ben hergün yarım cüz okuyorum canım. Bi de her doktora kontrole gitmeden meryem suresini okuyorum bi de cuma günleri yusuf suresi okuyorum. Aslında ben bol bol kuran okumama bağlıyorum hamile kalmamı da buraya kadar gelmemi de allah tamamına erdirir inşallah. Sıkıntısız geldik bu günümüze. Ama sebebi kuran ı kerimhavalar gerçekten soğudu bende çok üşüyorum kalın coraplarla geziyorum ewde..
Buarada sormak istediğim bişey var. Hamilelikte özel olarak yaptığınız dualar varmı? Hani bir program haline dönüştürdüğünüz?
Ben bir nara 40 gün boyunca yasini şerif okuyup onu yemenin çok iyi olduğunu okumuştum.yasinleri anne ve baba beraberde okuyabilirlermiş.iki haftadır pazara bakıyorum ama daha çıkmamış mevsimi gelmedi sanırım.
Ben kendimi çok kaptırdım kız fikrine sanırım ..hep kız kıyafetleri bakarken buluyorum kendimi..
Maşallah.. benim de oğlum var 4.5 yaşında
Bendede idrar yolu enf.var.. doktor ilaç kullanmayı sevmediğimi anlayınca bugün toz halinde olanlardan verdi. tek kullanımlık.
Akşam yatmadan içicem bakalım..
Ben de normalde 100 mg. coraspirin ve 0,4 clexane kullanıyodum.Coraspirin bitti.Geçen hafta kontrole gittğimde söyledim o da yazdı.Eve geldim ilacı açtım 300 mg. kocaman kocaman.İçemiyorum da mideme oturuyo.Acaba napsam.Doktor yanlışlıklamı o kadar yüksek doz verdi.Yarıya kırıp içsem mi diye düşünüyorum.
Selam kızlar benide eklerseniz sevinirim bursa sat 1 temuz 2013 allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Özel msj atamıyorum listeye eklermisiniz.Tahmini doğum tarıhı 02.04.2014
Havalar gerçekten soğudu bende çok üşüyorum kalın coraplarla geziyorum ewde..
Buarada sormak istediğim bişey var. Hamilelikte özel olarak yaptığınız dualar varmı? hani bir program haline dönüştürdüğünüz?
Ben bir nara 40 gün boyunca yasini şerif okuyup onu yemenin çok iyi olduğunu okumuştum.yasinleri anne ve baba beraberde okuyabilirlermiş.iki haftadır pazara bakıyorum ama daha çıkmamış mevsimi gelmedi sanırım.
simdi neler okudugumu yazmak istemem lakin kuran cevsen ve celcelutiye okuyorum hergun
birde yabanci dil bebegin karninda ki egitimi icin cok onemliymis ben arapcami ve osmanlicami gelistiriyorum
birde bol bol kitap okuyorum zaten yaptigim baska birsey yok..
birde ben her cuma gusul aliyorum
aklima geldikce elimi karnima tutup salavati serifeler ihlas suresi ihlasli olsun diye asr suresi ise sabirli olsun diye okuyorum..
meryem suresi yusuf suresi ek olarak birde ibrahim suresi
olabildigince tv den ve bilgisayardan uzak duruyorum
isimi ipadden hallediyorum sanirim o biraz daha az radyasyon yayiyormus..
manevi yonden oldugu gibi maddi cihetlede;
*gergin ve cok sesli ortamlarda bulunmamamizi
*korku gerilim ve kufur barindiran film dizi belgesel her ne ise izlememizi
*olabildigince sakin huzurlu ve relaks oldugumuz yerlerde durup
*sukunet veren sesleri dinlememizi
*sigara icilen yerlerden uzak durmamizi
*ve d vitamini icin guneslenmeyi unutmamamizi tavsiye ediyor uzmanlar..
umarim uymaya calisiriz
Günaydın kızlar. Hastaneye gidiyoruz. Bebegimi gormeye
Insallah iyidir melgim..
Birde kizlar dikkat ettimde benim cildim guzellesti puruzsuzlesti oglan mi diyorlsrdi ozaman
Tatlim cidin. kuruduysa erkek diye biliyorum ben. Bizde birazdan gitcez doktor amcaya. Guzel haberlerle gelelim insalah. Siz ne kadarlik oldunuz bizim bugun 10+4
ben hergün yarım cüz okuyorum canım. Bi de her doktora kontrole gitmeden meryem suresini okuyorum bi de cuma günleri yusuf suresi okuyorum. Aslında ben bol bol kuran okumama bağlıyorum hamile kalmamı da buraya kadar gelmemi de allah tamamına erdirir inşallah. Sıkıntısız geldik bu günümüze. Ama sebebi kuran ı kerim
canım doktor sanırım sana MONUROL tek şase vermiş suya karıştırıp içip yatıcaksın sabaha kadar idrarını yapmıcaksın ya da en az 4 saat.ama o bi antibiyotik inşallah bebeğine zararı olmaz.
simdi neler okudugumu yazmak istemem lakin kuran cevsen ve celcelutiye okuyorum hergun
birde yabanci dil bebegin karninda ki egitimi icin cok onemliymis ben arapcami ve osmanlicami gelistiriyorum
birde bol bol kitap okuyorum zaten yaptigim baska birsey yok..
birde ben her cuma gusul aliyorum
aklima geldikce elimi karnima tutup salavati serifeler ihlas suresi ihlasli olsun diye asr suresi ise sabirli olsun diye okuyorum..
meryem suresi yusuf suresi ek olarak birde ibrahim suresi
olabildigince tv den ve bilgisayardan uzak duruyorum
isimi ipadden hallediyorum sanirim o biraz daha az radyasyon yayiyormus..
manevi yonden oldugu gibi maddi cihetlede;
*gergin ve cok sesli ortamlarda bulunmamamizi
*korku gerilim ve kufur barindiran film dizi belgesel her ne ise izlememizi
*olabildigince sakin huzurlu ve relaks oldugumuz yerlerde durup
*sukunet veren sesleri dinlememizi
*sigara icilen yerlerden uzak durmamizi
*ve d vitamini icin guneslenmeyi unutmamamizi tavsiye ediyor uzmanlar..
umarim uymaya calisiriz
bilgilerinizi lutfen eksiksiz yollar misiniz?
Günaydın ben geldım kızlar sabah cok guzel kahvaltı ettım bıraz abarttım ama olsun kılo almadım henuz masallah dıyeyım gecen hamılelıgımde ılk 8 haftada 5 kılo almıstım :)
Ben de almadim. İlkinde ben de 3 ayda 5 kilo almistim gunaydin bu arada
sanki cocuk degılde tosun bırde bebegıde 2900 dogurunca yedıklerımın hepsı bana gelmıstı :) neysekıs ornadan hepsını verdım ama tuba unsal bır demet akalın olmak cokta zor degıldır ılk 12 hafta hıc almayı dusunmuyorum hatta 12 hıc almadan gorursem 16 dusunebılırım :)
günaydın kızlar. Ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım. sanırım bunda da fazla almıcak gibi duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?