Davetlin olacaksa sıkıntılı olabilir. Bizim kimsemiz yok bu sehırde. Tek basına da ev sıkıcı. Dısarda kutlarız sanırım. İlk dogum gününde pastayı önüne koyup istedigi gibi yemesine izin verecegim. Onun için güzel bir hatıra olur, izledikçe gülerbenim var vakit bulsam çok şey düşünüyorum ilk doğum günü şurada 4 aydan az kaldı.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama ev çok küçük parti için uygun değil
Merhaba güzeller,
Sünnet olan Bebişlere hayırlı ve geçmiş olsun, dişi çıkanlara da maşallah darısı başımıza :)
Kızlar işe başlayacağım için bakıcı teyze hem o alışsın hem biz diye işe başladı ve 1 ay oldu nerdeyse. Ama benim bebeğim hâlâ gece& gündüz emerek uyuyo. Bakıcı sallamayı fln denedi ama kıyameti koparıyo, kadın da çok tedirgin memeye çok alıştırmışsın ben nasıl uyutucam nasıl zaptedicem deyip duruyo. Emerek uyumaya alıştığından gece defakarca uyuyo çoğu zaman memeyi ağzına alır almaz uyumaya devam ediyo. Pışpışlayarak uyutmayı denedim ama çok ağlıyo sanki etinden et kopuyomuş gibi dayanamıyorum. Bu şekilde hem kendisinin hem benim uyku kalitemiz ve düzenimiz mahvoluyo ama bi çözüm bulamıyorum(
Bakıcıya alışsın diye bazen yalnız bırakıyorum odada, kadın haftalardır bizle olmasına rağmen max.1,5 saat sonra bizimki feryat figan ağlıyo kadın da dayanamayıp bana veriyo emince sakinleşiyo kuzum. Geçen haftalarda yazmıştım gündüz de çok huysuz uykusu gözünden akıyo uyumamakta inat ediyo diye. Cuma günü bakıcı rahatsızdı gelemedi, çok iyi bi kadın olmasına kuzumu çok sevmesine alismalarina rağmen onun gelmediği gün kuzumla çok huzurlu bi gün geçirdik düzenli bi şekilde uyudu -memede tabii- ve hiç huysuzlanmadı. Nasıl aşıcaz bana bağımlılığını, meme bağımlılığını bilmiyorum, o ağlarken benim içim gidiyo yarın bigün işe döndüğümde aklım hep evde kalacak; ücretsiz izin, senelik izin hepsini kullandım artık bitiyo 1 ayım kaldı. Bu süreci nasıl geçirebilirim önerilerinize ihtiyacım var.
günaydın,Gunaydin, keyifli pazarlar
Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor
Aylar var daha ama, dogum gunu icin plani olan var mi?
Gunaydin, keyifli pazarlar
Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor
Gunaydın canlarGüzel bir hafta diliyorum hepimize. Uzun zamandan beri ilk defa sabaha kadar uyumuşum Ama 6 da uyandı sıpa İşi gücü var ya yetişecek
görümcenin kızıyla benim kızın doğum günü aynı gün...benim kız daha dünyada yokken görümcemin kızının doğum günü pastasını ben hazırlıyordum... bu yaş günlerinde de 2 katlı bir pasta yaparım heralde..onun dışında bir action olmayacak...resim falan çekeceğiz mutlaka ama zaten hatırlamayacağı için o günü..pek düşünmedim...ileriki yaşlarında sanırım şaşalı bişeyler yaparız...Gunaydin, keyifli pazarlar
en güzel çeyiz güzel ahlak...inşallah öyle bir insan olur...bezini mamasını düzüyoruz şimdi inşallah büyüdüğünde kendi karar verir çeyizine...canları sağ olsun hepsinin...bülük gitti geriye bir şey kalmadı gömülü pipiymiş sargı çıkınca şaşırdık hepsini kestiler sandım.şaka bir yana doğuştan gömülü olurmuş ileri geri hareketi yapın düzelir yoksa yapışır derisi dedi.ufacık pipimiz o da içerde.e ne yapalım kızı kaptırmamak için erkenden sünnet olduk.sonradan sünneti bahane etmeyin die.çeyizler hazır mı
