2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
biz 8 ayda muhallebiye başladık pirinç unu ile daha önce anne sütü ama bizde tok devam sütü veriyordum sadece yatırmadan.

Gunaydın güzeller, iyi hafta sonları

Üst dişleri uzadı iyice. Cocugun cehresini ifadesini be kadar degiştirdi 2 diş. Cok çirkin oldu ayy:)

Ev bakmaya gidecegiz birazdan. Hayırlısıysa olur inşallah

Beklemesi çok zor. Bebegini de saglıkla kucagına alır inşallah canım.

iyi akşamlar kızlar. Çok şükür istediğimiz okul oldu rapor alamazsam bile süt izni kullanacağım 8-12 çalışacağım süper olacak :)

Gozun aydın canım, cok sevindim

Masallah paşana

inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.bende kaloriferli bir ev istiyorum klima ile tek odada çok zor kızçe sıkılıp sinirleniyor :)ama bizim buralara kaloriferli evler yeni yeni yapılmaya başladı.

canım ben çok acıktıysa beklemediği için mama yapıyorum yada sakin vaktine denk gelirse sebze yediriyorum...püre yapıyorum yada yoğurtla karıştırıp veriyorum ... yoğurt olunca daha güzel uyuyor...çorbada olur canım... gece 2 defa uyanıp mama isiyordu önceden şimdi 1 defa yiyor...

iyi akşamlar kızlar. Çok şükür istediğimiz okul oldu rapor alamazsam bile süt izni kullanacağım 8-12 çalışacağım süper olacak :)
çok sevindim canım..hayırlı olsun...
Teşekkür ederim. Umarım öyleyimdir, ve hep öyle kalırım.. tâ ki Ceku bir ergen olup isyeaaaaaaaaaaan! bayraklarını açana kadar.. =D
ergenlikte çıktığı kabuğu beğenen bir ergen görmedim daha... o dönemlerden hepimiz geçeceğiz sanırım...

maşşallahhhh benim damada bak büllüğü kestirdiniz demek... Allah damatlığınıda göstersin... hayırlı olsun..geçmiş ler olsun...

bu saat oldu daha uyanigiz
total rekor bizim herhalde
bu saate kadar uyanik olur mu bir bebek gunduz de hic uyumamisti
bir sıkıntısımı var acaba...geçici bir durumdur inşallah...

canım kv ile vakit geçirmeyi kendine eğlenceli hale getirmekten başka çare yok... yani git denmez... hatta git demenin kibarcası nasıl söylenir onuda bilmiyorum... eşin de sanırım yapamaz böyle bir şey...canım senin yine 60 gün kalıyormuş.. ben im senenin 365 günü hayatımda bana sadece 6 saati kalıyor...:) :)

hayırlı olsun canım...inşallah gönlünüze göre bir yer hemencecik çıkıverir karşınıza...benim kızın alt dişleri çıktı sadece ama çok tatlı oldu.... üstler çıkınca bakalım nasıl duracak...

inşallah gönlünüze göre bir ev bulursunuz.bende kaloriferli bir ev istiyorum klima ile tek odada çok zor kızçe sıkılıp sinirleniyor :)ama bizim buralara kaloriferli evler yeni yeni yapılmaya başladı.
Isınılmaz da klima ile. İnşallah senin de gönlüne göre bir yuvan olur canım

Damadı begendin mi gülüm:)

Altlar varken tatlıydı da üstler ayrık ayrık cıktı. Pek çirkin oldu korsanım

Isınılmaz da klima ile. İnşallah senin de gönlüne göre bir yuvan olur canım

Damadı begendin mi gülüm:)

Altlar varken tatlıydı da üstler ayrık ayrık cıktı. Pek çirkin oldu korsanım
beğenmem mi damadı...maşşallah çok tatlı... Allah hepsini korusun...eşim kızı istediklerinde nasıl vercez diyor da ... bend everdim çoktaan dedim... böyle bakıyo...
benim kızın dişleride ayrık çıkacak... damak yapısı öyle görünüyor....
nazar değmez işte...

maşallah oğluna

maşallah dişlerde uzamış , diğer dişler de çıkınca yavaş yavaş kapanır aralık canım ama çok tatlı oluyorlar ya yerim ben onu, umarım gönlünüze göre olur evde alırsınız
hani bir eve niyetlenmiştik de alamamıştık ya, geçen önünden reçtim alan kişi tadilat yapıyor içim cız etti , bide taş kaplama eve beyaz pimapen takmış dedim içimden maden takacaktık ahşap rengi olandan taksaydın, ama hayırlısı ne olursa olsun hayırlısı olsun

Allah kolaylık versin canım ya sürekli olması da sıkar ınsanı heleki yeni evli ve ilk bebeğinizleyken daha sıkıcı olsa gerek. benm kayınvalidem sağolsun köyde yaşayan biri olarak çok görgülü rahatsızlık vermekten korkar ve hastane dışında kolay kolay gelmek istemez yanımıza biz gideriz genellikle . yalnız merak ettim kayınvalidenin eşi yok yok mu ondan mı kalabiliyor bu kadar uzun süre ?

Daha iyisini alırsın inşallah canım. Antep te ev degil saray satıyorlar sanki. Biz de 4+1 niyetlendik. Müteahhit tanıdık kolaylık yaparım dedi 10 gun önce. Ev 230 metre kare 290 demisti. Gittik begendik. Odemede anlasmaya gelince adamin rengi degisti. Ben 290 i 1. Kat icin demistim. Sizin istediginiz kat 370 dedi. Ici de bos evin. Mutfak banyo vs biz yaptiracagiz daha. Bir de tapuda kucuk gosterdim yuksek kredi de cekemezsiniz dedi. Faiziyle maksimum 300 luk evi bize 500 e vermeye kalkti...

Elimiz bos donduk anlayacagin. Seni cok iyi anliyorum. Hayirlisi olsun hakkimizda:)

inşalalh gönlünüzdekininde iyisine sahip olursunuz.zaten genelde zenginler zevk sahibi olmuyor :)

yuh bu neasıl ev böyle çok pahalı gerçekten inşallah gönlünüze ve bütçenize uygun bir ev bulursunuz bizim burada 300 bin ile hem ev hem dükkan alırsın :))

Sagol canim. Evet esinden uzun zaman once bosanmis. Esim cocukken.

o paraya ben burada 5 tane ev alırım...demekki hayırlısı değilmiş... inşallah iyiki orası olmamış bu ev i kaçırırıdık yoksa diyeceğiniz bir eviniz olur...

herkeslerin dişi değil dişleri çıkmış bizim hala bir dişimiz bile yok
canım dişleri var ama hala damağının içinde...bizim kızın 2 tane si göründü sadece ...senin bebeğinin dişleri arka arkaya çıkar da birden sıkıntısı geçer inşallah... böyle tek tek çıkınca daha eziyet oluyor...

benimki de hiç gelmez torunu oldu görmeye gelmedi biz götürdük erzurumlara ama telefondan oğlu aracılıyla idare etti her şeyi(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…