Benim oglan da 3 kilo dogmustu12. Haftadan sonra aliriz ya yani almak da gerekiyormus sanirim az da olsa. 2200 kalori almis olmak gerekiyormus gunde bebek icin. O da anneye haftada 450 gr civari kilo yapiyormus...
Günaydın ben geldım kızlar sabah cok guzel kahvaltı ettım bıraz abarttım ama olsun kılo almadım henuz masallah dıyeyım gecen hamılelıgımde ılk 8 haftada 5 kılo almıstım :)
günaydın kızlar. Ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım. sanırım bunda da fazla almıcak gibi duruyorum.
Günaydın kızlar. Hastaneye gidiyoruz. Bebegimi gormeye
Insallah iyidir melgim...
Birde kizlar dikkat ettimde benim cildim guzellesti puruzsuzlesti oglan mi diyorlsrdi ozaman
kızlar yeni topic nasıl açılıyor ya da nasıl açıldığını nerden öğrenirim
yok canım ben dıkkatlı olacagım dıyette gıbı degılde cok fazlalastırmayı dusunmuyorum ogunlerımı valla cnaım en fazla 10 kılo alsam oda dogumda gıder cok ıyı olur :)
Benim bulantilar zirve yapti
Gecede kalkip kusuyom
günaydın nisan anneleri bu aralar hava soğuduğundan mı bilmiyorum gaz sancılarım çok baş ağrılarım olmaya başladı mide yanmalarım bu cuma kontrolum var 12. haftasına giricez perşembe bi önceki kontrolüm 28 ağustostaydı kilo almamıştım bu haftalarda aldım gibi geliyor zira 5 aylık gibi duran bir göbüşüm oldu :) kıyafetlerime giriyorum ama kemerli olanlar çok rahatsız ediyor şimdiden hamile pantolonları giymeye başladım :) İşte şu aralar çok zorlanıyorum memurum ama genede şu 1 haftadır zor geliyor
günaydın nisan anneleri bu aralar hava soğuduğundan mı bilmiyorum gaz sancılarım çok baş ağrılarım olmaya başladı mide yanmalarım bu cuma kontrolum var 12. haftasına giricez perşembe bi önceki kontrolüm 28 ağustostaydı kilo almamıştım bu haftalarda aldım gibi geliyor zira 5 aylık gibi duran bir göbüşüm oldu :) kıyafetlerime giriyorum ama kemerli olanlar çok rahatsız ediyor şimdiden hamile pantolonları giymeye başladım :) İşte şu aralar çok zorlanıyorum memurum ama genede şu 1 haftadır zor geliyor
Kusma yok ben de ama bulantim artti benimde
Ac karnina mutlaka kusuyom oguruyom daha dogrudu
Hap kullandigim halde bulantim oluyor
Ptesi oglumun okulu aciliyor 2. Sinif artik
Insallah iyi olurumda ilk gun yanliz birakmam
Ac karnina mutlaka kusuyom oguruyom daha dogrudu
Hap kullandigim halde bulantim oluyor
Ptesi oglumun okulu aciliyor 2. Sinif artik
Insallah iyi olurumda ilk gun yanliz birakmam
maşallah oğluna Allah zihin açıklığı versin.
Bende bulantı yok acıktığımda midem allak bullak oluyor sadece ve çok çabuk yoruluyorum çok uyuyorum.
Karnım derseniz benim de 4-5 aylık göbeğim var kıyafetlerimin içine giremiyorum desem yeridir likralı kotlarım var üst düğmeleri açık şekilde giyiyorum bugün yarın hamile kıyafetlerine geçerim sanırım ben de.
ÇAtlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı? ben oğlumda ROC un ürününü kullandım ve tüylenme yaptı. bebe yağı sürmeye başlamıştım arkadaş onun da tüyleri arttırdığını söyledi lierac tavsiye etti. sizin fikriniz var mı kızlar?
Benim bildigim ilk hamilelikte ki catlaklar catliyor baska catlak olmuyor. Yanimoyle diyorlardi.
canım ben şükür oğlumda hiç çatlamadım. doğumdan sonra alıp verdiğim kilolar sebebiyle kalçamda hafif çatlak oldu onun haricinde hasarsız kurtardım diyebilirim :) ama yine de önlem almak lazım. benim göbeğim çok büyüyor o nedenle çatlar diye korkuyorum
maşallah oğluna Allah zihin açıklığı versin.
Bende bulantı yok acıktığımda midem allak bullak oluyor sadece ve çok çabuk yoruluyorum çok uyuyorum.
Karnım derseniz benim de 4-5 aylık göbeğim var kıyafetlerimin içine giremiyorum desem yeridir likralı kotlarım var üst düğmeleri açık şekilde giyiyorum bugün yarın hamile kıyafetlerine geçerim sanırım ben de.
ÇAtlaklar için bişey kullanmaya başladınız mı? ben oğlumda ROC un ürününü kullandım ve tüylenme yaptı. bebe yağı sürmeye başlamıştım arkadaş onun da tüyleri arttırdığını söyledi lierac tavsiye etti. sizin fikriniz var mı kızlar?
ben henüz birşey kullanmaya başlamadım. bir arkadaşım bu kozmetik firmalarından birinde çalışıyordu bana dediği şey eğer cildin yapısal olarak çatlamaya müsaitse ne yaparsan yap hiç çatlamama durumun yok. sadece azaltabilirmişim. cilde nem kazandırarak elastikiyetini arttırmak gerekiyormuş. insanlardan kayısı çekirdeği yağı ve kakao yağını duydum bu eczanede satılan kremlerin haricinde. henüz karnım çok çıkmaya başlamadı diye kullanmıyorum ama aslında cildi de hazırlamak lazım sanırım. bu aralar alsam birşeyler iyi olur.
gerçi ben de düzenli kozmetik kullanmayı hiç becerememgeldim neredeyse 29 yaşıma hala yatarken düzenli sürdüğüm krem yok bu tüm vücudu kremleme işini de ne kadar yapabilirim kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?