canım canını sıkma...benim kızda aynen senin anlattığın gibi...ama iş başa düşünce herkes bir yolunu buluyor... aynı evin içinde hep beraber değilde bence bir kaç gün yalnız bırak bakıcı ile bebeğini...benim kız alıştı... aynı huylarına ben eve gelince devam ediyor...ama gündüz kv ye alıştı... akşam memeden ayrılmıyor gündüzde kv nasıl uyutuyorsa ona alıştı... hiç düşünme nasıl olacak diye.. herşey yoluna giriyor...bakıcıyada alışır...onun rutinine de...gönlün rahat olsun...Merhaba güzeller,
Sünnet olan Bebişlere hayırlı ve geçmiş olsun, dişi çıkanlara da maşallah darısı başımıza :)
Kızlar işe başlayacağım için bakıcı teyze hem o alışsın hem biz diye işe başladı ve 1 ay oldu nerdeyse. Ama benim bebeğim hâlâ gece& gündüz emerek uyuyo. Bakıcı sallamayı fln denedi ama kıyameti koparıyo, kadın da çok tedirgin memeye çok alıştırmışsın ben nasıl uyutucam nasıl zaptedicem deyip duruyo. Emerek uyumaya alıştığından gece defakarca uyuyo çoğu zaman memeyi ağzına alır almaz uyumaya devam ediyo. Pışpışlayarak uyutmayı denedim ama çok ağlıyo sanki etinden et kopuyomuş gibi dayanamıyorum. Bu şekilde hem kendisinin hem benim uyku kalitemiz ve düzenimiz mahvoluyo ama bi çözüm bulamıyorum(
Bakıcıya alışsın diye bazen yalnız bırakıyorum odada, kadın haftalardır bizle olmasına rağmen max.1,5 saat sonra bizimki feryat figan ağlıyo kadın da dayanamayıp bana veriyo emince sakinleşiyo kuzum. Geçen haftalarda yazmıştım gündüz de çok huysuz uykusu gözünden akıyo uyumamakta inat ediyo diye. Cuma günü bakıcı rahatsızdı gelemedi, çok iyi bi kadın olmasına kuzumu çok sevmesine alismalarina rağmen onun gelmediği gün kuzumla çok huzurlu bi gün geçirdik düzenli bi şekilde uyudu -memede tabii- ve hiç huysuzlanmadı. Nasıl aşıcaz bana bağımlılığını, meme bağımlılığını bilmiyorum, o ağlarken benim içim gidiyo yarın bigün işe döndüğümde aklım hep evde kalacak; ücretsiz izin, senelik izin hepsini kullandım artık bitiyo 1 ayım kaldı. Bu süreci nasıl geçirebilirim önerilerinize ihtiyacım var.
Özelde çalışmıyorum canım alan değişikliği yaptım..gözün aydın istediğim okul derken tayin mi istedin yoksa, özel okulda mı çalışıyorsun
bu gün bir kaç defa girdim kızlar tam alıntı yapıp yazacam bizim ufaklıklar bir şey çıkarıyor derken kaldı şimdide yapamadım alıntı
Gunaydın güzeller, iyi hafta sonları
Üst dişleri uzadı iyice. Cocugun cehresini ifadesini be kadar degiştirdi 2 diş. Cok çirkin oldu ayy:)
Ev bakmaya gidecegiz birazdan. Hayırlısıysa olur inşallah
Beklemesi çok zor. Bebegini de saglıkla kucagına alır inşallah canım.
Gozun aydın canım, cok sevindim
Masallah paşana
Çok teşekkür ederim..canım ben çok acıktıysa beklemediği için mama yapıyorum yada sakin vaktine denk gelirse sebze yediriyorum...püre yapıyorum yada yoğurtla karıştırıp veriyorum ... yoğurt olunca daha güzel uyuyor...çorbada olur canım... gece 2 defa uyanıp mama isiyordu önceden şimdi 1 defa yiyor...
