2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim var vakit bulsam çok şey düşünüyorum ilk doğum günü şurada 4 aydan az kaldı.herşeyi kendim yapmak istiyorum ama ev çok küçük parti için uygun değil
Davetlin olacaksa sıkıntılı olabilir. Bizim kimsemiz yok bu sehırde. Tek basına da ev sıkıcı. Dısarda kutlarız sanırım. İlk dogum gününde pastayı önüne koyup istedigi gibi yemesine izin verecegim. Onun için güzel bir hatıra olur, izledikçe güler

Memeyi sakinleşme aracı olarak kullanmaya alışmış anlaşılan. Aslolan hiç kimseye ve materyale bagımlı olmaması. Ama geciş döneminde yardımcı arac kullanabilirsin tabi. Emzik ilk akla gelen sakinleştirici. Biberonla beslenmeye alıştırmışsındır sanırım, sen yokken sıkıntı olmayacaktır. Uyku arkadası ile ya da müzik ile de uyku egitimi verebilirsin.

Benim oglan bana digerlerinden farklı davranıyor. Eşim ya da annem yatagına koydugunda itiraz etmeden uyuma moduna geciyor. Benim kucagımdaysa emmek için şirinlikler yapıyor. Senin bulunmadıgın ortamda yeni düzene alışacaktır.

Gunaydin, keyifli pazarlar

Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor

Aylar var daha ama, dogum gunu icin plani olan var mi?
günaydın,
amcası şimdiden tütü takımı almış doğum günü için ama bende annemler ve ablamlarla aile içinde bir doğum günü yapacağım.zaten geneldede kalabalıktan pek hoşlanmayan biriyim.dün burada hava o kadar güzeldiki denize girenler vardı yazdan kalma bir gün sabahtan akşama deniz kenatrındaydın bir daha böyle hava bulamayız diye.

Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor

Benim oğlum da 9 nisan doğumlu 2015 yılında perşembe gününe denk geliyor. Ben cumartesi olsun istiyordum ama eşim oğlumuzun ilk doğum günü, gününde yapalım diyor. Sanırım aile arasında, birinci derece akrabalarla olacak ama daha tam kesinleşmedi. Sen ne düşünüyorsun canım?

görümcenin kızıyla benim kızın doğum günü aynı gün...benim kız daha dünyada yokken görümcemin kızının doğum günü pastasını ben hazırlıyordum... bu yaş günlerinde de 2 katlı bir pasta yaparım heralde..onun dışında bir action olmayacak...resim falan çekeceğiz mutlaka ama zaten hatırlamayacağı için o günü..pek düşünmedim...ileriki yaşlarında sanırım şaşalı bişeyler yaparız...

en güzel çeyiz güzel ahlak...inşallah öyle bir insan olur...bezini mamasını düzüyoruz şimdi inşallah büyüdüğünde kendi karar verir çeyizine...canları sağ olsun hepsinin...

canım canını sıkma...benim kızda aynen senin anlattığın gibi...ama iş başa düşünce herkes bir yolunu buluyor... aynı evin içinde hep beraber değilde bence bir kaç gün yalnız bırak bakıcı ile bebeğini...benim kız alıştı... aynı huylarına ben eve gelince devam ediyor...ama gündüz kv ye alıştı... akşam memeden ayrılmıyor gündüzde kv nasıl uyutuyorsa ona alıştı... hiç düşünme nasıl olacak diye.. herşey yoluna giriyor...bakıcıyada alışır...onun rutinine de...gönlün rahat olsun...

merhaba kızlar hepimiz için çok ama çok güzel bir hafta olur inşallah.. Özelde çalışmıyorum canım alan değişikliği yaptım..

Çok teşekkür ederim..

Biz bazı planlar yaptık canım kayınvalidemlerin evi bahçeli oraya birkaç masa sandalye atıp , bir fotoğrafçı doğumgünü pastası ve paketlerinden sipariş verip geri kalan cupcakeri köfteler sarma börek vs kendim yapıp kendi aile çevremizle kutlamayı düşünüyoruz kısmetse bakalım..

