyanigiz
total rekor bizim herhalde
bu saate kadar uyanik olur mu bir bebek gunduz de hic uyumamisti
biz varız canım hem antibiyotik hem ağrı kesici şurup gündüz de gece de uyku yok hoppacık yapıyoruz yürüyoruz dizleri tutmuyor uykusu var ama uyumuyor bizi de uyutmuyor geçici bir şeydir umarım iki üç yaşına kadar geçer artık ayları belemekten vazgeçtim bebeklik bitmeden rahat yok:)

bülük gitti geriye bir şey kalmadı gömülü pipiymiş sargı çıkınca şaşırdık hepsini kestiler sandım.şaka bir yana doğuştan gömülü olurmuş ileri geri hareketi yapın düzelir yoksa yapışır derisi dedi.ufacık pipimiz o da içerde.e ne yapalım kızı kaptırmamak için erkenden sünnet olduk.sonradan sünneti bahane etmeyin die.çeyizler hazır mı

en son babalar duyar:)

Masallah ikinizede. Tosuncuk sünnet kiyafetleriyle ne.kadar da yakisikli olmus sen de bir o kadar güzel. Masallah canim
sağol canım olduğu kadar işte işten gelirken alayım dedim birden acele ile eve iki balon astık.öğlen gelince de süpürge temizlik saçımı tarayamadan fotoğrafçıya gittik.sonra dedim sünnet annesi olarak saç taramak benim neyime eşimde saçına 2 cm saçına fön çekmiş.güler misin ağlar mısın

Gunaydin, keyifli pazarlar

Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor

Aylar var daha ama, dogum gunu icin plani olan var mi?
benim var vakit bulsam çok şey düşünüyorum ilk doğum günü şurada 4 aydan az kaldı.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama ev çok küçük parti için uygun değil

hiç durmuyor beş dakika oturmuyoruz kucak istiyor kucakta durmuyor ya yürüyecek zorla az az yada kucakta evi gezecek.mama sandalyesi aldık ilk gün beraber oturduk sofraya 15 dk durmadı sıkıldı saat 12 de emdi en son.uyurken emiyordu şimdi uyurken memeyi verince ağlıyor dişşiz ama ısırıyor acıtıyor vermeyeyim die.memeyi bırakacak sanırım biberon da almıyor bilemedim artık.çocuğu kendi kendine oynayan uyuyan bebeklere kocaman maşallah benden nazar değmesin

Merhaba güzeller,
Sünnet olan Bebişlere hayırlı ve geçmiş olsun, dişi çıkanlara da maşallah darısı başımıza :)
Kızlar işe başlayacağım için bakıcı teyze hem o alışsın hem biz diye işe başladı ve 1 ay oldu nerdeyse. Ama benim bebeğim hâlâ gece& gündüz emerek uyuyo. Bakıcı sallamayı fln denedi ama kıyameti koparıyo, kadın da çok tedirgin memeye çok alıştırmışsın ben nasıl uyutucam nasıl zaptedicem deyip duruyo. Emerek uyumaya alıştığından gece defakarca uyuyo çoğu zaman memeyi ağzına alır almaz uyumaya devam ediyo. Pışpışlayarak uyutmayı denedim ama çok ağlıyo sanki etinden et kopuyomuş gibi dayanamıyorum. Bu şekilde hem kendisinin hem benim uyku kalitemiz ve düzenimiz mahvoluyo ama bi çözüm bulamıyorum (
Bakıcıya alışsın diye bazen yalnız bırakıyorum odada, kadın haftalardır bizle olmasına rağmen max.1,5 saat sonra bizimki feryat figan ağlıyo kadın da dayanamayıp bana veriyo emince sakinleşiyo kuzum. Geçen haftalarda yazmıştım gündüz de çok huysuz uykusu gözünden akıyo uyumamakta inat ediyo diye. Cuma günü bakıcı rahatsızdı gelemedi, çok iyi bi kadın olmasına kuzumu çok sevmesine alismalarina rağmen onun gelmediği gün kuzumla çok huzurlu bi gün geçirdik düzenli bi şekilde uyudu -memede tabii- ve hiç huysuzlanmadı. Nasıl aşıcaz bana bağımlılığını, meme bağımlılığını bilmiyorum, o ağlarken benim içim gidiyo yarın bigün işe döndüğümde aklım hep evde kalacak; ücretsiz izin, senelik izin hepsini kullandım artık bitiyo 1 ayım kaldı. Bu süreci nasıl geçirebilirim önerilerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…