çok sevindim canım..hayırlı olsun...
ergenlikte çıktığı kabuğu beğenen bir ergen görmedim daha... o dönemlerden hepimiz geçeceğiz sanırım...
maşşallahhhh benim damada bak büllüğü kestirdiniz demek... Allah damatlığınıda göstersin... hayırlı olsun..geçmiş ler olsun...
bir sıkıntısımı var acaba...geçici bir durumdur inşallah...
canım kv ile vakit geçirmeyi kendine eğlenceli hale getirmekten başka çare yok... yani git denmez... hatta git demenin kibarcası nasıl söylenir onuda bilmiyorum... eşin de sanırım yapamaz böyle bir şey...canım senin yine 60 gün kalıyormuş.. ben im senenin 365 günü hayatımda bana sadece 6 saati kalıyor...:) :)
hayırlı olsun canım...inşallah gönlünüze göre bir yer hemencecik çıkıverir karşınıza...benim kızın alt dişleri çıktı sadece ama çok tatlı oldu.... üstler çıkınca bakalım nasıl duracak...
Biz bazı planlar yaptık canım kayınvalidemlerin evi bahçeli oraya birkaç masa sandalye atıp , bir fotoğrafçı doğumgünü pastası ve paketlerinden sipariş verip geri kalan cupcakeri köfteler sarma börek vs kendim yapıp kendi aile çevremizle kutlamayı düşünüyoruz kısmetse bakalım..Gunaydin, keyifli pazarlar
günaydın,
amcası şimdiden tütü takımı almış doğum günü için ama bende annemler ve ablamlarla aile içinde bir doğum günü yapacağım.zaten geneldede kalabalıktan pek hoşlanmayan biriyim.dün burada hava o kadar güzeldiki denize girenler vardı yazdan kalma bir gün sabahtan akşama deniz kenatrındaydın bir daha böyle hava bulamayız diye.
Benim oğlum da 9 nisan doğumlu 2015 yılında perşembe gününe denk geliyor. Ben cumartesi olsun istiyordum ama eşim oğlumuzun ilk doğum günü, gününde yapalım diyor. Sanırım aile arasında, birinci derece akrabalarla olacak ama daha tam kesinleşmedi. Sen ne düşünüyorsun canım?
görümcenin kızıyla benim kızın doğum günü aynı gün...benim kız daha dünyada yokken görümcemin kızının doğum günü pastasını ben hazırlıyordum... bu yaş günlerinde de 2 katlı bir pasta yaparım heralde..onun dışında bir action olmayacak...resim falan çekeceğiz mutlaka ama zaten hatırlamayacağı için o günü..pek düşünmedim...ileriki yaşlarında sanırım şaşalı bişeyler yaparız...
en güzel çeyiz güzel ahlak...inşallah öyle bir insan olur...bezini mamasını düzüyoruz şimdi inşallah büyüdüğünde kendi karar verir çeyizine...canları sağ olsun hepsinin...
canım canını sıkma...benim kızda aynen senin anlattığın gibi...ama iş başa düşünce herkes bir yolunu buluyor... aynı evin içinde hep beraber değilde bence bir kaç gün yalnız bırak bakıcı ile bebeğini...benim kız alıştı... aynı huylarına ben eve gelince devam ediyor...ama gündüz kv ye alıştı... akşam memeden ayrılmıyor gündüzde kv nasıl uyutuyorsa ona alıştı... hiç düşünme nasıl olacak diye.. herşey yoluna giriyor...bakıcıyada alışır...onun rutinine de...gönlün rahat olsun...
Birde biz uyusak keşke :)))Gunaydın canlarGüzel bir hafta diliyorum hepimize. Uzun zamandan beri ilk defa sabaha kadar uyumuşum Ama 6 da uyandı sıpa İşi gücü var ya yetişecek
10 nisan görümcenin kızının doğum günü... o sabah dedim birde bu gün doğuruyormuşum..herkes gülüştü... o gün de doğdu...senin gibi benim duygularımda hep taze kalıyor... yani doğduğu anki hissi büyün ömrüm boyunca her bebeğimi gördüğümde hissedicem sanırım...Hiç bakmadım hangi güne geliyor diye. İş güç olmayınca
Biz yalnız oluruz. Gelirse bir annem olur. Dısarıda bir mekanda aile arası olur bizimki de. Güler egleniriz, yer içeriz. Her anını kameraya alırız. Dayısı araba almış dogum gunu için. Ona heyecanla saldırmasını izleriz
Nasıl aynı güne denk getirdin
Her sabah gözümün içine içine bakıp sırnaştıgında yeniden doguyor benim için. Cok lükse gerek yok. Sevildigini hissettirelim yeter
maşşallah oğluşuna...iyi çıkmış değerleri benim kızın 11 çıkmıştı... ona rağmen doktor sabah 5 akşam 5 damla kan ilacı ver dedi... bende sadece akşamları 6-7 damla veriyorum...Oğlumun bugün genel kontrolü vardı kan ilacı içmiyor diye kan testi isteyin demiştim annemlere. Maşallah 40 çok iyi çıkmış. İçiyorsa kullanın içmiyorsa bırakın demişler. d3 bir yaşına kadar devam.