Hiç bakmadım hangi güne geliyor diye. İş güç olmayınca

Biz yalnız oluruz. Gelirse bir annem olur. Dısarıda bir mekanda aile arası olur bizimki de. Güler egleniriz, yer içeriz. Her anını kameraya alırız. Dayısı araba almış dogum gunu için. Ona heyecanla saldırmasını izleriz

Nasıl aynı güne denk getirdin
Her sabah gözümün içine içine bakıp sırnaştıgında yeniden doguyor benim için. Cok lükse gerek yok. Sevildigini hissettirelim yeter

Oğlumun bugün genel kontrolü vardı kan ilacı içmiyor diye kan testi isteyin demiştim annemlere. Maşallah 40 çok iyi çıkmış. İçiyorsa kullanın içmiyorsa bırakın demişler. d3 bir yaşına kadar devam.
Çok şükür bir sıkıntımız yok. 9.ayda karma aşımız varmış. Menenjit aşısı da 1 yaşındaymış. Durumlar böyle.

10 nisan görümcenin kızının doğum günü... o sabah dedim birde bu gün doğuruyormuşum..herkes gülüştü... o gün de doğdu...senin gibi benim duygularımda hep taze kalıyor... yani doğduğu anki hissi büyün ömrüm boyunca her bebeğimi gördüğümde hissedicem sanırım...
maşşallah oğluşuna...iyi çıkmış değerleri benim kızın 11 çıkmıştı... ona rağmen doktor sabah 5 akşam 5 damla kan ilacı ver dedi... bende sadece akşamları 6-7 damla veriyorum...

biberona alıştırmanı tavsiye ederim gündüzleri bazen biberonla ver sütünü bide korkma yalnız kalsınlar bazen biraz ağlar ama böyle böyle alışacak, bakıcı uyutsun bundan sonra gündüzleri bazen bir saatte sürebilir ki bu normal, korkma çocuklar çabuk alışıyor, bide onlar uyku sürecine falan girince sen yanlarında olma başka odaya geç sesinide çıkarma

Masallah kuzuna

snowyy

Hiç bakmadım hangi güne geliyor diye. İş güç olmayınca

demişsin anlayamadım..

Sen yazmıştın ya canım persembeye geliyor, eşim de günündw kutlamak istiyor keşke hafta sonuna gelseydi diye.

Benim işim gücüm olmayınca hiç aklıma bile gelmedi hangi güne geliyor diye bakmak Cumartesiye geliyormuş bizimki

ben işe erken başladığım için pek farketmemiştik.56 günlüktü şimdi çok zor seni anlıyorum ikiniz içinde ama onun için daha zor.zamanla alışacaktır dün 10 saat emmedi feryat figan sağdım biberonla içti gece de aynıydı uykuda emmedi memeyi verdiğim an ağladı uyandı ama en son denedim saat 10:30 da emdi.geçen haftada beni bekliyor biberonu almıyordu.demek istediğim belli de olmuyor tekrar tekrar denemek gerek.bakıcılar malesef kolay olsun istiyor herşey uyusun hemen yemek yesin uslu olsun öyle çocuk ben bulsam:)derken yeni bir bakıcı bulduk 500 3 ay sonra 600 sadece eymen tabi bakabilirse 8-5 calışacak temizlik yemek yok.kadın 1 ay deneme süreci olsun dedi.eymen bakıcıyı 3 günde kaçırmazsa iyi::))üzülme önemli olan ilk şey bakıcının bebeğini sevmesi ve bebeğinin de onu gerisi olur sevmezse sıkıntı orda başlar

biz de tekiz ama annem ananem gelecekler şimdiden plan yapıyorlar gelirse kaynanamlar gelir kiraz zamanı olmazsa.görümcem gelir belki arkadaşlr filan derken kalabalık olsun istiyorum ben özel kurabiyeler pastalar yapayım süslemeler vs.video çok büyük nimet sonradan izlemesi çok keyifli oluyor herşeyi çekmeye çalışıyorum bende.o gün herşey serbest olmalı doğum günü die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…