2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
dünürcülük oynayalım dedim oynatmadn mı.bizim çocuklar büyüyene kadar çeyiz kelimesi bile kalmayacak kalsa da biz geline sensin diyebilcez mi acep:)

bize bir yaş dediler aşı için kafam karıştı iyice arayıp sormalı

Uykusuz annelere gelsin :)))
Memeci oğlumu cuma cumartesi pazar gece hiç emzirmedim ilk gece 10 ikinci gece 6 kez meme diye ağladı her seferinde kucağıma aldım sakinleştirdim geri yatırdım ilk uyanmalarında yarımsaat sürdü dalması ama ilerleyen saatlerde 1 yada 2 kucağıma alıp bıraktıktan sonra uyudu.. 2. Gece emzirmediğimden süt dolmuş üstüm ıslanmış epey 3. Gece kıyamayıp ve süt ziyan olmasın diye gece 12 de emzirdim ama sabah 5 de uyandı 1 saat uğraştım uyumadı , bizde yarımsaat oynadık yatakta sonra emzirdim ve uyuya kaldı ama 10 dakika uyudu sadece... Bu gece daha uyanmadı , şaştım ehuehue ... normalde 2 yada 3 kez uyanmıştı.. Ve cumadan beri akşam uykusuna 7.40 da dalmış oldu kendi kendine :)Uyumayı öğretebilsem ikimizde rahatlayacağız :) inşallah başarılı oluruz :))

Yuh
Allah'tan yok bizimkinin oyle bir huyu

ins hayirlisiyla olur snowyim

Sagdaki gibi oldu
bu abarti versiyonu degil mi??

230 m2 290bin ve 4+1 super otesi bir fiyat 1.kat falan deme al bence

benimki de hiç gelmez torunu oldu görmeye gelmedi biz götürdük erzurumlara ama telefondan oğlu aracılıyla idare etti her şeyi(!)
dertlisin sen de kardes

Gunaydin, keyifli pazarlar

Bunlar buyudukce bagimsizlasiyorlar. Beb yanina gitmesem ya da gel demesem oglanin benle hic alakasi yok. Varligini bile unutturuyor. Kaybolup evi kesfe cikiyor

Aylar var daha ama, dogum gunu icin plani olan var mi?
ben de bu soruyu soracaktim

geciciligi mi kaldi 8-9aylik oldular artik

ek gida almiyor memeyi bekliyor aksama kadar diyordun
simdi ek gida aliyor mu?
isirmasiyla meme istememesinin alakasi yok kurma kafanda
dislerinin ne ise yaradigini anlamaya calisiyor.
benim oglum da isirirken yuzume bakiyor dikkatle ne tepki veriyorum diye

Gunaydın canlar Güzel bir hafta diliyorum hepimize. Uzun zamandan beri ilk defa sabaha kadar uyumuşum Ama 6 da uyandı sıpa İşi gücü var ya yetişecek

oh maşallah benim oğlumda hafta sonu uyuttu annesini. Artık büyüyorlar annesi.
iki kuzuya da mavis teyzelerinden birer masallah

Birde biz uyusak keşke :)))
keskeee ama artik umidim yok

10saat boyunca hic mi birsey yemiyor?

kendi kendine nasil uyudu patecan?
artik gece emzirmeyecek msn?pispis mi sadece?
ben kendimce kestim gece beslenmesini ama oyle bagirarak uyaniyor ki sakinlestiremiyorum mecbur yinw veriyorum
yani pek bir yol alamiyorum

dr ek gida %30 olmali dedi ama icim rahat degil cok az gida aliyor
sabah1 tatli kasigi peynir
oglen 1-2 parca sebze ( et de istemiyor bu ara)
ogleden sonra 1/2 meyve 1/2 yogurt

gecen konusmustuk ama tekrar gunluk miktarlari paylasir msniz?

Her akşam farklı uyuyor :) mesala bu akşam 15 dakika sürdü sadece 6:30 da mamasını yedi 7 de yatağa çıktık emzirdim ışıkları kapadım ... 2 kez kucağıma alıp bıraktım , ağlayacak gibi olunca cöö yapıp ağlamasını engelledim ama yemedi bende hemen bacaklarına masaj yaptım sakinleşti o arada karanlıkta diş kaşıyıcısını eline geçirmiş gacur gucur yapıyor bende hemen yatağın ucuna çömelip sessiz bekledim ses kesilince tekefonun ışığıyla baktım garibim kaşıyıcı ağzında uyuya kalmış :) bazen uyku arkadaşı filin etiketi yada battaniyenin etiketini ya emerek yada izleyerek uyuyor :) evdeki herşeyin etiketini kesip ona etiketten kolye yapsam anında uyur mu ki )))))

