allah sabir versin.canimIyi geceler
Iki senelik evli olup da kayinvalidesi her sene farklı zamanlarda gelip her sene toplamda en az 60 gun kendisinde kalan var mi? Anlasabilsek ve her şeye karismayan biri olsa neyse? Keske yeni evliyken biraz bizi kendi halimize biraksa. Buyuk oglunda az az kaliyor ve ancak o gelini yurtdisindayken daha cok kaliyor. Bir ay sonra işe baslayacagim ve kalan bu surede kendi halimde olmak istiyorum. 1 ay oldu geleli, bunun yarisinda bizimleydi. Bir ay daha buralarda olma niyetinde. Lutfen bana bir fikir verin.
allah sabir versin.canimIyi geceler
Iki senelik evli olup da kayinvalidesi her sene farklı zamanlarda gelip her sene toplamda en az 60 gun kendisinde kalan var mi? Anlasabilsek ve her şeye karismayan biri olsa neyse? Keske yeni evliyken biraz bizi kendi halimize biraksa. Buyuk oglunda az az kaliyor ve ancak o gelini yurtdisindayken daha cok kaliyor. Bir ay sonra işe baslayacagim ve kalan bu surede kendi halimde olmak istiyorum. 1 ay oldu geleli, bunun yarisinda bizimleydi. Bir ay daha buralarda olma niyetinde. Lutfen bana bir fikir verin.
Daha iyisini alırsın inşallah canım. Antep te ev degil saray satıyorlar sanki. Biz de 4+1 niyetlendik. Müteahhit tanıdık kolaylık yaparım dedi 10 gun önce. Ev 230 metre kare 290 demisti. Gittik begendik. Odemede anlasmaya gelince adamin rengi degisti. Ben 290 i 1. Kat icin demistim. Sizin istediginiz kat 370 dedi. Ici de bos evin. Mutfak banyo vs biz yaptiracagiz daha. Bir de tapuda kucuk gosterdim yuksek kredi de cekemezsiniz dedi. Faiziyle maksimum 300 luk evi bize 500 e vermeye kalkti...
Elimiz bos donduk anlayacagin. Seni cok iyi anliyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda:)
inşalalh gönlünüzdekininde iyisine sahip olursunuz.zaten genelde zenginler zevk sahibi olmuyor :)
Cikar canim takma kafana.cikinca masil isiriyor gorursunherkeslerin dişi değil dişleri çıkmış bizim hala bir dişimiz bile yok
teşekkür ederiz.sünnet de neymiş şu diş çıkaydı:))Sürekli arıyorum ben de canım,bana da uğruyor zaten,bakalım inşallah iyi çıkar.çok zor beklemesi bile.
Ay canım ya,Allah onların da yardımcısı olsun,kan aldırırken,aşıda ağladı diye içimiz gidiyor,bir dizi ameliyat ne zordur,Allah güç versin.
Amin canım inşallah
Amniyosentez mi yaptırmıştı?
Süper olmuş,gözünaydın
Maşallah yakışıklıya,tam sıkıştırmalık o yanaklar da,gelmiş geçmiş olsun.
biz varız canım hem antibiyotik hem ağrı kesici şurup gündüz de gece de uyku yok hoppacık yapıyoruz yürüyoruz dizleri tutmuyor uykusu var ama uyumuyor bizi de uyutmuyor geçici bir şeydir umarım iki üç yaşına kadar geçer artık ayları belemekten vazgeçtim bebeklik bitmeden rahat yok:)bu saat oldu daha uyanigiz
total rekor bizim herhalde
bu saate kadar uyanik olur mu bir bebek gunduz de hic uyumamisti
bülük gitti geriye bir şey kalmadı gömülü pipiymiş sargı çıkınca şaşırdık hepsini kestiler sandım.şaka bir yana doğuştan gömülü olurmuş ileri geri hareketi yapın düzelir yoksa yapışır derisi dedi.ufacık pipimiz o da içerde.e ne yapalım kızı kaptırmamak için erkenden sünnet olduk.sonradan sünneti bahane etmeyin die.çeyizler hazır mıcanım ben çok acıktıysa beklemediği için mama yapıyorum yada sakin vaktine denk gelirse sebze yediriyorum...püre yapıyorum yada yoğurtla karıştırıp veriyorum ... yoğurt olunca daha güzel uyuyor...çorbada olur canım... gece 2 defa uyanıp mama isiyordu önceden şimdi 1 defa yiyor...
çok sevindim canım..hayırlı olsun...
ergenlikte çıktığı kabuğu beğenen bir ergen görmedim daha... o dönemlerden hepimiz geçeceğiz sanırım...
maşşallahhhh benim damada bak büllüğü kestirdiniz demek... Allah damatlığınıda göstersin... hayırlı olsun..geçmiş ler olsun...
bir sıkıntısımı var acaba...geçici bir durumdur inşallah...
canım kv ile vakit geçirmeyi kendine eğlenceli hale getirmekten başka çare yok... yani git denmez... hatta git demenin kibarcası nasıl söylenir onuda bilmiyorum... eşin de sanırım yapamaz böyle bir şey...canım senin yine 60 gün kalıyormuş.. ben im senenin 365 günü hayatımda bana sadece 6 saati kalıyor...:) :)
hayırlı olsun canım...inşallah gönlünüze göre bir yer hemencecik çıkıverir karşınıza...benim kızın alt dişleri çıktı sadece ama çok tatlı oldu.... üstler çıkınca bakalım nasıl duracak...
kaynanaya ne oluyormuş:)gelinim beğense yeter oğlumu....Isınılmaz da klima ile. İnşallah senin de gönlüne göre bir yuvan olur canım
Damadı begendin mi gülüm:)
Altlar varken tatlıydı da üstler ayrık ayrık cıktı. Pek çirkin oldu korsanım
en son babalar duyar:)beğenmem mi damadı...maşşallah çok tatlı... Allah hepsini korusun...eşim kızı istediklerinde nasıl vercez diyor da ... bend everdim çoktaan dedim...böyle bakıyo...
benim kızın dişleride ayrık çıkacak... damak yapısı öyle görünüyor....
nazar değmez işte...
sağol canım olduğu kadar işte işten gelirken alayım dedim birden acele ile eve iki balon astık.öğlen gelince de süpürge temizlik saçımı tarayamadan fotoğrafçıya gittik.sonra dedim sünnet annesi olarak saç taramak benim neyime eşimde saçına 2 cm saçına fön çekmiş.güler misin ağlar mısınMasallah ikinizede. Tosuncuk sünnet kiyafetleriyle ne.kadar da yakisikli olmus sen de bir o kadar güzel. Masallah canim
benim var vakit bulsam çok şey düşünüyorum ilk doğum günü şurada 4 aydan az kaldı.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama ev çok küçük parti için uygun değilGunaydin, keyifli pazarlar
Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor
Aylar var daha ama, dogum gunu icin plani olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?