Çok şükür bir sıkıntımız yok. 9.ayda karma aşımız varmış. Menenjit aşısı da 1 yaşındaymış. Durumlar böyle.
Merhaba güzeller,
merhaba kızlar hepimiz için çok ama çok güzel bir hafta olur inşallah..Özelde çalışmıyorum canım alan değişikliği yaptım..
hayırlı olsun canım , ben bir süre daha başlamıyacam
Çok teşekkür ederim..
Oğlumun bugün genel kontrolü vardı kan ilacı içmiyor diye kan testi isteyin demiştim annemlere. Maşallah 40 çok iyi çıkmış. İçiyorsa kullanın içmiyorsa bırakın demişler. d3 bir yaşına kadar devam.
Çok şükür bir sıkıntımız yok. 9.ayda karma aşımız varmış. Menenjit aşısı da 1 yaşındaymış. Durumlar böyle.
snowyy
Hiç bakmadım hangi güne geliyor diye. İş güç olmayınca
demişsin anlayamadım..
ben işe erken başladığım için pek farketmemiştik.56 günlüktü şimdi çok zor seni anlıyorum ikiniz içinde ama onun için daha zor.zamanla alışacaktır dün 10 saat emmedi feryat figan sağdım biberonla içti gece de aynıydı uykuda emmedi memeyi verdiğim an ağladı uyandı ama en son denedim saat 10:30 da emdi.geçen haftada beni bekliyor biberonu almıyordu.demek istediğim belli de olmuyor tekrar tekrar denemek gerek.bakıcılar malesef kolay olsun istiyor herşey uyusun hemen yemek yesin uslu olsun öyle çocuk ben bulsam:)derken yeni bir bakıcı bulduk 500 3 ay sonra 600 sadece eymen tabi bakabilirse 8-5 calışacak temizlik yemek yok.kadın 1 ay deneme süreci olsun dedi.eymen bakıcıyı 3 günde kaçırmazsa iyi::))üzülme önemli olan ilk şey bakıcının bebeğini sevmesi ve bebeğinin de onu gerisi olur sevmezse sıkıntı orda başlarMerhaba güzeller,
biz de tekiz ama annem ananem gelecekler şimdiden plan yapıyorlar gelirse kaynanamlar gelir kiraz zamanı olmazsa.görümcem gelir belki arkadaşlr filan derken kalabalık olsun istiyorum ben özel kurabiyeler pastalar yapayım süslemeler vs.video çok büyük nimet sonradan izlemesi çok keyifli oluyor herşeyi çekmeye çalışıyorum bende.o gün herşey serbest olmalı doğum günü die:)Davetlin olacaksa sıkıntılı olabilir. Bizim kimsemiz yok bu sehırde. Tek basına da ev sıkıcı. Dısarda kutlarız sanırım. İlk dogum gününde pastayı önüne koyup istedigi gibi yemesine izin verecegim. Onun için güzel bir hatıra olur, izledikçe güler
Memeyi sakinleşme aracı olarak kullanmaya alışmış anlaşılan. Aslolan hiç kimseye ve materyale bagımlı olmaması. Ama geciş döneminde yardımcı arac kullanabilirsin tabi. Emzik ilk akla gelen sakinleştirici. Biberonla beslenmeye alıştırmışsındır sanırım, sen yokken sıkıntı olmayacaktır. Uyku arkadası ile ya da müzik ile de uyku egitimi verebilirsin.
Benim oglan bana digerlerinden farklı davranıyor. Eşim ya da annem yatagına koydugunda itiraz etmeden uyuma moduna geciyor. Benim kucagımdaysa emmek için şirinlikler yapıyor. Senin bulunmadıgın ortamda yeni düzene alışacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?