Kahvaltı ; yumurta sarısının tamamı 1 tatlı kaşığı pekmez , 1 tatlı kaşığı ekşimik , 2 fındık (bazen badem bazen ikiside)çeyrek kızarmış ekmek , çeyrek salatalık , 1 zeytin , ceviz büyüklüğünde meyva...
11 de meyva 2:30 da 1 tam kase çorba 5 gibi haşlanmış sebze 6:30 150 ml yulaf unlu mama ...
Ne zaman isterse emiyor saati yok :)

etiket meraki bir bizimkinde degilmis demek
sut icerken uyuyor mu?uyuyunca mi yatagina koyuyorsun?
gece uyaninca ne kadar kaliyor memede?

patecan 1 kaseyi nasil yiyor?zorlamadan kasigi gorunce aciyor mu agzini?
oyun mu oynatiyorsun?yatirip agzina mi dokuyorsun yoksa??
benimki agzini acmiyor kendi eliyle yiyecek illa 1-2 parca sebze oluyor o da

Gece uykusunda mızırdanıyor ( biz hala beraber yatıyoruz ) vermezsem ağlıyor , verince devam ediyor uyumasına , gece ne kadar kalıyor memede bilmiyorum ki çok sık uyanıyor, bende uyuya kalıyorum emerken :) artık omuz ve sırt ağrısı tak edince gece emzirmemeyi deneyeyim dedim

Çorbayı zorlamıyorum hiç genelde bitiriyor , silikon kapakla oynuyor çorba içerken :) kendi ağzını açıyor ben birşey yerken melül melül bakıyor ağzıma , ya şaşkın şaşkın bakıyor yada heyecanla gülüyor karnı tok olsada istiyor ne yiyorsam yada içiyorsam :)

Evet canım biraz abartı

Vazgectik canım. Adam basta söylemedigi için kandırılmış gibi olduk. Daha iyisi çıkar nasılsa.

Sabah 1 yumurta sarısından omlet (yarısı), salatalık, peynir zeytin ve ayran. Ögleden sonra yogurt (yarım kase kadar) ve meyve (1-2 dilim). Aksam haslanmış sebze (hepsinden 1-2 ısırık) ve et (avucu kadar bir parça).

Maviş
Sorularından yine kendini kaybedip cocugu zorlayacakmışsın gibi hissettim

Blw mi yapıyorsun yoksa karışık mı?
Karışıksa yap corba kurabiye (arkadasların verdigi tariften). Yedir canım.

Önceden bazen memede uyuyor bazen emip sonra sağa sola dönerek saçımı çekerek yüzünü boynuma sokuşturarak uyuyordu

Cumadan beri ışık açık emzirip sonra ışığı kapatıp uyku moduna geçiyoruz:)

Snowy canım evmi arıyorsunuz... Allah gönlünüze göre versin inşallah :) rast gelsin inşallah

Derken uyandı ve 3 kez kucağıma alıp sakinleştirdim ve uyudu tekrar kendi kendine ...inşallah devamı gelir ....

Gunaydın Sabah bir dizide cocuk sahibi olmanın "güzelliklerini" anlatıyordu bir çift. 18 yasına kadar sana kök söktürür , 18 den sonra evden ayrılır ve paraya ihtiyacı olmadıgı surece aramaz diyorlardı Bizim memleket sö konusu olunca 18 de evden ayrılma da yok:)

Snowy canım evmi arıyorsunuz... Allah gönlünüze göre versin inşallah :) rast gelsin inşallah

Aramaya niyetlendik ama bu sehirde istedigin gibi bir evde oturmak helal parayla biraz zor:)

Kızlar zor durumdayım bebeğim doğdundan beri uyku sorunu olan bir çocuktu, gaz problemimiz vardı, ve sallayarak uyuttuk, zaten ilk 6 ay tek bırakıp ağlatmayın diyorlardı. Şimdi 8.ayımıza yaklaştık ve uyku saatleri tam bir işkence. Yatağına bırakayım biraz ağlasın diyorum ama öyle böyle değil çıkdıracak gibi ağlıyor . En fazla 10 dk sonra geri alıyoruz, bi çözüm yolu yokmudur, hep sallayarakmı uyutacağım ben

Canım son yazdıklarımı okudunmu bilmiyorum ama belki yardımcı olur ... Kaldır yatır yöntemiyle cumadan beri kendi uyuyor , dene istersen ... Hem çok ağlamamış oluyor....bir uyku arkadaşı lazım birde etiketli olsun bayılıyorlar :) kendi kendine uyumayı bizim öğretmemiz lazımmış... Aşağıdaki siteyi iyice okudum ben...
http://www.uykusuzanneler.com/tracy-hogg-ve-uyku-rutini/

patecim benim oğlumda senin oğluna benzer yemekler yiyor. Anladım bizim çocukların neden bu kadar kilo aldığını:) Aman sağlıklı olsunlar da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…