2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben hergün yarım cüz okuyorum canım. Bi de her doktora kontrole gitmeden meryem suresini okuyorum bi de cuma günleri yusuf suresi okuyorum. Aslında ben bol bol kuran okumama bağlıyorum hamile kalmamı da buraya kadar gelmemi de allah tamamına erdirir inşallah. Sıkıntısız geldik bu günümüze. Ama sebebi kuran ı kerim

canım doktor sanırım sana MONUROL tek şase vermiş suya karıştırıp içip yatıcaksın sabaha kadar idrarını yapmıcaksın ya da en az 4 saat.ama o bi antibiyotik inşallah bebeğine zararı olmaz.

canım bence içme o hapı ve ikiye de kırma.ya doktoruna tekrar git 100 mg lık yazmasını söyle ya da eczaneden paranla al.bende 100 mg lık bebe aspirini kullanıyorum.folik asit bide elevit vitamin.bide senin gibi clexane 0,4 mg kan sulandırıcı.

Selam kızlar benide eklerseniz sevinirim bursa sat 1 temuz 2013 allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

bilgilerinizi lutfen tam ekleyin listenin bir duzeni var bdt sirasi ile ekliyorum simdilik 07 nisan olarak girdim bilgilerinizi yazinca degistiririm

simdi neler okudugumu yazmak istemem lakin kuran cevsen ve celcelutiye okuyorum hergun
birde yabanci dil bebegin karninda ki egitimi icin cok onemliymis ben arapcami ve osmanlicami gelistiriyorum
birde bol bol kitap okuyorum zaten yaptigim baska birsey yok..
birde ben her cuma gusul aliyorum
aklima geldikce elimi karnima tutup salavati serifeler ihlas suresi ihlasli olsun diye asr suresi ise sabirli olsun diye okuyorum..
meryem suresi yusuf suresi ek olarak birde ibrahim suresi
olabildigince tv den ve bilgisayardan uzak duruyorum
isimi ipadden hallediyorum sanirim o biraz daha az radyasyon yayiyormus..

manevi yonden oldugu gibi maddi cihetlede;

*gergin ve cok sesli ortamlarda bulunmamamizi
*korku gerilim ve kufur barindiran film dizi belgesel her ne ise izlememizi
*olabildigince sakin huzurlu ve relaks oldugumuz yerlerde durup
*sukunet veren sesleri dinlememizi
*sigara icilen yerlerden uzak durmamizi
*ve d vitamini icin guneslenmeyi unutmamamizi tavsiye ediyor uzmanlar..

umarim uymaya calisiriz

Allah kabul etsin. canim benim ne zamandir namaza niyetim varda bi turlu baslayamadim. Yakinda bizim apartmanin cuma oturmalari baslar, kadinlar okuyo bende turkcesinden takip ediyorum ancak . Kismetse insallah onlara katilirim en azindan.
Kankim gecen gun gece tuvalete kalkio musunuz. diye sormustun. Ben evlenmeden once hic kalkmazdim evlendim 1 oldu hamile kaldim 2-3 oldu. Ama buna soyle bi yorum getiriyorum. Bizim minikler bizi simdiden alistiriyo, nede olsa bebek olunca her gece ,3,4...:) kere kalkariz.

Yeterki saglikli olsunlar da birazdan kontrole gidicem duden beri gobegimde bi agri var bunu da sorcam doktora insallah minigim cok iyidir dua edin olur mu

Günaydın kızlar. Hastaneye gidiyoruz. Bebegimi gormeye
Insallah iyidir melgim..

Birde kizlar dikkat ettimde benim cildim guzellesti puruzsuzlesti oglan mi diyorlsrdi ozaman

Günaydın kızlar. Hastaneye gidiyoruz. Bebegimi gormeye
Insallah iyidir melgim..

Birde kizlar dikkat ettimde benim cildim guzellesti puruzsuzlesti oglan mi diyorlsrdi ozaman

Tatlim cidin. kuruduysa erkek diye biliyorum ben. Bizde birazdan gitcez doktor amcaya. Guzel haberlerle gelelim insalah. Siz ne kadarlik oldunuz bizim bugun 10+4

Nekadar güzel maşallah .

9aya 9 hatim niyetlendim ama bakalım bitirebilirmiyim bilmiyorum..

Dua nın ,Kuranın kesinlikle çok faydası var.İnşallah sağ salim kavuşursun bebeğine..

Son düzenleme:
canım doktor sanırım sana MONUROL tek şase vermiş suya karıştırıp içip yatıcaksın sabaha kadar idrarını yapmıcaksın ya da en az 4 saat.ama o bi antibiyotik inşallah bebeğine zararı olmaz.

Ewet canım o ilaç.
Prospektüsünde gebelikte kullanımı araştırılmadı tarzında bişeyler yazıyodu ama doktor bebegine hiçbir zararı olmaz korkmadan iç dedi.
Birazda mecbur kaldım doktora söz vermeseydim asla içemezdim biR yudum alıp direk banyoya koştum öğüre öğüre içmek zorunda kaldm tadı berbattı..

Allah kabul etsin..Dua nın yanında son eklediklerinzde çok doğru.

Özellikle strese gitmemeye ve hiç bişey için kendimi üzmemeye çok dikkat ediyorum..

Bebegin daha sakin olacağını düşünüyorum böylelikle Allahın izniyle..

Günaydın ben geldım kızlar sabah cok guzel kahvaltı ettım bıraz abarttım ama olsun kılo almadım henuz masallah dıyeyım gecen hamılelıgımde ılk 8 haftada 5 kılo almıstım :)

Günaydın ben geldım kızlar sabah cok guzel kahvaltı ettım bıraz abarttım ama olsun kılo almadım henuz masallah dıyeyım gecen hamılelıgımde ılk 8 haftada 5 kılo almıstım :)

Ben de almadim . İlkinde ben de 3 ayda 5 kilo almistim gunaydin bu arada

Ben de almadim . İlkinde ben de 3 ayda 5 kilo almistim gunaydin bu arada

sanki cocuk degılde tosun bırde bebegıde 2900 dogurunca yedıklerımın hepsı bana gelmıstı :) neysekıs ornadan hepsını verdım ama tuba unsal bır demet akalın olmak cokta zor degıldır ılk 12 hafta hıc almayı dusunmuyorum hatta 12 hıc almadan gorursem 16 dusunebılırım :)

Benim oglan da 3 kilo dogmustu 12. Haftadan sonra aliriz ya yani almak da gerekiyormus sanirim az da olsa. 2200 kalori almis olmak gerekiyormus gunde bebek icin. O da anneye haftada 450 gr civari kilo yapiyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…